- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Bence tam tersi senin orda dört ayın kaldı öyle düşün sonra zaten doğum izni vs ol uzun süre yoksun aslında şimdi kafaya takma canm sabredecegn az zaman. Bence yapabilirsin bosvermen en iyisi ben geçen sene öyleydim okdr sevmeyerek gidiyordum ki ama şuan ki yerim iyi insanlar anlayışlı çok şükür. Küçük yer burasıUzatamamki onun lafını ettiler hayırdır niye rapor alıyosun sürekli dedi başhemşire yardımcısı. Birde ona laf anlattım. Serviste birileri de aklınca akıl verip laf sokuyor. Kendileri doğurana kadar kanamalı geçirmişte birgün izin almamış ay uy dememiş üstelik erken doğurmuş sen çok nazlısın dediler bide falan fişman insanı germekten başka bi işe yaramıyolar evde bile rahat yok nerden bulaştım buraya bilmiyorum 7 senedir çalışıyorum böylelerini görmedim hamile olmasam başederim de şuan edemiyorum psikolojik olarak kaldıramıyorum
Hareketlerini hissedebilmen için biraz daha büyüyüp güçlenmesi gerekiyor. 2-3..gebeliklerde bile en erken 16.haftada hissediliyor. Kas, bağırsak,gaz,sinir artık öyle bir şeydir o hissettiğin.ama pıt pıt bişi oldu ilkkez daha önce hiç olmayan hissetmediğim.
Ben de emin değilim ben miydim :) ne kusuru estağfurullah. Sonuçta uzman değilim dimi hatalı çıkma olasılığı %50 :) kendi bebeğimi de erkek tahmin ettim bakalım haftaya belli olur inşallahYa canım senmiydin kullanıcı adını hatırlayamadım kusura bakma:)
Ya ben aslında çok rahatım doğum korkum yok canım tatlı olmasına rağmen. Sadece kendi doktorum hakkında hikayeler duyunca tedirgin oldum.Ayrica hic stres yapma canim hersey yolunda gidecek allahin izniyle once sen inan kendini rahatlat
Ilk zaman çok kaka yapmaya yapıyor da çokta hızlı büyüyor. Bez hemen yanlardan iz yapmaya sıkmaya başlıyorPisikedii ilk zamanlar çok kaka yapıyolarmış 80 adet yetiyor mu 1 numara
Sarjli dis fircasi canım nasıl tahminde bulunuyorsun bana da bulunur musun :)
Ben de emin değilim ben miydim :) ne kusuru estağfurullah. Sonuçta uzman değilim dimi hatalı çıkma olasılığı %50 :) kendi bebeğimi de erkek tahmin ettim bakalım haftaya belli olur inşallah
Hevesimi alayım diye aldım cinsiyeti belli olmadığı için bezle avuttum kendimi :)Ilk zaman çok kaka yapmaya yapıyor da çokta hızlı büyüyor. Bez hemen yanlardan iz yapmaya sıkmaya başlıyorhele bir de bebek 3,5kg üstündeyse daha hızlı.. bence yeter. Eksik gelirse de alırsın
Beni yanlış anlama..seni kırmak istemem ama sanki doktor sana %100kiz derse üzülecek gibi davranıyorsunhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cinsiyet-tahmini-yapabilenleri-bekliyorum.1096890/
beni de tahmin eder misiniz.
Canım inanır mısın benim de içimden öyle geçti kırılmasın diye bir şey demedim arkadaşımıza rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versinBeni yanlış anlama..seni kırmak istemem ama sanki doktor sana %100kiz derse üzülecek gibi davranıyorsunRabbim hayırlısını ve sagliklisini versin
Hani diyorsunuz ya hissetmek..bana göre o hissetmek içten ne olsun istiyorsanız onu hissediyorsunuz.
Bizim geline doktor kız dedi 4 doktor gezdi ben erkek hissediyorum diyehepsi aynı şeyi söyleyince hele bi doğsun demeye başladı
Beni yanlış anlama..seni kırmak istemem ama sanki doktor sana %100kiz derse üzülecek gibi davranıyorsunRabbim hayırlısını ve sagliklisini versin
Hani diyorsunuz ya hissetmek..bana göre o hissetmek içten ne olsun istiyorsanız onu hissediyorsunuz.
Bizim geline doktor kız dedi 4 doktor gezdi ben erkek hissediyorum diyehepsi aynı şeyi söyleyince hele bi doğsun demeye başladı
Canım inanır mısın benim de içimden öyle geçti kırılmasın diye bir şey demedim arkadaşımıza rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin
Sağlıkla gelsin ins:) benim kontol 24nde darısı bizlerin basinaKızlar ben geldim:) bir oglum oluyor inşallah,Allah isteyen herkese versin. İlk ultrason görüntüsünde erkek bebeğe baktığımı hissetmiştim gerçekten annelerin hisleri kuvvetli oluyormuş, Allah'a çok şükür, Allah evlat isteyen herkese nasip etsin,çok mutluyum ,darısı evladının haberini bekleyenlere:)
Eşinin erkek erkek deyip üstünde baskı kurması iyi olmamış kız olursa eminim eşin bi burukluk hissedecek benim eşime de erkek hissiyatı gelmiş bi ara bana da kız olacak gibi geliyor bakalım kimin hisleri doğru çıkacak :)yok yahu kız olursa üzülmicem tabiki de. eşim hep erkek erkek dedi hep erkek moduna soktuğu için beni bi kız diyince doktor inanasım gelmedi. takdiri ilahi sonuçta. ayrım olur mu hiç. ben kız çocuğu da çok severim erkek çocuğu da.
he bide bize bi hemşire kan dönüşümü yapmıştı daha ortada çocuk yokken. işte kadının 3 senede erkeğin 4 senede kanı yenileniyormuş diye. kendisi bu şekilde 2.çocuğunu erkek yapmıştı. o demişti bize 2018 de hamile kalırsan eğer %100 erkek diye. ondan ikileme düştüm ben.
Uygunmu ben hiç bakmadım sitelere,ama ıslak saf sulu alt silme bezi iyiymiş hakkatenKızlar internetten ilk siparişimi verdim
Sleepy nin merhaba bebek setini sipariş verdim iki adet sipariş verdim 100 tl tuttu bana çok uygun geldi kullanmak istediğim bez de buydu toplam 160 adet bez var ıslak mendil bakım örtüsü de bedavaya geldi gibi
Belki çok erken fakat fırsatı kaçırmak istemedim
Uzatamamki onun lafını ettiler hayırdır niye rapor alıyosun sürekli dedi başhemşire yardımcısı. Birde ona laf anlattım. Serviste birileri de aklınca akıl verip laf sokuyor. Kendileri doğurana kadar kanamalı geçirmişte birgün izin almamış ay uy dememiş üstelik erken doğurmuş sen çok nazlısın dediler bide falan fişman insanı germekten başka bi işe yaramıyolar evde bile rahat yok nerden bulaştım buraya bilmiyorum 7 senedir çalışıyorum böylelerini görmedim hamile olmasam başederim de şuan edemiyorum psikolojik olarak kaldıramıyorum
Ben de emin değilim ben miydim :) ne kusuru estağfurullah. Sonuçta uzman değilim dimi hatalı çıkma olasılığı %50 :) kendi bebeğimi de erkek tahmin ettim bakalım haftaya belli olur inşallah
Çok uygun canım sleepy nin kendi sitesinden sipariş verdim aklına yatarsa alırsın :)Uygunmu ben hiç bakmadım sitelere,ama ıslak saf sulu alt silme bezi iyiymiş hakkaten
Canım ben kız diye tahmin ediyorum, daha önce ne demiştim hatırlamıyorum,kız gibi geldi banahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cinsiyet-tahmini-yapabilenleri-bekliyorum.1096890/
beni de tahmin eder misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?