Bence tam tersi senin orda dört ayın kaldı öyle düşün sonra zaten doğum izni vs ol uzun süre yoksun aslında şimdi kafaya takma canm sabredecegn az zaman. Bence yapabilirsin bosvermen en iyisi ben geçen sene öyleydim okdr sevmeyerek gidiyordum ki ama şuan ki yerim iyi insanlar anlayışlı çok şükür. Küçük yer burası

ama pıt pıt bişi oldu ilkkez daha önce hiç olmayan hissetmediğim.
Hareketlerini hissedebilmen için biraz daha büyüyüp güçlenmesi gerekiyor. 2-3..gebeliklerde bile en erken 16.haftada hissediliyor. Kas, bağırsak,gaz,sinir artık öyle bir şeydir o hissettiğin.

Ya canım senmiydin kullanıcı adını hatırlayamadım kusura bakma:)
Ben de emin değilim ben miydim :) ne kusuru estağfurullah. Sonuçta uzman değilim dimi hatalı çıkma olasılığı %50 :) kendi bebeğimi de erkek tahmin ettim bakalım haftaya belli olur inşallah

Pisikedii ilk zamanlar çok kaka yapıyolarmış 80 adet yetiyor mu 1 numara

Sarjli dis fircasi canım nasıl tahminde bulunuyorsun bana da bulunur musun :)
Ilk zaman çok kaka yapmaya yapıyor da çokta hızlı büyüyor. Bez hemen yanlardan iz yapmaya sıkmaya başlıyor hele bir de bebek 3,5kg üstündeyse daha hızlı.. bence yeter. Eksik gelirse de alırsın

Ilk zaman çok kaka yapmaya yapıyor da çokta hızlı büyüyor. Bez hemen yanlardan iz yapmaya sıkmaya başlıyor hele bir de bebek 3,5kg üstündeyse daha hızlı.. bence yeter. Eksik gelirse de alırsın
Hevesimi alayım diye aldım cinsiyeti belli olmadığı için bezle avuttum kendimi :)

Beni yanlış anlama..seni kırmak istemem ama sanki doktor sana %100kiz derse üzülecek gibi davranıyorsun Rabbim hayırlısını ve sagliklisini versin

Hani diyorsunuz ya hissetmek..bana göre o hissetmek içten ne olsun istiyorsanız onu hissediyorsunuz.
Bizim geline doktor kız dedi 4 doktor gezdi ben erkek hissediyorum diye hepsi aynı şeyi söyleyince hele bi doğsun demeye başladı

Canım inanır mısın benim de içimden öyle geçti kırılmasın diye bir şey demedim arkadaşımıza rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin

Canım inanır mısın benim de içimden öyle geçti kırılmasın diye bir şey demedim arkadaşımıza rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin

yok yahu kız olursa üzülmicem tabiki de. eşim hep erkek erkek dedi hep erkek moduna soktuğu için beni bi kız diyince doktor inanasım gelmedi. takdiri ilahi sonuçta. ayrım olur mu hiç. ben kız çocuğu da çok severim erkek çocuğu da.

he bide bize bi hemşire kan dönüşümü yapmıştı daha ortada çocuk yokken. işte kadının 3 senede erkeğin 4 senede kanı yenileniyormuş diye. kendisi bu şekilde 2.çocuğunu erkek yapmıştı. o demişti bize 2018 de hamile kalırsan eğer %100 erkek diye. ondan ikileme düştüm ben.

Sağlıkla gelsin ins:) benim kontol 24nde darısı bizlerin basina

Eşinin erkek erkek deyip üstünde baskı kurması iyi olmamış kız olursa eminim eşin bi burukluk hissedecek benim eşime de erkek hissiyatı gelmiş bi ara bana da kız olacak gibi geliyor bakalım kimin hisleri doğru çıkacak :)

Uygunmu ben hiç bakmadım sitelere,ama ıslak saf sulu alt silme bezi iyiymiş hakkaten

Canım benim arkadasta kanama yaşadı dusuk riski olmustuolmuşt ama ilk denemede hamile kalmıştı.senin zaten mucize olmuş rahimde sıkıntın var, zaten zor bulmuşsun herhalde pimpirikli olacaksın. Riske atacak bir durumun yok.bu insanların başkalarını kendileriyle kıyaslaması çok saçma. Demekki sen tosun gibiymissin senin bebeğine bişey olmamış, ben öyle değilim diyeceksin olmuyor. Önce bebişi düşün.herkesin psikolojisi de farklı canım.kimisi ölse bile dimdik durur,kimisi daha naiftir, dayanıksızdır,illa aynı olmak zorundayız.bosver sen takma

Ben de emin değilim ben miydim :) ne kusuru estağfurullah. Sonuçta uzman değilim dimi hatalı çıkma olasılığı %50 :) kendi bebeğimi de erkek tahmin ettim bakalım haftaya belli olur inşallah

Ya bu elinde çok eskiden kalan cinsiyeti belli eden bir kitap gibi biseydi, arkadaş ordan bakıp kaç kişiye cinsiyet söyledi banada erkek demişti. Ben o arkadaş sandım seni:) hatlar karıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…