Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.Bakalım cuma da bizim kontrol,der mi birsey.Öğrenmek istediğimden de emin değilim.Kardesim de 20 hafta detaylı en güvenilir olanı diyor,ondan önceki kafa karışıklığı.Bakalim hepimiz için hayırlısı olsun.

Herkese günaydın hanımlar
Uzun zaman oldu buralara girip bakmayali
Umarım hepiniz için güzel geçiyordur hamilelik

Dün kontrolüm vardı cinsiyet öğrendik
Büyük ihtimalle kız dedi

İnşallah sonradan değişmez :)
Sata göre dün 17+5tim ama ultrason görüntüsüne göre doktor 18+0 dedi
Bu bir problem değildir dimi kızlar

Ayrıntılı ultrason için gün alacağız
Devlet hastanesinde ücretsiz olarak radyoloji uzmanı bakıyormuş ama 122 lira yatirirsak kadın doğumdan hoca bakiyormuş -perinatolog-
Biz de hocaya baktıralım dedik

Kızlar bir de ben TSH için ilaç kullaniyordum
İlk tahlilimde 3.74 çıkmıştı ve endokrinoloji ilaca başlamıştı
Bir ay sonra kontrolüm vardı onda da 1.72 çıkmıştı ve doktor ilaca devam et demişti

Ben o sıralarda şehir dışına çıktım, ilacım bitti ve hiç fırsatım olmadı gidip alamadim
İki hafta ilaç kullanmadım
Dün kontrole gittim doktor bana çok kızdı
Sen gebesin nasıl ihmal edersin inanamıyorum dedi
Direkt bebeğin zekasını etkiliyor dedi moralim inanılmaz bozuldu
Dün ilaca tekrar başladım. Tahlil verdim ama sonucunu henüz almadım
İnşallah bir şey olmaz kızlar çok üzgünüm

Canım bende kullanıyorum senin gibi 25mg benim hatta en kücüğü ama doktor 16.haftaya kadar kullanıcaz bana dedi çünkü 16 dan sonra bebek bizim troidlere ihtiyaç duymuyormuş canını sıkma

sermed
Hayırlı olsun bebeğin :)
Doktor mu muayene etmek istedi sen mi muayene olmak istiyorum dedin
Ben de sonuçları almaya gidicem Cuma merak ediyorum cinsiyet için ilgilenir mi

Günaydın kızlar, benim kontrolümde cumartesi günü... çok heyecanlı ve stresliyim. İnşallah iyidir miniğim. İyi olduğunu öğreneyim yeter cinsiyeti merak bile etmiyorum, zaten bizim ilk çocuğumuz ne olsa kabulüm ( gerçi aramızda kalsın gönlümden kız geçiyor...)
benim de ikili test ve ense kalınlığı bakılacak. Benim doktorum 2 tane detaylı ultrason dedi, bir 12-13 haftalarda diğeri 20 lerde ... yani bu kontrol diğerlerinden daha uzun olacak galiba. Hem çok stresliyim hem de garip bir dinginlik var üzerimde. Dishonest ben de senin gibi olumlamalar yapmaya başladım galiba iyi geliyor... Allahım sen hepimizin bebeklerini koru

Bu arada benim de karnımda ve sağ kaşığımda keskin bir ağrı oluyor arada bir. Özellikle geçen sabah yataktayken hapşurdum ve nasıl canım yandı anlatamam... Sonra geçti... inşallah normaldir bunlar. Bir de cumartesi 5 yaşındaki akşamı yeğenim koridorda koşuştururken bana çarptı, kafası yam karnımın hizasında... öyle çok canım falan yanmadı ama sonradan biraz kortum...

İkili taramaların sonuçlarını aldik, herşey yolunda çok şükür. Cinsiyeti de kız dedi Dr. Mayıs ayı kızları olarak azinliktayiz ama dimi hala Yine de yorum yapan olur mu ki kızlar?

Eklentiler

• 15421846899571134606080.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 15421847425431533676576.webp
    17 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar. Bulantılarım iyiden iyiye azaldı.. baya rahatlarım.
Karnımın ağrısı değişik boyutlarda ama idare ediyorum. Cuma doktora soracam. Ilk gebeligimde de karnım çok ağrıyordu magnezyum vermişti, sanırım bunda da öyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…