Hevesimi alayım diye aldım cinsiyeti belli olmadığı için bezle avuttum kendimi :)
Beni yanlış anlama..seni kırmak istemem ama sanki doktor sana %100kiz derse üzülecek gibi davranıyorsunRabbim hayırlısını ve sagliklisini versin
Hani diyorsunuz ya hissetmek..bana göre o hissetmek içten ne olsun istiyorsanız onu hissediyorsunuz.
Bizim geline doktor kız dedi 4 doktor gezdi ben erkek hissediyorum diyehepsi aynı şeyi söyleyince hele bi doğsun demeye başladı
yok yahu kız olursa üzülmicem tabiki de. eşim hep erkek erkek dedi hep erkek moduna soktuğu için beni bi kız diyince doktor inanasım gelmedi. takdiri ilahi sonuçta. ayrım olur mu hiç. ben kız çocuğu da çok severim erkek çocuğu da.
he bide bize bi hemşire kan dönüşümü yapmıştı daha ortada çocuk yokken. işte kadının 3 senede erkeğin 4 senede kanı yenileniyormuş diye. kendisi bu şekilde 2.çocuğunu erkek yapmıştı. o demişti bize 2018 de hamile kalırsan eğer %100 erkek diye. ondan ikileme düştüm ben.
bana kız gibi geldi :))Ekledim en sonda :)
Eşime söyledim araştır uygunsa bitane alalım dedim.bu tip işleri ona atıyorum:)Çok uygun canım sleepy nin kendi sitesinden sipariş verdim aklına yatarsa alırsın :)
Türk kadınlarının genel hali hep kendi yaşadıklarını öne atmak. Bir sıkıntını anlatırsın o da birşey mi diyip küçümserler en kötüsünü kendileri yaşamıştır çünküsüüpembebaykus hadi hayırlı olsun tatlım. Bez 1 numaraysa 2 koli çok gelebilir. Ama kendin de kullanırsın malum ilk zamanlar öyle ped falan tirt geliyor..
_D_O_ canin benim yaa o konuşanları allaha havale et!
Ben kusuyorum tansiyon yerlerde ayakta duramıyorum bir de zayıfım iyice zayıfladım..resmen tükenmişim adamın biri bana 'aaaaa sen de kötü mü oldun ki bu gene iyi ben 15 gün kustum 4 kilo verdim com fena oldum' dedi. 15 gün mü? 2 ay olacak kusuyorum! 90kiloyla hamile kalıp 4 kilo vermek devede kulak diil tüy! Kilo vermen olmuş hatta.. Bende 2 kilo verdim sana göre az ama insan 49 kilo olunca verdiği her kilo risk grubuna itiyor insanı dedim demesine ama...kafa kalın olunca işlemiyor
Eşinin erkek erkek deyip üstünde baskı kurması iyi olmamış kız olursa eminim eşin bi burukluk hissedecek benim eşime de erkek hissiyatı gelmiş bi ara bana da kız olacak gibi geliyor bakalım kimin hisleri doğru çıkacak :)
Cok iyiye almissin bende baktım nete bulamadimKızlar internetten ilk siparişimi verdim
Sleepy nin merhaba bebek setini sipariş verdim iki adet sipariş verdim 100 tl tuttu bana çok uygun geldi kullanmak istediğim bez de buydu toplam 160 adet bez var ıslak mendil bakım örtüsü de bedavaya geldi gibi
Belki çok erken fakat fırsatı kaçırmak istemedim
O kadar karizma yapmaya gerek yokki. Kadın çalışırken doğurmuş erken doğum olmuş ya birşey olsaydı? Diğeride erken doğurma riski varmış 4 cm açılmış doktor demiş yatman gerek yatmamış gitmiş eve temizlik yapmış. Doğumu geciktirdiği için havasız kalmış çocuk. Belki hamilelik sürecinde dayanırsın ama doğum anında yapmayın bari. Ben durumumu onlara tam anlatmadığım için nazlısın diyorlar kendilerine bakıp. Nasılsa gideceksin diye bana bilgisayardaki sistemi bile öğretmiyorlar kendim kurcalaya kurcalaya öğreniyorum bıktırdılar beni keşke hamileyim demeseydim.Canım benim arkadasta kanama yaşadı dusuk riski olmustuolmuşt ama ilk denemede hamile kalmıştı.senin zaten mucize olmuş rahimde sıkıntın var, zaten zor bulmuşsun herhalde pimpirikli olacaksın. Riske atacak bir durumun yok.bu insanların başkalarını kendileriyle kıyaslaması çok saçma. Demekki sen tosun gibiymissin senin bebeğine bişey olmamış, ben öyle değilim diyeceksin olmuyor. Önce bebişi düşün.herkesin psikolojisi de farklı canım.kimisi ölse bile dimdik durur,kimisi daha naiftir, dayanıksızdır,illa aynı olmak zorundayız.bosver sen takma
Doğum iznindeki ücretli hakkım bitsin il içi tayine başvurucam. En kötü hastanenin diğer binası için dilekçe vericem kabul ediyorlarmış ama orası azıcık uzak olduğu için hamileyken kışın zorlanırım. Bu yöntemlerde işe yaramazsa kpss puanım 83 benim. Biliyorsun lisans hemşirelik çok düşüyor her halukarda garanti atanırım. Sevmediğin yerde çalışmak zulümmüş öğrendim. Ve kesinlikle en önemlisi iş arkadaşları. Bir yerden soğutanda sevdirenlerde onlar.Bence tam tersi senin orda dört ayın kaldı öyle düşün sonra zaten doğum izni vs ol uzun süre yoksun aslında şimdi kafaya takma canm sabredecegn az zaman. Bence yapabilirsin bosvermen en iyisi ben geçen sene öyleydim okdr sevmeyerek gidiyordum ki ama şuan ki yerim iyi insanlar anlayışlı çok şükür. Küçük yer burası
Ya kızlar bişey takılıyor aklıma. İş yerindeki yada başka konulardaki stresler bebeğin gelişimine etkisi olur mu? Ben normalde de sinirliyimdir şimdi herşeye bağırıp çağırasım var dün eşime boş boş konuşuyor diye demediğimi bırakmadım bugün okulda çocuklara kızdım durdum. Sonra pişman oluyorum bu sinir stres bebeği etkilemez inşallah, netten araştırdım hiperaktivite dikkat eksikliği filan olabilir diyor. Kafayı mı yiyorum nedir pfff
Ben sana demiştim seninki erkek diye tombik yanaklı bir paşa oBenim esimde kız olacak diyodu kesin kız deyip birkaç isim bile sundu bana, bende ya erkek olacak hissediyorum dedim hep.dun öğrenmeye giderken %1 bile ihtimal yok kız için erkek olduğunu öğreneceksin hazır ol dedim, ve erkek:) bence erkekler yanlış hissedebiliyorum:) erkek olduğunu görünce de hiç erkek diye dusunmediginden şaşırdı çok duygulandı ağladı, yani bende kız olduğunu ogrensem şaşırıp ağlardim.oyle değişik bir anı oldu bize, hala erkekmi Allah Allah ilginç kesin kız oluyo diyodum . Diyor:) adam şok yaşadı
Evet canım sağlık ocağında olcturdunmu,hamileyim dedim beklemeden doktor ebeye yönlendirdi kanimi aldılar sabah 10.30 ta gitmiştim doktor da herşey iyi diye vitamin vermedi.ama kan hapina d vitaminine mecburen 18. Haftadan sonra başlanıyor, sen istersen bir olctur
Ya ben normalde de sinirliyim önceki hamileliğimde bu kadar değil miydim hatırlamıyorum, kızım bebekliğinden beri o kadar uslu sakin ki anlatamam. O zamanda çalışıyordum ama bu kadar sinir yapmıyordum demekki anlamadım sakin kalamıyorum resmenDün bende birkaç ogrencilerimde sinirlendim,tembelliklerine, ve kasığıma bir ağrı girdi, sonra da kendime zarar verdiğim için üzüldüm.ya bırak çalışmayan çalışmasın uğraşma dedim, bence sakin ol.ben bebek sakin olsun diye çok sakin olmaya çalışıyorum.bir arkadaşım hamileyken aşırı gergindi herşeyi sorun eder saçını boyat zarari olmaz diyene çok biliyoda bilmemne de akıl veriyor da falan sinirlenir abuk subuk işlere. Bebeği 6 ay boyunca nedensiz ağlama krizlerindeydi, biz arkadaşlarla şöyle yorum yaptık.kendisi çok agresif sinirliydi, zaten bebeğin böyle olacağı belliydi dedik.cocuk ağlamasın durmuyodu ama sağlık sorunu yoktu. Bence etkiler, rahat ol canim
Dün bende birkaç ogrencilerimde sinirlendim,tembelliklerine, ve kasığıma bir ağrı girdi, sonra da kendime zarar verdiğim için üzüldüm.ya bırak çalışmayan çalışmasın uğraşma dedim, bence sakin ol.ben bebek sakin olsun diye çok sakin olmaya çalışıyorum.bir arkadaşım hamileyken aşırı gergindi herşeyi sorun eder saçını boyat zarari olmaz diyene çok biliyoda bilmemne de akıl veriyor da falan sinirlenir abuk subuk işlere. Bebeği 6 ay boyunca nedensiz ağlama krizlerindeydi, biz arkadaşlarla şöyle yorum yaptık.kendisi çok agresif sinirliydi, zaten bebeğin böyle olacağı belliydi dedik.cocuk ağlamasın durmuyodu ama sağlık sorunu yoktu. Bence etkiler, rahat ol canim
Sleepy nin kendi sitesinden aldım son kullanma tarihi aklıma gelmedi ama sanmıyorum yakın tarihli ürün satacaklarınaCok iyiye almissin bende baktım nete bulamadimsanırım ben siteyi bulamadım. . Birde bezlerin son kullanma tarihine baktin mi ?çalıştığım yerde arkadaşım başka marka aldı tarihlerine az kalmisti.
Uzatamamki onun lafını ettiler hayırdır niye rapor alıyosun sürekli dedi başhemşire yardımcısı. Birde ona laf anlattım. Serviste birileri de aklınca akıl verip laf sokuyor. Kendileri doğurana kadar kanamalı geçirmişte birgün izin almamış ay uy dememiş üstelik erken doğurmuş sen çok nazlısın dediler bide falan fişman insanı germekten başka bi işe yaramıyolar evde bile rahat yok nerden bulaştım buraya bilmiyorum 7 senedir çalışıyorum böylelerini görmedim hamile olmasam başederim de şuan edemiyorum psikolojik olarak kaldıramıyorum
Benim arkadaşımda kan yüksekliği var ve sürekli kan verir. Adamın 3 kızı var. Yok et yersen yok ot yersen..bir sürü totem var..Bu kadar emin konuşmakta yanlış.. gaybi yalnızca allah bilir. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤yok yahu kız olursa üzülmicem tabiki de. eşim hep erkek erkek dedi hep erkek moduna soktuğu için beni bi kız diyince doktor inanasım gelmedi. takdiri ilahi sonuçta. ayrım olur mu hiç. ben kız çocuğu da çok severim erkek çocuğu da.
he bide bize bi hemşire kan dönüşümü yapmıştı daha ortada çocuk yokken. işte kadının 3 senede erkeğin 4 senede kanı yenileniyormuş diye. kendisi bu şekilde 2.çocuğunu erkek yapmıştı. o demişti bize 2018 de hamile kalırsan eğer %100 erkek diye. ondan ikileme düştüm ben.
Sen hele doğur yanında olmayanlar bile 'sen çok kolay doğuruyorsun' 'şip şak doğurdun oh ne rahat' diceklerTürk kadınlarının genel hali hep kendi yaşadıklarını öne atmak. Bir sıkıntını anlatırsın o da birşey mi diyip küçümserler en kötüsünü kendileri yaşamıştır çünküsüü
Yorgunsun demekki.. Ilk gebeligim çok sakin geçmişti ama oğlum aşırı hareketli. 2.gebeligim ise 1.nin peşinde koşarak yaş ataklarıyla boğuşarak geçti ilk çocuğuma göre azıcık daha sakin. Çocuk doğuştan mizacla doğuyorYa kızlar bişey takılıyor aklıma. İş yerindeki yada başka konulardaki stresler bebeğin gelişimine etkisi olur mu? Ben normalde de sinirliyimdir şimdi herşeye bağırıp çağırasım var dün eşime boş boş konuşuyor diye demediğimi bırakmadım bugün okulda çocuklara kızdım durdum. Sonra pişman oluyorum bu sinir stres bebeği etkilemez inşallah, netten araştırdım hiperaktivite dikkat eksikliği filan olabilir diyor. Kafayı mı yiyorum nedir pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?