- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sizin devlet hastanesindeki cihazda baya iyiymiş yaa baya net bana erkek gibi geldi ama bilemem tabi canm :)Valla benim 11 . Haftada doktorum kararsz kaldı ama dün devlette ikili test için gittim kız dedi ama yanındaki stajere sordu birde kız dimi diye saçma geldi bana emin olmayarak dedi çünkü benim içime erkek doğuyor ultrason resmine göre
Azalmış ama dimi kanama alanı ? Azaldıysa zamanlada kaybolur canım senin erkek vardı zaten dimiii :) hadi hayırlı olsun ayyy böyle önce erkek sonra kız diyilen duyunca kendimden de şüphe etmeye başladımkızlar içerde hala kanama var
veeeee kız dedi bu kez.
Evet canım banada erken gelıyor 11 hafta bilemiyorum değişiklik olurmu yaa imkanının varsa bana özelden 12 ve 13 ultrason resmini atabilirmsin karşılaştrmak istiyorum
Bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar mısınız kızlar ❤
Yok kuzum attığım resimler 11 haftalık özelden aldığım resimler devlete 2 kere gittim 2 sindede vermedi nedense ultrason kağıdı banada erkek gibi geliyor ya hayırlısıSizin devlet hastanesindeki cihazda baya iyiymiş yaa baya net bana erkek gibi geldi ama bilemem tabi canm :)
Ama doktor erkekmi dedi pekiburaya atmıştım :) alttaki 12 haftalık net kız, üstteki 13 haftalık orda da erkek gibi görünüyor :)
Güzel haberlerle dönersiniz inşaallah.Gunaydin kizlarbenmde 9 30 da randevum var hastanedeyim bekliyorum.ikili testin sonucunuda alcam.
Insallh cnm saol.hepimiz guzel haberler aliriz insallhGüzel haberlerle dönersiniz inşaallah.
benim büyük erkek 2.kız. Bakalım inşallah hayırlısı olsun . Bende yok , ultrasonda gördü kanama alanı. inşallah dediğin gibi biter tamamen .Azalmış ama dimi kanama alanı ? Azaldıysa zamanlada kaybolur canım senin erkek vardı zaten dimiii :) hadi hayırlı olsun ayyy böyle önce erkek sonra kız diyilen duyunca kendimden de şüphe etmeye başladım
Gunaydin kizlarbenmde 9 30 da randevum var hastanedeyim bekliyorum.ikili testin sonucunuda alcam.
devlette vermiyolar canım çekebilirsen monitörden çekiyosun işteYok kuzum attığım resimler 11 haftalık özelden aldığım resimler devlete 2 kere gittim 2 sindede vermedi nedense ultrason kağıdı banada erkek gibi geliyor ya hayırlısı
Biter canım ama o kanamayi bi şekilde atarsın yine öyle diyor doktorlar korkma o zamandabenim büyük erkek 2.kız. Bakalım inşallah hayırlısı olsun . Bende yok , ultrasonda gördü kanama alanı. inşallah dediğin gibi biter tamamen .
aminnn canımhasta olanlara Allahım acil şifalar versin. midesi bulananlara başı dönenlere karnı ağrıyanlara , Rabbim merhamet etsin. bu bunu bekleyen kadınlara nasip etsin anne olmayı. güç kuvvet basiret akıl itaat versin bizlere. inşallah kolaylaştırsın işlerimizİ. çalışanlara yardım etsin Mevlam. hepinizin yardımcısı olsunn kızlar. inşallah hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin.
ilk bebek mi :) hadi hayırlı olsunKizlar.cinsiyete muhtemelen erkek dedi
hayırlı olsun :) baya erkek olduu grupMerhaba arkadaşlar biraz önce bende muayene oldum , bir erkekte bize geliyormuş :)) büyük çocuğum da erkek :)
Senin belli değil mi canımhayırlı olsun :) baya erkek olduu grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?