Kahvaltıda bide gün içinde bir iki kez pıt pıt gibi oluyor saniyelik birşey. Bebek mi ne anlayamıyorum tam olarak henüz
Bebek o :)) keyfin yerindeyken yemek yemişken ve yatağa uzanınca anlık olur. Kuvvetli değil çünkü minicikler :))))
Artık daha çok oluyor o nabız atması kayma gibi his. Bakalım kontrole son 13 gün. Sağlıklı olsunda çok merak ediyorum. İnsan özlüyor ya.sende durumlar nasıl.
Sende var mı bir şeyler?sende durumlar nasıl.
Yok kuzum ya wifi den bağlanıyorum
Sende var mı bir şeyler?
Midesi hala bulanan var mı ?
Gerçekten bebek midir 20 den önce hissedilmezmiş ilklerde öyle diyorlar gebelikten önce bağırsak hareketlerine hiç dikkat etmemişim galiba kestiremiyorumBebek o :)) keyfin yerindeyken yemek yemişken ve yatağa uzanınca anlık olur. Kuvvetli değil çünkü minicikler :))))
O daha çok var. Hayırlı güzel haberler duyalım inşaallah her daim. Benimde bulantılar geçti çok şükür. Hep dua ediyorum Allah ım beni kimseye muhtaç etmesin diye çok şükür çok yormadı bebişim beni. İlk zamanlar düşük riski vardı çok şükür oda geçti. Allah korusun evlatlarımızı inşaallah. Hissetme işide psikolojik mi yoksabenim kontrolé 3 hafta var
mide bulantısı geçti elhamdülillah , arada geliyor. sakız alıyorum hemen. geçiyor elhamdülillah. hissetmiyorum daha..bekliyorum diye daha çok naz yapıyor.
Benim yinede çok aklım kalıyor iyi mi diye annelik karnındayken başlar diyorlar ya doğru :) sen hissediyor musun? İkinciler çok çabuk hissedilirmişmaşallah. hareketleri hissettikten sonra kontrolleri sabırsızlıkla bekleme dönemi bitiyor.
Bağırsak hareketleri öyle olmaz ki.Gerçekten bebek midir 20 den önce hissedilmezmiş ilklerde öyle diyorlar gebelikten önce bağırsak hareketlerine hiç dikkat etmemişim galiba kestiremiyorum
Ben 12+ da ilk bir kere hissettim. Ondan sonrada giderek arttı bugün de bir kaç defa hissettim özellikle bir şey yerken. Bizim ki birazda kıskanç galiba . Eşimle oturuyoruz başlıyor. Başka zaman yok :)Benim yinede çok aklım kalıyor iyi mi diye annelik karnındayken başlar diyorlar ya doğru :) sen hissediyor musun? İkinciler çok çabuk hissedilirmiş
O daha çok var. Hayırlı güzel haberler duyalım inşaallah her daim. Benimde bulantılar geçti çok şükür. Hep dua ediyorum Allah ım beni kimseye muhtaç etmesin diye çok şükür çok yormadı bebişim beni. İlk zamanlar düşük riski vardı çok şükür oda geçti. Allah korusun evlatlarımızı inşaallah. Hissetme işide psikolojik mi yoksa
Benim yinede çok aklım kalıyor iyi mi diye annelik karnındayken başlar diyorlar ya doğru :) sen hissediyor musun? İkinciler çok çabuk hissedilirmiş
Amin amin inşaallah.psikolojik olacağını sanmam....dün sanki hissettim bişeyler ama nasıl birşey anlatamıyorum. amin ya. ben hala öyle dua ediyorum. 2 çocuğum daha var
Allahım çok kolay bİ şekilde kucağımıza alıp eve gelelim . masum yavrualrımın hüretine .
Ben 12+ da ilk bir kere hissettim. Ondan sonrada giderek arttı bugün de bir kaç defa hissettim özellikle bir şey yerken. Bizim ki birazda kıskanç galiba . Eşimle oturuyoruz başlıyor. Başka zaman yok :)
inşallah arkadaşım inşallahAmin amin inşaallah.
İşte anlatılacak bir şey değil ki değişik.
İnşaallah daha çok hissederiz de doktor kontrolüne gidinceye kadar meraktan sıyırmayız. Hem sağlık ocağında ki cihazda artık kalp atışını duymamızı sağlar.
Bende 12+larda başladı işte. İnşaallah görürüz eşim çok merak ediyor. Ultrasonda bile görünce çok mutlu oluyorben oğlumda 13.haftada hissetim. ve pıt pıt atmaya başladı. sonra gittikçe arttı. inan 4 ay dolduğunda uzanınca nereye gittiğini görüyorduk dışardan
eşim dokununca hissederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?