Çok şükür canım Rabbim daim etsin böyle güzel haberleri inşaallah darısı da başımıza olsun sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim :):)Kızlar biz geldik çok şükür Allah ıma her şey yolundaymış. Bebişimiz büyümüş 12+2 göründü. Geçen sefere göre 2 gün geri oluyor ama doktor haftasıyla uyumlu dedi. Maşallah...Burun kemiği ense kalınlığı falanda iyi çıktı. Çok şükü çok şükür.
O kadar heyecanlandım ki bacak ağrılarını unuttum. Sonra mesaj atıcam. Folik asiti bıraktık elevit verdi. Böyle yani. Kan da verdim tsh için oda çıkacak birazdan onuda arayıp sorucam. Allah ım hepimize sürekli güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Canım Allah sana gönlüne göre,sağlıklı hayırlı sana hep destek olacak bir evlat versin inşallah. Hatta oğluna bir kızkardeş versin , kızlar annelerinin en yakını olur dert ortağı olur,hakkaten canı gönülden diliyorum,eğer sende istiyorsan inşallah olsun canim
Aynen kuzum bura varda sohbet ediyoruz :):)Canım bende TV izlyrm ama hiç bişey yok burasıda olmazsa napacagiz
Aynen kuzum bura varda sohbet ediyoruz :):)Canım bende TV izlyrm ama hiç bişey yok burasıda olmazsa napacagiz
Maşallah canım gerçekten baya erken olmuş :):) ben iki yıllık evliyim ilk 8. Ayımda hamile kaldım düştü maalesef bu da bizi biraz beklettii ikinci yılımıza birlikte girdik elhamdulillah :):)Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Amiiiinnn. Öyle güzel dua ettin ki... Diline yüreğine sağlık. Kız evlat genellikle aileyi toparlayan annesine babasına can yoldaşı olan taraf oluyor. Gördüğüm örneklerin çoğu böyle. Gönlümden de yine böyle bir kız evlat geçiyor . Ama evvela sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. Oğlan da baş tacı kız da
İnşallah Allah'ım hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavustursunMerhaba kızlar, yarin 11. Haftamıza giriyoruz doğum 30 mayısta nasipse :)
Masaj en güzeli canım varsa zeytin yağı ile ovulabilir maalesef bende de eklem ağrısı çok fazlaBu arada boynum tutuldu sağa sola ceviremiyorum, kremde kullanamıyorum. Bir önerisi olan var mi
Balım herhangi bir rahatsızlığın var mı? O da etkiliyor olabilir. Ama hipertansiyonun yerleşme evrelerinde bu şekilde inip çıkmalar olabiliyor. Ölçümü oturur pozisyonda en az 5 dk dinlerek ve aynı koldan yapmalısın. Açlık tokluk birçok etken var senin çok iyi takiplenmen lazım başka bir aletle de dene eczanede falan kuzum kendininkinide götür karşılaştırKafayı yinemi valla canm yaaa işten geldim yemeğimi yedim biraz dinlendim 10-6 Tansiyonum bu kadar oynar mi gün içinde ben hastanesi ölçümleri vericem ve Dr. Ilıca basliycak bana o yüzden iyice kafam allak bullak oldu
Efsane anlatmaya bayılıyor bizim millet herkes taş gibi herşeye katlanıyor bi ben nazlı :) takmamaya çalışıcam gereksiz insanlar. sen nasılsın bebiş nasıl?Canım neler olmuş öyle okudum şimdi bir iki gündür girmiyordum. Kadınlar bazıları genelde çevremizekiler çok anlayışsız oluyorlar böyle insanlardan uzak durmaya çalışıcaksın yoksa insan rahat olamıyor.
Bir kere kanaması olan kadın nasıl çalışmış hayret demekki çocuğu düşünmüyormuş demekki.
Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın boşvermek takmamak zor belki ama yapmak zorundayz. :)
Eve gelince bazen komik videolar izlemeye komik şeyler izlemeye çalışıyorum stresi siniri atmak için :) Canım kendine ve bebeğine dikkat et. :)
Ben şubatta evlendim ağustosta hamile kaldım. Bende hemen olsun istemiştim buna bin şükür ediyorum ki senelerce bekletmedi. Geçmedi mi bulantılar hala?Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Doktor bana aleovera önerdi ben onu aldım bir sıkıntı yok şuan. Benimde birazcık büyüdü çok kaşınıyor umarım çatlamaz çoook erken çünkü çatlak için belki derine iyi gelmemiştir canımKızlar yaklaşık 8-9 gündür karın çevremde derilerim sertti elledigimde, sanki tahtaya dokunur hissi vardı , her gün neredeyse bebe yağıyla vücudumu yagliyorum,özellikle karın kasık basen ve göğüsleri, sonra bir hafta oldu göğüsten altim kasiklarim ve basenlerdeki tüm deriler soyuluyor, bebe yağı hiç fayda etmedi.kasinti sanki sinek isirmis gibi kasintim oluyo.bebe yağına ek kışın kullandığım Atopik ciltler için nemlendiricim vardı biodermanin, onuda sürüyorum ,mesela sabah sürdüm ,az önce aynada baktım pul pul karnım yine soyulmuş,dün kese yaptım ama tuhaf pul pul dökülüyor ve geçmiyor ,bunu yaşayan varmı
Birde karnım baya büyüdü benim, acayip şekilde öne doğru gidiyor annem iki gün önce senin karnın sivrilesmis büyümüş dedi zaten çok belli ,derilerim zorlanmış gibi açılmış öyle bir görüntü var, sanki eliyle biri karnımı ittiriyo,ve derim geriliyor açılıyor gibi görüntü var,özellikle karın yanlarında,sanki çatlıyor gibi
Keşke mute tuşu olsa ve sesleri kesilebilse. Şimdiden bebeğini şu beşikte yatırma yok zaten yatmıyolar oda takımı alma yok şu kadar zıbın al çabuk büyüyolar yok bol elbiseler giy sanki slim tayt giyiyorum. Kuzenim benden erken yaptın çocuğu bir benimki büyüseydi dedi seni mi beklicektim ne saçma yorumlar Allahım sabır versin tüm annelereBenim arkadaşımda kan yüksekliği var ve sürekli kan verir. Adamın 3 kızı var. Yok et yersen yok ot yersen..bir sürü totem var..Bu kadar emin konuşmakta yanlış.. gaybi yalnızca allah bilir. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤
Sen hele doğur yanında olmayanlar bile 'sen çok kolay doğuruyorsun' 'şip şak doğurdun oh ne rahat' diceklerçocuğun ağlar durmaz falan fistan 'ya bunu bakmaya ne var falanca 2 tane birden bakıyor sen 1 taneye bakamıyorsun' dicekler..diceklerde dicekler...ahhh ahh! Yırt ağızlarını! Kötü konuş! Olmuyor işte olmuyor
Yorgunsun demekki.. Ilk gebeligim çok sakin geçmişti ama oğlum aşırı hareketli. 2.gebeligim ise 1.nin peşinde koşarak yaş ataklarıyla boğuşarak geçti ilk çocuğuma göre azıcık daha sakin. Çocuk doğuştan mizacla doğuyor
İstemediklerinden dememişlerdir canım erkeğe çok odaklanmışlardır eminim canı gibi severler inşallah gönlünüze göre olur sağlığı yerinde olsundaBizde cinsiyeti merak ediyoz ama hic konusmayiz cinsiyet hakkinda.bi kizimiz var.esimin babasi vefat etti.erkek olursa babasinin adi olacak o yüzden erkegi cok istiyo.hayattaki tek istegi babasinin adini ogluna koymak diyebilirim.oncelik tabiki saglik bnm icin hic farketmiyo ama esim erkek istiyo.gecen kontrolden cikinca kandrdim bunu kiz diye vallami dedi olsun saglikli olsun yeter dedi.esimin annesi falan da kiz diyince üzulur gibi tüh yapti.bnmde cnm sikildi nie oyle diyorsun dedim evlat sonucta dedim kiz erkek ne farkeder saglikli olsun yeter dedim.allhn gücüne gider dedim.bida bnm yanmda boyle deme dedim.bn ne kiz diyebiliyorum ne erkek hic bi düsüncem yok hissedemiyorum da.allhim hepimize oncelikle hayrli evlat versin saglik versin eli ayagi duzgun olsun ne olursa olsun.
Kalbindekiyle dilindeki farklidir kv nin ama iste bnde sinir oldum bian.son aya kadar soylemesemmiki kimseye diyomİstemediklerinden dememişlerdir canım erkeğe çok odaklanmışlardır eminim canı gibi severler inşallah gönlünüze göre olur sağlığı yerinde olsunda
Doktorun kimYa ben aslında çok rahatım doğum korkum yok canım tatlı olmasına rağmen. Sadece kendi doktorum hakkında hikayeler duyunca tedirgin oldum.
Ayyy en sınır olduklarimdan! Aile planlamana bile karışırlar ya pes! Benim 3.hamile olduğumu duyanların çoğu (en baş eltim, sanki beni çok candan düşünür de kendileriKeşke mute tuşu olsa ve sesleri kesilebilse. Şimdiden bebeğini şu beşikte yatırma yok zaten yatmıyolar oda takımı alma yok şu kadar zıbın al çabuk büyüyolar yok bol elbiseler giy sanki slim tayt giyiyorum. Kuzenim benden erken yaptın çocuğu bir benimki büyüseydi dedi seni mi beklicektim ne saçma yorumlar Allahım sabır versin tüm annelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?