İnsan kendini niye salsın durduk yere dimi inanmıyorlar işte naz sanıyorlar koskoca hamilelik bu saç teline kadar etkileniyorsun kendileri neler yaşadı kimbilirde unutuyorlar

sana naz yapıyorsun diyen insancıklar 6 kg verdiğini görmüyorlarmı?
hey Allahım sen yardım et bizlere.

Ya tabi ki her şekilde o benim yavrum. Eşim yaptırmak istemedi hatta. Down olsa bebeğimiz değil meleğimiz oldu diye sevinirim dedi. Bir daha sevdim

Değil aldırmak doktor şüphelendim dediğinde bile aklıma şüphe düşmedi çok şükür. Ben inanıyorum sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına alacak topikte herkes yavrusunu.
Burada bulunmamız da boş iş değil hepimiz birbirimize dua edelim topik hatunları ve yavruları diye inşallah

Sizin doktorunuz daha tecrübeli sanırım. Aslında 20 yılda 3 vaka az değil. Ben inşallah bu bebeği sağlıklı bir şekilde zamanında doğuracam inşallah. Olumlama gücüne ve dualara çok inanıyorum. İnşallah zamanında sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza.

sana naz yapıyorsun diyen insancıklar 6 kg verdiğini görmüyorlarmı?
hey Allahım sen yardım et bizlere.
Onlara göre kilo vermem kötü değil iyi birşey çünkü kilo almadan doğurmuş olcam yada kaldığım kiloyla. Tamam vermek iyidir belkide neden verdiğin önemli değil mi? Ben insanlara laf anlatmak bile istemiyorum artık sen a desende inadına b diyolar bilgiden konuşmuyorlar. Naz yapıyosam doktor bana o raporu neye dayanarak verecek

Yine karnım ağrıyor ve bu ağrı midemi bulandırıyor bi değişik bi yerlerim..alt karnım boş yerlerim..neresi tam kestiremiyorum
Ayyy ne çok dert yandım

Çocuklara dert anlatmak, ihtiyaçlarını gidermek, ki hiç bitmiyor, ev işlerini aksatmadan yapmaya çalışmak derken..dinlenmeye vakit anca uyku saatinde oluyor.
Allah'ım yardımcımız olsun.

İyiyim daha doğrusu iyiyiz canım çok şükür. Sağolasın. Yarın tekrar bı bi gidicem doktora bakalım. Yolundadır umarım herşey.

Pisikedii sen bence kendi doktoruna bir git. yoruluyorsun doğru , ama bu ağrın anlattığına göre değişik. safra kesesi gibi anlatıyorsun. inşallah sağlıklı günlerin olsun. dert yanmak değilki yazdığın. insanız taş değiliz. yoruluyoruz ister istemez.

Az buçuk ögrendigim kadarıyla kız olması gerekiyor. Tabi doktor daha iyi bilir :)
doktor 17 .haftada tam belli olur dedi. geçen hafta çıkıntı var erkek dedi. artık bir ay sonra inşallah kesin kızım oluyor derim hayrılsıyla .

slm kizlar.bende 13 haftalik hamileyim.Dun 2'li tarama testimizi yaptirdik cok sukur iyi cikti.hatta cinsiyet icin %75 erkek dedi ama ben bunun icin erken oldugunu dusunuyorum.Aslinda laf aramizda kiz olsun istiyorum :) tabiiki saglikli olsun yeter..

Günaydın herkese ben ise gitmek için hazırlanıyorum ama gidesim yok:))) uyusammmm mis gibii

Günaydın canım bende:) yataktan kalkmak zor geliyor.bebek olduktan sonra daha zor olacak, onu bırakıp gitmek zulüm gibi gelecek eminim,en azından bizimle birlikte geliyorlar ,öyle düşün:)

Bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar mısınız kızlar ❤

Eklentiler

• 20181114_075832.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…