Çok şükür canım Rabbim daim etsin böyle güzel haberleri inşaallah darısı da başımıza olsun sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim :):)

Amiiiinnn. Öyle güzel dua ettin ki... Diline yüreğine sağlık. Kız evlat genellikle aileyi toparlayan annesine babasına can yoldaşı olan taraf oluyor. Gördüğüm örneklerin çoğu böyle. Gönlümden de yine böyle bir kız evlat geçiyor . Ama evvela sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. Oğlan da baş tacı kız da

Maşallah canım gerçekten baya erken olmuş :):) ben iki yıllık evliyim ilk 8. Ayımda hamile kaldım düştü maalesef bu da bizi biraz beklettii ikinci yılımıza birlikte girdik elhamdulillah :):)

Çok duygulandirdin beni, Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım.

Kafayı yinemi valla canm yaaa işten geldim yemeğimi yedim biraz dinlendim 10-6 Tansiyonum bu kadar oynar mi gün içinde ben hastanesi ölçümleri vericem ve Dr. Ilıca basliycak bana o yüzden iyice kafam allak bullak oldu
Balım herhangi bir rahatsızlığın var mı? O da etkiliyor olabilir. Ama hipertansiyonun yerleşme evrelerinde bu şekilde inip çıkmalar olabiliyor. Ölçümü oturur pozisyonda en az 5 dk dinlerek ve aynı koldan yapmalısın. Açlık tokluk birçok etken var senin çok iyi takiplenmen lazım başka bir aletle de dene eczanede falan kuzum kendininkinide götür karşılaştır

Efsane anlatmaya bayılıyor bizim millet herkes taş gibi herşeye katlanıyor bi ben nazlı :) takmamaya çalışıcam gereksiz insanlar. sen nasılsın bebiş nasıl?

Ben şubatta evlendim ağustosta hamile kaldım. Bende hemen olsun istemiştim buna bin şükür ediyorum ki senelerce bekletmedi. Geçmedi mi bulantılar hala?

Doktor bana aleovera önerdi ben onu aldım bir sıkıntı yok şuan. Benimde birazcık büyüdü çok kaşınıyor umarım çatlamaz çoook erken çünkü çatlak için belki derine iyi gelmemiştir canım

Bizde cinsiyeti merak ediyoz ama hic konusmayiz cinsiyet hakkinda.bi kizimiz var.esimin babasi vefat etti.erkek olursa babasinin adi olacak o yüzden erkegi cok istiyo.hayattaki tek istegi babasinin adini ogluna koymak diyebilirim.oncelik tabiki saglik bnm icin hic farketmiyo ama esim erkek istiyo.gecen kontrolden cikinca kandrdim bunu kiz diye vallami dedi olsun saglikli olsun yeter dedi.esimin annesi falan da kiz diyince üzulur gibi tüh yapti.bnmde cnm sikildi nie oyle diyorsun dedim evlat sonucta dedim kiz erkek ne farkeder saglikli olsun yeter dedim.allhn gücüne gider dedim.bida bnm yanmda boyle deme dedim.bn ne kiz diyebiliyorum ne erkek hic bi düsüncem yok hissedemiyorum da.allhim hepimize oncelikle hayrli evlat versin saglik versin eli ayagi duzgun olsun ne olursa olsun.

Keşke mute tuşu olsa ve sesleri kesilebilse. Şimdiden bebeğini şu beşikte yatırma yok zaten yatmıyolar oda takımı alma yok şu kadar zıbın al çabuk büyüyolar yok bol elbiseler giy sanki slim tayt giyiyorum. Kuzenim benden erken yaptın çocuğu bir benimki büyüseydi dedi seni mi beklicektim ne saçma yorumlar Allahım sabır versin tüm annelere

İstemediklerinden dememişlerdir canım erkeğe çok odaklanmışlardır eminim canı gibi severler inşallah gönlünüze göre olur sağlığı yerinde olsunda

İstemediklerinden dememişlerdir canım erkeğe çok odaklanmışlardır eminim canı gibi severler inşallah gönlünüze göre olur sağlığı yerinde olsunda
Kalbindekiyle dilindeki farklidir kv nin ama iste bnde sinir oldum bian.son aya kadar soylemesemmiki kimseye diyom herkes bi yorum yapar iyi kotu.ister istemez cani sikiliyo insanin

Ayyy en sınır olduklarimdan! Aile planlamana bile karışırlar ya pes! Benim 3.hamile olduğumu duyanların çoğu (en baş eltim, sanki beni çok candan düşünür de kendileri ) e 2 tane oğlan neyine yetmiyordu? Tam rahata erecekken rahatını bozdu! Bu zamanda 3 çocuk mu olurmuş?! Yaww size nee?!!! Size neeeee!? 3 olur 4 olur! Beni düşünüyorlar öyle mi?! O düşünenleri ben 2 çocukta cevremde hiiiiiç görmedim..anca öteden boş konuşuk
2 çocuğunu annesiyle büyütüp..tek kap yemek yapmadan tek bez temizlik yapmadan tek kişi misafir ağırlamadan 2 yaşına getiren kişi bile beni beğenmiyor,bana kusur buluyor daha ne beklenir bu insanlardan? O yüzden kimse umrumda diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…