Bende iştah varda, yiyemiyorum çünkü kusma durumu oluyo,mide yanması kusmaya neden oluyor.aksamlari bol yoğurt yiyorum ceviz falan.oglen yemekte okulda ne varsa salçası az olan baharatı az olan yemeklerden yiyorum ama sürekli öğürme halindeyim, karnım açken daha rahatım, turşu falan yemek istiyorum ama yersem berbat olucam boğazını tutuyorum. Süt yumurta peynir yoğurt domates salatalık vazgeçilmezim:) bende iki kilo aldım canım. Benim karnım çok belli şişkinlik çok sanırım bende.

Geçmiş olsun canım, ben demiştim sebebi çok basittir ama doktorun dikkat etmemiştir başka bir doktora daha görün demiştim, çok iyi yapmışsın.bence dooktrunu da değiştir canım, böyle saçmalık mi olur, ya o kasılmalar başka şeylere sebep olsaydı Allah korusun. Çok da sevindim sebebin bulunmasına, en azından için rahat etmiştir.bu doktorları anlamak da zor,bütün ihtimalleri düşünmeleri lazım , valla dikkat et canım haberdar et bizi de. Bu arada cinsiyet için bişey dedimi yeni doktorun artık netlesmistir baya büyüdü bildircin:)

öyle iyiki burası var . kimse sormuyorki bunlarda. nasıl gidiyor cinsiyet ne. inşallah bizler çok güzel günler yaşarız. umrumuzda olmazlar.

Günaydın kızlar bugün doktora gideceğim sonunda çok mutluyum :)
Sabahları erkenden acıkıyorum ya ben eşim izinli uyuyor ben kalktım yaptım kahvaltımı
Günaydın. Güzel güzel haberlerle dönersiniz inşaallah .
Bende sabahı zor ediyorum midem kazınıyor hemen

Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben malesef dün alfamet tansiyon ilacına başlamak zorunda kaldım. çok korkuyorum tedirginim ilaç bebeğe zarar verir mi diye aranızda kullananan sağlıkla doğum yapan veya bilgisi olan varmı

Günaydın. Güzel güzel haberlerle dönersiniz inşaallah .
Bende sabahı zor ediyorum midem kazınıyor hemen

Amin canım inşallah.
Ilk aylarda geceleri uyanıp yiyordum şimdi aksam erken uyuyup 1 aydır falan sabah 7 de kalkıyorum. Böyle içim kazınarak uyanmayı kesinlikle özleyeceğim ❤

Tansiyon deneyimim olmadı ama bu süreçte ne kadar sakin olursan o kadar iyi.. Çünkü tansiyonu endişe stres çok etkiliyor. Çok geçmiş olsun..

Günaydın kızlar bugün doktora gideceğim sonunda çok mutluyum :)
Sabahları erkenden acıkıyorum ya ben eşim izinli uyuyor ben kalktım yaptım kahvaltımı
Mutlu sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan.. Günaydın

Günaydın P Pembissanne çok şükür benim tansiyonum durdu daha artış olmadı. Sende daha önceden varmıydı böyle bir durum? Doktorum 20 haftadan önceki tansiyonun gebelikle alakalı olmadığını söylemişti. İnşallah seninkide kalıcı olmaz. Ama doktor ilacı kullan diyorsa bence korkma kullan. Devam etse bende kullanmayı düşünüyordum. Bir önceki gebeliğimde glifor (şeker ilacı) ile hamile kalmıştım. Doktorum 12. haftaya kadar kullanmamamı söylemişti. Ben kullanmak istememiştim. O zamanki doktorum bir ilaç öneriyorsak bunu kullanmanız gerekir. Hiç bir doktor gebelikte ilaç önermek istemez. Demek ki bebeğe zararından çok yararı olacak demişti. Böyle düşün ferahla. Rabbim büyük o korusun yavrularımızı

KEVOK dün senin yazdığını okuduğumdan beri dikkat ediyorum ama hala ben hissedemedim bebeğimin hareketlerini. Doğum tarihlerimiz de aynı. Maşallah seninki erkenden hissettirmiş. Forumda daha önce hissettim yazanı görmedim. Her sayfaya bakamadığım oluyor tabi. Neyse devam ediyor mu hissetme. Tam olarak nasıl oluyor. Bu arada benim de 2. gebeliğim. Araştırdım tecrübeli anneler bile bu haftanın sonunda hissedebilir en erken diyodu. Maşallah senin kuzun önden gidiyor

tatlım bilgim yok. çok geçmiş olsun . doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse bebeğe zarar olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…