1- 55-60 yaş ve üstü kadınların bazıları ve
2- çocukları 10-12 yaş üstü olan kadınların bazıları beni benden alıyor!
1.grup 'bu nasıl çocuk ya?! Bi dur be! Yerinde duramıyor sen ne veriyorsun bunlara? Çok şımarmışsın bunları! Çocuk anneden babadan korkacak! Çocuk dediğin annesinin yanında oturacak sözünü dinlicek!
Yawwww hee he!
2.grup daha fena beyin kanatan cins! Senin yasadigin sıkıntılar ne ki..aynı dönemleri yaşayıp aynı sıkıntıları atlatmış ve o dönemde sıkıntıdan kurdeşen döken insan bile o bise diil der yüzüne! Insanın sinirden yüzü gözü segiriyor

Hayırlı olsun canım sanmıyorum değişmez bence :) bol bol dinlenmeye bak canım.

Normalde özele gidiyorum ama tahlilimi yarın sağlık ocağında yaptırcam canım değerlerim yüksekse bi süre daha kullanmam senin gibi. En doğrusu bu galiba teşekkürleer

Doktoruna sor tabi, benim doktor değerler referans aralığında olduğundan 18. Haftaya kadar hicbisey vermedi. Sonrasında mecbur kullanmamız gereken şeyler varmış, onları mecbur vericem dedi. Sende yine doktoruna sor canım. Bazı doktorlar balık yağları falan veriyo. Benimki onuda vermedi ayda bir balık ye , yeter dedi

Canım neler olmuş öyle okudum şimdi bir iki gündür girmiyordum. Kadınlar bazıları genelde çevremizekiler çok anlayışsız oluyorlar böyle insanlardan uzak durmaya çalışıcaksın yoksa insan rahat olamıyor.
Bir kere kanaması olan kadın nasıl çalışmış hayret demekki çocuğu düşünmüyormuş demekki.
Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın boşvermek takmamak zor belki ama yapmak zorundayz. :)
Eve gelince bazen komik videolar izlemeye komik şeyler izlemeye çalışıyorum stresi siniri atmak için :) Canım kendine ve bebeğine dikkat et. :)

Tekrardan selam kızlar. Bahsetmiştim üzerinden zaman geçti tabi.kayinvalidem vefat etmişti 29unda.kosturmadan ne kadar dikkat etsem de fena üşütmüşüm. Hırıltı fena öksürük var bende. Birde öldürdükçe karnıma giden ağrı var doktorumu aradım kızamık test sonucunu almak için o sırada onuda sordum dinlen geçer dedi.merhaba desen dinlen diyor. Bu çalışma şartlarında biraz zor tabi. Neyse çok uzattım yazasım varmış. Böyle öksürük halinde ıhlamur dışında tavsiyesi olan varmı

Geçmiş olsun canım. Kara tüpün icini biraz oy, altını iğneyle del, içine bal koy ve 12 saat civari bir bardağın üstüne iğneyle dediğin kısım bardağın içine gelecek şekilde koy, ustunude kapak gibi kesip oyarsin,kestiğin kısımla da üstünü kapatırsın. İçindeki valla turp suyu etkileşime girecek, iğneyle deldigin yerden ince ince damlaya damlaya suzulecek, bütün bal turpun suyuyla bitince ,bardaktakini iç canım çok rahatlatır hemen yap b nce gece de içer yatarsın ,yarında yap bikac gün yap canim

Geçmiş olsun canım zor atlatılıyor sürekli dinlen bide terlemeye çalış pekmezde öksürüğü keser diyorlar gece yatmadan önce iç ben öyle yaptım biraz faydasını gördüm :)

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim devletteki doktoruma. Yan yatmıştı elini yanağına koymuş yuzu ekrena dönüktü şeklini değiştirmişti :)
Doktorlar gerçekten niye böyle bilmiyorum büyük hapı yutamıyorum kullanamıycam bunu diyorum kırıp iç inanın dört parçaya böldüm kokusundan yutamadım nolucak bilmiyorum.
tekrar kan testi ve idrar testi istedi yarın onları vericem.
başka birşey demedi sorunca söylüuorlar ekstra birşey demiyor bi kiloma baktı okadar.
Kilo hamileliğin başında 79 olması lazım şimdi 81 kilo 40 gram olmuşum kızlar siz baktırdınız mı kilolarınıza ???

Benim kıloma doktor hiç bakmadi, ilk gittigimde sormuştu ,ben zaten bildiğim için orda tartilmamistim. Biraz ufak tefek görünce kadının aklına kilom gelmiyor sanırım ama ben evde takip ediyorum, doktorun etmesi çokta önemli değil.sadece kilo sevdiğimiz bişey değil, kendine dikkat et sağlıklı beslenme tarzında konuşmuştuk.

Ben bayadır tartılmıyordum iyi oldu ama. bulantılar gidince biraz yemeğe verdim kendimi.

Valla süpersin teşekkürler

Canım bal-limon-elma sirkesi-tuz sıcağa yakın ılık suda şerbet yap iç. 1 çay bardağını çok geçmesin. Miktarları bal-1 tatlı kaşığı,elma sirkesi 1 çay kaşığı kadar, tuz 1 çay kaşığının ucuyla azıcık,limon 1/4
Yalniz market sirkesi olmaz. Doğal elma sirkesi olmalı.

Canım etkiler mi bilmiyorum bende çok stresliyim ama tiroidlerine mutlaka baktır çok fazla sinir yapıyo sen yine de kendine telkinlerde bulun inşirah oku bol bol

Canım etkiler mi bilmiyorum bende çok stresliyim ama tiroidlerine mutlaka baktır çok fazla sinir yapıyo sen yine de kendine telkinlerde bulun inşirah oku bol bol
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırmıştım normaldi ama bizim mi söylememiz gerekiyor yoksa doktor kendisi istiyor mu birdaha..benim bi ara boyun ağrım olmuştu da o zaman da aklıma geldi guatr filan değildr inş diye.. çok gerginim dua okumam lazım ama onu bile yapamıyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…