Birşey demedi mi ileri test vs? Tekrar bakacaklar mı merak ettim

Gerçekten bünye meselesi canm beni. Yüzüme bakan çökmüssun diyor makyaj bile yapsam ruhuma yansımış ama bir güzellik geldi diyorlar masum masum o sesim çıkmıyor okdr bitkinm ki. Ama hamilelik öncesi ben asla oturan biri değildim her işe kosardm beni tanıdıkları için anlıyorlar

Birşey demedi mi ileri test vs? Tekrar bakacaklar mı merak ettim
Haftaya tekrar bakalım dedi.ben ikili test istemedim kafamı bulandırmamak adına allah nasip etmiş Bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem yok diye ama Dr kontrol sırasında böyle söyleyince yaşayan var mı bu durumu merak ettim

Maşallah canım maşallah. Her şey zamanla çok daha güzel olacak. Bende de oldu o bir kaç kez. Sanki bacağım takılıyor adım alamıyormuşum gibi...yel girmesi derler..Öyle bir şey mi acep seninki? Süt yoğurt ayran yuklen biraz; iyi gelir mi bilmem tabi ama yinede Şifa❤ ona iyi gelmese başka şeye iyi gelir

Ilk cocugumda doktor gebeliğe son verme gibi bir düşüncen yoksa..ben zaten tavsiye etmiyorum dediği halde yaptırdım. 2.cocugumda da ne test yaptırdım ne de ense kalınlığı olcturdum
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Benim doktorun dediğine göre 14+4 mu neymiş, seninki kactaydi canım. Bana doktor erkek bu değişme falan olmaz dedi, deseydi de değişmezdi :)

Amin inşallah

Mesajını okuyunca çok heyecanlandım. Ve sabırsızlığım arttı. :) Gözün aydın olsun canım Allah hayırlı evlat kılsın. Cinsiyeti öğrenince insan daha bir başka bakıyor hamileligine :)
Ay sağol canım benim. Cinsiyetini öğrenince artık hamileyim gibi gelmeye başladı, çok şükür okadar mutluyum ki , Allah sağlıklı bir evlat nasip etti, bunun için çok mutluyum. Erkek olduğunu hissediyodum onaylaninca artık erkek annesi gibi hissetmeye başladım.su gün itibariyle daha bir hamileyim:)

Bu arada kasıklarda ki batma falan herşey normalmiş, ilaç vitamin hicbisey vermedi, değerlerin iyi diye , bir ay sonra kontrole çağırdı, idrar tahlili yapıp gidicem, sonrada 23. Haftada detaylı ultrason için yönlendirecek.
Kızlar kaynana olucam bu fikre bile alıştim yani:) ahahaaa
Allah herkese sağlıklı evlat versin

Hatta herkeste erkek çıkınca kesin yanlıştır dedik:) o arkadaş kimdi ya, hatırlayamadım:) elindeki şey doğruymuş:) bize ulaşsın, sana damı erkek demişti.

sermed bende devlet hastanesine gidiyorum. Günümde senden çok çok geride..du bakalım. Hemen öyle düşünme belki gittiğin doktor hemen söyleyecek

Cinsiyetleriniz hayırlı olsun kızlar
Sizden görünce bende hevesleniyorum ❤ hayırlısıyla bi ogrensek şu merak işini bi arkaya atsak...
Erkek anaları seneye dertlesirsiniz şöyle yapıyor beni çıldırtıyor böyle yapıyor beni delirtiyor

Magnezyum eksikliğinden olabilir kızlar bu ağrılar.benim arkadasta vardı.magnezyum kullaniyo @Krmzblk

Ilk hamileligimde magnezyum kullandım ama kesmek zorunda kaldı doktor. Çok tuvalete çıkardı beni

Canım maşallah sağlığınız yerinde cinsiyeti öğrenmişsin Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin gözün aydın :):)

Ayyy ne güzel ya hepiniz öğrendiniz cinsiyetleri darısı hayırla bize olsun bende çok merak ediyorum... bana da hep erkek hissediyoruz diyorlar ama ben istediğimden mi bilmiyorum kız olarak hissediyorum tabi hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin haftaya gidicem test için ama devlete gittiğim için cinsiyet söyler mi bilmiyorum çok merak ediyorum

Canım inş haftaya güzel haberler alırsın, ikili test sadece down sendromu için yapılmıyor ki.bende aldirmiycaktim ama daha ciddi etkenler oluyo mecburen alınması gereken hastalıklar olabiliyor,o açıdan yaptırdım mesela. Doktor anlatınca yaptırmaya karar verdim bende . İnş canım sağlıkla kucağına alırsın ,içini ferah tut. Ölçüm yapan doktorun iyi olctumu acaba.doktora göre değişiyor bu ölçüm sonucu, bunu dikkate al lütfen.

İns sakin bir bebek olur, benim yeğenim erkekti ama evde çocuk varmı yokmu anlamıyodun,aşırı sakın uslu bir çocuktu ,erkek çocuk deyince hep o gelir aklıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…