Haftaya 17sinde ikili için ben de gideceğim 12. Hafta olacak o zaman, kesin olmasa da bi tahminde bulunur diye umuyorum. Senin haftaya 13 olacak bence tahmini olmalı

erkek gibi dedi doktorum. :)
amin amin elfu elfu amin tatlımmm
Sanirim tan istediğin tahmini yapmışım bilmeden Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah akılın çok büyük kocaman âmin ❤

Ay evet yüksek tansiyon iyi değil, tuzlu ayran içtim 10 a 7 ye yükseldi günlerdir boşuna sersem sersem dolasmisim acayip rahatladim
Ayran ❤ yoğurt ❤ ciddi aşk yaşıyorum kendileriyle yoğurt ekmek yiyorum ki üniversitede arkadaşlarım yerdi ay çok fena nasıl yiyorsunuz derdim onlara..meğer ne süper bir olaymış o
Sana da afiyet Şifa❤ olsun inşallah ❤
Fotoya cinsiyet tahmini yapacam ama gerçekten hiç bir şey anlamadım bu defa bir de lütfen erkek anaları topigine dönmesin burası Rabbim hayırlısını versin sağlıklı..tabi de gönlümü gizleyemiyorum gonlumdekini hakkımda hayırlı etsin inşallah ❤
Ya bence de erkek. ama dohtor beycim %70 kız dedi
Şimdi doktor öyle dediyse ayrı mesele..tabi o daha tecrübeli

bilmiyorum ben doktoruma çok da güvenmiyorum açıkçası.
Bazı doktorlar çok garantici oluyor söylemiyor benim kızımda 13. Haftada söylememişti bakmadı bile erken diye ama erkekler erken belli oluyor söylemekte bi sakınca olmaz değişme ihtimali az çünkü

Ayy canım benim ne yüreklendirici konuşmuşsun içim ısındı valla allah razı olsun. Onlar bize allahın emaneti olacak. İnşallah emanetimizi en iyi şekilde yetiştiririz hepimiz

İnşallah canım. Zaten anne olmanın özü senin de dediğin gibi bir emanete gözü gibi bakmak sahip cikmak.... Bu emanetten sual olunduğunda hakkıyla korudum Allah'ım diyebilecek kadar gereğini yapmış olmak.... İnşallah onlardan oluruz.

Bende haftaya doktora gidecem. 12.haftanın geçmesini bekliyorum. Kendi doktoruna henüz sıra bulamadım. Başka bir doktora gidecem bakalım.. Sonra zaten kendi doktoruma giderim, o zamana da 13-14 haftalık olmuş olurum diye tahmin ediyorjn

Bazı doktorlar çok garantici oluyor söylemiyor benim kızımda 13. Haftada söylememişti bakmadı bile erken diye ama erkekler erken belli oluyor söylemekte bi sakınca olmaz değişme ihtimali az çünkü

ya çok yoğun bir hekim o yüzden başka bir zaman bakmak isteyebilir. görmek için uğraşmaz belki bilmiyorum. bu defa notunu vereceğim doktorun. başka doktor arıyorum bir yandan.

Randevuda kaç haftalık olacak canım, ogrenebilirsin, bazen direkt söylüyor doktorlar bazense bence bilerek soylemiyolar

Amin canım, seni .Oğlun var inş kız olur seninki:)

Ayy canım benim çok geçmiş olsun.
Şimdi nasılsın?
O bebeğin suyu değildir bu aylarda suyu çok az oluyor.
Plesenta çıkar inşallah yukarı dikkat et kendine..

Ayy canım benim çok geçmiş olsun.
Şimdi nasılsın?
O bebeğin suyu değildir bu aylarda suyu çok az oluyor.
Plesenta çıkar inşallah yukarı dikkat et kendine..

şimdi kanama azaldı. sabaha biter inşallah . dediğin gibi çıkar plasenta yukarı. duâ edin bize . dikkat ediyorum bişey yaptığım da yok. kader kısmet bu işler.

Canım inş gönlüne göre bir evlat olsun hepsi tatlı oluyo canının parçası yani:)
Sağlıklı hayırlı imanlı olsun inşallah canım. Rabbim bana evlat nasip etmiş birde cinsiyetini mi eleştircem. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Annelik çok zor ama inan ki dünyanın en güzel şeyi. Tarifi yok, bir tek yaşayınca anlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…