Masa başı çalışanlar yine şanslılar. Hamilelik başlı başına yorgunluk sebebi iken akşama kadar ordan oraya çok yıprandım şu üç ayda. Belkide bünye ile alakalı bilmiyorum temizlik personeli var oda hamile hiç mızmızlandığını görmedim çokta çalıştırıyorlar garibanı karnı burnunda. Ona bakınca sen nazlısın dediler bana bide :)Çalışan anne için gerçekten çok zor.
merhaba arkadaşlar herkes iyidir ınş. benim de cumartesi kontrol vardı burnuna ensesine bakalım diye. üç kez girdim hiç uygun pozisyon bulamadık. bida gel demişti. bugün tekrar gittim. gene 3.dekesin sonuç alabildik. iyi çok şükür her ölçüsü. ikili test zaten yaptirmicam.cinsiyet için de %90erkek dedi. benim de içime öyle doğuyordu zaten dedim. kizimda da ilk ultrasonda gördüğümde kız demiştim bunda da aynı şekilde ilk karşılaşmamızda erkek demiştim
Sağlıkla gelsin minik prensler :) ayrıntılıda daha netleşir 18. Haftadan itibaren yapılabilirmiş siz kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar?Kızlar ben geldim:) bir oglum oluyor inşallah,Allah isteyen herkese versin. İlk ultrason görüntüsünde erkek bebeğe baktığımı hissetmiştim gerçekten annelerin hisleri kuvvetli oluyormuş, Allah'a çok şükür, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin,çok mutluyum ,darısı evladının haberini bekleyenlere:)
Evet haklısın canım, benim masa başı ama oturmaktan da belim tutmuyor . bizim işçilerimizden de karnı burnunda çalışan var. Gerçi benim çok şükür iyi geçiyor ama allah herkesin yardımcısı olsun.Masa başı çalışanlar yine şanslılar. Hamilelik başlı başına yorgunluk sebebi iken akşama kadar ordan oraya çok yıprandım şu üç ayda. Belkide bünye ile alakalı bilmiyorum temizlik personeli var oda hamile hiç mızmızlandığını görmedim çokta çalıştırıyorlar garibanı karnı burnunda. Ona bakınca sen nazlısın dediler bana bide :)
Çok mu sert balım? Kontrolün ne zaman? Senin rapor bitmişti dimiBenimde bugün öyle ya taş gibi sanki.
Sağlıkla gelsin minik prensler :) ayrıntılıda daha netleşir 18. Haftadan itibaren yapılabilirmiş siz kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar?
Balım ben 7 senedir çalışıyorum görende yeni atandım sanır ben şuankinden daha yoğun hastanede gördüm acildede çalıştım neden böyle oldu bilmiyorum zahide yetiş set aralarında hep ağlıyordum diyo gebelik çok tuhaf :)Evet haklısın canım, benim masa başı ama oturmaktan da belim tutmuyor . bizim işçilerimizden de karnı burnunda çalışan var. Gerçi benim çok şükür iyi geçiyor ama allah herkesin yardımcısı olsun.
Ben kız hissediyordum hep nubta kız gibiydi çin takvimi zart zurt takvimide hep kızdı hiç erkeğe alışamadım şuan :) çok tuhaf geliyor doktor kesinde konuşmadı erken daha dedi. Tabiki öncelik sağlıklı olması da kız istiyorum sankiCanım doktorla konusucaz acil doğumu çıktı gelmesini bekliyorum. Ayrıntılı dada erkek çıkacak zaten , %100 pipisini gördük renkli ultrasonla falan da baktı,doktor söylemeden ben söyledim zaten görünce:) şimdiden erkek annesi moduna girdim kızlar:) Allahım sağlıklı olduğunu birkez daha gördüm ya çok şükür, Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bu sayfa 2019 Mayıs erkek annelerine döndü:)
Kızlar ben geldim:) bir oglum oluyor inşallah,Allah isteyen herkese versin. İlk ultrason görüntüsünde erkek bebeğe baktığımı hissetmiştim gerçekten annelerin hisleri kuvvetli oluyormuş, Allah'a çok şükür, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin,çok mutluyum ,darısı evladının haberini bekleyenlere:)
Kuzum kolay değil ki bir can taşıyoruz, her anlamda sevinci de var stresi de , aman bir şey olacak mı , yorulmalar cabası. ben sürekli ayağımı uzatıp yatmak istiyorum.Balım ben 7 senedir çalışıyorum görende yeni atandım sanır ben şuankinden daha yoğun hastanede gördüm acildede çalıştım neden böyle oldu bilmiyorum zahide yetiş set aralarında hep ağlıyordum diyo gebelik çok tuhaf :)
Çok şükür canım..
İkinci erkeklerimiz geliyor ikimizinde:)
Aslında oğlumda bu haftalarda kız demişlerdi erkek oldu. Şimdi buna erkek dediler. Gerçi bende gördüm pipi gibi birşey ama şimdilik cinsiyeti kimseye söylemedim..
çok çok geçmiş olsun, bundan sonrası hep iyiliklerle dolu olsun inşallah. Daha öncesinde bir sıkıntınız var mıydı aniden mi oldu? doktorlar kaçıncı haftada görebiliyor acaba plasentanın aşağıda olduğunu falan...
merhaba arkadaşlar herkes iyidir ınş. benim de cumartesi kontrol vardı burnuna ensesine bakalım diye. üç kez girdim hiç uygun pozisyon bulamadık. bida gel demişti. bugün tekrar gittim. gene 3.dekesin sonuç alabildik. iyi çok şükür her ölçüsü. ikili test zaten yaptirmicam.cinsiyet için de %90erkek dedi. benim de içime öyle doğuyordu zaten dedim. kizimda da ilk ultrasonda gördüğümde kız demiştim bunda da aynı şekilde ilk karşılaşmamızda erkek demiştim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim ikinizede sağlık şifa versin çok üzüldüm inşaallah daha iyisinizdiröğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
bir uyandım ki şarıl şarıl su . işedimmi su mu anlamadım. sonra kanama başladı
şimdi hastanedeyim. iğne ilaç fitil kanamayı durudymaya çalınıyoruz. plasenta aşağıda diye kanama yapmış fazlasıyla . bebeğimi gördümöyle tatlı ve güzelki. Allahım onu bize bağışlasın. dua bekliyorum.
Canım bendede çin Rus takvimi falan bütün bu şeyler kız diyo:) bir yerde bile erkek cikmiyodu. Ama erkek:) ben pipiyi de görünce erkeğe alıştım , zaten erkek hissediyodum. İkilide çıkıntı görmüştük zaten ,yani çin falan yalan :)Ben kız hissediyordum hep nubta kız gibiydi çin takvimi zart zurt takvimide hep kızdı hiç erkeğe alışamadım şuan :) çok tuhaf geliyor doktor kesinde konuşmadı erken daha dedi. Tabiki öncelik sağlıklı olması da kız istiyorum sanki
Düşünsene içinden bir insan daha çıkıyo mucize resmen yaşadıklarımız normal aslnda. İşten sonra bol bol dinlenKuzum kolay değil ki bir can taşıyoruz, her anlamda sevinci de var stresi de , aman bir şey olacak mı , yorulmalar cabası. ben sürekli ayağımı uzatıp yatmak istiyorum.
Aa evet hatırladım banada erkek demiştiCanım bendede çin Rus takvimi falan bütün bu şeyler kız diyo:) bir yerde bile erkek cikmiyodu. Ama erkek:) ben pipiyi de görünce erkeğe alıştım , zaten erkek hissediyodum. İkilide çıkıntı görmüştük zaten ,yani çin falan yalan :)
Bir tek burda bir arkadaş biseyden bakıyordu o erkek demişti doğum tarihimizi veriyoduk .bicok kişiye erkek dedi valla erkekler dökülüyor patır patır:) o arkadaş kimdi ya
Merhaba benimde 9.haftada sağ kalça ağrısı oldu baya ayağımı sürüyerek yürüyebildim birkaç gün Dr magnezyum eksikliği kaynaklı olabilir dedi ilaç verdi sonra geçti ama dediğin gibi değişik bir ağrıydı ve eğilip kalkamadim o dereceydiAmin amin kötü düşünmemeye çalışsamda bir şekilde endişeleniyorum. İnşaallah herkesin hamileliği çok güzel geçer.Ya kalçam ağrıyor benimsabahtan beri yürürken çok zorlanıyorum. Başka bir sıkıntım yok çok şükür tiksinmede yavaş yavaş geçiyor ama bu ağrı çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?