Aynısı bendede oluyor. Sola dönmek işkence resmen. Bir gün ağrısından ağladım. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsan normal diyor. Allah gönlüne göre doktorla karşılaştırması beni

Hadi gözünaydın canım. Bizde pipi gibi birşey gördük ama doktor bekleyelim kesin değil dedi..
Valla ilk çıkıntı pipi görünüyorsa erkek oluyor canım :) darısı başınıza . sağlıkla gelsinler. ama kızlar cinsiyeti öğrenince bir başka oluyor. hemen hastahane çıkışları alındı, tulumlar hatta bebek arabası alındı :))

Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?

AA canım hadi hayırlı olsun, bende randevu bulamadım yarına gidicem inşallah 15. Hafta bitmiş olacak inş öğreniriz, kaç haftaydi seninki öğrendiğinde canim

Bizde de bir çıkıntı görmüştü doktor, bakalım bu sefer nolucak:) ay çok güzel ya darısı yarın başıma inşallah

Ohh maşallah hızlısın. Sağlıkla kullan inşallah canım..

Benim de 7 kasım da var.ikili testim.çok endişeliyim bende

AA canım hadi hayırlı olsun, bende randevu bulamadım yarına gidicem inşallah 15. Hafta bitmiş olacak inş öğreniriz, kaç haftaydi seninki öğrendiğinde canim
Sağ ol canım. hadi darısı başınaa

cinsiyet yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20181105-111603_Video Player.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20181105-111609_Video Player.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20181105-111635_Video Player.webp
    52 KB · Görüntüleme: 79
Ben daha hiç bir şey almadım. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez hemen almayı düşünüyorum bende
Cicileri hayırlı olsun. Güle güle sağlıkla huzurla kullansın hepsini ❤
Bence hiç yormaz seni:) sakin olur
Inşallah tatlım. Hepimizin bebesi sakın uslu sağlıklı olsun inşallah ❤
Her zaman dediğim gibi anlamam bu teori işlerinden ama nedense erkek gibi görünüyor bana sanki görüntülerde pipi gibi bir şey var

hanimlar umarim herkes iyidir . ben kanamali bir gebelik yasiyorum ama bebisim gayet iyi . bugun ikili testi yaptirdim . ense kalinligi 1.5. kan verdim haftaya sonuclar cikacakmis . cinsiyete de yuzde 55 erkek dedi . Rabbim herkese saglikli bir gebelik sureci yasatsin . sagsalim bebeklerimizi kucagimiza alalim

Bende anlamıyorum canım bu teoriden. Ama bizimde baştan böyle çıkıntı vardı baya, erkek geliyor heralde dedim doktorum daha çok erken demişti. İkilide doktorumuz yüzde doksan kız dedi Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

çok teşekkür ederim canım içime su serptin biraz.... bu haftalarda göğüs hassasiyetinin gitmesi çok garip değil galiba... hayırlısıyla şu ilk dönemleri atlatsak....

biliyomusun bende aynı haledeyim bir görse napıyo der yani ama kötü düşünme kesinlikle ben hep dua okuyorum öyle rahatlatıyorum kendimi

Merhaba kızlar iyi günler. Maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlandı öğrenenlere hayırlı olsun:)
ben 15 inde öğrenecem inşallah . Bulantılar yüzünden giremiyorum pek yazamiyorum

Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…