Cinsiyet için erken değil mi? Erkekler erken belli oluyor ama bu hafta kıza benzettim deniyor genelde kesin birşey söylenmiyor. Ben ultrasondan anlamıyorum ama belli olmaz benceİkili taramaların sonuçlarını aldik, herşey yolunda çok şükür. Cinsiyeti de kız dedi Dr.Mayıs ayı kızları olarak azinliktayiz ama dimi hala Yine de yorum yapan olur mu ki kızlar?
Ben de rüyamda kızımın bebekliğini gördüm emziriyordum doymadı bu çocuk mama yapayım diye soruyorum bi kadına. Hayırlara çıksın şimdiden neler düşünüyorum bilinçaltıma bakCinsiyetler öğrenilmeye devam ediyorsıra yavaş yavaş bize geliyor.
Sabah arkadaşım aradı.. rüyasında eşim eşinin çalıştığı yere gitmiş morali biraz bozuk,sormuş hayırdır? Ayşe çok zor durumda ikiz bekliyoruz çok zayıf bünyesi de zayıf aşırı ağrısı oluyor zorlanıyor demişhayırlara varsin. Agrimin olduğu doğru ama ikiz kısmı pek olmadi dedim
Hayırlara varsin insallah
Hayırlara varsin insallah. Rabbim evlatlarimizin rızkını en bolundan versin inşallahBen de rüyamda kızımın bebekliğini gördüm emziriyordum doymadı bu çocuk mama yapayım diye soruyorum bi kadına. Hayırlara çıksın şimdiden neler düşünüyorum bilinçaltıma bak
Erken tabi daha. 16. Haftayı bekliycez yine kesin sonuç için ama göbeğime dokunurken kızım/oğlum demek daha keyifli sanki.Cinsiyet için erken değil mi? Erkekler erken belli oluyor ama bu hafta kıza benzettim deniyor genelde kesin birşey söylenmiyor. Ben ultrasondan anlamıyorum ama belli olmaz bence
nasıl birşey? ne hissediyorsunuz? cinsiyetini değil ama hareketlerini hissetmek çooook merak ediyorum ben...Çok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum.
Bugün ultrasona göre 15+0
Oğlumda 20. Haftada hissetmiştim
Bu kadar erken beklemiyordum..
canım seninle günlerimiz aynı 14+0olmuyor mu bugunÇok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum.
Erkeğe benzettim canım. Sağlıkla gelsin..
Sol tarafıma yakın. Zaten soldan yumurtlamıştım.nasıl birşey? ne hissediyorsunuz? cinsiyetini değil ama hareketlerini hissetmek çooook merak ediyorum ben...
Ultrasonda 1 hafta önde çıktı canım. Ben takvimi değiştirmedim..Mc
canım seninle günlerimiz aynı 14+0olmuyor mu bugun
İlk çocuk mu?Amin canım inşallah. Yarın öğreneceğim nasipse :))
İlk çocuk mu?
Teşekkür ederim canım, amin sağlıkla gelsinler inşallah. Hislerim beni yanıltmadı; kız istiyordum ama erkek hissediyordum:)Gözünaydın canım. Benimde bi oğlum var. Banada geçen kontrol erkeğe benziyor dedi..
Kız ya da erkek olsun sağlıklı olsun inşallah..
Çok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum.
Merhaba arkadaşlar biraz önce bende muayene oldum , bir erkekte bize geliyormuş :)) büyük çocuğum da erkek :)
evet canım. inşallah korkmuyorum Allaha emanetiz hepimiz . demek seninde erkek kız unuttum ben. senin ikinciydi demi. ilki neydi . karıştı kafam.Biter canım ama o kanamayi bi şekilde atarsın yine öyle diyor doktorlar korkma o zamanda
Herkese günaydın hanımlar
Uzun zaman oldu buralara girip bakmayali
Umarım hepiniz için güzel geçiyordur hamilelik
Dün kontrolüm vardı cinsiyet öğrendik
Büyük ihtimalle kız dedi
İnşallah sonradan değişmez :)
Sata göre dün 17+5tim ama ultrason görüntüsüne göre doktor 18+0 dedi
Bu bir problem değildir dimi kızlar
Ayrıntılı ultrason için gün alacağız
Devlet hastanesinde ücretsiz olarak radyoloji uzmanı bakıyormuş ama 122 lira yatirirsak kadın doğumdan hoca bakiyormuş -perinatolog-
Biz de hocaya baktıralım dedik
Canım ben kıza benzettim. Sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?