- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
erkek dedi doktor canım :)Senin belli değil mi canım
Kesinlikle haklısın ya süper bir bakış acisiGünaydın canım bende:) yataktan kalkmak zor geliyor.bebek olduktan sonra daha zor olacak, onu bırakıp gitmek zulüm gibi gelecek eminim,en azından bizimle birlikte geliyorlar ,öyle düşün:)
Canım ben kıza benzettim. Sağlıklı olsun inşallahKEVOK everytime_night ve dier kızlar. buda bugünkü kız dediği fotolar siz ne dersiniz. nub dan anlayan herkesten yorum bekliyorum.
Kaçıncı haftada öğrendin canım mayıs ayı bildiğin erkek ayı olmuş kızerkek dedi doktor canım :)
Erkeğe benzettim canım. Sağlıkla gelsin..Bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar mısınız kızlar ❤
Hadi gözünaydın canım. Sağlıkla gelsin..Kizlar.cinsiyete muhtemelen erkek dedi
Gözünaydın canım. Benimde bi oğlum var. Banada geçen kontrol erkeğe benziyor dedi..Merhaba arkadaşlar biraz önce bende muayene oldum , bir erkekte bize geliyormuş :)) büyük çocuğum da erkek :)
Devlete gidiyorum her gidişimde de veriyorlar fotoğrafdevlette vermiyolar canım çekebilirsen monitörden çekiyosun işte
Canım bende kullanıyorum senin gibi 25mg benim hatta en kücüğü ama doktor 16.haftaya kadar kullanıcaz bana dedi çünkü 16 dan sonra bebek bizim troidlere ihtiyaç duymuyormuş canını sıkmaKızlar bir de ben TSH için ilaç kullaniyordum
İlk tahlilimde 3.74 çıkmıştı ve endokrinoloji ilaca başlamıştı
Bir ay sonra kontrolüm vardı onda da 1.72 çıkmıştı ve doktor ilaca devam et demişti
Ben o sıralarda şehir dışına çıktım, ilacım bitti ve hiç fırsatım olmadı gidip alamadim
İki hafta ilaç kullanmadım
Dün kontrole gittim doktor bana çok kızdı
Sen gebesin nasıl ihmal edersin inanamıyorum dedi
Direkt bebeğin zekasını etkiliyor dedi moralim inanılmaz bozuldu
Dün ilaca tekrar başladım. Tahlil verdim ama sonucunu henüz almadım
İnşallah bir şey olmaz kızlar çok üzgünüm
bu hafta öğrendik daha canım bizde haftasonuydu kontrol :) evet baya mayıs erkek anneleri gibi olduKaçıncı haftada öğrendin canım mayıs ayı bildiğin erkek ayı olmuş kız
hastane farkıdır canım bizim burdakilerde yok hangi ildesinDevlete gidiyorum her gidişimde de veriyorlar fotoğraf
doktor farkı olabilir
Rize’ye gidiyorum canımhastane farkıdır canım bizim burdakilerde yok hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?