Bnde devlete gidiyorum istemeden veriyo doktorum.devlette vermiyolar canım çekebilirsen monitörden çekiyosun işte
Ikinci cnm bu.2 yasinda kizim var.ilk bebek mi :) hadi hayırlı olsun
Hayırlısı gönlündeki gibi olsun canım.Evet canım
Bende kız hissediyordum erkeğe benzetti. Bakalım nasıl netleşecek.Teşekkür ederim canım, amin sağlıkla gelsinler inşallah. Hislerim beni yanıltmadı; kız istiyordum ama erkek hissediyordum:)
Saol cnm.ikili sonucu almaya gittim aslnda.ama sira almistim muanede olcam dedim tamam dedi.2 hafta once gitmstm en sonsermed
Hayırlı olsun bebeğin :)
Doktor mu muayene etmek istedi sen mi muayene olmak istiyorum dedin
Ben de sonuçları almaya gidicem Cuma merak ediyorum cinsiyet için ilgilenir mi
Sağol canım.işte bu
nasıl hareketleri pıtır pıtırmı. Bende bekliyorum ne zaman burdayım diyecek fıstığım. gözün aydın.
Biraz boğazlstım ağrıyor bugün inşallah hasta olmam.. Onun dışında çok şükür iyiyim..Kuzum hayırlısıyla inşallah . inanamıyorum , erken tahmin etmenin zararları. geçen hafta erkek dedi. inanmıştum tamamen. 17.haftada gidene kadar inanamıyorum kız olduğuna. sen nasılsın . öpüyorum seni. eski dostum.
geçmiş olsun balım . Elhamdülillah alaküllihal iyiyim , bol dinlenmeli geçiyor günlerim. bir ay sonra gidene kadar dibleneceğim gene. sonrası için inşallah ayaklan der. az az yemek yapabilirsin o kadar ayakta durmanda sakınca yok dedi. Elhamdülillah bu bile yetiyor . kızım küçük oğlum sabah okula gidiyor onlar için hep ayaktayım. fırsat buldukça uzanıyorum. Allahım korusun Ona emanetiz. darısı bana bende hissetsem içim rahat eder nasıl acaba diye düşüme biter .Biraz boğazlstım ağrıyor bugün inşallah hasta olmam.. Onun dışında çok şükür iyiyim..
Sen nasılsın
Sağol canım.
Onu hissetmek çok güzel..
Birde tam ders anlatıyordum dondum kaldım:))
Evet canım ben kilolu değilim ama ilk gebeliğimde 20. haftada hissettim..Ay ne güzel darısı bizim başımıza ama dediklerine göre ilk gebeliği olanlar biraz geç fark edebiliyormuş
maşallah seninde baya büyük. 16 hafatdasın. hissetmene az kalmış.Ay ne güzel darısı bizim başımıza ama dediklerine göre ilk gebeliği olanlar biraz geç fark edebiliyormuş
Çocuklar olunca mecbur koşturma oluyor. Yorma kendini her fırsatta dinlen.geçmiş olsun balım . Elhamdülillah alaküllihal iyiyim , bol dinlenmeli geçiyor günlerim. bir ay sonra gidene kadar dibleneceğim gene. sonrası için inşallah ayaklan der. az az yemek yapabilirsin o kadar ayakta durmanda sakınca yok dedi. Elhamdülillah bu bile yetiyor . kızım küçük oğlum sabah okula gidiyor onlar için hep ayaktayım. fırsat buldukça uzanıyorum. Allahım korusun Ona emanetiz. darısı bana bende hissetsem içim rahat eder nasıl acaba diye düşüme biter .
Canım ben duruş pozisyonundan dolayı nubu göremedim..Kendi doktorunuzla kontrol umuz 16 haftalıkken dayanamayıp başka bir doktora gittim ama oda söylemedi cinsiyet sadece hiç bişey göremedim dedi siz nubreorisine göre taumin edebiliirmsnniz canim gEki Görüntüle 2205812 ebislerim sırtı dönmüş bir sekilde
bende tam tersi oldu. İlk de 13.haftada başladı. aynı kilodayim tık yok. kızımda baya geç hissettim hatırlamıyorum kaçıncı haftada. O kadar geç hissettim ki kız olduğuna kanaat getirdim. baklım şimdi ilk bebeğime hamile kaldığım kilodayım zayıfım. inşallah sağlıkla pıtır pıtır buradayım der kuzummm annesinin şirini.Evet canım ben kilolu değilim ama ilk gebeliğimde 20. haftada hissettim..
tam bir ay sonra 13 aralık. inşallah geçer zaman su gibi. zaten bir bakıyorsun p.tesi bir cuma. zaman geçiyor. dün oğluma diorum , kız olursa kardeşin güzel olur. hep erkek olsun dedi ya . eğer şirin bir kız olursa severim dedi. oyyy kuzum ya. şirin olmazmı senin kardeşin o dedim. maşallah kızımda sağlıklı ve güzel ama oğlum bir başka . ona bakıyorum benzesin diye .Çocuklar olunca mecbur koşturma oluyor. Yorma kendini her fırsatta dinlen.
Senin bi daha ki kontrolün ne zaman benim ki 1 Aralık
Benim de 2 hafta oluyor aynı zamanda yaptırmışız ikili testi :)Saol cnm.ikili sonucu almaya gittim aslnda.ama sira almistim muanede olcam dedim tamam dedi.2 hafta once gitmstm en son
Ay inşallah canım hissetsek içimiz rahat edecekmaşallah seninde baya büyük. 16 hafatdasın. hissetmene az kalmış.
Ama doktor erkekmi dedi peki
13.haftada bana çıkıntı var erkek dedi. dün kız dedi. ihtimalleré güvenmeyin kızlar. wn iyisi 16.haftayı beklemek.evet 13. haftada erkek olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?