Bu sabah baya baya iyiyim hamdolsun. Hepimiz çok iyi olalım ❤ tek başına iyi olmak sarmıyor
Sabah kahvaltıda afedersiniz hammal işi yedim 3 bardakta ayran içtim
2016 ağustos annelerindeydim (temmuzda doğdu oğlan ama) grubun yarisindan fazlası erkekti. 2013 ağustos annelerinde de grubun yarisindan fazlası kızdı. Olabiliyor yani..
Gülüm inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına,kucaklarimiza almayi nasip etsib etsin innnsallaaaah
Tatlım iyi ve güzel şeyler düşünmekte her zaman fayda var. Olumlu düşünceler evren cakralarini olumlu yönde döndürmeye yönlendirir.

Çalışan anne için gerçekten çok zor.

amin
Çok şükür tekrarı olmasın amin
amin kuzum seninde olmasın inşallah. şimdi nasılsın. izindesin demi.
KEVOK şimdi muayeneden geldim . çok sağlam bir düşük atlattın dedi. Allahım bizlere bağışla. ya açıkçası bende kız olabilir diye bekliyorum. Haftaya bugün kontrole gelince Bakarız dedi bugün. tam bet erkek demryelim dedi. ama bende gördüm yani çıkıntııyı . herşeyin başı sağlık elhamdülillah Allâhım

Bir daha yaşanmaz inşallah canım. Allah korusun.. Bende oğlumda 20. Haftada kanama yaşamıştım çok korkmuştum..

şuan 11+2 deyiz. tam bir hafta sonra. bu arada söylerken 12 haftalık diyoruz dimi anlamadım şu mevzuyu
Selam canım, seninle günlerimiz bire bir aynı :) ben de en son 9+5 te görmüştüm ... bir daha ki randevum 2 hafta sonra, nasıl bekleyeceğimi biliyorum... belirtilerim de epey azaldı. senin nasıl gidiyor? Ben de 12. haftadayım diyorum bu arada.

senin neden olmuştu tatlım. Benimki kadar çokmu oldu. ben bitti gitti sandım. Allahım sen koru
çok çok geçmiş olsun, bundan sonrası hep iyiliklerle dolu olsun inşallah. Daha öncesinde bir sıkıntınız var mıydı aniden mi oldu? doktorlar kaçıncı haftada görebiliyor acaba plasentanın aşağıda olduğunu falan...

ilk kez yaşıyorum böyle birşeyi. Bilmiyorum kaçıncı haftada görür.

İnşallah hep iyi ol canım bulantılar çok kötüydü benimde şükür atlattım ara sıra çok yorgunsam oluyor ama kusmuyorum. Evlatlarımız iyi olsun cinsiyet önemli değil

İyiyim kuzum izindeyim kanamam yok ağrım var karnımın içi acıyor sadece

merhaba arkadaşlar herkes iyidir ınş. benim de cumartesi kontrol vardı burnuna ensesine bakalım diye. üç kez girdim hiç uygun pozisyon bulamadık. bida gel demişti. bugün tekrar gittim. gene 3.de kesin sonuç alabildik. iyi çok şükür her ölçüsü. ikili test zaten yaptirmicam.cinsiyet için de %90erkek dedi. benim de içime öyle doğuyordu zaten dedim. kizimda da ilk ultrasonda gördüğümde kız demiştim bunda da aynı şekilde ilk karşılaşmamızda erkek demiştim

Maşallah kuzucuguna gözün aydın cnm bı paşa daha geliyor desene

Amin amin kötü düşünmemeye çalışsamda bir şekilde endişeleniyorum. İnşaallah herkesin hamileliği çok güzel geçer.Ya kalçam ağrıyor benim sabahtan beri yürürken çok zorlanıyorum. Başka bir sıkıntım yok çok şükür tiksinmede yavaş yavaş geçiyor ama bu ağrı çok değişik

Kızlar ben geldim:) bir oglum oluyor inşallah,Allah isteyen herkese versin. İlk ultrason görüntüsünde erkek bebeğe baktığımı hissetmiştim gerçekten annelerin hisleri kuvvetli oluyormuş, Allah'a çok şükür, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin,çok mutluyum ,darısı evladının haberini bekleyenlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…