- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Bebek mi büyüyor acaba çok şükür ağrım kanamam bişey yok sadece acıyor içi uzanınca geçiyor tosunlarımız büyüsün yeterki :)
Ay o cihaz çok komik ya fi tarihinden kalmış gibi, evlere bile alınır satılsa, ebe de baya zor buluyor zaten bebeğin kalbini :) hatırlatınca gülesim geliyor..Amin amin inşaallah.
İşte anlatılacak bir şey değil ki değişik.
İnşaallah daha çok hissederiz de doktor kontrolüne gidinceye kadar meraktan sıyırmayız. Hem sağlık ocağında ki cihazda artık kalp atışını duymamızı sağlar.
Satılıyor da ilk zamanlar küçük diye bulamıyor. Sonrada sırtı dönük uyumuş olsa yine bulamıyor. Bana kalsa eve ultrason cihazı alırım :)))))Ay o cihaz çok komik ya fi tarihinden kalmış gibi, evlere bile alınır satılsa, ebe de baya zor buluyor zaten bebeğin kalbini :) hatırlatınca gülesim geliyor..
O zaman kaçıncı gebelik olmasıyla alakalı değil galiba vücut yapımızlada alakalı hadi inşallah biran önce tekme tokat dalsın bebiş :)kız benimki üçüncü
ben biliyorum barsak hareketlerini . inşallah yakında yazArım başladı diye :)
Bağırsakların anatomik olarak yeri değişiyor yavaş yavaş ama benim hep aynı noktalarda oluyor sağda yada solda pıt pıt diye bir iki haftaya tam net vuruşlar başlar kemikleri sertleşmeye başladı çoktanBağırsak hareketleri öyle olmaz ki.
Bağırsaklar olsa öncede olmaz mıydı?
Ona bakarsan ikinci üçüncü olanlar daha erken hisseder diyorlar. Ama burda bile daha hisseden yok. Bence bebiş çünkü ben kendimi çok iyi tanıyorum.
Meraba, ben yıldırım dorukta gizem yıldırıma gidiyorum kızımda da ona gitmiştim çok memnundum. Geçen ense kalınlığı için medicanaya gittim hastane çok güzel doktorlarda uzman gerçekten orası da düşünülebilir benceMerhaba herkese hayırlı dogunlar dılerım bursalı arkadaslar hangı doktora gıdıyorsunuz tavsıyelerınız var mı
Midem kötü bulantı şişkinliknerdesin sesin çıkmıyor. bebişin bugün ses verdimi :)
Benimki ses vermeye hiç niyetli değil keyfi yerinde herhalde el ense yatıyornerdesin sesin çıkmıyor. bebişin bugün ses verdimi :)
Ben kızımda yaptırmıştım bunda da yaptırmak istiyorum ama bazı özel hastanelerde cihazlar çok iyi oluyor zaten renkli ultrason olduğu için gerek olmayabiliyor benim arkadaşıma doktoru öyle söylemişti ben bu cihazla herşeyi görüyorum bi sıkıntı yok ama siz bilirsiniz diye. O yüzden doktorun cihazına göre değişirBide size bisey sormak istiyorum.herkes ayrintili ultrasona girecek mi yani illaki yapilmasi gerekiyo mu sizce.bn kizimda yaptirmamistim ayrintili ultrason
işte erkek olduğu belli :)Bu arada 2 hafta oluyor bebisimi hossedeli pit pit atiyor
Kizlar bn ilk hamileligimde 20.haftadan sonra hissetmeye basladim.5 aylikken hala hissetmiyodum yani dusunun.kilolu biriyim onla alakalidiydi sanirim.doktora hep derdim hala hissetmiyorum diye o da hissedersin az kaldi derdi.bu hamileligimde sanki titresimler hissediyo gibiyim ama sanirim bebektir.sizde stres yapmayin zamani gelince oluyo hersey.hele o ansizin gelen tekmeleri gorunce hareketin ne oldugunu anlayacaksiniz
Benimki ses vermeye hiç niyetli değil keyfi yerinde herhalde el ense yatıyor
Maşallah bebisler belli olmuş.
Sağlıkla huzurla gelsinler insallai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?