- 26 Ekim 2018
- 45
- 48
- 8
- 37
Aynısı bendede oluyor. Sola dönmek işkence resmen. Bir gün ağrısından ağladım. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsan normal diyor. Allah gönlüne göre doktorla karşılaştırması beniKızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim
Valla ilk çıkıntı pipi görünüyorsa erkek oluyor canım :) darısı başınıza . sağlıkla gelsinler. ama kızlar cinsiyeti öğrenince bir başka oluyor. hemen hastahane çıkışları alındı, tulumlar hatta bebek arabası alındı :))Hadi gözünaydın canım. Bizde pipi gibi birşey gördük ama doktor bekleyelim kesin değil dedi..
Bence hiç yormaz seni:) sakin olurYa şey diyorlar ya bir uslu olunca bir yaramaz geliyorgerçi bende çokta seetmedi ama..buna da şükür. Belki 3.sakın olacak...bilinmez
Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?
Valla ilk çıkıntı pipi görünüyorsa erkek oluyor canım :) darısı başınıza . sağlıkla gelsinler. ama kızlar cinsiyeti öğrenince bir başka oluyor. hemen hastahane çıkışları alındı, tulumlar hatta bebek arabası alındı :))
Ohh maşallah hızlısın. Sağlıkla kullan inşallah canım..Valla ilk çıkıntı pipi görünüyorsa erkek oluyor canım :) darısı başınıza . sağlıkla gelsinler. ama kızlar cinsiyeti öğrenince bir başka oluyor. hemen hastahane çıkışları alındı, tulumlar hatta bebek arabası alındı :))
Benim de 7 kasım da var.ikili testim.çok endişeliyim bendegünaydın arkadaşlar yarın bu saatlerde randevum var ikikli tarama yapılacak ama ben o kadar stresliyim ki inşallah güzel geçer kötü bişey duymaktan ödüm patliyo bi atlatsam yarını derin bi ohh çekicem Allahım dua edin nolur bana da
Sağ ol canım. hadi darısı başınaaAA canım hadi hayırlı olsun, bende randevu bulamadım yarına gidicem inşallah 15. Hafta bitmiş olacak inş öğreniriz, kaç haftaydi seninki öğrendiğinde canim
Ben daha hiç bir şey almadım. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez hemen almayı düşünüyorum bendeValla ilk çıkıntı pipi görünüyorsa erkek oluyor canım :) darısı başınıza . sağlıkla gelsinler. ama kızlar cinsiyeti öğrenince bir başka oluyor. hemen hastahane çıkışları alındı, tulumlar hatta bebek arabası alındı :))
Inşallah tatlım. Hepimizin bebesi sakın uslu sağlıklı olsun inşallah ❤Bence hiç yormaz seni:) sakin olur
Her zaman dediğim gibi anlamam bu teori işlerinden ama nedense erkek gibi görünüyor banacinsiyet yorumlayabilir misiniz
İnşallah :))Merhaba güzel anneler :)
Benim pompiğimde 11 Mayıs 2019'da geliyorrrrr :) :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızzz bebeklerimizi
Bizimde böyleydi erkek olabilir dedi. Burda ne kadarlık?cinsiyet yorumlayabilir misiniz
Bende anlamıyorum canım bu teoriden. Ama bizimde baştan böyle çıkıntı vardı baya, erkek geliyor heralde dedim doktorum daha çok erken demişti. İkilide doktorumuz yüzde doksan kız dedicinsiyet yorumlayabilir misiniz
Canım bende seninle aynı haftada aynı düşüncelere kapılmıştım. Tek bir tane belirtim yoktu. Göğüs hassasiyetim gitmişti. Çok endişelendim. Ama cumartesi günü kontrolde herşey yolundaydı hatta içerde zıplıyordu. Bol bol dua et. Ya da Kuranı Kerim dinle.. Rahatlarsın..
ben kıza benzettim:)cinsiyet yorumlayabilir misiniz
Bizimde böyleydi erkek olabilir dedi. Burda ne kadarlık?
biliyomusun bende aynı haledeyim bir görse napıyo der yani ama kötü düşünme kesinlikle ben hep dua okuyorum öyle rahatlatıyorum kendimiGünaydın kızlar, ne güzel yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz... benim haftasonuna biraz moralim bozu geçti, bu sabah da öyle... sanki göğüslerimin hassasiyeti gitti iyice, manyak gibi devamlı mıncıklıyorum, sert elleyince biraz acıyorlar tabi haliyle ama eskisi gibi değil... mde bulantım zaten hiçbir zaman çok yoğun değildi... Ya çok endişeleniyorum sizce normal midir bu zamanlarda geçmeye başlaması? 12. haftanın içindeyim, doktor kontrolüm 2 hafta sonra 2li tarama için... nasıl beklicem bilmiyorum...
Artık bu kontrol iyi geçerse biraz rahatlayıp pozitif şeylere bakabilmek istiyorum ben de. Daha sevinip kutlayamadık aynen hiç..
D_O_ çok geçmiş olsun sana bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?