Sende var mı bir şeyler?
Midesi hala bulanan var mı ?

benim kontrolé 3 hafta var
mide bulantısı geçti elhamdülillah , arada geliyor. sakız alıyorum hemen. geçiyor elhamdülillah. hissetmiyorum daha..bekliyorum diye daha çok naz yapıyor.

Bebek o :)) keyfin yerindeyken yemek yemişken ve yatağa uzanınca anlık olur. Kuvvetli değil çünkü minicikler :))))
Gerçekten bebek midir 20 den önce hissedilmezmiş ilklerde öyle diyorlar gebelikten önce bağırsak hareketlerine hiç dikkat etmemişim galiba kestiremiyorum

benim kontrolé 3 hafta var
mide bulantısı geçti elhamdülillah , arada geliyor. sakız alıyorum hemen. geçiyor elhamdülillah. hissetmiyorum daha..bekliyorum diye daha çok naz yapıyor.
O daha çok var. Hayırlı güzel haberler duyalım inşaallah her daim. Benimde bulantılar geçti çok şükür. Hep dua ediyorum Allah ım beni kimseye muhtaç etmesin diye çok şükür çok yormadı bebişim beni. İlk zamanlar düşük riski vardı çok şükür oda geçti. Allah korusun evlatlarımızı inşaallah. Hissetme işide psikolojik mi yoksa

maşallah. hareketleri hissettikten sonra kontrolleri sabırsızlıkla bekleme dönemi bitiyor.
Benim yinede çok aklım kalıyor iyi mi diye annelik karnındayken başlar diyorlar ya doğru :) sen hissediyor musun? İkinciler çok çabuk hissedilirmiş

Gerçekten bebek midir 20 den önce hissedilmezmiş ilklerde öyle diyorlar gebelikten önce bağırsak hareketlerine hiç dikkat etmemişim galiba kestiremiyorum
Bağırsak hareketleri öyle olmaz ki.
Bağırsaklar olsa öncede olmaz mıydı?
Ona bakarsan ikinci üçüncü olanlar daha erken hisseder diyorlar. Ama burda bile daha hisseden yok. Bence bebiş çünkü ben kendimi çok iyi tanıyorum.

Benim yinede çok aklım kalıyor iyi mi diye annelik karnındayken başlar diyorlar ya doğru :) sen hissediyor musun? İkinciler çok çabuk hissedilirmiş
Ben 12+ da ilk bir kere hissettim. Ondan sonrada giderek arttı bugün de bir kaç defa hissettim özellikle bir şey yerken. Bizim ki birazda kıskanç galiba . Eşimle oturuyoruz başlıyor. Başka zaman yok :)

psikolojik olacağını sanmam....dün sanki hissettim bişeyler ama nasıl birşey anlatamıyorum. amin ya. ben hala öyle dua ediyorum. 2 çocuğum daha var
Allahım çok kolay bİ şekilde kucağımıza alıp eve gelelim . masum yavrualrımın hüretine .

kız benimki üçüncü
ben biliyorum barsak hareketlerini . inşallah yakında yazArım başladı diye :)

Amin amin inşaallah.
İşte anlatılacak bir şey değil ki değişik.
İnşaallah daha çok hissederiz de doktor kontrolüne gidinceye kadar meraktan sıyırmayız. Hem sağlık ocağında ki cihazda artık kalp atışını duymamızı sağlar.

Ben 12+ da ilk bir kere hissettim. Ondan sonrada giderek arttı bugün de bir kaç defa hissettim özellikle bir şey yerken. Bizim ki birazda kıskanç galiba . Eşimle oturuyoruz başlıyor. Başka zaman yok :)

ben oğlumda 13.haftada hissetim. ve pıt pıt atmaya başladı. sonra gittikçe arttı. inan 4 ay dolduğunda uzanınca nereye gittiğini görüyorduk dışardan
eşim dokununca hissederdi.

inşallah arkadaşım inşallah

Bağırsaklar olsa her yerde olmaz mı.? Ben genelde solda yada göbeğin tam altında hissediyorum.
Bağırsak olsa sağda da olurdu göbeğin üst tarafında da demi ama???

ben oğlumda 13.haftada hissetim. ve pıt pıt atmaya başladı. sonra gittikçe arttı. inan 4 ay dolduğunda uzanınca nereye gittiğini görüyorduk dışardan
eşim dokununca hissederdi.
Bende 12+larda başladı işte. İnşaallah görürüz eşim çok merak ediyor. Ultrasonda bile görünce çok mutlu oluyor

Arkadaşıma kız demişler 19. Haftaya girdi çok nadir hissediyorum dedi. Birde bebişi haftasına göre tombik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…