Teşekkür ederim.. Ama ben de unutmam, bişey yapamasam da hatırlatırım zamanı gelince :)
Ohooo o burçla alakalı diil..kadın doğasıyla alakalı. Zamanı gelince taşı yerine koyma o kadar sabretmişim o lafı sokmazsam çatlarım da patlarım da hakkım!

Akrep burcu bence şahane bir burç! Asil ve mert! Sabırlı be güçlü..iyi anlaştığım burçlardan biri. Ben ve 2 oğlum Aslan burcu ev aslan yuvası..anlıcan ev ukalâ dolu

burçlardan anlamam ama inan kindar değilim. sevimli biriyim. burçlardan anlamaasamda genelde insanlarla anlaşırım . çok fena iblis ile arkadaş olmuşlar hariç.

Hayirlisi olsun. Bende oyleyim. Ruyamda hep erkek bebegim oldugunu gordum. Ismide Muhammed di. Ama belirtiler ve etrafimdaki insanlarin hisleri kiz

s
Bilemiyorumki. Öyle ümit ediyoruz. Hatta babasi çok emin. Zeynebimde zeynebim dilinde hep bu. Hayirlisi
sağlıklı hayırlısıyla olsun. ama insan istiyor bir kız olsa size Çok iyi olur. pırlanta . ben kızım olacağını öğrendiğimde uçmuştum.

karapisso rabbim hayırlı ve sagliklisini versin. Ben oğluma henüz hamile olduğumu söylemedim. Cinsiyeti belli olduktan sonra soylicem. Benimki benim de kız kardeşim olsun anne bizim de kızımız olsun hiç yok bana kiz kardes yap diyor hep.. bende oğlum allah seni çok seviyor melek kalpli olduğun için..sen güzel dua et allaha o bize verir diyorum.. Hayırlısı bakalım

Subhanallah. Çok etkilendim. İçine dogmus belkide. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insaallah
ondan sanki kesin erkek dedik başından beri , eşim erkek diyor . kızım çat pat konuşuyor bebek kız diyorum hayırrrrr eyyykekkk diyor. sende yarın haber ver emi

Hayirlisi olsun. Bende oyleyim. Ruyamda hep erkek bebegim oldugunu gordum. Ismide Muhammed di. Ama belirtiler ve etrafimdaki insanlarin hisleri kiz
Allah hepimize gönlündekini versin inş. Olmazsa da hayırlısı öyleymiş deriz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kız da erkek de Allahtan.. evlat sahibi olduğumuz için şükürler olsun, mucizesinden mahrum bırakmamış Rabbim

oyyy yavrum maşallah kuzuma. inşallah sende öğrenirsin yakında.

burçlardan anlamam ama inan kindar değilim. sevimli biriyim. burçlardan anlamaasamda genelde insanlarla anlaşırım . çok fena iblis ile arkadaş olmuşlar hariç.
Yalanım yok herkesle anlaşamam. şimdiye kadar terazi burcu olan bir dişiyle anlasabildigim görülmedi haaa tabi dövüşmüyorum..mesafe her zaman iyidir mode on

Bu akşam ütü yaparken bi dünya ağladım duygusalım.. önceden dirildim anne olduktan sonra en ufak şeye gözlerim dolar ağlar oldum.
Çok şükrettim evlatlarim için. Yeniden bu duyguyu yaşattığı için.. ne verirse ona sevinecem. Sağlıklı olduktan sonra.. çok dua ettim içimden hamile kaldığımı öğrenene kadar. Hiç dilimle demedim cinsiyet rabbimden utandım inşallah dualarımı duydun inşallah gonlumdekini hakkımda hayırlı kıldın diye çok ağladım

Yalanım yok herkesle anlaşamam. şimdiye kadar terazi burcu olan bir dişiyle anlasabildigim görülmedi haaa tabi dövüşmüyorum..mesafe her zaman iyidir mode on
Ben de ikizler burcuyla anlaşamıyorum ve bebeğin ikizler olması yüksek ihtimal. Büyük konuşmuşum sanırım, sevdiğim arkadaşlarımdan bir tanesi ikizlermiş yeni öğrendim rahatladım. Görümcemin ikizler olmasının da bu önyargıma etkisi vardır diye düşünüyorum :)

kesinlikle etkisi vardır

Benimki de ikizler olabilir. Tanıdığım hiç bir ikizler kadını dengesiz çift karakterli değil. Hepsi eğlenceli ve dürüst tipler. Haa şöyle bir genel özellikleri var bana göre 'kan kusar kızılcık şerbeti içtim' derler.
Terazi burcu arkadaşlardan özür diliyorum ama bana göre hiç bir burç teraziden daha dengesiz olamaz

Benim kızım terazi ama inşallah dediğin gibi olmaz, başka bir kuzenim de terazi ama en kötü özelliği aşırı inatçı olması keçi bile az gelir yani kızımda da var biraz. Sana ikizler öyle denk gelmemiş de bana hep öyle dengesizi denk geliyor nedense

Aslında sadece görümcem de değil teyzem ve kuzenim de ikizler ve onlarla da sadece anlaşıyor gibi görünüyoruz :) bir de ikizler bir erkekle karşılaşmadım hep kız cinsi onlarda benim kafadan değil :)
Bende 1 görümcemle pek aynı ipte takilamayiz. Totemli mesnetsiz konuşmalar her olayı saçma şeylere bağlama hevesi bilimsellikten aşırı uzaklaşmak beni gerer..hele her konuya hakim olma çabası lafların arkasını kurcalama dedikodu malzemesi arama...bozulurum adeta!!! Cook zaman sonra eşime ablan terazi burcu mu diye sordum ve cevap evet oldu
Kendini yaptığını aşırı beğenme olayını demeyi unuttum

Ya belkide benim de biraz aslanligim tutuyor ve anlaşamıyorum.. Inşallah kizin öyle olmaz. Görümcemle ben hariç herkes iyi anlaşıyor ve kendileri gerçekten zeki bi kadın. Inşallah kizin da öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…