Çalışan anne için gerçekten çok zor.
Masa başı çalışanlar yine şanslılar. Hamilelik başlı başına yorgunluk sebebi iken akşama kadar ordan oraya çok yıprandım şu üç ayda. Belkide bünye ile alakalı bilmiyorum temizlik personeli var oda hamile hiç mızmızlandığını görmedim çokta çalıştırıyorlar garibanı karnı burnunda. Ona bakınca sen nazlısın dediler bana bide :)

Sağlıkla gelsin minik prensler :) ayrıntılıda daha netleşir 18. Haftadan itibaren yapılabilirmiş siz kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar?

Evet haklısın canım, benim masa başı ama oturmaktan da belim tutmuyor . bizim işçilerimizden de karnı burnunda çalışan var. Gerçi benim çok şükür iyi geçiyor ama allah herkesin yardımcısı olsun.

Sağlıkla gelsin minik prensler :) ayrıntılıda daha netleşir 18. Haftadan itibaren yapılabilirmiş siz kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar?

Canım doktorla konusucaz acil doğumu çıktı gelmesini bekliyorum. Ayrıntılı dada erkek çıkacak zaten , %100 pipisini gördük renkli ultrasonla falan da baktı,doktor söylemeden ben söyledim zaten görünce:) şimdiden erkek annesi moduna girdim kızlar:) Allahım sağlıklı olduğunu birkez daha gördüm ya çok şükür, Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bu sayfa 2019 Mayıs erkek annelerine döndü:)

Balım ben 7 senedir çalışıyorum görende yeni atandım sanır ben şuankinden daha yoğun hastanede gördüm acildede çalıştım neden böyle oldu bilmiyorum zahide yetiş set aralarında hep ağlıyordum diyo gebelik çok tuhaf :)

Ben kız hissediyordum hep nubta kız gibiydi çin takvimi zart zurt takvimide hep kızdı hiç erkeğe alışamadım şuan :) çok tuhaf geliyor doktor kesinde konuşmadı erken daha dedi. Tabiki öncelik sağlıklı olması da kız istiyorum sanki

Mesajını okuyunca çok heyecanlandım. Ve sabırsızlığım arttı. :) Gözün aydın olsun canım Allah hayırlı evlat kılsın. Cinsiyeti öğrenince insan daha bir başka bakıyor hamileligine :)

Kuzum kolay değil ki bir can taşıyoruz, her anlamda sevinci de var stresi de , aman bir şey olacak mı , yorulmalar cabası. ben sürekli ayağımı uzatıp yatmak istiyorum.

pipi gibi bişey nasıl acaba buna benziyor muydu

Eklentiler

• Screenshot_20181105-111603_Video Player.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20181105-111609_Video Player.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 80

ben 12. haftadayım. plesantam benim de çıkış yolunu kapamış şekilde. ama %90 bebek büyüdükçe plasenta çekiliyor dedi. çekilmezse eğer mecburi sezeryan yapmak zorunda kalırız takipte kalalım dedi. ama Allah korusun bi kanamam filan yok olmaz da inşallah.

Allah bağışlasın. ultrason görüntüsü koyabilir misiniz karşılaştırsak. ben de erkek hissediyordum ama kız dedi %70 ihtimal. karşılaştırma yapalım

Canım çok geçmiş olsun Rabbim ikinizede sağlık şifa versin çok üzüldüm inşaallah daha iyisinizdir

Canım bendede çin Rus takvimi falan bütün bu şeyler kız diyo:) bir yerde bile erkek cikmiyodu. Ama erkek:) ben pipiyi de görünce erkeğe alıştım , zaten erkek hissediyodum. İkilide çıkıntı görmüştük zaten ,yani çin falan yalan :)
Bir tek burda bir arkadaş biseyden bakıyordu o erkek demişti doğum tarihimizi veriyoduk .bicok kişiye erkek dedi valla erkekler dökülüyor patır patır:) o arkadaş kimdi ya

Kuzum kolay değil ki bir can taşıyoruz, her anlamda sevinci de var stresi de , aman bir şey olacak mı , yorulmalar cabası. ben sürekli ayağımı uzatıp yatmak istiyorum.
Düşünsene içinden bir insan daha çıkıyo mucize resmen yaşadıklarımız normal aslnda. İşten sonra bol bol dinlen

Aa evet hatırladım banada erkek demişti bizimde ikilide pipi gibi bişey vardı söylemedi doktor bu seferkinde eşim sıkıştırdı prensip olarak söylemiyorum ama şimdilik erkek diyebilirim dedi. Bacaklarını gösterdi dimdirek uzatmış yatıyodu ama ben bacak arasında bişey göremedim

Merhaba kızlar 11 haftalık gebeyim.dün kontrole gittiğimiz zaman doktor bebeğin ense kalınlığı gördüğüm kadarıyla 2.1 dedi bu haftada sınıra yakın duruyor aynı zamanda burun kemiği ni göremedim dedi böyle bir durum yaşayan oldumu

Merhaba benimde 9.haftada sağ kalça ağrısı oldu baya ayağımı sürüyerek yürüyebildim birkaç gün Dr magnezyum eksikliği kaynaklı olabilir dedi ilaç verdi sonra geçti ama dediğin gibi değişik bir ağrıydı ve eğilip kalkamadim o dereceydi

Kızlar ekleyebildim mi bilmiyorum. Benim yavruma da bakar mısınız? Kız mııı erkek miii? Burda 12+6 doktor göremedi ve konrtole daha 3 hafta var. Ben de merak edip duruyorum. Yavrum secdeye kapanmış gibi poz verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…