Evet canım sağlık ocağında olcturdunmu,hamileyim dedim beklemeden doktor ebeye yönlendirdi kanimi aldılar sabah 10.30 ta gitmiştim doktor da herşey iyi diye vitamin vermedi.ama kan hapina d vitaminine mecburen 18. Haftadan sonra başlanıyor, sen istersen bir olctur

Daha iyiyim kuzum sağolasın. İş başı günüme nöbet koymuşlar şimdiden gerildim 24 saat napıcam hiç bilmiyorum bizim orda işin yoksa yatamıyorsun gece acile çekiyorlar boş bırakmıyolar düşün gündüz yorulmak yetmicek gece enjeksijon ekg boğuş dur moralim bozuldu 24. Haftaya gelsek hayırlısı ile.

Ay canim amin, çok duygulandım okuyunca birden. Hayal kurmaya başladım yürümeye başlayınca, babasıyla parka çıkar bana bağımlılığı az olur, babası daha çok ilgilenir top oynarlar maçlara giderler ,bende arkadaşlarla gezerim diye çocuk erkek olunca, babaların da iş saatleri uygunsa anne çok rahat ediyor çünkü.boyle hayal ediyorum Allahım hepimize güzel günler göstersin insallah

Canım şimdiden düşünme,sakin ol, ya belki dinlenmek çok iyi gelicekmis,öyle düşün.yoksa eziyet gibi olur. Olmadı raporunu uzatirsin canım, bebeğin sağlıklı olsun da,sende stres yaparak üzme onu annesi

bekleriz sizleri de :)

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mayis-2019-anneleri-kilo-takibi.1096134/

Gece mideme kramp girdi gerçekten hiç bir şeye kimseye değmez! Eşim ve cocuklarim ❤ rabbime ne kadar teşekkür etsem az..sıkıntılarım bile küçük küçük ❤
Benim de kız olursa kıyafet olarak her şeyi sıfırdan alacam tabi abilerden kalanları da giyecek o ayrı. Odalarda değişiklik yapacaz. Baya masraf bekliyor bizi

Amin canım valla bizim normalde de biraz borcunuz var zaten bebişin de masrafları binecek. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İlk çocukta hem hevesten hrm ihtiyaçtan fazla fazla alınıyo galiba canları sağolsun. Ben küçük kardeştim hep ablamın küçülenlerini giyerdim

Canım omron marka 14/9 a çıkıyor hastanede evde ölçtüğümde hiç oraları görmüyorum 12/- 11/7 çıkıyor genelde.

sağol canım ilk gebeliktede yükseliyordu kontrollerde evde normaldei ama bu kadar erken haftada yükselmesi canımı cok sıktı açıkçası üzülmemeye kötü düşünmemeye çalışıyorum ama Allah hayırlısını versin hakkımızda

sağol canım deneyeceğim

Bebek kismetiyle gelir. Onun rızkını rabbim verecek inşallah.
Kız kardeşimle aramda 15 ay var benim. Bizi de annem ikiz gibi giydirirdi sonra erkek kardeşim oldu bizden kuculenleri giydi garibim yani sonradan olanın kaderi bu..düzen değişmiyor

Uzatamamki onun lafını ettiler hayırdır niye rapor alıyosun sürekli dedi başhemşire yardımcısı. Birde ona laf anlattım. Serviste birileri de aklınca akıl verip laf sokuyor. Kendileri doğurana kadar kanamalı geçirmişte birgün izin almamış ay uy dememiş üstelik erken doğurmuş sen çok nazlısın dediler bide falan fişman insanı germekten başka bi işe yaramıyolar evde bile rahat yok nerden bulaştım buraya bilmiyorum 7 senedir çalışıyorum böylelerini görmedim hamile olmasam başederim de şuan edemiyorum psikolojik olarak kaldıramıyorum

Kızlar internetten ilk siparişimi verdim
Sleepy nin merhaba bebek setini sipariş verdim iki adet sipariş verdim 100 tl tuttu bana çok uygun geldi kullanmak istediğim bez de buydu toplam 160 adet bez var ıslak mendil bakım örtüsü de bedavaya geldi gibi
Belki çok erken fakat fırsatı kaçırmak istemedim

Eklentiler

• 1B9BCE9C-250F-4960-830C-67A59178249B.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım omron marka 14/9 a çıkıyor hastanede evde ölçtüğümde hiç oraları görmüyorum 12/- 11/7 çıkıyor genelde.
Canım dijitalle manuel arasında bir iki fark olabilir normal birde dinlenmeden ölçüyolarsa daha normal. Onlarda mı dijital kullanıyor? Omron iyi marka bizde onu kullanıyoruz sen diyetteymiş gibi dikkat et yeter bence. Gün içinde mutlaka ölç kaydet

pıt pıt bişey atıyor içimde bebek olabilir mi bu? ilkkez oldu. 12+4 için erken mi hissetmem yoksa başka bi şey mi

pembebaykus hadi hayırlı olsun tatlım. Bez 1 numaraysa 2 koli çok gelebilir. Ama kendin de kullanırsın malum ilk zamanlar öyle ped falan tirt geliyor..

_D_O_ canin benim yaa o konuşanları allaha havale et!
Ben kusuyorum tansiyon yerlerde ayakta duramıyorum bir de zayıfım iyice zayıfladım..resmen tükenmişim adamın biri bana 'aaaaa sen de kötü mü oldun ki bu gene iyi ben 15 gün kustum 4 kilo verdim com fena oldum' dedi. 15 gün mü? 2 ay olacak kusuyorum! 90kiloyla hamile kalıp 4 kilo vermek devede kulak diil tüy! Kilo vermen olmuş hatta.. Bende 2 kilo verdim sana göre az ama insan 49 kilo olunca verdiği her kilo risk grubuna itiyor insanı dedim demesine ama...kafa kalın olunca işlemiyor

Amin canım. Banada çevremde esinde dahil kız diyodu,ama erkek hissediyodum ama acaba yanlış mı hissediyorum diye çok sorguladim kafamı:) ama %100 erkek ve pipiyi net görünce kendimi erkek annesi gibi hissetmeye başladım.dune kadar hamile gibi hissetmiyodum. Oğlumun varlığını öğrenince artık iş ciddilesti diyip moda girdim. Sen keyfine bak dinlen.zaten zor buluyoruz yavruları,sağlıklı olabilmeleri bir mucize resmen.kendini işin için yıpratıp bebise zarar verme canım.allah ogluslarimizi hayırlı eylesin :)

onlarda dijital kullanıyor evet. tamm cnm cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…