Selam kızlar bugün başka bir dr a gitmek durumunda kaldım. Çok şükür bebisim iyi...ikili test zamanı gelmiş dedi yani yarım dk sürdü bakması ense kalinligini olctum bile dedi. nt 0.11 yazıyor gösterdi.kagit verdi kan ver dedi..ciktim. .bu değer normal mi sizce.. sallamasyon gibi geldi ... 0.11 nasıl bir değer acaba

1.1 olabilir mi o canım?

Kızlar özellikle zayıf olan arkadaşlar karnınızı açıp sıt ürtü uzanıp 5-10 dk baktınız mı hiç? ben resmen hareketlenme görüyorum küçük küçük. Bağırsak hareketleri görülür mü dışarıdan? Normalde hissetmiyorum ama karnımı açıp bakınca görüyorum sanki kıpırdanmalar. Ben 49 kiloyum, sizde söyle bi inceleyin bana haber verin :)) gaipten mi görüyorum anlamadım

Birde düzenli olan atıştan bahsetmiyorum o göbeğin kendi atımı zaten resmen kıpırdama bu

Cinsiyet bana da muhtemel konustugu icin bnde kimseye soylemedim.kontrole gittigimi bilen akraba komsu arayip soruyo belli mi diye bnde belli degil dedim.allhin gucune gitmesin yalan soylemek istemedimde kesin olmayinca soylemek istemedim.sonra degisir falan hani noldduu derler die

deneyeceğim canım. yazarım buraya. benim iki minikten ancak gece onlar uyuyunca fırsat bulabilirim.

Kızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…