Bende hep erkek hissettim, kızları çok severim,ama ultrasonda gördüğüm bebek bakınca hep erkeğe baktığımı hissediyodum, baya içime doğmuştu ya:) Allah eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etmiş, daha ne ister insan

Canım o kan şeyine inanma,bunlar hep hurafe, o kan şeyine göre arkadaşımla benim kızımız olması gerekiyor,ama ikimizde erkek oldu. O Allah zaten nasip etmiş kızı ona ,bu işler kan yenilemeye falan bakmıyor:) baksaydi benimki kız olurdu:) hepsi yalan canim

Türk kadınlarının genel hali hep kendi yaşadıklarını öne atmak. Bir sıkıntını anlatırsın o da birşey mi diyip küçümserler en kötüsünü kendileri yaşamıştır çünküsüü

Benim esimde kız olacak diyodu kesin kız deyip birkaç isim bile sundu bana, bende ya erkek olacak hissediyorum dedim hep.dun öğrenmeye giderken %1 bile ihtimal yok kız için erkek olduğunu öğreneceksin hazır ol dedim, ve erkek:) bence erkekler yanlış hissedebiliyorum:) erkek olduğunu görünce de hiç erkek diye dusunmediginden şaşırdı çok duygulandı ağladı, yani bende kız olduğunu ogrensem şaşırıp ağlardim.oyle değişik bir anı oldu bize, hala erkekmi Allah Allah ilginç kesin kız oluyo diyodum . Diyor:) adam şok yaşadı

Ya kızlar bişey takılıyor aklıma. İş yerindeki yada başka konulardaki stresler bebeğin gelişimine etkisi olur mu? Ben normalde de sinirliyimdir şimdi herşeye bağırıp çağırasım var dün eşime boş boş konuşuyor diye demediğimi bırakmadım bugün okulda çocuklara kızdım durdum. Sonra pişman oluyorum bu sinir stres bebeği etkilemez inşallah, netten araştırdım hiperaktivite dikkat eksikliği filan olabilir diyor. Kafayı mı yiyorum nedir pfff

Cok iyiye almissin bende baktım nete bulamadimsanırım ben siteyi bulamadım. . Birde bezlerin son kullanma tarihine baktin mi ?çalıştığım yerde arkadaşım başka marka aldı tarihlerine az kalmisti.

O kadar karizma yapmaya gerek yokki. Kadın çalışırken doğurmuş erken doğum olmuş ya birşey olsaydı? Diğeride erken doğurma riski varmış 4 cm açılmış doktor demiş yatman gerek yatmamış gitmiş eve temizlik yapmış. Doğumu geciktirdiği için havasız kalmış çocuk. Belki hamilelik sürecinde dayanırsın ama doğum anında yapmayın bari. Ben durumumu onlara tam anlatmadığım için nazlısın diyorlar kendilerine bakıp. Nasılsa gideceksin diye bana bilgisayardaki sistemi bile öğretmiyorlar kendim kurcalaya kurcalaya öğreniyorum bıktırdılar beni keşke hamileyim demeseydim.

Doğum iznindeki ücretli hakkım bitsin il içi tayine başvurucam. En kötü hastanenin diğer binası için dilekçe vericem kabul ediyorlarmış ama orası azıcık uzak olduğu için hamileyken kışın zorlanırım. Bu yöntemlerde işe yaramazsa kpss puanım 83 benim. Biliyorsun lisans hemşirelik çok düşüyor her halukarda garanti atanırım. Sevmediğin yerde çalışmak zulümmüş öğrendim. Ve kesinlikle en önemlisi iş arkadaşları. Bir yerden soğutanda sevdirenlerde onlar.

Dün bende birkaç ogrencilerimde sinirlendim,tembelliklerine, ve kasığıma bir ağrı girdi, sonra da kendime zarar verdiğim için üzüldüm.ya bırak çalışmayan çalışmasın uğraşma dedim, bence sakin ol.ben bebek sakin olsun diye çok sakin olmaya çalışıyorum.bir arkadaşım hamileyken aşırı gergindi herşeyi sorun eder saçını boyat zarari olmaz diyene çok biliyoda bilmemne de akıl veriyor da falan sinirlenir abuk subuk işlere. Bebeği 6 ay boyunca nedensiz ağlama krizlerindeydi, biz arkadaşlarla şöyle yorum yaptık.kendisi çok agresif sinirliydi, zaten bebeğin böyle olacağı belliydi dedik.cocuk ağlamasın durmuyodu ama sağlık sorunu yoktu. Bence etkiler, rahat ol canim

Ben sana demiştim seninki erkek diye tombik yanaklı bir paşa o

Normalde özele gidiyorum ama tahlilimi yarın sağlık ocağında yaptırcam canım değerlerim yüksekse bi süre daha kullanmam senin gibi. En doğrusu bu galiba teşekkürleer

Ya ben normalde de sinirliyim önceki hamileliğimde bu kadar değil miydim hatırlamıyorum, kızım bebekliğinden beri o kadar uslu sakin ki anlatamam. O zamanda çalışıyordum ama bu kadar sinir yapmıyordum demekki anlamadım sakin kalamıyorum resmen

Canım ben de öğretmenim ve bugün aynı siniri ben de yaşadım. Sonradan o kadar kızdım ki kendime. Sinirlerine hakim ol kendine bebeğine zarar veriyosun dedim içimden. İşte yine de bi an geliyo engel olamıyo insan kendine allah yardımcımız olsun

Cok iyiye almissin bende baktım nete bulamadimsanırım ben siteyi bulamadım. . Birde bezlerin son kullanma tarihine baktin mi ?çalıştığım yerde arkadaşım başka marka aldı tarihlerine az kalmisti.
Sleepy nin kendi sitesinden aldım son kullanma tarihi aklıma gelmedi ama sanmıyorum yakın tarihli ürün satacaklarına

İnanamıyorum canım. Gerçekten şoklar içindeyim. Şu yazdıklarını okuyunca. İnsanlıklarını unutmuşlar resmen. Allahım zalimin eline düşürmesin. Bir de bu konuyla ilgili hiç etki altında kalma derim. Yavrun söz konusu. Konuşur konuşur geçer. Alabildiğin raporu almaya bak. Hiçbir iş senin ve bebeğinin sağlığından kıymetli değil

Benim arkadaşımda kan yüksekliği var ve sürekli kan verir. Adamın 3 kızı var. Yok et yersen yok ot yersen..bir sürü totem var..Bu kadar emin konuşmakta yanlış.. gaybi yalnızca allah bilir. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤
Sen hele doğur yanında olmayanlar bile 'sen çok kolay doğuruyorsun' 'şip şak doğurdun oh ne rahat' dicekler çocuğun ağlar durmaz falan fistan 'ya bunu bakmaya ne var falanca 2 tane birden bakıyor sen 1 taneye bakamıyorsun' dicekler..diceklerde dicekler...ahhh ahh! Yırt ağızlarını! Kötü konuş! Olmuyor işte olmuyor
Yorgunsun demekki.. Ilk gebeligim çok sakin geçmişti ama oğlum aşırı hareketli. 2.gebeligim ise 1.nin peşinde koşarak yaş ataklarıyla boğuşarak geçti ilk çocuğuma göre azıcık daha sakin. Çocuk doğuştan mizacla doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…