Tecrubeli bir doktor giden arkadaslarim vardi memnunlardi

Ayrica hic stres yapma canim hersey yolunda gidecek allahin izniyle once sen inan kendini rahatlat

Ayy kuZum gece gece 0 moralin üstüne isimle ilgili yorumun çok iyi geldi çok güldüm ya Allah da seni güldürsün

Eski isim gibi değil de, isim çok eskiden beri kullanılan bir isimdir ama çok hoştur mesela.abimin eşi de kızına ilginç bir isim koydu herkes başka bişey saniyo ne ne diyorlar.annem bak başka koyun anlaşılmaz demişti dinlemedi. Her Kuran'da geçen kelimeyi isim olarak koyma merakı da var,anlamına bakmadan. Valla benim için okunuşu güzel kibar insanlarda ne ? Dedirtmeyecek ,manası iyi olan bir erkek ismi olsun, bundan 25 yıl sonra da bir erkeğe yakışan tarzı olsun yeter. İsim takintim yok beğendiğim isimler var ama eşime jest olsun erkekte olsa kızda olsa onun fikri benim için çok kıymetli ,ben zaten isim bulamam karar veremem:) attım ustumden isim bulma işini :)

günaydın kızlar dün yazamadım kontrolden çıkınca biraz üzgündüm malesef tansiyon problemim çıktı daha doğrusu dr. ölçünce yüksek çıkıyor evde normal bir hafta takip edelim dedi ona göre ilaç başlayacak.. bayağı üzüldüm bu duruma çünkü çok tehlikeli biliyosunuz Allah korusun yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. onun dışında bi sorun yok bebek gayet iyi ense kalınlığı herşey çok güzel ve cinsiyetimizi öğrendik çoğunkluğun olduğu gibi erkek bebek :) cinsiyeti kesinleşenleri ekleyelim tabloya arkadaşlar beni etiketleyerek yazabilirisiniz

Benim doktorun dediğine göre 14+4 mu neymiş, seninki kactaydi canım. Bana doktor erkek bu değişme falan olmaz dedi, deseydi de değişmezdi :)
Benimde 14+4 kuzum benim doktor çok ketumdu cinsiyet konusunda bu sefer söylediğine göre gördü galiba bi yanımda yanılmasını istiyor kız olsun diye

Geçmiş olsun balım çok dikkat et çok erken olmuş çünkü haftana göre. Limonlu çay iç her sabah tuzu bırak yürüyüş yap çalışmıyorsan. Ağır şeylerden kaç yorma kendini

Gunaydin kızlar. Gece neredeyse hiç uyuyamadım
Neden kuzum bulantı mı? Sen tansiyon takip ediyor musun? Ben hep düştüğü için ağır geçti bulantılar bende kasık ağrısıyla uyandım hala ağrıyor

Peynir ve ayran vazgeçilmezim. Sütüde önce çok içiyordum şimdi içemiyorum. Yumurtada öyle midem bulanıncaya kadar çok yedim ama şimdi yiyemiyorum hala. Gidecem akşam inşaallah sorarım. Başka sprun çıkmasında

Yok canım kuyruk sokumu değil. Kalçam ve bacaklarımın iç tarafı. Burda et kesiği diyorlar öyle bir ağrı. Sanki dövmüşler. Normalde fıtığım var belimde o ağrıyı biliyorum.

Mcz09 o kuyruk skumu agrisi bende de var. Bazen yattigim yerden kalkamiyorum. Bu nasil acidir. Hala mide bulantim var. Bel agrim var.
Yok canım kuyruk sokumu değil. Üst bacak kısmı iç taraflar kalçam falan. Kuyruk sokumu daha önce ağrıyordu geçti. Yatakta zor döndüm dün gece. Oturunca kalkamıyorum 9 aylık hamileler gibi. Zorlanıyorum yani. Sorucam bakalım neymiş. Valla mide bulantısı tiksinme vile bu kadar zorlamadı.

Geçmiş olsun balım çok dikkat et çok erken olmuş çünkü haftana göre. Limonlu çay iç her sabah tuzu bırak yürüyüş yap çalışmıyorsan. Ağır şeylerden kaç yorma kendini
canım sen hemşireydin dimi aslına bakarsan evde ölçüyorum sıkınntı yok 11-7 12-8 en fazla ama dr. da veya sağlık ocağında çok yükseliyo heyecandan ben simdi nasıl takip edicem sağlık ocağında ölçtür dedi yine yüksek çıkıcak acaba gercekten yüksek mi greksiz yere ilaca başlamakda istemiyorum ama ilerisi için de çok korkuyorum stresten başıma ağrılar girdi. ilk gebeliğimdede böyleydi ama cok asırı yükselmezdi

Masallh cnm.saglikla gelsin oglusun.hep erkek cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…