İnsan kendini niye salsın durduk yere dimi inanmıyorlar işte naz sanıyorlar koskoca hamilelik bu saç teline kadar etkileniyorsun kendileri neler yaşadı kimbilirde unutuyorlar
Çıkıntıyı yanlış yorumlamıyorsam kıza benziyorKEVOK everytime_night ve dier kızlar. buda bugünkü kız dediği fotolar siz ne dersiniz. nub dan anlayan herkesten yorum bekliyorum.
İnşaallah. Hiç merak etmeyin ben hamile kalmadan öncede çok sordum araştırdım. Kendi doktorum da özel doktor.
Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş dedi. İkili için kağıt uzattı bende hocam ben yaptırmak istemiyorum zaten stresli biriyim. O sonuç çıkıncaya kadar kalpten giderim dedim. Doktor da her şey iyi Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inşaallah dedi. Ve bu testler tarama testi. Tanı veya tedavi değil. Ayrıca Allah korusun bir sorun çıksada aldıracak mısın ki?benim bir tanıdık yaptırdı ikiliyi birde üçlüyü yaptı iki sonuç arasında uçurum var. Hamileliğini kendine zehir etti.
Hepimiz dua edelim bir birimize sağ salim kucağımızda görmek nasip olsun inşaallah.
Ya canım doktorun aşırı ilginç.bende sadece down saniyodum sadece onun için olsa yaptirmicaktim, doktor en kötüsünden en iyisine ihtimalleri detaylı anlattı.bir anamolileri vardı 20 yılda 3 defa karşılaştım dedi.onda bebeğin kesin alınması gerekiyomus mesela,çünkü bebekte ağır durum oluyo detayını anlattı,ben ağzıma bile almak istemiyorum, yani sırf bu yüzden yaptırdık bizde. Yoksa doktorum down olsa bile aldirmazsiniz diye düşünüyorum dedi tabiki dedik.yani ben herşeyi anlatmakla yukumluyum, siz sakın korkmayın binde bir oluyo ciddi anamoliler, bunu da ancak bu şekilde anlayabiliyoruz dedi. Anlattıklarıyla güven verdi eşimle yaptıralım dedik.zaten ensesi iyi çıkınca çok rahatlamistik. Seninkinin de gayet iyi zaten Allah'ın izniyle hicbisey olmaz canım .
Nub’a göre kız evet.KEVOK everytime_night ve dier kızlar. buda bugünkü kız dediği fotolar siz ne dersiniz. nub dan anlayan herkesten yorum bekliyorum.
Onlara göre kilo vermem kötü değil iyi birşey çünkü kilo almadan doğurmuş olcam yada kaldığım kiloyla. Tamam vermek iyidir belkide neden verdiğin önemli değil mi? Ben insanlara laf anlatmak bile istemiyorum artık sen a desende inadına b diyolar bilgiden konuşmuyorlar. Naz yapıyosam doktor bana o raporu neye dayanarak vereceksana naz yapıyorsun diyen insancıklar 6 kg verdiğini görmüyorlarmı?
hey Allahım sen yardım et bizlere.
teşekkür ederim .Nub’a göre kız evet.
Az buçuk ögrendigim kadarıyla kız olması gerekiyor. Tabi doktor daha iyi bilir :)KEVOK everytime_night ve dier kızlar. buda bugünkü kız dediği fotolar siz ne dersiniz. nub dan anlayan herkesten yorum bekliyorum.
İyiyim daha doğrusu iyiyiz canım çok şükür. Sağolasın. Yarın tekrar bı bi gidicem doktora bakalım. Yolundadır umarım herşey.Gerçekten mi iyi misin şimdi? Çok üzüldüm neyseki rabbim korumuş meleğinide senide. Sormazlar canım ihtiyacın var mı gelelim edelim nezaketen sorsalar o bile yer eder gönülde ama nerdee. Tırnağınvarsa başını kaşı demişler napıcan
doktor 17 .haftada tam belli olur dedi. geçen hafta çıkıntı var erkek dedi. artık bir ay sonra inşallah kesin kızım oluyor derim hayrılsıyla .Az buçuk ögrendigim kadarıyla kız olması gerekiyor. Tabi doktor daha iyi bilir :)
Günaydın,Allah iş kolaylığı versin inşallah.Senin yerine uyuruz diyecem de ben de sabah namazından sonra uyku falan kalmıyor :)))Günaydın herkese ben ise gitmek için hazırlanıyorum ama gidesim yok:))) uyusammmm mis gibii
Günaydın herkese ben ise gitmek için hazırlanıyorum ama gidesim yok:))) uyusammmm mis gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?