- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Bugün bitti iş başı yaptım canm bugün biraz ayakta durdum diye belkide çünkü on beş gündür yatiyordmÇok mu sert balım? Kontrolün ne zaman? Senin rapor bitmişti dimi
Birşey demedi mi ileri test vs? Tekrar bakacaklar mı merak ettimMerhaba kızlar 11 haftalık gebeyim.dün kontrole gittiğimiz zaman doktor bebeğin ense kalınlığı gördüğüm kadarıyla 2.1 dedi bu haftada sınıra yakın duruyor aynı zamanda burun kemiği ni göremedim dedi böyle bir durum yaşayan oldumu
Gerçekten bünye meselesi canm beni. Yüzüme bakan çökmüssun diyor makyaj bile yapsam ruhuma yansımış ama bir güzellik geldi diyorlar masum masum o sesim çıkmıyor okdr bitkinm ki. Ama hamilelik öncesi ben asla oturan biri değildim her işe kosardm beni tanıdıkları için anlıyorlarMasa başı çalışanlar yine şanslılar. Hamilelik başlı başına yorgunluk sebebi iken akşama kadar ordan oraya çok yıprandım şu üç ayda. Belkide bünye ile alakalı bilmiyorum temizlik personeli var oda hamile hiç mızmızlandığını görmedim çokta çalıştırıyorlar garibanı karnı burnunda. Ona bakınca sen nazlısın dediler bana bide :)
Haftaya tekrar bakalım dedi.ben ikili test istemedim kafamı bulandırmamak adına allah nasip etmiş Bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem yok diye ama Dr kontrol sırasında böyle söyleyince yaşayan var mı bu durumu merak ettimBirşey demedi mi ileri test vs? Tekrar bakacaklar mı merak ettim
Maşallah canım maşallah. Her şey zamanla çok daha güzel olacak. Bende de oldu o bir kaç kez. Sanki bacağım takılıyor adım alamıyormuşum gibi...yel girmesi derler..Öyle bir şey mi acep seninki? Süt yoğurt ayran yuklen biraz; iyi gelir mi bilmem tabi ama yinede Şifa❤ ona iyi gelmese başka şeye iyi gelirAmin amin kötü düşünmemeye çalışsamda bir şekilde endişeleniyorum. İnşaallah herkesin hamileliği çok güzel geçer.Ya kalçam ağrıyor benimsabahtan beri yürürken çok zorlanıyorum. Başka bir sıkıntım yok çok şükür tiksinmede yavaş yavaş geçiyor ama bu ağrı çok değişik
Ilk cocugumda doktor gebeliğe son verme gibi bir düşüncen yoksa..ben zaten tavsiye etmiyorum dediği halde yaptırdım. 2.cocugumda da ne test yaptırdım ne de ense kalınlığı olcturdumHaftaya tekrar bakalım dedi.ben ikili test istemedim kafamı bulandırmamak adına allah nasip etmiş Bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem yok diye ama Dr kontrol sırasında böyle söyleyince yaşayan var mı bu durumu merak ettim
Ben kız hissediyordum hep nubta kız gibiydi çin takvimi zart zurt takvimide hep kızdı hiç erkeğe alışamadım şuan :) çok tuhaf geliyor doktor kesinde konuşmadı erken daha dedi. Tabiki öncelik sağlıklı olması da kız istiyorum sanki
Amin inşallahIlk cocugumda doktor gebeliğe son verme gibi bir düşüncen yoksa..ben zaten tavsiye etmiyorum dediği halde yaptırdım. 2.cocugumda da ne test yaptırdım ne de ense kalınlığı olcturdum
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Ay sağol canım benim. Cinsiyetini öğrenince artık hamileyim gibi gelmeye başladı, çok şükür okadar mutluyum ki , Allah sağlıklı bir evlat nasip etti, bunun için çok mutluyum. Erkek olduğunu hissediyodum onaylaninca artık erkek annesi gibi hissetmeye başladım.su gün itibariyle daha bir hamileyim:)Mesajını okuyunca çok heyecanlandım. Ve sabırsızlığım arttı. :) Gözün aydın olsun canım Allah hayırlı evlat kılsın. Cinsiyeti öğrenince insan daha bir başka bakıyor hamileligine :)
Aa evet hatırladım banada erkek demiştibizimde ikilide pipi gibi bişey vardı söylemedi doktor bu seferkinde eşim sıkıştırdı prensip olarak söylemiyorum ama şimdilik erkek diyebilirim dedi. Bacaklarını gösterdi dimdirek uzatmış yatıyodu ama ben bacak arasında bişey göremedim
Sende dikkat et kuzum. hepimiz allaha emanetiz.Düşünsene içinden bir insan daha çıkıyo mucize resmen yaşadıklarımız normal aslnda. İşten sonra bol bol dinlen
Maşallah canım maşallah. Her şey zamanla çok daha güzel olacak. Bende de oldu o bir kaç kez. Sanki bacağım takılıyor adım alamıyormuşum gibi...yel girmesi derler..Öyle bir şey mi acep seninki? Süt yoğurt ayran yuklen biraz; iyi gelir mi bilmem tabi ama yinede Şifa❤ ona iyi gelmese başka şeye iyi gelir
Canım maşallah sağlığınız yerinde cinsiyeti öğrenmişsin Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin gözün aydın :):)Kızlar ben geldim:) bir oglum oluyor inşallah,Allah isteyen herkese versin. İlk ultrason görüntüsünde erkek bebeğe baktığımı hissetmiştim gerçekten annelerin hisleri kuvvetli oluyormuş, Allah'a çok şükür, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin,çok mutluyum ,darısı evladının haberini bekleyenlere:)
Haftaya tekrar bakalım dedi.ben ikili test istemedim kafamı bulandırmamak adına allah nasip etmiş Bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem yok diye ama Dr kontrol sırasında böyle söyleyince yaşayan var mı bu durumu merak ettim
Cinsiyetleriniz hayırlı olsun kızlar
Sizden görünce bende hevesleniyorum ❤ hayırlısıyla bi ogrensek şu merak işini bi arkaya atsak...
Erkek anaları seneye dertlesirsiniz şöyle yapıyor beni çıldırtıyor böyle yapıyor beni delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?