- 26 Ekim 2018
- 45
- 48
- 8
- 37
Ürünler eline geçince unutmazsan yazarmisin peki son kullanma tarihlerini ama dediğin gibi kendi sitesinde yakın tarihli olmaz bencedeSleepy nin kendi sitesinden aldım son kullanma tarihi aklıma gelmedi ama sanmıyorum yakın tarihli ürün satacaklarına
Yazarım canım :)Ürünler eline geçince unutmazsan yazarmisin peki son kullanma tarihlerini ama dediğin gibi kendi sitesinde yakın tarihli olmaz bencede
Ay inş tombiş olsun:) eşimin bebeklik fotosunu koydum ekranima her teli elime aldığımda onu görüyorum belki benzer diye:)Ben sana demiştim seninki erkek diye tombik yanaklı bir paşa o
Hayırlı olsun canım sanmıyorum değişmez bence :) bol bol dinlenmeye bak canım.Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Normalde özele gidiyorum ama tahlilimi yarın sağlık ocağında yaptırcam canım değerlerim yüksekse bi süre daha kullanmam senin gibi. En doğrusu bu galiba teşekkürleer
Canım neler olmuş öyle okudum şimdi bir iki gündür girmiyordum. Kadınlar bazıları genelde çevremizekiler çok anlayışsız oluyorlar böyle insanlardan uzak durmaya çalışıcaksın yoksa insan rahat olamıyor.O kadar karizma yapmaya gerek yokki. Kadın çalışırken doğurmuş erken doğum olmuş ya birşey olsaydı? Diğeride erken doğurma riski varmış 4 cm açılmış doktor demiş yatman gerek yatmamış gitmiş eve temizlik yapmış. Doğumu geciktirdiği için havasız kalmış çocuk. Belki hamilelik sürecinde dayanırsın ama doğum anında yapmayın bari. Ben durumumu onlara tam anlatmadığım için nazlısın diyorlar kendilerine bakıp. Nasılsa gideceksin diye bana bilgisayardaki sistemi bile öğretmiyorlar kendim kurcalaya kurcalaya öğreniyorum bıktırdılar beni keşke hamileyim demeseydim.
Tekrardan selam kızlar. Bahsetmiştim üzerinden zaman geçti tabi.kayinvalidem vefat etmişti 29unda.kosturmadan ne kadar dikkat etsem de fena üşütmüşüm. Hırıltı fena öksürük var bende. Birde öldürdükçe karnıma giden ağrı vardoktorumu aradım kızamık test sonucunu almak için o sırada onuda sordum dinlen geçer dedi.merhaba desen dinlen diyor. Bu çalışma şartlarında biraz zor tabi. Neyse çok uzattım yazasım varmış. Böyle öksürük halinde ıhlamur dışında tavsiyesi olan varmı
Geçmiş olsun canım zor atlatılıyor sürekli dinlen bide terlemeye çalış pekmezde öksürüğü keser diyorlar gece yatmadan önce iç ben öyle yaptım biraz faydasını gördüm :)Tekrardan selam kızlar. Bahsetmiştim üzerinden zaman geçti tabi.kayinvalidem vefat etmişti 29unda.kosturmadan ne kadar dikkat etsem de fena üşütmüşüm. Hırıltı fena öksürük var bende. Birde öldürdükçe karnıma giden ağrı vardoktorumu aradım kızamık test sonucunu almak için o sırada onuda sordum dinlen geçer dedi.merhaba desen dinlen diyor. Bu çalışma şartlarında biraz zor tabi. Neyse çok uzattım yazasım varmış. Böyle öksürük halinde ıhlamur dışında tavsiyesi olan varmı
Merhaba kızlar bugün kontrole gittim devletteki doktoruma. Yan yatmıştı elini yanağına koymuş yuzu ekrena dönüktü şeklini değiştirmişti :)
Doktorlar gerçekten niye böyle bilmiyorum büyük hapı yutamıyorum kullanamıycam bunu diyorum kırıp iç inanın dört parçaya böldüm kokusundan yutamadımnolucak bilmiyorum.
tekrar kan testi ve idrar testi istedi yarın onları vericem.
başka birşey demedi sorunca söylüuorlar ekstra birşey demiyor bi kiloma baktı okadar.
Kilo hamileliğin başında 79 olması lazım şimdi 81 kilo 40 gram olmuşum kızlar siz baktırdınız mı kilolarınıza ???
Ben bayadır tartılmıyordum iyi oldu ama. bulantılar gidince biraz yemeğe verdim kendimi.Benim kıloma doktor hiç bakmadi, ilk gittigimde sormuştu ,ben zaten bildiğim için orda tartilmamistim. Biraz ufak tefek görünce kadının aklına kilom gelmiyor sanırım ama ben evde takip ediyorum, doktorun etmesi çokta önemli değil.sadece kilo sevdiğimiz bişey değil, kendine dikkat et sağlıklı beslenme tarzında konuşmuştuk.
Valla süpersin teşekkürlerGeçmiş olsun canım. Kara tüpün icini biraz oy, altını iğneyle del, içine bal koy ve 12 saat civari bir bardağın üstüne iğneyle dediğin kısım bardağın içine gelecek şekilde koy, ustunude kapak gibi kesip oyarsin,kestiğin kısımla da üstünü kapatırsın. İçindeki valla turp suyu etkileşime girecek, iğneyle deldigin yerden ince ince damlaya damlaya suzulecek, bütün bal turpun suyuyla bitince ,bardaktakini iç canım çok rahatlatır hemen yap b nce gece de içer yatarsın ,yarında yap bikac gün yap canim
Denemekte fayda var teşekkürlerGeçmiş olsun canım zor atlatılıyor sürekli dinlen bide terlemeye çalış pekmezde öksürüğü keser diyorlar gece yatmadan önce iç ben öyle yaptım biraz faydasını gördüm :)
Tüp değil turp olcak:)Valla süpersin teşekkürler
Canım bal-limon-elma sirkesi-tuz sıcağa yakın ılık suda şerbet yap iç. 1 çay bardağını çok geçmesin. Miktarları bal-1 tatlı kaşığı,elma sirkesi 1 çay kaşığı kadar, tuz 1 çay kaşığının ucuyla azıcık,limon 1/4Tekrardan selam kızlar. Bahsetmiştim üzerinden zaman geçti tabi.kayinvalidem vefat etmişti 29unda.kosturmadan ne kadar dikkat etsem de fena üşütmüşüm. Hırıltı fena öksürük var bende. Birde öldürdükçe karnıma giden ağrı vardoktorumu aradım kızamık test sonucunu almak için o sırada onuda sordum dinlen geçer dedi.merhaba desen dinlen diyor. Bu çalışma şartlarında biraz zor tabi. Neyse çok uzattım yazasım varmış. Böyle öksürük halinde ıhlamur dışında tavsiyesi olan varmı
Canım etkiler mi bilmiyorum bende çok stresliyim ama tiroidlerine mutlaka baktır çok fazla sinir yapıyo sen yine de kendine telkinlerde bulun inşirah oku bol bolYa kızlar bişey takılıyor aklıma. İş yerindeki yada başka konulardaki stresler bebeğin gelişimine etkisi olur mu? Ben normalde de sinirliyimdir şimdi herşeye bağırıp çağırasım var dün eşime boş boş konuşuyor diye demediğimi bırakmadım bugün okulda çocuklara kızdım durdum. Sonra pişman oluyorum bu sinir stres bebeği etkilemez inşallah, netten araştırdım hiperaktivite dikkat eksikliği filan olabilir diyor. Kafayı mı yiyorum nedir pfff
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırmıştım normaldi ama bizim mi söylememiz gerekiyor yoksa doktor kendisi istiyor mu birdaha..benim bi ara boyun ağrım olmuştu da o zaman da aklıma geldi guatr filan değildr inş diye.. çok gerginim dua okumam lazım ama onu bile yapamıyorum bazen..Canım etkiler mi bilmiyorum bende çok stresliyim ama tiroidlerine mutlaka baktır çok fazla sinir yapıyo sen yine de kendine telkinlerde bulun inşirah oku bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?