Cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor sıra yavaş yavaş bize geliyor.
Sabah arkadaşım aradı.. rüyasında eşim eşinin çalıştığı yere gitmiş morali biraz bozuk,sormuş hayırdır? Ayşe çok zor durumda ikiz bekliyoruz çok zayıf bünyesi de zayıf aşırı ağrısı oluyor zorlanıyor demiş hayırlara varsin. Agrimin olduğu doğru ama ikiz kısmı pek olmadi dedim
Hayırlara varsin insallah

İkili taramaların sonuçlarını aldik, herşey yolunda çok şükür. Cinsiyeti de kız dedi Dr. Mayıs ayı kızları olarak azinliktayiz ama dimi hala Yine de yorum yapan olur mu ki kızlar?
Cinsiyet için erken değil mi? Erkekler erken belli oluyor ama bu hafta kıza benzettim deniyor genelde kesin birşey söylenmiyor. Ben ultrasondan anlamıyorum ama belli olmaz bence

Ben de rüyamda kızımın bebekliğini gördüm emziriyordum doymadı bu çocuk mama yapayım diye soruyorum bi kadına. Hayırlara çıksın şimdiden neler düşünüyorum bilinçaltıma bak

Ben de rüyamda kızımın bebekliğini gördüm emziriyordum doymadı bu çocuk mama yapayım diye soruyorum bi kadına. Hayırlara çıksın şimdiden neler düşünüyorum bilinçaltıma bak
Hayırlara varsin insallah. Rabbim evlatlarimizin rızkını en bolundan versin inşallah
Annelerin klasik stresi 'doydu mu acaba?? ' ben hep keşke memede de bi gösterge olsa ne kadar emdigini görsek derdim.

herkese selamlar, bizim de cuma ikili testimiz var. insallah iyidir ve insallah doktorumuz bize de cinsiyet tahmini yapar.
heyecanla beklemedeyim :)

Cinsiyet için erken değil mi? Erkekler erken belli oluyor ama bu hafta kıza benzettim deniyor genelde kesin birşey söylenmiyor. Ben ultrasondan anlamıyorum ama belli olmaz bence
Erken tabi daha. 16. Haftayı bekliycez yine kesin sonuç için ama göbeğime dokunurken kızım/oğlum demek daha keyifli sanki.

nasıl birşey? ne hissediyorsunuz? cinsiyetini değil ama hareketlerini hissetmek çooook merak ediyorum ben...
Sol tarafıma yakın. Zaten soldan yumurtlamıştım.
Balık gibi içinde kıvrılıyor sanki.
Doktorum ağırlığı 100 gr olunca zayıfsan hissedersin demişti.
İkinciler daha çabuk hissediliyormuş.

Çok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum.
Bugün ultrasona göre 15+0
Oğlumda 20. Haftada hissetmiştim
Bu kadar erken beklemiyordum..

işte bu
nasıl hareketleri pıtır pıtırmı. Bende bekliyorum ne zaman burdayım diyecek fıstığım. gözün aydın.

tatlım geçen hafta bana erkek dedi. dğn kız dedi. bende kesin kız diyemiyorum. hayrılsıyla bir ay sonra tam belli olur. troid için hiç üzülme. kullanırsın Düzelir.
birde stres yapma inşallah , bebişin büyür sağlıkla. bazı doktorlar çok abartıyor bazıları seni rahatlatıyor .

Canım ben kıza benzettim. Sağlıklı olsun inşallah

Kuzum hayırlısıyla inşallah . inanamıyorum , erken tahmin etmenin zararları. geçen hafta erkek dedi. inanmıştum tamamen. 17.haftada gidene kadar inanamıyorum kız olduğuna. sen nasılsın . öpüyorum seni. eski dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…