Bnde kahve tonlu olani begendim cok sik.ama bunu evde giy bnce hastanede cok cabuk kirleniyo kan leke falan oluyo
evet kesnlikle. hastanede giymek için ayrıca almıştım
.hala duruyorlar kullanırım. kendime özel birşeyler almak istedim ondan bakıyorum...

Kızlar arkadaşım doğum yaptı. Bazı sıkıntılar yaşandı..şuanda bebek yoğun bakımda. Dualarınıza katar mısınız?

Arkadaşımın adı tuğba, bebeğimizin adı Karan
Canım geçmiş olsun dua edeceğim bunun dışında da kızlar hepiniz kendinizi az çok yoğun bakıma hazırlayın çünkü bu gibi durumlar olabilir ve İnanki yoğun bakım korkulack kdr kötü bir yer değil o bebekler bazen nefes alamıyor bazen biseleri aspire ediyor kaka yiyor aslında hepsi geçici bir sürec bir doktor demişti özellikle ikiz anneleri yüzde doksan yoğun bakim olabilir birinden biri veya ikisi

Öğretmen olanlarımızın gününü kutlarım
Nisan annelerini okudum biraz hepsi tekmelerden falan bahsetmiş aralarında 19 hafta olanda var ama biz mi geç hissedicez anlamadım hiç

karapisso evde kesinlikle pijama giymiyorum psikolojimi baya kötü etkiliyor.. hastanede giymek için 2 numara dan kalan 1 adet dantelli mantelli tam takımım var, ayrıca 1 tane de gecelik almayı düşünüyorum işte.. bakalım.
Bulantı işleri olmasa gerçekten 1 çocuk daha yapardım ama..dünyadan kopuyorum resmen çocuklar da sersefil oluyor

@Anneadayi89 allah razı olsun canım. Arkadaşıma baya telkinde bulundum. Ilk çocuğu baya endişeli lohusalikta çabası eklenince iyice mantiksizlasiyor insan
Allahım yardim etsin..

Canım o kısma hiç birşey diyemem .annelik çok başka ne dersen de o üzülecek ama yeterli çocuğu iyi olsun rabbim kkmsenin kucgaini boş bırakmasin inşallah

Ayy bendede tam tersi. şöyle güzel bir lohusa pijaması kendimi iyi hissettiriyor süslü taç bile aldım ama kullanmak nasip olmadı.

Sütlü rengini çok beğendim çekim yaptıracaksan beyaz güzel oluyor ama yaptırmayacaksan kesinlikle sütlü renk güzel

çekim yapmadım hep eşim çeker
profesyonel makinası var az çok anlar. bu defa daha keyifli geçsin istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ve çok güzel fotolarımız olur

çekim yapmadım hep eşim çeker
profesyonel makinası var az çok anlar. bu defa daha keyifli geçsin istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ve çok güzel fotolarımız olur
İnşallah ağız tadıyla giy kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…