Canım maşallah sağlığınız yerinde cinsiyeti öğrenmişsin Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin gözün aydın :):)
Ay sağol canım benim. Cinsiyetini öğrenince artık hamileyim gibi gelmeye başladı, çok şükür okadar mutluyum ki , Allah sağlıklı bir evlat nasip etti, bunun için çok mutluyum. Erkek olduğunu hissediyodum onaylaninca artık erkek annesi gibi hissetmeye başladım.su gün itibariyle daha bir hamileyim:)
Bu arada kasıklarda ki batma falan herşey normalmiş, ilaç vitamin hicbisey vermedi, değerlerin iyi diye , bir ay sonra kontrole çağırdı, idrar tahlili yapıp gidicem, sonrada 23. Haftada detaylı ultrason için yönlendirecek.
Kızlar kaynana olucambu fikre bile alıştim yani:) ahahaaa
Allah herkese sağlıklı evlat versin
Sevincin buradan net hissediliyor canım Allah daim etsinsırayı bize verdin. Ben de çılgınlar gibi kız hissediyorum. biz ultrasonda çıkıntı falan göremedik . Benzetmek gerekirse bebeğin altını değiştirirken ayaklarını kaldırırız ya o pozisyonda baktı doktor dikkatli de inceledi 12+2ydim. Ben sadece hafif bir tepe/kabarıklık gördüm iki kez kıza benziyor dedi şimdi sıradaki kontrolü bekliyorum merakla.
O zaman kızdır canım seninki, Allah hayırlı olanı versin inşallah, minigime hemen ilk kıyafetini aldık, şimdi kıyafete bakıp ağlıyodum, Allah herkese sağlıklı evlat versin , en büyük mucize ya, bir bebeğin sağlıklı olması mucize , çok şükür Allah'a:)
Amin canım:)Amin canım çok teşekkürler,darısı başına:)
O zaman kızdır canım seninki, Allah hayırlı olanı versin inşallah, minigime hemen ilk kıyafetini aldık, şimdi kıyafete bakıp ağlıyodum, Allah herkese sağlıklı evlat versin , en büyük mucize ya, bir bebeğin sağlıklı olması mucize , çok şükür Allah'a:)[/QUOTE ne aldın bugun
Duanı eksik etme annesi onun üzerinden. İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur. Yeni bir insan ve onun oluşumu başlı başına bir mucize zaten. Karmaşık bir sisteme sahibiz ama en ufak bir ayrıntı bile atlanmadan tıkır tıkır her şey işliyor ne zaman ne yapacağını biliyor bebek ve normal doğum için söylüyorum zamanı gelince doğumu bile kendisi başlatıyor. Ben bu düzene hayran olmaktan kendimi alamıyorum.
Bakalım her ne kadar kız hissetsem de ya oğlansa diyerek duruyorum bir . İkisini de gucendirmek istemem . On gün sonra gösterirse öğreneceğiz inşallah
Ne aldın canim
Sen ogrenmedin drmi cnm.bnm aklima su takiliyo ikilide burun kemigini goren bacak arasinida goruyodur heralde ya.bilerek soylemiyolar sanki.bi dahaki gelisine ogreniriz dedi de.haftaya ikili testin sonucunu almaya gitcm randevu almustim muane edrse insalkh soylrr merak etmeye basladm cunkusermed bende devlet hastanesine gidiyorum. Günümde senden çok çok geride..du bakalım. Hemen öyle düşünme belki gittiğin doktor hemen söyleyecek
Ben 20 gün sonra gideceğim:) çok üst üste gittim herşey yolunda zaten ikili test yaptım sonucu çıkınca gidebilirim ama bir hafta içinde bir daha gitmek istemedim ayın sonuna doğru gideceğim kısmetseBitane altüst penye takım:) sırf bugüne anı kalsın diye, artık daha çok alırız zaten:) sen ne zaman gitceksin kontrole
Sen ogrenmedin drmi cnm.bnm aklima su takiliyo ikilide burun kemigini goren bacak arasinida goruyodur heralde ya.bilerek soylemiyolar sanki.bi dahaki gelisine ogreniriz dedi de.haftaya ikili testin sonucunu almaya gitcm randevu almustim muane edrse insalkh soylrr merak etmeye basladm cunku
Sen ogrenmedin drmi cnm.bnm aklima su takiliyo ikilide burun kemigini goren bacak arasinida goruyodur heralde ya.bilerek soylemiyolar sanki.bi dahaki gelisine ogreniriz dedi de.haftaya ikili testin sonucunu almaya gitcm randevu almustim muane edrse insalkh soylrr merak etmeye basladm cunku
Hayirlisi olsun.gec olsun güc olmasin.beklicez artkCanım bence bir baksın 14. Haftaya girmiş olacak sanırım seninki, o yüzden öğrenirsin bence
Devletteki ultrasonlar biraz daha eski o yuzdende olabilir.hayirlisi artk bakalmCanım doktor Banu çiftçi var ya onun uygulamasını da kullanıyorum ben oradaki videolarda birkaç kez bebeğin genital organının tam olarak oluşmamasından dolayı net bir şey söyleyemiyoruz demişti. Demekki burun kemiği genital organdan önce netlesiyor oluşuyor. Kız bebeği erkek genital organının olmayışından anlıyorlarmış. O yüzden kız bebekte emin olmak için biraz daha beklemek gerekebiliyormus.
12+3 teyiz bugün. Yarın sorucam inşaallah. Çok fenaya oturduğum yerden kalkamıyorum kalkınca oturamıyorumMerhaba benimde 9.haftada sağ kalça ağrısı oldu baya ayağımı sürüyerek yürüyebildim birkaç gün Dr magnezyum eksikliği kaynaklı olabilir dedi ilaç verdi sonra geçti ama dediğin gibi değişik bir ağrıydı ve eğilip kalkamadim o dereceydi
:) neden bilmiyorum ama öyle böyle değil ağlicam oturup kalkarken. Yarın sorucam bakalım ne derse söylerim sizedeMaşallah canım maşallah. Her şey zamanla çok daha güzel olacak. Bende de oldu o bir kaç kez. Sanki bacağım takılıyor adım alamıyormuşum gibi...yel girmesi derler..Öyle bir şey mi acep seninki? Süt yoğurt ayran yuklen biraz; iyi gelir mi bilmem tabi ama yinede Şifa❤ ona iyi gelmese başka şeye iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?