Merhaba canım öğretmenler günün kutlu olsun bi seni hatırlıyorum öğretmen olduğunu :)Arkadaşlar hepinize merhaba, çok giremedim,girincede herkese tek tek yazamıyorum , hepinize sağlık diliyorum, bebislere de hareket:) dün akşam sol göbeğimin içinde bir an iki üç saniyelik arı çırpınıyor gibi bişey oldu, tam çözemedim nereden geldiğini kısa sürdü:) sürekli gobegim kaşınıyor bebekmi diye sessiz olup bakıyorum ama tık yok:)
Birde göbek hizasında olmaz dimi bebekler, kasıklarda mi şu dönemlerde
Evet cok benziyor gaz ve tekmeİşte ben de bilmiyorum ki bebek mi bu ? yani tekne filan olsa anlar insan bu daha çok seyirme mi desem ,gaz mı desen öyle birşey :/
Arkadaşlar hepinize merhaba, çok giremedim,girincede herkese tek tek yazamıyorum , hepinize sağlık diliyorum, bebislere de hareket:) dün akşam sol göbeğimin içinde bir an iki üç saniyelik arı çırpınıyor gibi bişey oldu, tam çözemedim nereden geldiğini kısa sürdü:) sürekli gobegim kaşınıyor bebekmi diye sessiz olup bakıyorum ama tık yok:)
Birde göbek hizasında olmaz dimi bebekler, kasıklarda mi şu dönemlerde
İnşallah ağız tadıyla giy kuzum
Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef.Bol su içmeye çalışıyorum,kuru kayısı,kara üzüm kurusu,incir ne varsa yemeye çalışıyorum ama nafile.Benim sistem komple gitti zaten.Gaz ve şişkinlik cabası,bir an önce geçse şu dönem az rahatlasamKızlar kabızlık yaşayan ve buna çözüm bulan var mı ?lifli yiyecekler ,komposto,kayısı kurusu hepsini denedim ama yardımcı olmadı
Aynen ben de her şeyi denedim ama asla çözüm olmadı ,kabızlık sebeb oluyor zaten gaz ve şişkinliğe de .Allah yardımcımız olsun inş canımBen de aynı dertten muzdaribim maalesef.Bol su içmeye çalışıyorum,kuru kayısı,kara üzüm kurusu,incir ne varsa yemeye çalışıyorum ama nafile.Benim sistem komple gitti zaten.Gaz ve şişkinlik cabası,bir an önce geçse şu dönem az rahatlasam
Sütlü yulaf lapası işe yarıyor.Kızlar kabızlık yaşayan ve buna çözüm bulan var mı ?lifli yiyecekler ,komposto,kayısı kurusu hepsini denedim ama yardımcı olmadı
Doktora danışıp magnezyum desteği alabilirsin o kabız olanlarda işe yarıyor ama kabızlık yoksada ishal yapabiliyorKızlar kabızlık yaşayan ve buna çözüm bulan var mı ?lifli yiyecekler ,komposto,kayısı kurusu hepsini denedim ama yardımcı olmadı
Saçma gelebilir ama karnabaharı çiğ çiğ yedim ben öok faudası oldu. Tatlı şeyler yasak diye bende çektim biraz ama karnabahar kurtardıBen de aynı dertten muzdaribim maalesef.Bol su içmeye çalışıyorum,kuru kayısı,kara üzüm kurusu,incir ne varsa yemeye çalışıyorum ama nafile.Benim sistem komple gitti zaten.Gaz ve şişkinlik cabası,bir an önce geçse şu dönem az rahatlasam
Merhaba canım öğretmenler günün kutlu olsun bi seni hatırlıyorum öğretmen olduğunu :)
Bu haftalarda göbeğe kadar çıkıyor rahim, yukarıda hissetmen normal bebektir o çırpınma :) benim karınca geziyor gibi oluyor.
Kuzum nasılsın maşallah hissetmişsin. Bende dün sabah göbeğimin etrafında bi sertlik hissettim . elime geliyor ben uzanınca. demek çıkıyor bu haftalarda. çok hoş miniş bir göbüşüm var elhamdülillah çok şükür . sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. az kaldı bir kaç gün dahada artar bebeişinin pırpıraları.
Pisikedii kız yanlış anlama ama merak ettim. sen lohusa iken pijama giymeden nasıl rahat ediyorsun. eşofmanmı giyiyorsun veya elbisemi, merak ettim ya :)
Yok canım niye saçma gelsin.Deva olacaksa çiğ tavuk bile yemeye razıyımSaçma gelebilir ama karnabaharı çiğ çiğ yedim ben öok faudası oldu. Tatlı şeyler yasak diye bende çektim biraz ama karnabahar kurtardı
İnşallah canım inşallahAynen ben de her şeyi denedim ama asla çözüm olmadı ,kabızlık sebeb oluyor zaten gaz ve şişkinliğe de .Allah yardımcımız olsun inş canım
yani lohusa takımı olmasa bile pijama giyilir herhalde :)Lohusayken iki günlük doğum yapmış evdesin lohusa pijamasi falanmi giyiliyor.eltim doğum yaptı evde tişört ve altına su bol bez şalvar gibi pantolonlardan giyiyodu, ama o tabi normal doğum yapmıştı ve hiç doğum yapmış gibi değildi,üç günlük doğum yapmis özel ders vermeye gidiyordu, benden daha sağlamdı yani:) bu sanırım kişiye göre değişiyor, ben kesin yataktan çıkmam:)
Ben bi suredir yasiyorum ve mahvoluyorum.cozum yok malesef bulursan bana da yaz cnmKızlar kabızlık yaşayan ve buna çözüm bulan var mı ?lifli yiyecekler ,komposto,kayısı kurusu hepsini denedim ama yardımcı olmadı
Hastanede elbise tarzı daha iyi oluyor,kanama kontrolü falan yaptıkları için.Ben evde ne bulursam onu giyeceğimyani lohusa takımı olmasa bile pijama giyilir herhalde :)
üste tişört vs olursa alta ince pamuklu rahat bişeyler olur. ..ister normal ister sezeryan olsun. Bilmiyorum kişiye göre değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?