Bu sabah baya baya iyiyim hamdolsun. Hepimiz çok iyi olalım ❤ tek başına iyi olmak sarmıyorGünaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
karapisso geçmiş olsun balım dikkat et bende çok korkmuştum ama doktor bebek çok sağlıklı dedi korkma inşallah birşey olmaz bebeğine.
R rkndmt canım bende tansiyon yerlerde geziyorum bir iki gündür iyiyim doktor geçici durum çıkmasından iyi demişti tuz katmadan tüket ayranı bol bol iyi gelecek. Benimde inadına duşta düşüyor tansiyonum girmeden önce ayran çıkınca su içiyorum bol bol aklında bulunsun.
Birde kızlar hepimize erkeğe benziyor deniyor acaba haftamız mı küçük? Bence sanki doğru çıkmayacak gibi geliyor tüm topik erkek tesadüf olamaz herhalde
Gülüm inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına,kucaklarimiza almayi nasip etsib etsin innnsallaaaahGünaydın kızlar. Sıkıntısı olanlara rabbim şifa versin inşaallah. Şu dönemleri bir an önce geçsek keşke. Benim elimde kalan son düşük iğnesini de bugün yapıcam. Progestana devam ediyorum. Yarın kontrolümüz var akşam üstü.
Bakalım ne durumda bebeğimiz. Korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı.
Bu arada şakır şakır kanamaya rağmen bir şey olmayan bebek artık bir şey olmaz yazıyordu bir sayfada.
Allah yardımcın olsun.benim 11. haftada biten bulantılarım malesef yeniden başladıişe gelmek çok zor://
amin kuzum seninde olmasın inşallah. şimdi nasılsın. izindesin demi.Çok şükür tekrarı olmasın amin
Bir daha yaşanmaz inşallah canım. Allah korusun.. Bende oğlumda 20. Haftada kanama yaşamıştım çok korkmuştum..amin
amin kuzum seninde olmasın inşallah. şimdi nasılsın. izindesin demi.
KEVOK şimdi muayeneden geldim . çok sağlam bir düşük atlattın dedi. Allahım bizlere bağışla. ya açıkçası bende kız olabilir diye bekliyorum. Haftaya bugün kontrole gelince Bakarız dedi bugün. tam bet erkek demryelim dedi. ama bende gördüm yani çıkıntııyı . herşeyin başı sağlık elhamdülillah Allâhım
Selam canım, seninle günlerimiz bire bir aynı :) ben de en son 9+5 te görmüştüm ... bir daha ki randevum 2 hafta sonra, nasıl bekleyeceğimi biliyorum... belirtilerim de epey azaldı. senin nasıl gidiyor? Ben de 12. haftadayım diyorum bu arada.şuan 11+2 deyiz. tam bir hafta sonra. bu arada söylerken 12 haftalık diyoruz dimi anlamadım şu mevzuyu
senin neden olmuştu tatlım. Benimki kadar çokmu oldu. ben bitti gitti sandım. Allahım sen koruBir daha yaşanmaz inşallah canım. Allah korusun.. Bende oğlumda 20. Haftada kanama yaşamıştım çok korkmuştum..
çok çok geçmiş olsun, bundan sonrası hep iyiliklerle dolu olsun inşallah. Daha öncesinde bir sıkıntınız var mıydı aniden mi oldu? doktorlar kaçıncı haftada görebiliyor acaba plasentanın aşağıda olduğunu falan...senin neden olmuştu tatlım. Benimki kadar çokmu oldu. ben bitti gitti sandım. Allahım sen koru
çok çok geçmiş olsun, bundan sonrası hep iyiliklerle dolu olsun inşallah. Daha öncesinde bir sıkıntınız var mıydı aniden mi oldu? doktorlar kaçıncı haftada görebiliyor acaba plasentanın aşağıda olduğunu falan...
İnşallah hep iyi ol canım bulantılar çok kötüydü benimde şükür atlattım ara sıra çok yorgunsam oluyor ama kusmuyorum. Evlatlarımız iyi olsun cinsiyet önemli değilBu sabah baya baya iyiyim hamdolsun. Hepimiz çok iyi olalım ❤ tek başına iyi olmak sarmıyor
Sabah kahvaltıda afedersiniz hammal işi yedim3 bardakta ayran içtim
2016 ağustos annelerindeydim (temmuzda doğdu oğlan ama) grubun yarisindan fazlası erkekti. 2013 ağustos annelerinde de grubun yarisindan fazlası kızdı. Olabiliyor yani..
Gülüm inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına,kucaklarimiza almayi nasip etsib etsin innnsallaaaah
Tatlım iyi ve güzel şeyler düşünmekte her zaman fayda var. Olumlu düşünceler evren cakralarini olumlu yönde döndürmeye yönlendirir.
İyiyim kuzum izindeyim kanamam yok ağrım var karnımın içi acıyor sadeceamin
amin kuzum seninde olmasın inşallah. şimdi nasılsın. izindesin demi.
KEVOK şimdi muayeneden geldim . çok sağlam bir düşük atlattın dedi. Allahım bizlere bağışla. ya açıkçası bende kız olabilir diye bekliyorum. Haftaya bugün kontrole gelince Bakarız dedi bugün. tam bet erkek demryelim dedi. ama bende gördüm yani çıkıntııyı . herşeyin başı sağlık elhamdülillah Allâhım
Maşallah kuzucuguna gözün aydın cnm bı paşa daha geliyor desenemerhaba arkadaşlar herkes iyidir ınş. benim de cumartesi kontrol vardı burnuna ensesine bakalım diye. üç kez girdim hiç uygun pozisyon bulamadık. bida gel demişti. bugün tekrar gittim. gene 3.dekesin sonuç alabildik. iyi çok şükür her ölçüsü. ikili test zaten yaptirmicam.cinsiyet için de %90erkek dedi. benim de içime öyle doğuyordu zaten dedim. kizimda da ilk ultrasonda gördüğümde kız demiştim bunda da aynı şekilde ilk karşılaşmamızda erkek demiştim
Amin amin kötü düşünmemeye çalışsamda bir şekilde endişeleniyorum. İnşaallah herkesin hamileliği çok güzel geçer.Ya kalçam ağrıyor benimBu sabah baya baya iyiyim hamdolsun. Hepimiz çok iyi olalım ❤ tek başına iyi olmak sarmıyor
Sabah kahvaltıda afedersiniz hammal işi yedim3 bardakta ayran içtim
2016 ağustos annelerindeydim (temmuzda doğdu oğlan ama) grubun yarisindan fazlası erkekti. 2013 ağustos annelerinde de grubun yarisindan fazlası kızdı. Olabiliyor yani..
Gülüm inan çok dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına,kucaklarimiza almayi nasip etsib etsin innnsallaaaah
Tatlım iyi ve güzel şeyler düşünmekte her zaman fayda var. Olumlu düşünceler evren cakralarini olumlu yönde döndürmeye yönlendirir.
Çanim ne dedi doktor merak ettimKızlar günaydın, hastalara şifa veren, doktor kontrolü olanlara hayırlı haberler veren bir gün olsun. Benimde öğleden sonra kontrolum dua edin:)
Benimde bugün öyle ya taş gibi sanki.İyiyim kuzum izindeyim kanamam yok ağrım var karnımın içi acıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?