Evet benimki de isteyerek olmuştu ama kısa süre de olsa bi an düşündüm niye bu kadar erken istedim diye evlenince insan istiyor işte. Ben de çocukları çok seviyorum ama çok çabuk sinirleniyorum ve mesleğimden dolayı sabırsızım. Mide bulantısı benim ilk hamileliğimde de çok yoğun olmuştu ama merak etme geçiyor ve arada bir hatırlanıyor sadece :)Canım :)evet benim bayağı erken ama gerçekten isteyerek olduğu için hiç uzulmyrm dediğim gibi tek beni yıpratan bu bulantılar hamileliği çok rahat geçen insanlara imreniyorm maşallah benim rahat geçse üç tane inan dogururdm çok sevyrm çocukları
Tşkler canm duyunca bunu rahatliyorum en azından geçeceğini düşünüyorumEvet benimki de isteyerek olmuştu ama kısa süre de olsa bi an düşündüm niye bu kadar erken istedim diye evlenince insan istiyor işte. Ben de çocukları çok seviyorum ama çok çabuk sinirleniyorum ve mesleğimden dolayı sabırsızım. Mide bulantısı benim ilk hamileliğimde de çok yoğun olmuştu ama merak etme geçiyor ve arada bir hatırlanıyor sadece :)
Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Oyy masallahhhhhh sana seninle birlikte büyümüş ne güzel işte evliligin meyvesiCanım evlendim bir ay sonra bir aylık hamile olduğumu öğrendim. Aralık'ta iki sene dolacak ben ikinciye 3.5 aylık hamileyim
İyi dayanmissin bir kere dört yıl toplum baskısı bile yeter. Ama dediğin gibi hazır hissetmekle ilgili birşey ben hastane de annesinin terk .ettiği çocukları evime alıp götürmek istiyordm bekarken bile onlara aşkla bakıyordum onlara kıyafetler aliyordum evlenir evlenmezde direk istedim Rabbimde nasip ettiBenim 4 yıla yaklaştı canım, bana kalsa yaş 34 olmasa bir 4 yıl daha beklerdim:) de artık riskli oluyo evlilikte oturdu,dedik bu eve artık bir çocuk lazım, tatile falan gidince çocuklarıyla gidenler daha da eğleniyorlar falan biz yaşlı teyze çalışma gibi sakin sessiz elimizde kitap falan duruyoruz,biraz aksiyon lazım dedik:) sonuçta bu çocuk işi hazır hissetmekle alakalı, ben 2018 e kadar hiç hazır değildim,hatta hamile kaldım mi diye ne testler yaptım çünkü çocuk hiç istemiyordum, çocuğa da gerek yok falan kafasindaydim, rahatıma da aşırı düşkünum , ama zaman ilerledikçe Şubat ayından beri çocuğa sıcak bakmaya başladım ,ve eksikliğini hissetmeye başladım evde, o hissi yaşayınca çocuk fikrine sıcak baktım.annem birtane olsun yap bile diyodu, çevremde ya bari bitane diyenler vardı,kayınvalidem bile kızım çocuksuz ev olmaz sizin de bitane olsun diye söylüyordu ,ben baya ümitsiz vakaydim duygu düşünce olarak, hamile olunca bu yüzden herkes ekstra sevindi,birde insanlar şey diyo bu kızın yaşı 34 olmuş acaba niye yapmıyo ,çocuğu olmazsa falan diye düşünülür ya,özellikle de kayinvaldeler dusunuyodur bence:)
Canım :)evet benim bayağı erken ama gerçekten isteyerek olduğu için hiç uzulmyrm dediğim gibi tek beni yıpratan bu bulantılar hamileliği çok rahat geçen insanlara imreniyorm maşallah benim rahat geçse üç tane inan dogururdm çok sevyrm çocukları
Oyy masallahhhhhh sana seninle birlikte büyümüş ne güzel işte evliligin meyvesi
2 numara yaş itibariyle biraz oyun bozan modda sonra abiyi aşırı kıskanıyor;1 numara illellah a geldiAlemsin :) birbirlerinin üzerinde sürseler arabalarını yada babalarının üzerinde, sat babaya şu aralar.. ben yatıştayım sürekli, geçmedi şu bel ağrım bıktım daa
Evet o açıdan bakınca geç evlenmişsin hemen yapsaydın şimdi ikinci olabilirdi aslında. Ben 29 yaşındayım 34 yaşında 3.yü Bile yapabilirim eşimi vazgeçiremeZsemCanım sen kafanda hazirsan zaten sorun yok ki, ben 3 yılda anca o kafaya girdim,birde çocuk bakmak zor geliyordu. Kafa olarak hazır olabilseydim şuan 2 yaşında bir çocuğun olmuş olur,ikinciye hamile olurdum şuan. Erken anne olmak ta ayrı güzel. Mesela şuan ikinciyi 5 yıl sonra yapsam, 39-40 olucam, çocuk 10 yaşına gelince 50 olucam, bunu düşündüm bugün dedim çok geç kalmışsın:)
Hay ağzın bal yesinAy canım iki oğlun var ,inş Allah sana kız evlat nasip etsin en guzelinden. Hakkateň kızları olanların oğlu erkek olanların kızları olsun diye dua ediyorum, inş senin de kız haberini alalım canim
İyi dayanmissin bir kere dört yıl toplum baskısı bile yeter. Ama dediğin gibi hazır hissetmekle ilgili birşey ben hastane de annesinin terk .ettiği çocukları evime alıp götürmek istiyordm bekarken bile onlara aşkla bakıyordum onlara kıyafetler aliyordum evlenir evlenmezde direk istedim Rabbimde nasip etti
Amiiiin. Hamdolsun ❤Ay ne güzel evde ses var işte:)))) Allah hiçbir evi çocuksuz bırakmasın:)
Amin canım inşallah,bir kız bebiş olsun şu topikte:) ogullarimizi evlendirmek için kızlar da doğsun böyle olmazHay ağzın bal yesinhayırlısıyla inşallah.
Valla beni rüyasında görüp hamile kalacaksın ve kızın olacak diyen mı ararsın, dualar eden mi.. herkes benden kız bekliyor. Açıkçası bende kendimden kız bekliyorumAmin canım inşallah,bir kız bebiş olsun şu topikte:) ogullarimizi evlendirmek için kızlar da doğsun böyle olmaz
Evet o açıdan bakınca geç evlenmişsin hemen yapsaydın şimdi ikinci olabilirdi aslında. Ben 29 yaşındayım 34 yaşında 3.yü Bile yapabilirim eşimi vazgeçiremeZsem
Valla beni rüyasında görüp hamile kalacaksın ve kızın olacak diyen mı ararsın, dualar eden mi.. herkes benden kız bekliyor. Açıkçası bende kendimden kız bekliyorum
Hamdolsun onu bana verene. Daha önce bahsetmiştim . Benim oğlum özel bir çocuk. Onun bana benim de ona ömür boyu ihtiyacımız var. Gelişiyle gönlümü öyle büyüttü ki.... Zorlukları aşabildigimi gördüm onunla. Sorsan evleneli iki yıl değilde en az beş yıl olmuş gibi hissediyorum. Evliliğe hızlı bir giriş oldu bizimki çünkü.
Inşallah görür ve gönlümden geçeni yüksek olasılıkla derAy inşallah canım ,dualarım seninle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?