- 28 Temmuz 2018
- 131
- 140
- 18
- 41
Tecrubeli bir doktor giden arkadaslarim vardi memnunlardiAa iyiki cevap verdiniz. Ya benim için takipten çok doğum önemli doğum anında stres olmak istemiyorum panik bir tipim. Burada çoğundan felaket hikayeleri duyuyorum. Açıkçası buraları da bilmiyorum hiç. Nasıldır fuat zaman duymuştum sanki.
Ayrica hic stres yapma canim hersey yolunda gidecek allahin izniyle once sen inan kendini rahatlatAa iyiki cevap verdiniz. Ya benim için takipten çok doğum önemli doğum anında stres olmak istemiyorum panik bir tipim. Burada çoğundan felaket hikayeleri duyuyorum. Açıkçası buraları da bilmiyorum hiç. Nasıldır fuat zaman duymuştum sanki.
Ayy kuZum gece gece 0 moralin üstüne isimle ilgili yorumun çok iyi geldi çok güldüm ya Allah da seni güldürsünHaftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.
Aynen dediğin gibi devlet hastanesi ultrason cihazları (Hepsi değil) berbat! Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Bebeği hissetmek için çok erken yaaa..100gr civari olunca (peynir kilosu gibi) anca hissedilir. O da 16 haftadan sonra işte..
Tam olarak neresinde ağrı? Kuyruk şokunu civarında falan mı? Amanın felaket tellallığı yapmış gibi olmiim da oralardaysa kırık çıkık olmasın?
Çocuğa isim koyma hakkı babanındır. Kim koyarsa koysun suali babadan soruluyormus. Tabi burdaki en hassas nokta baba katiyen annenin onay vermediği ismi koyamayacak olması.
Bi tanıttığımızin torunu oldu sordum ismini ne koydular kızım ne desem yalan olur aklımda kalmadı zaten söyleyemedim de,dilim dönmedi dedi. Sonra öğrendim ki ismini 'Buğçe ' koymuşlar. Zaman sonra karşılaştık valla sen haklısın benimde aklımda kalmadı dedim
Yahu değişik olacak diye beyin yakan isimler koymak nedir?! O esnada ismin köküne kıran mı girmiş oluyor ne oluyor bilmemgüçhan nedir? Ayyüce nedir? Petek su nedir?
Yanlış anlaşılmasın isteyen istediği ismi takar tabi..herkes eski isim koyacak diye bir şey de yok.. amaaan neyse. Siz bilürsünüz deyince kavga çıkmazmış der bi arkadaşım hep
Estagfurullah. Bugun yine verirlerse ultrason onu da koyarim insallahyapayım ama çıkmasa küfür etmek yok :) bir bakayım.
benden bahsediyor olabilir misiniz :) haha yanlış mı bilmişim :)
Haftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.
Aynen dediğin gibi devlet hastanesi ultrason cihazları (Hepsi değil) berbat! Hiç bir şey anlaşılmıyor.
Bebeği hissetmek için çok erken yaaa..100gr civari olunca (peynir kilosu gibi) anca hissedilir. O da 16 haftadan sonra işte..
Tam olarak neresinde ağrı? Kuyruk şokunu civarında falan mı? Amanın felaket tellallığı yapmış gibi olmiim da oralardaysa kırık çıkık olmasın?
Çocuğa isim koyma hakkı babanındır. Kim koyarsa koysun suali babadan soruluyormus. Tabi burdaki en hassas nokta baba katiyen annenin onay vermediği ismi koyamayacak olması.
Bi tanıttığımızin torunu oldu sordum ismini ne koydular kızım ne desem yalan olur aklımda kalmadı zaten söyleyemedim de,dilim dönmedi dedi. Sonra öğrendim ki ismini 'Buğçe ' koymuşlar. Zaman sonra karşılaştık valla sen haklısın benimde aklımda kalmadı dedim
Yahu değişik olacak diye beyin yakan isimler koymak nedir?! O esnada ismin köküne kıran mı girmiş oluyor ne oluyor bilmemgüçhan nedir? Ayyüce nedir? Petek su nedir?
Yanlış anlaşılmasın isteyen istediği ismi takar tabi..herkes eski isim koyacak diye bir şey de yok.. amaaan neyse. Siz bilürsünüz deyince kavga çıkmazmış der bi arkadaşım hep
Aa iyiki cevap verdiniz. Ya benim için takipten çok doğum önemli doğum anında stres olmak istemiyorum panik bir tipim. Burada çoğundan felaket hikayeleri duyuyorum. Açıkçası buraları da bilmiyorum hiç. Nasıldır fuat zaman duymuştum sanki.
Benimde 14+4 kuzum benim doktor çok ketumdu cinsiyet konusunda bu sefer söylediğine göre gördü galiba bi yanımda yanılmasını istiyor kız olsun diyeBenim doktorun dediğine göre 14+4 mu neymiş, seninki kactaydi canım. Bana doktor erkek bu değişme falan olmaz dedi, deseydi de değişmezdi :)
Geçmiş olsun balım çok dikkat et çok erken olmuş çünkü haftana göre. Limonlu çay iç her sabah tuzu bırak yürüyüş yap çalışmıyorsan. Ağır şeylerden kaç yorma kendinigünaydın kızlar dün yazamadım kontrolden çıkınca biraz üzgündüm malesef tansiyon problemim çıktı daha doğrusu dr. ölçünce yüksek çıkıyor evde normal bir hafta takip edelim dedi ona göre ilaç başlayacak.. bayağı üzüldüm bu duruma çünkü çok tehlikeli biliyosunuz Allah korusun yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. onun dışında bi sorun yok bebek gayet iyi ense kalınlığı herşey çok güzel ve cinsiyetimizi öğrendik çoğunkluğun olduğu gibi erkek bebek :) cinsiyeti kesinleşenleri ekleyelim tabloya arkadaşlar beni etiketleyerek yazabilirisiniz
Neden kuzum bulantı mı? Sen tansiyon takip ediyor musun? Ben hep düştüğü için ağır geçti bulantılar bende kasık ağrısıyla uyandım hala ağrıyorGunaydin kızlar. Gece neredeyse hiç uyuyamadım
Peynir ve ayran vazgeçilmezim. Sütüde önce çok içiyordum şimdi içemiyorum. Yumurtada öyle midem bulanıncaya kadar çok yedim ama şimdi yiyemiyorum hala. Gidecem akşam inşaallah sorarım. Başka sprun çıkmasındaDüzenli besleniyomusun canım
Ben her sabah gune iki haşlama yumurta,bir büyük bardak sutle başlıyorum, peynir birde.
Her gün iki kase yoğurt yiyorum büyük kaselerle
Ayrıca ayran yapıp ayran içiyorum arada
Genelde bunların eksikliği etkiliyormus, yiyorsan ve oluyorsa belki ilaç verir , inş basit bişey cikar
Yok canım kuyruk sokumu değil. Kalçam ve bacaklarımın iç tarafı. Burda et kesiği diyorlar öyle bir ağrı. Sanki dövmüşler. Normalde fıtığım var belimde o ağrıyı biliyorum.Haftaya özel hastaneye gidecem ense kalınlığı için. Orda bir şey derse öğrenirim..bi ihtimal. Demezse de ay sonunda kendi doktoruma gidecem.
Yok canım kuyruk sokumu değil. Üst bacak kısmı iç taraflar kalçam falan. Kuyruk sokumu daha önce ağrıyordu geçti. Yatakta zor döndüm dün gece. Oturunca kalkamıyorum 9 aylık hamileler gibi. Zorlanıyorum yani. Sorucam bakalım neymiş. Valla mide bulantısı tiksinme vile bu kadar zorlamadı.Mcz09 o kuyruk skumu agrisi bende de var. Bazen yattigim yerden kalkamiyorum. Bu nasil acidir. Hala mide bulantim var. Bel agrim var.
canım sen hemşireydin dimi aslına bakarsan evde ölçüyorum sıkınntı yok 11-7 12-8 en fazla ama dr. da veya sağlık ocağında çok yükseliyo heyecandan ben simdi nasıl takip edicem sağlık ocağında ölçtür dedi yine yüksek çıkıcak acaba gercekten yüksek mi greksiz yere ilaca başlamakda istemiyorum ama ilerisi için de çok korkuyorum stresten başıma ağrılar girdi. ilk gebeliğimdede böyleydi ama cok asırı yükselmezdiGeçmiş olsun balım çok dikkat et çok erken olmuş çünkü haftana göre. Limonlu çay iç her sabah tuzu bırak yürüyüş yap çalışmıyorsan. Ağır şeylerden kaç yorma kendini
Masallh cnm.saglikla gelsin oglusun.hep erkek cikiyogünaydın kızlar dün yazamadım kontrolden çıkınca biraz üzgündüm malesef tansiyon problemim çıktı daha doğrusu dr. ölçünce yüksek çıkıyor evde normal bir hafta takip edelim dedi ona göre ilaç başlayacak.. bayağı üzüldüm bu duruma çünkü çok tehlikeli biliyosunuz Allah korusun yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. onun dışında bi sorun yok bebek gayet iyi ense kalınlığı herşey çok güzel ve cinsiyetimizi öğrendik çoğunkluğun olduğu gibi erkek bebek :) cinsiyeti kesinleşenleri ekleyelim tabloya arkadaşlar beni etiketleyerek yazabilirisiniz
Gunaydin kızlar. Gece neredeyse hiç uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?