Bnde kahve tonlu olani begendim cok sik.ama bunu evde giy bnce hastanede cok cabuk kirleniyo kan leke falan oluyohttps://www.lohusasepeti.com/bondy-...MIg-r_5-Ds3gIVCEHgCh2S6whIEAEYASAEEgJB7PD_BwE
bak ben bu lohusa takımını çok beğendim. rektke kararsızım. kızlar fikir verin :)
evet kesnlikle. hastanede giymek için ayrıca almıştımBnde kahve tonlu olani begendim cok sik.ama bunu evde giy bnce hastanede cok cabuk kirleniyo kan leke falan oluyo
Canım geçmiş olsun dua edeceğim bunun dışında da kızlar hepiniz kendinizi az çok yoğun bakıma hazırlayın çünkü bu gibi durumlar olabilir ve İnanki yoğun bakım korkulack kdr kötü bir yer değil o bebekler bazen nefes alamıyor bazen biseleri aspire ediyor kaka yiyor aslında hepsi geçici bir sürec bir doktor demişti özellikle ikiz anneleri yüzde doksan yoğun bakim olabilir birinden biri veya ikisiKızlar arkadaşım doğum yaptı. Bazı sıkıntılar yaşandı..şuanda bebek yoğun bakımda. Dualarınıza katar mısınız?
Arkadaşımın adı tuğba, bebeğimizin adı Karan
Sütlü rengini çok beğendim çekim yaptıracaksan beyaz güzel oluyor ama yaptırmayacaksan kesinlikle sütlü renk güzelhttps://www.lohusasepeti.com/bondy-...MIg-r_5-Ds3gIVCEHgCh2S6whIEAEYASAEEgJB7PD_BwE
bak ben bu lohusa takımını çok beğendim. rektke kararsızım. kızlar fikir verin :)
Teşekkür ederim canım hepimize nasip etsin inşallahmaşallah kuzucuğuna. Allâh kucağına almayı nasip etsin .
Sagol canimcimYokmu arttıran erkek bebekleri:) sitesinde geldi.
Canım hayırlı olsun ,gözün aydın :)
Sütlü kahve güzelmişhttps://www.lohusasepeti.com/bondy-...MIg-r_5-Ds3gIVCEHgCh2S6whIEAEYASAEEgJB7PD_BwE
Canım o kısma hiç birşey diyemem .annelik çok başka ne dersen de o üzülecek ama yeterli çocuğu iyi olsun rabbim kkmsenin kucgaini boş bırakmasin inşallahkarapisso evde kesinlikle pijama giymiyorum psikolojimi baya kötü etkiliyor.. hastanede giymek için 2 numara dan kalan 1 adet dantelli mantelli tam takımım var, ayrıca 1 tane de gecelik almayı düşünüyorum işte.. bakalım.
Bulantı işleri olmasa gerçekten 1 çocuk daha yapardım ama..dünyadan kopuyorum resmençocuklar da sersefil oluyor
@Anneadayi89 allah razı olsun canım. Arkadaşıma baya telkinde bulundum. Ilk çocuğu baya endişelilohusalikta çabası eklenince iyice mantiksizlasiyor insan
Allahım yardim etsin..
karapisso evde kesinlikle pijama giymiyorum psikolojimi baya kötü etkiliyor.. hastanede giymek için 2 numara dan kalan 1 adet dantelli mantelli tam takımım var, ayrıca 1 tane de gecelik almayı düşünüyorum işte.. bakalım.
Bulantı işleri olmasa gerçekten 1 çocuk daha yapardım ama..dünyadan kopuyorum resmençocuklar da sersefil oluyor
@Anneadayi89 allah razı olsun canım. Arkadaşıma baya telkinde bulundum. Ilk çocuğu baya endişelilohusalikta çabası eklenince iyice mantiksizlasiyor insan
Allahım yardim etsin..
Sütlü kahve güzelmiş
Sütlü rengini çok beğendim çekim yaptıracaksan beyaz güzel oluyor ama yaptırmayacaksan kesinlikle sütlü renk güzel
Ben hissizleştim galibao zaman yaşasın sütlü kahve
alacağım inşallah .
sanki az az bişeyler oluyor geceden beri. dönüyor bişey gibi..ama bet değil
Ben hissizleştim galibao zaman yaşasın sütlü kahve
alacağım inşallah .
sanki az az bişeyler oluyor geceden beri. dönüyor bişey gibi..ama bet değil
Insallah hepimiz saglikla kucaklariz bebislerimiziişte erkek olduğu belli :)
erkenden başlamış teppikkilere :)
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
İnşallah ağız tadıyla giy kuzumçekim yapmadım hep eşim çeker
profesyonel makinası var az çok anlar. bu defa daha keyifli geçsin istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ve çok güzel fotolarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?