Benimde 14+4 kuzum benim doktor çok ketumdu cinsiyet konusunda bu sefer söylediğine göre gördü galiba bi yanımda yanılmasını istiyor kız olsun diye

Ya şuan doktor kız dese istemem degismesini, artik okadar alıştırdımki kendimi. Birde hayırlı için kayinvaldem ve annem dua ediyordu. Kız evlatlar çok hayırlı olur olmayanı da gördüm ben düşman başına. Okadar duayla aylar sonra oğlum olacağını öğrendim ben eminim bir kiz evlattan daha çok ailesine anne babasına bağlı bir evlat olacağına. Evde kraliceligimi ilan ettim.en büyük isteğim babasına benzemesi Allah biliyor içimi. İnşallah diyorum. Sende erkek dediyse pipiyi görmüştür, erkekse demekki senin için Hayri dokunacak evlat erkek olacaktır. Ben aşırı mutluyum.onceden kız cocugum olsa sevinirim falan diyodum.ayni sevinci yaşıyorum. Allah anne babasını uzmeyen , evlenirse eşinin kıymetini bilen el üstünde tutan erkek evlatlar olmalarini nasip etsin:)
Doğsalarda sevsek, aldığım takımı öpüp konuşuyorum deli gibi:)

Herkese Günaydın kızlar..
Çok şükür haftanın ortasına geldik:))
İsim konusunda netleştirdik bizde..
Cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz..
Erkek olursa Ömer, kız olursa Elif..
Erkeğe benziyor sağlıklı olsun inşaallah
@karapisso nasılsın canım?
_D_O_ sen nasıl oldun ağrıların geçti mi?

Ay canım gözün aydın. Ya erkek anneleri dökülüyor yavaş yavaş:)

Canım tansiyon aleti al bitane evde takip et, omron tavsiye ederim canım,eczanelerde var, kendin evde takip et daha rahat olur

Günaydın hanımlar eahatsızlığı olanlara acil şifalar dikiyorum. İnşallah tüy gibi olursunuz. İlin magazin boyutuna geçelim biraz. Kilo alımlarınız nasıl gidiyor. Sabah bir muz bir yumurta zeytin ve simit yiyorum. Öğlen de okulda hamur işi oluyo genelde. Akşam sebze et ve bakliyat. Yemek yemeyi 7 gibi bitiriyorum. Aralarda da elma badem atıştırıyorum günde bir sefer. Bu şekilde şimdiye kadar pek kiloalmadım. Ama sanki almaya başlıyorum artık. Sizlerde durumlar nasıl.

Canım tansiyon aleti al bitane evde takip et, omron tavsiye ederim canım,eczanelerde var, kendin evde takip et daha rahat olur
omron evde var canım ilk gebeliğimde de takip ediyodum almıştım. ama evdekiyle hastanedeki tutmuyo işte birbirini sorun orda. heyecandan bu kadar yükselir mi yoksa hipertansiyonmu gercekten

Bende almaya başlıyorum ama hamur işi , pilav,tatlı,paketli gıda gofret çikolata falan yemedigim için yediğim şeylerden de istediğim kadar yedim hep. Kisitlamadim kendimi hiç, midem eksiği içinde birçok şeyi yiyemiyorum. Birde pek ekmek yemiyorum günde bir dilim yada iki dilim belki , inş çok kilo almayiz :)

omron evde var canım ilk gebeliğimde de takip ediyodum almıştım. ama evdekiyle hastanedeki tutmuyo işte birbirini sorun orda. heyecandan bu kadar yükselir mi yoksa hipertansiyonmu gercekten

Heyecan yapiyosan olabilir.sen evde rutin kontrol ettiğinde nasıl cokmu yükseliyor ona bak canım.hastanede stres yapabiliyorsun dur. Eczaneye git kendi aletini de götür onla ölç, hemen eczanede ki ile olctur karsilasitr. Bozuk olma ihtimali varmı falan. Gerçi hemşire olan arkadaşlar daha iyi bilirler

Bir de doktor bana kan hapı verdi ama hiç değerlerimi ölçmedi. 3 gündür içiyorum bi sağlık ocağına gidip kendim mi ölçtürsem. Yoğurt fazla yiyemiyorum diyince de kalsiyum hapı yazdı. Kalsiyum da ölçülüyo mu

Ay inşallah canım ya son aylar çok alınıyomuş diyolar oyüzden ilk zamanlar almak istemiyorum

P Pembissanne canım evde ölçülen aletler. Brz düşük olcuyor. Bak şimdi benden sana tavsiye tuzu hayatından çıkar .Yada azalt zaten ekmekte salcada bile tuz var ekstra atma hicbirseye yani tansiyon hastası gibi .Davran. Ki zaten tabsiyon çıkarsa da yapacağı onu düşürmek sen doğal yolları dene ve kafanı takma o bile etkiler Allah büyük dua edelim ben hamileliğin ilk günunden beri okdr olumsuz şeyle karşılaştım ki boş gebelik dediler kürtaj dediler. Kanaman oldu vs ama o çocuk bizi geç Allah isterse hiç bişey olmuyor

Geçen gün raporluyken evde kitap okudum Veysel karani nin anlatıldığı bir kitaptı şans eseri elime aldım onu. Annesine bağlılığı .Hayırlı evlat olmak ve peygamber efendimizin ona hayranlığı da. Annesine olan bağlılığı ... Bencede Erke kız hiç farketmiyor hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Neden kuzum bulantı mı? Sen tansiyon takip ediyor musun? Ben hep düştüğü için ağır geçti bulantılar bende kasık ağrısıyla uyandım hala ağrıyor
Bazı şeyleri kafama taktım. Canım sıkıldı baya..stresten midem iyice coştu tansiyon takibi yapmıyorum. Normal tansiyonum da 10-6 gibidir.

Yok canım kuyruk sokumu değil. Kalçam ve bacaklarımın iç tarafı. Burda et kesiği diyorlar öyle bir ağrı. Sanki dövmüşler. Normalde fıtığım var belimde o ağrıyı biliyorum.
Allah yardımcın olsun. Fitik ağrılarını bilirim
Geçmiş olsun canım, ağrılarından mi?
Canım sıkıldı. Stresten midem daha fena oldu
Isim konusu bende de net :)
kiz: Şifâ
Erkek: Fatih
Ben her iki hamileligimde 49 kilo ile başladım 61 kilo ile bitirdim. Bunda bakalım ne olacak. 47 ile başladım..kendi hesabıma göre daha çok kilo alacam Ama..zaman ne gösterecek bakalım
Canım senin bu doktor bana hiç sarmadı! Tahlil yapmadan ezbere hemen ilaç verdi sonra bi yoğurt yiyemiyorum dememle kalsiyum ilacı..ne bilimim

Biraz internette gezindim. 3.olmasına rağmen eksikler bitmiyor tabi.. aman allahım
Allah ilk çocuğu olanlara yardim etsin. Her şey ne kadar pahalı 10₺ tırnak makasi bile 20₺ olmuş arabalar mübarek motorlu taşıt fiyatı! Pahalanmamis uçmuş uçmuş mübarek

kız erkek dedi ilk muayenede çıkıntı var dedi
sonra kesin değil dedi. sence değişirmi. daha iyiyim. âz az geliyor ama bitti sayılır. Elhamdülillah alaküllihal . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . iki isminde çok beğendim. senin kontrol ne zaman. ben haftaya p.tesi inşallah.

bende kafama bazı şeyleri taktım çok üzüldüm. gece gündüz stresle uyudum kalktım. bak sonra hastanelik oldum. O taktığım konuyu unutturdu Rabbim. bana dedi al sana kafana takacak başka dert sters. sen boş şeylere takıl sur. ah benim yersiz üzüntülerim ahhh . benim 2 . kız olduğu için sağlam bir alışveriş beni bekliyor. kız olsaydı herşeyi hazırdı ç hafta p.tesi netleşir inşallah . sende kafana takma inan değmiyor.

Yürüdüğünde yorulduğunda normal yükselmesi ama orda kaç çıkıyor? Evdeki makinan ne marka? Nabızlarınıda sürekli takipte ol normalden yüksek atar ama çok yüksekse bebeğide etkiler. Limonu soğan sarımsağı bol tüket ilaç içmekten korkma gerekliyse kullan. Yağlı yemeklerden uzak dur canım portakal üzüm nar gibi düşürücü meyvelere ağırlık ver. Doktorun liste verir sana yine bizede sor merak ettiklerini burda da hemşire arkadaşlar var kendini kötü hissedersen yükselirse ellerini dirseklerini başını soğuk suyla yıkarsın aklıma gelenler bunlar şimdilik

Ben sanırım daha tam olarak hamileliğe alışamadım kendimi hamile gibi hissetmiyorumki hiç. Herkes kız deyip durdu bende ona daha yakın oldum galiba kendimi erkek annesi gibi hayal edemiyorum oğlum demek bile aşırı garip annem oğluşun nasıl diyo inanılmaz garipsiyorum göbek büyüyüp oynayınca alışıcam sanırım :) herşeyden önce sağlığı ve hayırlı evlat olması ben isterken hiç cinsiyet vs düşünmedim o şekilde dua etmedim tabiki bizi dünyada ve ahirette utandırmayacak, biz olmasakta hayatını devam ettirebilecek sağlıkta ve akılda olsun dedim. Benim hamile kalmam çok zor dedi doktorlar olmaz dediler ameliyat olmam lazımdı o ay hamile kaldım rabbimin hikmeti büyük. Rahim anomalisi olduğu için bu kadar sıkıntılı geçiyor benim kimseye yaşatmasın sağlıkla bebeklerine kavussun herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…