Ben 20 gün sonra gideceğim:) çok üst üste gittim herşey yolunda zaten ikili test yaptım sonucu çıkınca gidebilirim ama bir hafta içinde bir daha gitmek istemedim ayın sonuna doğru gideceğim kısmetse

İkili testimi de yorumladı doktor,çok şükür,tel de iyi demişti rutin kontrole gelin demişti.bugun o sonuçları da verdi, yaş 35 e yaklaştığı için yaş riski olabilir diyodum ama sonuç çok güzel dedi, 1/500 Muş risk faktörü, 1/250 yi normal kabul ediyoruz sizinki çok iyi dedi,zaten insan cinsiyet falan dusunmuyo bunlari düşününce, 4 hafta sonra çağırdı , normalde haftaya gitcektim dayanamadım erkene aldım,4 hafta nasıl dayancam bilmiyorum.22-23. haftalarda detaylı ultrason için bir profa yönlendirdi, zaman geçse de hep iyi olduklarının haberini alsak canım, o halde seninki de erkek, zaten çıkıntı deniyor erkek oluyormuş:) Allah evlat nasip etmiş hepimize çok şanslıyız, güle güle huzurla büyütmeyi de nasip eder inşallah canım. İsim falan dusunuyomusunuz hiç.

merhaba. ne güzel sevindim aynı olmasına. Benim bulantım falan hiç olmadı. Göğüslerimden ve belimden çekiyorum ilk günden beri. Özellikle bel ağrısından. Ben dayanamadım bugün gittim devlet hastanesine kalp atışı var dedi sadece ne bana gösterdi ne başka bir şeye baktı. Gerçekten bütün devlet hastanelerinde böyle mi merak ettim. Eğer böyleyse Allah mecbur olanlara yardım etsin.

Umarım ondandır sorucam bakalım yarın. Akşam üstü 5 te randevu bu gece bana uyku yok :)))

Düzenli besleniyomusun canım
Ben her sabah gune iki haşlama yumurta,bir büyük bardak sutle başlıyorum, peynir birde.
Her gün iki kase yoğurt yiyorum büyük kaselerle
Ayrıca ayran yapıp ayran içiyorum arada
Genelde bunların eksikliği etkiliyormus, yiyorsan ve oluyorsa belki ilaç verir , inş basit bişey cikar

Canım doktor bel agrin çok olur,kasiklarim ağrır bacaklarına doğru iner ağrı bunlar normal dedi. Hatta bikac hafta sonra daha şiddetli ağrılar baslicakmis. Kanama olmadıktan sonra bu ağrılar normal dedi. Ağrı deyince sana da bilgi veriyor dedim canım, geçmiş olsun

Evet ben o konuda hep çok netindir cunku çok değişik kimsede olmayan enteresan isim arayışında değilim ama alay konusu olmayacak isimler olsun kızım olursa Zeynep düşünüyoruz .erkek olursa Eymen ve yiğit arasında cinsiyet netleşince ona karar verincegz ama Doğana kdr değiştirmicem:)

Ay maşallah ya ben yumurtayı okdr zorladm yutamadım bile ki normalde haşlama ya bayılırım sütü bir bardak iciyrm. Yoğurt midemi cok yakışıyor içinde kayniyor.resmen. Önceden hiç böyle sikayrtim yoktu çok severim hemde

Ya teşekkür ederim. Ben de normal diye düşünüyorum çünkü benim regl döneminde de çok ağrırdı. Şimdi de biraz temizlik yapsam neredeyse kilitleniyor. Uyurken bile ağrıyor. Yani kendim dayanamıyorum.

Birde degerlerim cok iyi çıktı.vitamin ilaç hicbisey vermedi doktor , bende vitamin alayım modundayim gerek görmedi. Herkes onu bunu kullanıyorum yazınca kendimi eksik hissettim.
Bende ceviz yiyemiyorum yemek lazım her gün 3-4 tane ,tadı çok kötü geliyo, yarın itibariyle inada düzenli baslicam, fındık ceviz badem üçlüsüne. Birde ben kefire bayılırım, yoğurdu kendim yapıyorum, kefir mayası bulsam onuda yapicam.artik peyniri de kendim yapicam, ne kadar doğal tuketebilirsek okadar iyi canım sende bu şekilde yumurtayı farklı biaeylerle yemeye calis. Birde organik gezen tavuk yumurtası al.kendine dikkat et

Ben isimi eşime bıraktım bul güzel isim dedim.ins bulur:)
Bende telaffuzu zor yeni moda isim sevmem.annelerimize ismi söylediğimiz de ne o ne demek falan kafayı karıştıran bir isim olmamalı. Alay konusu olabilecek isimler falan. Birde anlamı güzel olacak.ismin insan üzerine etkisine inanıyorum.bizim bir anlık zevkimiz için çocuklar bir ömür çekmesinler:)

Haftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.
Aynen dediğin gibi devlet hastanesi ultrason cihazları (Hepsi değil) berbat! Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Bebeği hissetmek için çok erken yaaa..100gr civari olunca (peynir kilosu gibi ) anca hissedilir. O da 16 haftadan sonra işte..
:) neden bilmiyorum ama öyle böyle değil ağlicam oturup kalkarken. Yarın sorucam bakalım ne derse söylerim sizede
Tam olarak neresinde ağrı? Kuyruk şokunu civarında falan mı? Amanın felaket tellallığı yapmış gibi olmiim da oralardaysa kırık çıkık olmasın?
Çocuğa isim koyma hakkı babanındır. Kim koyarsa koysun suali babadan soruluyormus. Tabi burdaki en hassas nokta baba katiyen annenin onay vermediği ismi koyamayacak olması.
Bi tanıttığımızin torunu oldu sordum ismini ne koydular kızım ne desem yalan olur aklımda kalmadı zaten söyleyemedim de,dilim dönmedi dedi. Sonra öğrendim ki ismini 'Buğçe ' koymuşlar. Zaman sonra karşılaştık valla sen haklısın benimde aklımda kalmadı dedim
Yahu değişik olacak diye beyin yakan isimler koymak nedir?! O esnada ismin köküne kıran mı girmiş oluyor ne oluyor bilmem güçhan nedir? Ayyüce nedir? Petek su nedir?
Yanlış anlaşılmasın isteyen istediği ismi takar tabi..herkes eski isim koyacak diye bir şey de yok.. amaaan neyse. Siz bilürsünüz deyince kavga çıkmazmış der bi arkadaşım hep

Mcz09 o kuyruk skumu agrisi bende de var. Bazen yattigim yerden kalkamiyorum. Bu nasil acidir. Hala mide bulantim var. Bel agrim var.

Benim ilk dogumumda kuyruk sokumum kırılmış 3 ay topal gezdim agrım oldu..Tabi o zaman yoğunluktan bebek heyecanindan bir şey anlamadım. Geçen kış bir agrım oldu böyle bir şey yok ağladım. Nefes alamadım doktora gittim film istedi bildiğin kuyruk sokumum L olmuş mr çektirdim onun üzerine doğumda kırılmış ve yanlış şekilde kaynaşmış dedi uzun süre simitte oturdum. Şimdilerde ağrı vurup geçiyor simitli günlerime geri dönecem sanirim

Bugün bazı şeylere çok darlandim halen canım sıkkın..midem rezalet durumda. Tansiyonum kim bilir kaç ayakta duramıyorum
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Kalplerimize ve ruhlarımıza huzur versin

Cnm ben devlet hastanesinde berrin balsak var cok iyi ozeldede sultan hastanesi fuat zaman a gidiyorum oda iyi hem fiyati uygun diger hastaneler cok pahali geldi bana
Aa iyiki cevap verdiniz. Ya benim için takipten çok doğum önemli doğum anında stres olmak istemiyorum panik bir tipim. Burada çoğundan felaket hikayeleri duyuyorum. Açıkçası buraları da bilmiyorum hiç. Nasıldır fuat zaman duymuştum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…