Bir de doktor bana kan hapı verdi ama hiç değerlerimi ölçmedi. 3 gündür içiyorum bi sağlık ocağına gidip kendim mi ölçtürsem. Yoğurt fazla yiyemiyorum diyince de kalsiyum hapı yazdı. Kalsiyum da ölçülüyo mu
Daha iyiyim kuzum sağolasın. İş başı günüme nöbet koymuşlar şimdiden gerildim 24 saat napıcam hiç bilmiyorum bizim orda işin yoksa yatamıyorsun gece acile çekiyorlar boş bırakmıyolar düşün gündüz yorulmak yetmicek gece enjeksijon ekg boğuş dur moralim bozuldu 24. Haftaya gelsek hayırlısı ile.Herkese Günaydın kızlar..
Çok şükür haftanın ortasına geldik:))
İsim konusunda netleştirdik bizde..
Cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz..
Erkek olursa Ömer, kız olursa Elif..
Erkeğe benziyor sağlıklı olsun inşaallah
@karapisso nasılsın canım?
_D_O_ sen nasıl oldun ağrıların geçti mi?
Geçen gün raporluyken evde kitap okudum Veysel karani nin anlatıldığı bir kitaptı şans eseri elime aldım onu. Annesine bağlılığı .Hayırlı evlat olmak ve peygamber efendimizin ona hayranlığı da. Annesine olan bağlılığı ... Bencede Erke kız hiç farketmiyor hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Daha iyiyim kuzum sağolasın. İş başı günüme nöbet koymuşlar şimdiden gerildim 24 saat napıcam hiç bilmiyorum bizim orda işin yoksa yatamıyorsun gece acile çekiyorlar boş bırakmıyolar düşün gündüz yorulmak yetmicek gece enjeksijon ekg boğuş dur moralim bozuldu 24. Haftaya gelsek hayırlısı ile.
Günaydın hanımlar eahatsızlığı olanlara acil şifalar dikiyorum. İnşallah tüy gibi olursunuz. İlin magazin boyutuna geçelim biraz. Kilo alımlarınız nasıl gidiyor. Sabah bir muz bir yumurta zeytin ve simit yiyorum. Öğlen de okulda hamur işi oluyo genelde. Akşam sebze et ve bakliyat. Yemek yemeyi 7 gibi bitiriyorum. Aralarda da elma badem atıştırıyorum günde bir sefer. Bu şekilde şimdiye kadar pek kiloalmadım. Ama sanki almaya başlıyorum artık. Sizlerde durumlar nasıl.
Bende almaya başlıyorum ama hamur işi , pilav,tatlı,paketli gıda gofret çikolata falan yemedigim için yediğim şeylerden de istediğim kadar yedim hep. Kisitlamadim kendimi hiç, midem eksiği içinde birçok şeyi yiyemiyorum. Birde pek ekmek yemiyorum günde bir dilim yada iki dilim belki , inş çok kilo almayiz :)
Gece mideme kramp girdibende kafama bazı şeyleri taktım çok üzüldüm. gece gündüz stresle uyudum kalktım. bak sonra hastanelik oldum. O taktığım konuyu unutturdu Rabbim. bana dedi al sana kafana takacak başka dert sters. sen boş şeylere takıl sur. ah benim yersiz üzüntülerim ahhh . benim 2 . kız olduğu için sağlam bir alışveriş beni bekliyor. kız olsaydı herşeyi hazırdı ç hafta p.tesi netleşir inşallah . sende kafana takma inan değmiyor.
Biraz internette gezindim. 3.olmasına rağmen eksikler bitmiyor tabi.. aman allahım
Allah ilk çocuğu olanlara yardim etsin. Her şey ne kadar pahalı10₺ tırnak makasi bile 20₺ olmuş arabalar mübarek motorlu taşıt fiyatı! Pahalanmamis uçmuş uçmuş mübarek
Canım omron marka 14/9 a çıkıyor hastanede evde ölçtüğümde hiç oraları görmüyorum 12/- 11/7 çıkıyor genelde.Yürüdüğünde yorulduğunda normal yükselmesi ama orda kaç çıkıyor? Evdeki makinan ne marka? Nabızlarınıda sürekli takipte ol normalden yüksek atar ama çok yüksekse bebeğide etkiler. Limonu soğan sarımsağı bol tüket ilaç içmekten korkma gerekliyse kullan. Yağlı yemeklerden uzak dur canım portakal üzüm nar gibi düşürücü meyvelere ağırlık ver. Doktorun liste verir sana yine bizede sor merak ettiklerini burda da hemşire arkadaşlar var kendini kötü hissedersen yükselirse ellerini dirseklerini başını soğuk suyla yıkarsın aklıma gelenler bunlar şimdilik
sağol canım ilk gebeliktede yükseliyordu kontrollerde evde normaldei ama bu kadar erken haftada yükselmesi canımı cok sıktı açıkçası üzülmemeye kötü düşünmemeye çalışıyorum ama Allah hayırlısını versin hakkımızdaP Pembissanne canım evde ölçülen aletler. Brz düşük olcuyor. Bak şimdi benden sana tavsiye tuzu hayatından çıkar .Yada azalt zaten ekmekte salcada bile tuz var ekstra atma hicbirseye yani tansiyon hastası gibi .Davran. Ki zaten tabsiyon çıkarsa da yapacağı onu düşürmek sen doğal yolları dene ve kafanı takma o bile etkiler Allah büyük dua edelim ben hamileliğin ilk günunden beri okdr olumsuz şeyle karşılaştım ki boş gebelik dediler kürtaj dediler. Kanaman oldu vs ama o çocuk bizi geç Allah isterse hiç bişey olmuyor
sağol canım deneyeceğimHeyecan yapiyosan olabilir.sen evde rutin kontrol ettiğinde nasıl cokmu yükseliyor ona bak canım.hastanede stres yapabiliyorsun dur. Eczaneye git kendi aletini de götür onla ölç, hemen eczanede ki ile olctur karsilasitr. Bozuk olma ihtimali varmı falan. Gerçi hemşire olan arkadaşlar daha iyi bilirler
Bebek kismetiyle gelir. Onun rızkını rabbim verecek inşallah.Amin canım valla bizim normalde de biraz borcunuz var zaten bebişin de masrafları binecek. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İlk çocukta hem hevesten hrm ihtiyaçtan fazla fazla alınıyo galibacanları sağolsun. Ben küçük kardeştim hep ablamın küçülenlerini giyerdim
Uzatamamki onun lafını ettiler hayırdır niye rapor alıyosun sürekli dedi başhemşire yardımcısı. Birde ona laf anlattım. Serviste birileri de aklınca akıl verip laf sokuyor. Kendileri doğurana kadar kanamalı geçirmişte birgün izin almamış ay uy dememiş üstelik erken doğurmuş sen çok nazlısın dediler bide falan fişman insanı germekten başka bi işe yaramıyolar evde bile rahat yok nerden bulaştım buraya bilmiyorum 7 senedir çalışıyorum böylelerini görmedim hamile olmasam başederim de şuan edemiyorum psikolojik olarak kaldıramıyorumCanım şimdiden düşünme,sakin ol, ya belki dinlenmek çok iyi gelicekmis,öyle düşün.yoksa eziyet gibi olur. Olmadı raporunu uzatirsin canım, bebeğin sağlıklı olsun da,sende stres yaparak üzme onu annesi
Canım dijitalle manuel arasında bir iki fark olabilir normal birde dinlenmeden ölçüyolarsa daha normal. Onlarda mı dijital kullanıyor? Omron iyi marka bizde onu kullanıyoruz sen diyetteymiş gibi dikkat et yeter bence. Gün içinde mutlaka ölç kaydetCanım omron marka 14/9 a çıkıyor hastanede evde ölçtüğümde hiç oraları görmüyorum 12/- 11/7 çıkıyor genelde.
Kesinlikle bebek olamaz. Bu kadar erken hissetmek mümkün değil.pıt pıt bişey atıyor içimde bebek olabilir mi bu? ilkkez oldu. 12+4 için erken mi hissetmem yoksa başka bi şey mi
Ben sanırım daha tam olarak hamileliğe alışamadım kendimi hamile gibi hissetmiyorumki hiç. Herkes kız deyip durdu bende ona daha yakın oldum galiba kendimi erkek annesi gibi hayal edemiyorum oğlum demek bile aşırı garip annem oğluşun nasıl diyo inanılmaz garipsiyorum göbek büyüyüp oynayınca alışıcam sanırım :) herşeyden önce sağlığı ve hayırlı evlat olması ben isterken hiç cinsiyet vs düşünmedim o şekilde dua etmedim tabiki bizi dünyada ve ahirette utandırmayacak, biz olmasakta hayatını devam ettirebilecek sağlıkta ve akılda olsun dedim. Benim hamile kalmam çok zor dedi doktorlar olmaz dediler ameliyat olmam lazımdı o ay hamile kaldım rabbimin hikmeti büyük. Rahim anomalisi olduğu için bu kadar sıkıntılı geçiyor benim kimseye yaşatmasın sağlıkla bebeklerine kavussun herkes
onlarda dijital kullanıyor evet. tamm cnm cok sağolCanım dijitalle manuel arasında bir iki fark olabilir normal birde dinlenmeden ölçüyolarsa daha normal. Onlarda mı dijital kullanıyor? Omron iyi marka bizde onu kullanıyoruz sen diyetteymiş gibi dikkat et yeter bence. Gün içinde mutlaka ölç kaydet
Kesinlikle bebek olamaz. Bu kadar erken hissetmek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?