Günaydın :) herkes iyidir inşaallah bir güne daha başladık. Sağ salim bitirmek nasip olsun inşaallah. Öğretmen var mı aramızda bilmiyorum ama öğretmenler günleri kutlu olsun. En zor ve en değerli meslek bence.

Günaydın kızlar.doktorumu değiştirdim ve sonunda istediğim gibi bir doktor buldum cok şükür .Bugün ikili test için geldim ama zamanını biraz kaçırmışım bebek erken döllenme olduğu için 4gün önden gidiyormuş. Sonuçlar yanıltıcı olabilir dedi. Bizde 3lu yâda 4lu test varmış sanırım, onu yaptircaz. Birde büyük ihtimal kız mis ama 3hafta sonraki kontrolde daha net belli olcak hayırlısıyla. Bir sürü vitamin ve kan ilaci verdi. Simdilik herşey yolunda ins hepimizin tüm sonuçları tüm aylar boyunca yolunda olur

Erken döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz? Ya da doktor neye göre söylüyor?

Erken döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz? Ya da doktor neye göre söylüyor?
Bilmem o kadar ayrıntılı sormadım ama ilk doktorumda yumurtalık takibim yapılıyordu yumurtalik catlamama problemim vardı çünkü. ortalamaya vurarak konuştu iki doktorda benle. Adet döneminden 10gun sonra değilde 5gun sonra çatlamış yumurtalıklar buda erken dollenmeye sebep olmuş. Bebeğin şuan önde gitmesi sebebi buymuş bu haftalarda hızlı büyüme gözlenmez dedi.suan 14+2 gozukuyormusum.

Kızlar arkadaşım doğum yaptı. Bazı sıkıntılar yaşandı..şuanda bebek yoğun bakımda. Dualarınıza katar mısınız?

Arkadaşımın adı tuğba, bebeğimizin adı Karan

Ben krem rengini beğendim model de cok sıkmış gerçekten.
Tesettürlü olduğum için kollu alacam ben

bende tesettürlüyüm. erkeklere görünmem mümkün değil. evde yaz ayında uzun kollu giyemem, sabahlığıda var aslında uzun kol. diğer takımımda sabahkıklı. çok kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…