Haftaya 17sinde ikili için ben de gideceğim 12. Hafta olacak o zaman, kesin olmasa da bi tahminde bulunur diye umuyorum. Senin haftaya 13 olacak bence tahmini olmalıİyi akşamlar kızlar. Maşallah cinsiyetler öğrenilmiş. var mı 12. hafta da öğrenen. Ben en son kalp atışı duydum doktor dedi 5 hafta sonra gel. Ama galiba ben dayanamayıp yarın devlet hastanesine gideceğim. Çok merak ediyorum nasıl diye. Haftaya da kendi doktoruma randevum var öğrenir miyim sizce ?
bilmiyorum ben doktoruma çok da güvenmiyorum açıkçası.Haftaya 17sinde ikili için ben de gideceğim 12. Hafta olacak o zaman, kesin olmasa da bi tahminde bulunur diye umuyorum. Senin haftaya 13 olacak bence tahmini olmalı
Sanirim tan istediğin tahmini yapmışım bilmedenerkek gibi dedi doktorum. :)
amin amin elfu elfu amin tatlımmm
Ayran ❤ yoğurt ❤ ciddi aşk yaşıyorum kendileriyleAy evet yüksek tansiyon iyi değil, tuzlu ayran içtim 10 a 7 ye yükseldi günlerdir boşuna sersem sersem dolasmisim acayip rahatladim
Şimdi doktor öyle dediyse ayrı mesele..tabi o daha tecrübeliYa bence de erkek. ama dohtor beycim %70 kız dedi
Bazı doktorlar çok garantici oluyor söylemiyor benim kızımda 13. Haftada söylememişti bakmadı bile erken diye ama erkekler erken belli oluyor söylemekte bi sakınca olmaz değişme ihtimali az çünkübilmiyorum ben doktoruma çok da güvenmiyorum açıkçası.
Ayy canım benim ne yüreklendirici konuşmuşsun içim ısındı valla allah razı olsun. Onlar bize allahın emaneti olacak. İnşallah emanetimizi en iyi şekilde yetiştiririz hepimiz
Bazı doktorlar çok garantici oluyor söylemiyor benim kızımda 13. Haftada söylememişti bakmadı bile erken diye ama erkekler erken belli oluyor söylemekte bi sakınca olmaz değişme ihtimali az çünkü
Randevuda kaç haftalık olacak canım, ogrenebilirsin, bazen direkt söylüyor doktorlar bazense bence bilerek soylemiyolarİyi akşamlar kızlar. Maşallah cinsiyetler öğrenilmiş. var mı 12. hafta da öğrenen. Ben en son kalp atışı duydum doktor dedi 5 hafta sonra gel. Ama galiba ben dayanamayıp yarın devlet hastanesine gideceğim. Çok merak ediyorum nasıl diye. Haftaya da kendi doktoruma randevum var öğrenir miyim sizce ?
Benimde var aklımda , cinsiyet ogrenince yaparım diye düşünüyodum, rengi çok guzelmis canım:)English home dan aldım okdr mutlu oldum ki içine koyunca aklında böyle bişey varsa alabilirEki Görüntüle 2203425
Sanirim tan istediğin tahmini yapmışım bilmedenRabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah akılın çok büyük kocaman âmin ❤
Ayran ❤ yoğurt ❤ ciddi aşk yaşıyorum kendileriyleyoğurt ekmek yiyorum ki üniversitede arkadaşlarım yerdi ay çok fena nasıl yiyorsunuz derdim onlara..meğer ne süper bir olaymış o
Sana da afiyet Şifa❤ olsun inşallah ❤
Fotoya cinsiyet tahmini yapacam ama gerçekten hiç bir şey anlamadım bu defabir de lütfen erkek anaları topigine dönmesin burası Rabbim hayırlısını versin sağlıklı..tabi de gönlümü gizleyemiyorum gonlumdekini hakkımda hayırlı etsin inşallah ❤
Şimdi doktor öyle dediyse ayrı mesele..tabi o daha tecrübeli
Doktor erkeğe benzetti. İkinci resim bacak arası pipi gibi birşey var ama hayırlısı..Canım doktorun kız mı demişti, bence erkek bu bebek, ama dediğim gibi sadece bence, Allah gönlüne göre versin sana benziyor:)
Ayy canım benim çok geçmiş olsun.öğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
bir uyandım ki şarıl şarıl su . işedimmi su mu anlamadım. sonra kanama başladı
şimdi hastanedeyim. iğne ilaç fitil kanamayı durudymaya çalınıyoruz. plasenta aşağıda diye kanama yapmış fazlasıyla . bebeğimi gördümöyle tatlı ve güzelki. Allahım onu bize bağışlasın. dua bekliyorum.
Olmaz inşallah canım bol bol dua et.cinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
Ayy canım benim çok geçmiş olsun.
Şimdi nasılsın?
O bebeğin suyu değildir bu aylarda suyu çok az oluyor.
Plesenta çıkar inşallah yukarı dikkat et kendine..
bugün tam 12 hftLılk. doktor da erkek dedi. çıkıntı gördüm dedi .Olmaz inşallah canım bol bol dua et.
Erkeğe benziyor sanki. Ne kadarlık oldu
Doktor erkeğe benzetti. İkinci resim bacak arası pipi gibi birşey var ama hayırlısı..
Maşallah canım. Rabbim kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..bugün tam 12 hftLılk. doktor da erkek dedi. çıkıntı gördüm dedi .
Sağlıklı hayırlı imanlı olsun inşallah canım. Rabbim bana evlat nasip etmiş birde cinsiyetini mi eleştircem. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Annelik çok zor ama inan ki dünyanın en güzel şeyi. Tarifi yok, bir tek yaşayınca anlıyorsun.Canım inş gönlüne göre bir evlat olsun hepsi tatlı oluyo canının parçası yani:)
şuan 11+2 deyiz. tam bir hafta sonra. bu arada söylerken 12 haftalık diyoruz dimi anlamadım şu mevzuyuRandevuda kaç haftalık olacak canım, ogrenebilirsin, bazen direkt söylüyor doktorlar bazense bence bilerek soylemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?