- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Cok geçmiş olsun canm duamdasn yacinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
cinsiyet yorumlayabilir misiniz
[/QUOTE]Benim. Kaç kere baygınlık geçirdim anlatamam sürekli düşüyor hatta dışarı cikamyrm korkudan düşüp bayılırım diye doktora dedm ilaçlar hamilelik hormonlar dedi ayran iç dedi ama o tansiyonla tuLu ayran ictim arkasina midem okdr yandı ki lrndmt post: 57803772, member: 598453"]Kızlar tansiyonum sürekli dusuyo, az önce 5-8 di , gözümü açamıyorum o anlarda tansiyonum dusuyomus demekki, tansiyon takibi yapıp böyle düşük olan varmı, normalmi , daha önceki deneyimli arkadaşlar sizler hiç yaşamış miydiniz, yarın doktora sorucam ama çok merak ettim
Ilk 2 hamileligimde 4 aya kadar bayılarak geçirdim. Baya zorlandim. Şimdi de düşüyor ama henüz hiç bayılmadım. Doktora sormuştum tansiyon düşüklüğüne hiç bir şey yapmıyoruz. Bol bol su içeceksin,bu geçici bir durum demişti. Gerçekten de geçici bir durum. Yükselmesin de allah korusun..Kızlar tansiyonum sürekli dusuyo, az önce 5-8 di , gözümü açamıyorum o anlarda tansiyonum dusuyomus demekki, tansiyon takibi yapıp böyle düşük olan varmı, normalmi , daha önceki deneyimli arkadaşlar sizler hiç yaşamış miydiniz, yarın doktora sorucam ama çok merak ettim
Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucagimiza almayı nasip etsin. Ömrü uzun bereketli yolu her daim ışıklı eli ve gönlü açık dili tatlı olsun inşallah.cinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
E ben buna erkek demiştim. Yani bence %100 erkekEkledim en sonda :)
erkek gibi dedi doktorum. :)Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucagimiza almayı nasip etsin. Ömrü uzun bereketli yolu her daim ışıklı eli ve gönlü açık dili tatlı olsun inşallah.
Hep anlamam diyorum ama tahmin yapmaktan da geri duramıyorumkız gibi mı sanki
Ilk 2 hamileligimde 4 aya kadar bayılarak geçirdim. Baya zorlandim. Şimdi de düşüyor ama henüz hiç bayılmadım. Doktora sormuştum tansiyon düşüklüğüne hiç bir şey yapmıyoruz. Bol bol su içeceksin,bu geçici bir durum demişti. Gerçekten de geçici bir durum. Yükselmesin de allah korusun..
E ben buna erkek demiştim. Yani bence %100 erkek
Kızlar bir kişi dışında herkese doktoru erkek demiş, topik 2019 Mayıs erkek annelerine dönmeye basladi
erkek bence çıkıntı var.cinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
galiba benimde erkek. Allahım bize bağışla sağlıkla hayırlısıyla.Kızlar bir kişi dışında herkese doktoru erkek demiş, topik 2019 Mayıs erkek annelerine dönmeye basladi
Anne olmadan önce aynı şeyleri hissediyordum Allah'ım ben bu bebeğe tek başıma nasıl bakarım diyordum ama gördüm ki ona en iyi ben bakabiliyorum. Ve anladım ki bir çocuğa en güzel en iyi annesi bakabilir. Korkma, sen çok iyi bir anne olacaksın. Kendine güvenin gelecek onu kucağına aldığında
Evet hesaplar 40 haftaya göre yapılıyor. Sezaryende 10 15 gün erken alıyorlar bebeği. Ben de inşallah sezaryen doğum yapacağım. Ve muhtemelen nisanın son haftası olur doğumum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?