Umarım ondandır sorucam bakalım yarın. Akşam üstü 5 te randevu bu gece bana uyku yok :)))Magnezyum eksikliğinden olabilir kızlar bu ağrılar.benim arkadasta vardı.magnezyum kullaniyoMcz09
Ben 20 gün sonra gideceğim:) çok üst üste gittim herşey yolunda zaten ikili test yaptım sonucu çıkınca gidebilirim ama bir hafta içinde bir daha gitmek istemedim ayın sonuna doğru gideceğim kısmetse
Selam canım, seninle günlerimiz bire bir aynı :) ben de en son 9+5 te görmüştüm ... bir daha ki randevum 2 hafta sonra, nasıl bekleyeceğimi biliyorum... belirtilerim de epey azaldı. senin nasıl gidiyor? Ben de 12. haftadayım diyorum bu arada.
Umarım ondandır sorucam bakalım yarın. Akşam üstü 5 te randevu bu gece bana uyku yok :)))
Canım doktor bel agrin çok olur,kasiklarim ağrır bacaklarına doğru iner ağrı bunlar normal dedi. Hatta bikac hafta sonra daha şiddetli ağrılar baslicakmis. Kanama olmadıktan sonra bu ağrılar normal dedi. Ağrı deyince sana da bilgi veriyor dedim canım, geçmiş olsunmerhaba. ne güzel sevindim aynı olmasına. Benim bulantım falan hiç olmadı. Göğüslerimden ve belimden çekiyorum ilk günden beri. Özellikle bel ağrısından. Ben dayanamadım bugün gittim devlet hastanesine kalp atışı var dedi sadece ne bana gösterdi ne başka bir şeye baktı. Gerçekten bütün devlet hastanelerinde böyle mi merak ettim. Eğer böyleyse Allah mecbur olanlara yardım etsin.
Evet ben o konuda hep çok netindir cunku çok değişik kimsede olmayan enteresan isim arayışında değilim ama alay konusu olmayacak isimler olsun kızım olursa Zeynep düşünüyoruz .erkek olursa Eymen ve yiğit arasında cinsiyet netleşince ona karar verincegz ama Doğana kdr değiştirmicem:)İkili testimi de yorumladı doktor,çok şükür,tel de iyi demişti rutin kontrole gelin demişti.bugun o sonuçları da verdi, yaş 35 e yaklaştığı için yaş riski olabilir diyodum ama sonuç çok güzel dedi, 1/500 Muş risk faktörü, 1/250 yi normal kabul ediyoruz sizinki çok iyi dedi,zaten insan cinsiyet falan dusunmuyo bunlari düşününce, 4 hafta sonra çağırdı , normalde haftaya gitcektim dayanamadım erkene aldım,4 hafta nasıl dayancam bilmiyorum.22-23. haftalarda detaylı ultrason için bir profa yönlendirdi, zaman geçse de hep iyi olduklarının haberini alsak canım, o halde seninki de erkek, zaten çıkıntı deniyor erkek oluyormuş:) Allah evlat nasip etmiş hepimize çok şanslıyız, güle güle huzurla büyütmeyi de nasip eder inşallah canım. İsim falan dusunuyomusunuz hiç.
Ay maşallah ya ben yumurtayı okdr zorladm yutamadım bile ki normalde haşlama ya bayılırım sütü bir bardak iciyrm. Yoğurt midemi cok yakışıyor içinde kayniyor.resmen. Önceden hiç böyle sikayrtim yoktu çok severim hemdeDüzenli besleniyomusun canım
Ben her sabah gune iki haşlama yumurta,bir büyük bardak sutle başlıyorum, peynir birde.
Her gün iki kase yoğurt yiyorum büyük kaselerle
Ayrıca ayran yapıp ayran içiyorum arada
Genelde bunların eksikliği etkiliyormus, yiyorsan ve oluyorsa belki ilaç verir , inş basit bişey cikar
Ya teşekkür ederim. Ben de normal diye düşünüyorum çünkü benim regl döneminde de çok ağrırdı. Şimdi de biraz temizlik yapsam neredeyse kilitleniyor. Uyurken bile ağrıyor. Yani kendim dayanamıyorum.Canım doktor bel agrin çok olur,kasiklarim ağrır bacaklarına doğru iner ağrı bunlar normal dedi. Hatta bikac hafta sonra daha şiddetli ağrılar baslicakmis. Kanama olmadıktan sonra bu ağrılar normal dedi. Ağrı deyince sana da bilgi veriyor dedim canım, geçmiş olsun
Ay maşallah ya ben yumurtayı okdr zorladm yutamadım bile ki normalde haşlama ya bayılırım sütü bir bardak iciyrm. Yoğurt midemi cok yakışıyor içinde kayniyor.resmen. Önceden hiç böyle sikayrtim yoktu çok severim hemde
Evet ben o konuda hep çok netindir cunku çok değişik kimsede olmayan enteresan isim arayışında değilim ama alay konusu olmayacak isimler olsun kızım olursa Zeynep düşünüyoruz .erkek olursa Eymen ve yiğit arasında cinsiyet netleşince ona karar verincegz ama Doğana kdr değiştirmicem:)
benden bahsediyor olabilir misiniz :) haha yanlış mı bilmişim :)Hatta herkeste erkek çıkınca kesin yanlıştır dedik:) o arkadaş kimdi ya, hatırlayamadım:) elindeki şey doğruymuş:) bize ulaşsın, sana damı erkek demişti.
Haftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.Sen ogrenmedin drmi cnm.bnm aklima su takiliyo ikilide burun kemigini goren bacak arasinida goruyodur heralde ya.bilerek soylemiyolar sanki.bi dahaki gelisine ogreniriz dedi de.haftaya ikili testin sonucunu almaya gitcm randevu almustim muane edrse insalkh soylrr merak etmeye basladm cunku
Tam olarak neresinde ağrı? Kuyruk şokunu civarında falan mı? Amanın felaket tellallığı yapmış gibi olmiim da oralardaysa kırık çıkık olmasın?:) neden bilmiyorum ama öyle böyle değil ağlicam oturup kalkarken. Yarın sorucam bakalım ne derse söylerim sizede
Çocuğa isim koyma hakkı babanındır. Kim koyarsa koysun suali babadan soruluyormus. Tabi burdaki en hassas nokta baba katiyen annenin onay vermediği ismi koyamayacak olması.Ben isimi eşime bıraktım bul güzel isim dedim.ins bulur:)
Bende telaffuzu zor yeni moda isim sevmem.annelerimize ismi söylediğimiz de ne o ne demek falan kafayı karıştıran bir isim olmamalı. Alay konusu olabilecek isimler falan. Birde anlamı güzel olacak.ismin insan üzerine etkisine inanıyorum.bizim bir anlık zevkimiz için çocuklar bir ömür çekmesinler:)
yapayım ama çıkmasa küfür etmek yok :) bir bakayım.
ben erkeğe benzettim valla. Hayırlısı olsun.
Cnm ben devlet hastanesinde berrin balsak var cok iyi ozeldede sultan hastanesi fuat zaman a gidiyorum oda iyi hem fiyati uygun diger hastaneler cok pahali geldi banaC Cruelangel @alik hanımlar merhaba. Ben diyarbakır da doktor arıyorum. önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba?
Aa iyiki cevap verdiniz. Ya benim için takipten çok doğum önemli doğum anında stres olmak istemiyorum panik bir tipim. Burada çoğundan felaket hikayeleri duyuyorum. Açıkçası buraları da bilmiyorum hiç. Nasıldır fuat zaman duymuştum sanki.Cnm ben devlet hastanesinde berrin balsak var cok iyi ozeldede sultan hastanesi fuat zaman a gidiyorum oda iyi hem fiyati uygun diger hastaneler cok pahali geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?