Kızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Benim bebeklik fotoğrafım bile yok nerse battaniye.
Canım sıkıldıkça ördüm. Her imleğinde bir hayal var .iyice edebiyata bağladım :))))
E tabi kötü olmadan iyiyi siyah olmadan beyazı nasıl anlardık. Hepsi kendini belli etti işte. Allah ellerine düşürmesin inşaallah.
Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin başka bir şey istemem.
Az insan çok huzur. Mesela sizden başka kimse cinsiyeti bilmiyorAllah tan burası var zaman geçiyor sayenizde.
Allah razı olsun.abbbovvvv abla de bana şaka şaka. akreb benim burcum. ben 22 de evlendim 25 bitti oğlumu kucağıma aldim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . duacıyım sana özel. :)
İnşaallah inşaallah.inşallah güzelce kullanırsın hepsini. sağlıkla huzurla.
aminn hepimiz insallahoyyy karıştırdım işte . sağ salim kucağına alırsın inşallah .
Günaydın,hepimiz için güzel bir gün olsun inşallahGunaydin guzel anneler.mutlu bir gunumuz olsun insallh
Günaydın. Güzel güzel haberlerle dönersiniz inşaallah .Günaydın kızlar bugün doktora gideceğim sonunda çok mutluyum :)
Sabahları erkenden acıkıyorum ya ben eşim izinli uyuyor ben kalktım yaptım kahvaltımı
Günaydın. Güzel güzel haberlerle dönersiniz inşaallah .
Bende sabahı zor ediyorum midem kazınıyor hemen
Hadi güzel haberlerle gel canım.Günaydın kızlar bugün doktora gideceğim sonunda çok mutluyum :)
Sabahları erkenden acıkıyorum ya ben eşim izinli uyuyor ben kalktım yaptım kahvaltımı
Tansiyon deneyimim olmadı ama bu süreçte ne kadar sakin olursan o kadar iyi.. Çünkü tansiyonu endişe stres çok etkiliyor. Çok geçmiş olsun..Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben malesef dün alfamet tansiyon ilacına başlamak zorunda kaldım. çok korkuyorum tedirginim ilaç bebeğe zarar verir mi diye aranızda kullananan sağlıkla doğum yapan veya bilgisi olan varmı
Mutlu sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan.. GünaydınGünaydın kızlar bugün doktora gideceğim sonunda çok mutluyum :)
Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben malesef dün alfamet tansiyon ilacına başlamak zorunda kaldım. çok korkuyorum tedirginim ilaç bebeğe zarar verir mi diye aranızda kullananan sağlıkla doğum yapan veya bilgisi olan varmı
amin amin amin :)Gunaydin guzel anneler.mutlu bir gunumuz olsun insallh
tatlım bilgim yok. çok geçmiş olsun . doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse bebeğe zarar olmaması lazım.Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben malesef dün alfamet tansiyon ilacına başlamak zorunda kaldım. çok korkuyorum tedirginim ilaç bebeğe zarar verir mi diye aranızda kullananan sağlıkla doğum yapan veya bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?