Benimde 14+4 kuzum benim doktor çok ketumdu cinsiyet konusunda bu sefer söylediğine göre gördü galiba bi yanımda yanılmasını istiyor kız olsun diye
günaydın kızlar dün yazamadım kontrolden çıkınca biraz üzgündüm malesef tansiyon problemim çıktı daha doğrusu dr. ölçünce yüksek çıkıyor evde normal bir hafta takip edelim dedi ona göre ilaç başlayacak.. bayağı üzüldüm bu duruma çünkü çok tehlikeli biliyosunuz Allah korusun yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. onun dışında bi sorun yok bebek gayet iyi ense kalınlığı herşey çok güzel ve cinsiyetimizi öğrendik çoğunkluğun olduğu gibi erkek bebek :) cinsiyeti kesinleşenleri ekleyelim tabloya arkadaşlar beni etiketleyerek yazabilirisiniz
canım sen hemşireydin dimi aslına bakarsan evde ölçüyorum sıkınntı yok 11-7 12-8 en fazla ama dr. da veya sağlık ocağında çok yükseliyo heyecandan ben simdi nasıl takip edicem sağlık ocağında ölçtür dedi yine yüksek çıkıcak acaba gercekten yüksek mi greksiz yere ilaca başlamakda istemiyorum ama ilerisi için de çok korkuyorum stresten başıma ağrılar girdi. ilk gebeliğimdede böyleydi ama cok asırı yükselmezdi
Bak benimki böyleydi.. Bacak arasındaki beyazlık pipi diye düşünüldü.. Burda 13+3pipi gibi bişey nasıl acaba buna benziyor muydu
omron evde var canım ilk gebeliğimde de takip ediyodum almıştım. ama evdekiyle hastanedeki tutmuyo işte birbirini sorun orda. heyecandan bu kadar yükselir mi yoksa hipertansiyonmu gercektenCanım tansiyon aleti al bitane evde takip et, omron tavsiye ederim canım,eczanelerde var, kendin evde takip et daha rahat olur
Günaydın hanımlar eahatsızlığı olanlara acil şifalar dikiyorum. İnşallah tüy gibi olursunuz. İlin magazin boyutuna geçelim biraz. Kilo alımlarınız nasıl gidiyor. Sabah bir muz bir yumurta zeytin ve simit yiyorum. Öğlen de okulda hamur işi oluyo genelde. Akşam sebze et ve bakliyat. Yemek yemeyi 7 gibi bitiriyorum. Aralarda da elma badem atıştırıyorum günde bir sefer. Bu şekilde şimdiye kadar pek kiloalmadım. Ama sanki almaya başlıyorum artık. Sizlerde durumlar nasıl.
omron evde var canım ilk gebeliğimde de takip ediyodum almıştım. ama evdekiyle hastanedeki tutmuyo işte birbirini sorun orda. heyecandan bu kadar yükselir mi yoksa hipertansiyonmu gercekten
Ay inşallah canım ya son aylar çok alınıyomuş diyolar oyüzden ilk zamanlar almak istemiyorumBende almaya başlıyorum ama hamur işi , pilav,tatlı,paketli gıda gofret çikolata falan yemedigim için yediğim şeylerden de istediğim kadar yedim hep. Kisitlamadim kendimi hiç, midem eksiği içinde birçok şeyi yiyemiyorum. Birde pek ekmek yemiyorum günde bir dilim yada iki dilim belki , inş çok kilo almayiz :)
Geçen gün raporluyken evde kitap okudum Veysel karani nin anlatıldığı bir kitaptı şans eseri elime aldım onu. Annesine bağlılığı .Hayırlı evlat olmak ve peygamber efendimizin ona hayranlığı da. Annesine olan bağlılığı ... Bencede Erke kız hiç farketmiyor hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimYa şuan doktor kız dese istemem degismesini, artik okadar alıştırdımki kendimi. Birde hayırlı için kayinvaldem ve annem dua ediyordu. Kız evlatlar çok hayırlı olur olmayanı da gördüm ben düşman başına. Okadar duayla aylar sonra oğlum olacağını öğrendim ben eminim bir kiz evlattan daha çok ailesine anne babasına bağlı bir evlat olacağına. Evde kraliceligimi ilan ettim.en büyük isteğim babasına benzemesi Allah biliyor içimi. İnşallah diyorum. Sende erkek dediyse pipiyi görmüştür, erkekse demekki senin için Hayri dokunacak evlat erkek olacaktır. Ben aşırı mutluyum.onceden kız cocugum olsa sevinirim falan diyodum.ayni sevinci yaşıyorum. Allah anne babasını uzmeyen , evlenirse eşinin kıymetini bilen el üstünde tutan erkek evlatlar olmalarini nasip etsin:)
Doğsalarda sevsek, aldığım takımı öpüp konuşuyorum deli gibi:)
Bazı şeyleri kafama taktım. Canım sıkıldı baya..stresten midem iyice coştuNeden kuzum bulantı mı? Sen tansiyon takip ediyor musun? Ben hep düştüğü için ağır geçti bulantılar bende kasık ağrısıyla uyandım hala ağrıyor
Allah yardımcın olsun. Fitik ağrılarını bilirimYok canım kuyruk sokumu değil. Kalçam ve bacaklarımın iç tarafı. Burda et kesiği diyorlar öyle bir ağrı. Sanki dövmüşler. Normalde fıtığım var belimde o ağrıyı biliyorum.
Canım sıkıldı. Stresten midem daha fena olduGeçmiş olsun canım, ağrılarından mi?
Isim konusu bende de net :)Herkese Günaydın kızlar..
Çok şükür haftanın ortasına geldik:))
İsim konusunda netleştirdik bizde..
Cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz..
Erkek olursa Ömer, kız olursa Elif..
Erkeğe benziyor sağlıklı olsun inşaallah
@karapisso nasılsın canım?
_D_O_ sen nasıl oldun ağrıların geçti mi?
Ben her iki hamileligimde 49 kilo ile başladım 61 kilo ile bitirdim. Bunda bakalım ne olacak. 47 ile başladım..kendi hesabıma göre daha çok kilo alacam Ama..zaman ne gösterecek bakalımGünaydın hanımlar eahatsızlığı olanlara acil şifalar dikiyorum. İnşallah tüy gibi olursunuz. İlin magazin boyutuna geçelim biraz. Kilo alımlarınız nasıl gidiyor. Sabah bir muz bir yumurta zeytin ve simit yiyorum. Öğlen de okulda hamur işi oluyo genelde. Akşam sebze et ve bakliyat. Yemek yemeyi 7 gibi bitiriyorum. Aralarda da elma badem atıştırıyorum günde bir sefer. Bu şekilde şimdiye kadar pek kiloalmadım. Ama sanki almaya başlıyorum artık. Sizlerde durumlar nasıl.
Canım senin bu doktor bana hiç sarmadı! Tahlil yapmadan ezbere hemen ilaç verdi sonra bi yoğurt yiyemiyorum dememle kalsiyum ilacı..ne bilimimBir de doktor bana kan hapı verdi ama hiç değerlerimi ölçmedi. 3 gündür içiyorum bi sağlık ocağına gidip kendim mi ölçtürsem. Yoğurt fazla yiyemiyorum diyince de kalsiyum hapı yazdı. Kalsiyum da ölçülüyo mu
Herkese Günaydın kızlar..
Çok şükür haftanın ortasına geldik:))
İsim konusunda netleştirdik bizde..
Cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz..
Erkek olursa Ömer, kız olursa Elif..
Erkeğe benziyor sağlıklı olsun inşaallah
@karapisso nasılsın canım?
_D_O_ sen nasıl oldun ağrıların geçti mi?
Biraz internette gezindim. 3.olmasına rağmen eksikler bitmiyor tabi.. aman allahım
Allah ilk çocuğu olanlara yardim etsin. Her şey ne kadar pahalı10₺ tırnak makasi bile 20₺ olmuş arabalar mübarek motorlu taşıt fiyatı! Pahalanmamis uçmuş uçmuş mübarek
Yürüdüğünde yorulduğunda normal yükselmesi ama orda kaç çıkıyor? Evdeki makinan ne marka? Nabızlarınıda sürekli takipte ol normalden yüksek atar ama çok yüksekse bebeğide etkiler. Limonu soğan sarımsağı bol tüket ilaç içmekten korkma gerekliyse kullan. Yağlı yemeklerden uzak dur canım portakal üzüm nar gibi düşürücü meyvelere ağırlık ver. Doktorun liste verir sana yine bizede sor merak ettiklerini burda da hemşire arkadaşlar var kendini kötü hissedersen yükselirse ellerini dirseklerini başını soğuk suyla yıkarsın aklıma gelenler bunlar şimdilikcanım sen hemşireydin dimi aslına bakarsan evde ölçüyorum sıkınntı yok 11-7 12-8 en fazla ama dr. da veya sağlık ocağında çok yükseliyo heyecandan ben simdi nasıl takip edicem sağlık ocağında ölçtür dedi yine yüksek çıkıcak acaba gercekten yüksek mi greksiz yere ilaca başlamakda istemiyorum ama ilerisi için de çok korkuyorum stresten başıma ağrılar girdi. ilk gebeliğimdede böyleydi ama cok asırı yükselmezdi
Ben sanırım daha tam olarak hamileliğe alışamadım kendimi hamile gibi hissetmiyorumki hiç. Herkes kız deyip durdu bende ona daha yakın oldum galiba kendimi erkek annesi gibi hayal edemiyorum oğlum demek bile aşırı garip annem oğluşun nasıl diyo inanılmaz garipsiyorum göbek büyüyüp oynayınca alışıcam sanırım :) herşeyden önce sağlığı ve hayırlı evlat olması ben isterken hiç cinsiyet vs düşünmedim o şekilde dua etmedim tabiki bizi dünyada ve ahirette utandırmayacak, biz olmasakta hayatını devam ettirebilecek sağlıkta ve akılda olsun dedim. Benim hamile kalmam çok zor dedi doktorlar olmaz dediler ameliyat olmam lazımdı o ay hamile kaldım rabbimin hikmeti büyük. Rahim anomalisi olduğu için bu kadar sıkıntılı geçiyor benim kimseye yaşatmasın sağlıkla bebeklerine kavussun herkesYa şuan doktor kız dese istemem degismesini, artik okadar alıştırdımki kendimi. Birde hayırlı için kayinvaldem ve annem dua ediyordu. Kız evlatlar çok hayırlı olur olmayanı da gördüm ben düşman başına. Okadar duayla aylar sonra oğlum olacağını öğrendim ben eminim bir kiz evlattan daha çok ailesine anne babasına bağlı bir evlat olacağına. Evde kraliceligimi ilan ettim.en büyük isteğim babasına benzemesi Allah biliyor içimi. İnşallah diyorum. Sende erkek dediyse pipiyi görmüştür, erkekse demekki senin için Hayri dokunacak evlat erkek olacaktır. Ben aşırı mutluyum.onceden kız cocugum olsa sevinirim falan diyodum.ayni sevinci yaşıyorum. Allah anne babasını uzmeyen , evlenirse eşinin kıymetini bilen el üstünde tutan erkek evlatlar olmalarini nasip etsin:)
Doğsalarda sevsek, aldığım takımı öpüp konuşuyorum deli gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?