Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Bende öyle oluyodum sonra hamile kalmadan önce gittim 6 küsürdü direkt dahiliyeye gönderdi orda bi sıkıntı yok düşüyo kendi kendine dedi bende o ara ağır Boğaz enfeksiyonu geçirdim ondanmış ama hamile kaldıktan sonrada tam düşmemişti tabi tam ilgilenmedi kadın doğumcu kendim gittim dahiliyeye o da ilaç verdi onu kullanıyorum bir aydır canımHamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırmıştım normaldi ama bizim mi söylememiz gerekiyor yoksa doktor kendisi istiyor mu birdaha..benim bi ara boyun ağrım olmuştu da o zaman da aklıma geldi guatr filan değildr inş diye.. çok gerginim dua okumam lazım ama onu bile yapamıyorum bazen..
Elhamdulillah canım sen nasılsın ?Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Kızlar biz geldik çok şükür Allah ıma her şey yolundaymış. Bebişimiz büyümüş 12+2 göründü. Geçen sefere göre 2 gün geri oluyor ama doktor haftasıyla uyumlu dedi. Maşallah...Burun kemiği ense kalınlığı falanda iyi çıktı. Çok şükü çok şükür.
O kadar heyecanlandım ki bacak ağrılarını unuttum. Sonra mesaj atıcam. Folik asiti bıraktık elevit verdi. Böyle yani. Kan da verdim tsh için oda çıkacak birazdan onuda arayıp sorucam. Allah ım hepimize sürekli güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Canım bende TV izlyrm ama hiç bişey yok burasıda olmazsa napacagizElhamdulillah canım sen nasılsın ?
Kafayı yinemi valla canm yaaa işten geldim yemeğimi yedim biraz dinlendim 10-6 Tansiyonum bu kadar oynar mi gün içinde ben hastanesi ölçümleri vericem ve Dr. Ilıca basliycak bana o yüzden iyice kafam allak bullak olduCanım dijitalle manuel arasında bir iki fark olabilir normal birde dinlenmeden ölçüyolarsa daha normal. Onlarda mı dijital kullanıyor? Omron iyi marka bizde onu kullanıyoruz sen diyetteymiş gibi dikkat et yeter bence. Gün içinde mutlaka ölç kaydet
Canım bende TV izlyrm ama hiç bişey yok burasıda olmazsa napacagiz
1 numara son ses video izliyor, 2 numara üstümde araba sürüp zıplıyor. Öyle süper eğlenceli dakikalarKızlar nasılsınız napıyorsunuz
Alemsin :) birbirlerinin üzerinde sürseler arabalarını yada babalarının üzerinde, sat babaya şu aralar.. ben yatıştayım sürekli, geçmedi şu bel ağrım bıktım daa1 numara son ses video izliyor, 2 numara üstümde araba sürüp zıplıyor. Öyle süper eğlenceli dakikalar
1 numara son ses video izliyor, 2 numara üstümde araba sürüp zıplıyor. Öyle süper eğlenceli dakikalar
Daha erken aslında çatlama için, normalde de göbeğin varsa karnın zaten artık yavaş yavaş belli olacak ama dökülüyor diyince benim aklıma nedense derinin bebeyağına tepki vermiş olabileceği geldi. Hassas bir cildin varsa belki iyi gelmemiştirKızlar yaklaşık 8-9 gündür karın çevremde derilerim sertti elledigimde, sanki tahtaya dokunur hissi vardı , her gün neredeyse bebe yağıyla vücudumu yagliyorum,özellikle karın kasık basen ve göğüsleri, sonra bir hafta oldu göğüsten altim kasiklarim ve basenlerdeki tüm deriler soyuluyor, bebe yağı hiç fayda etmedi.kasinti sanki sinek isirmis gibi kasintim oluyo.bebe yağına ek kışın kullandığım Atopik ciltler için nemlendiricim vardı biodermanin, onuda sürüyorum ,mesela sabah sürdüm ,az önce aynada baktım pul pul karnım yine soyulmuş,dün kese yaptım ama tuhaf pul pul dökülüyor ve geçmiyor ,bunu yaşayan varmı
Birde karnım baya büyüdü benim, acayip şekilde öne doğru gidiyor annem iki gün önce senin karnın sivrilesmis büyümüş dedi zaten çok belli ,derilerim zorlanmış gibi açılmış öyle bir görüntü var, sanki eliyle biri karnımı ittiriyo,ve derim geriliyor açılıyor gibi görüntü var,özellikle karın yanlarında,sanki çatlıyor gibi
canım sanırım senin karnında çatlaklar biraz erken oluşacak kakao yağı ya da hindistancevizi yağı iyi diye duydum ben ilkinde lierac diye bi krem var onu kullanmıştim 6aydan sonra ama fiyatlar acayip uçmuş nasıl alcam bilmem bi arkadaşım da dedi ki ona da doktoru tavsiye etmiş fito krem var ben dikisler için kullanmıştim hücre yenileyici bi krem doktoru onu kullan çatlak için demiş yazdırarak alabilirsin bide s ki bir karın için erkek derler ama senin belli oldu muKızlar yaklaşık 8-9 gündür karın çevremde derilerim sertti elledigimde, sanki tahtaya dokunur hissi vardı , her gün neredeyse bebe yağıyla vücudumu yagliyorum,özellikle karın kasık basen ve göğüsleri, sonra bir hafta oldu göğüsten altim kasiklarim ve basenlerdeki tüm deriler soyuluyor, bebe yağı hiç fayda etmedi.kasinti sanki sinek isirmis gibi kasintim oluyo.bebe yağına ek kışın kullandığım Atopik ciltler için nemlendiricim vardı biodermanin, onuda sürüyorum ,mesela sabah sürdüm ,az önce aynada baktım pul pul karnım yine soyulmuş,dün kese yaptım ama tuhaf pul pul dökülüyor ve geçmiyor ,bunu yaşayan varmı
Birde karnım baya büyüdü benim, acayip şekilde öne doğru gidiyor annem iki gün önce senin karnın sivrilesmis büyümüş dedi zaten çok belli ,derilerim zorlanmış gibi açılmış öyle bir görüntü var, sanki eliyle biri karnımı ittiriyo,ve derim geriliyor açılıyor gibi görüntü var,özellikle karın yanlarında,sanki çatlıyor gibi
Daha erken aslında çatlama için, normalde de göbeğin varsa karnın zaten artık yavaş yavaş belli olacak ama dökülüyor diyince benim aklıma nedense derinin bebeyağına tepki vermiş olabileceği geldi. Hassas bir cildin varsa belki iyi gelmemiştir
canım sanırım senin karnında çatlaklar biraz erken oluşacak kakao yağı ya da hindistancevizi yağı iyi diye duydum ben ilkinde lierac diye bi krem var onu kullanmıştim 6aydan sonra ama fiyatlar acayip uçmuş nasıl alcam bilmem bi arkadaşım da dedi ki ona da doktoru tavsiye etmiş fito krem var ben dikisler için kullanmıştim hücre yenileyici bi krem doktoru onu kullan çatlak için demiş yazdırarak alabilirsin bide s ki bir karın için erkek derler ama senin belli oldu mu
Ay ne güzel evde ses var işte:)))) Allah hiçbir evi çocuksuz bırakmasın:)1 numara son ses video izliyor, 2 numara üstümde araba sürüp zıplıyor. Öyle süper eğlenceli dakikalar
Oo sen beni de geçmişsin ne de çabuk olmuş :) ben 6yıllık evliyim ama kızıma evlendikten 5ay sonra hamile kaldım ilk zamanlar çok mutluydum kızımda çok sakindi zaten ama ona rağmen bir yıl bari bekleseymişim dedim gezip tozmak içimizde kalacak sandık ama öyle olmadı 1,5 yaşından itibaren abant, akdeniz ege, istanbul, uludağ bu yıl da karadeniz turuna gittik mesela. Ama 4 yaşına gelene kadar kardeş istemedim bu zaten erken oldu diye ama bu seferde 2. hemen olmayınca kıZım iyiki olmuş Allah aratmasın dedim, geç olmasından iyiymiş erken olması. İstedikten 8-9 ay sonra oldu aslında bu da ama insan strese giriyor, iyi olmuş yani boşver..Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Canım :)evet benim bayağı erken ama gerçekten isteyerek olduğu için hiç uzulmyrm dediğim gibi tek beni yıpratan bu bulantılar hamileliği çok rahat geçen insanlara imreniyorm maşallah benim rahat geçse üç tane inan dogururdm çok sevyrm çocuklarıOo sen beni de geçmişsin ne de çabuk olmuş :) ben 6yıllık evliyim ama kızıma evlendikten 5ay sonra hamile kaldım ilk zamanlar çok mutluydum kızımda çok sakindi zaten ama ona rağmen bir yıl bari bekleseymişim dedim gezip tozmak içimizde kalacak sandık ama öyle olmadı 1,5 yaşından itibaren abant, akdeniz ege, istanbul, uludağ bu yıl da karadeniz turuna gittik mesela. Ama 4 yaşına gelene kadar kardeş istemedim bu zaten erken oldu diye ama bu seferde 2. hemen olmayınca kıZım iyiki olmuş Allah aratmasın dedim, geç olmasından iyiymiş erken olması. İstedikten 8-9 ay sonra oldu aslında bu da ama insan strese giriyor, iyi olmuş yani boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?