Günaydın:) birgün daha başladı hayırlısıyla biter inşaallah

S.a hamiş anneler.. Rabbim hepimize sağlıklı bir sekilde yavrularımiza kavuşmayı nasip etsin..benimde tahmini doğum 25 mayıs 13+2 yim şuan..ama maalesef gebelikten öncede yüksek tansiyonum vardı gerçi şuan duşük hamdolsun ama ilerleyen aylarda ne olur bilmiyorum..belki istanbul yada bursa gibi büyuk sehirlerde olan hastanelere giderim diye düşünüyorum..

Günaydın kızlar mide bulantıları nasıl gidiyor tamamıyla geçen varmı benim biraz azaldı yedikten sonra bulanıyor artık önceden yiyemiyordm şimdi yiyorum ama iştahımda artış olmadı çok şükür herkes ten az yiyorum neredeyse ve kilolar ne alemde

hayırlı sabahlar kızlar. gece kızım uyumadı sabahı ettik... babası çok ağlattı saçma sapan sebepten dolayı... faturayı ben ödedim. kızım çok mızmızlaştı. herşeyi ben yapacağım dönemi 2 yaş. é idare etmeyi bilmek lazım ..çocukla inatlaşma çözüm değil. gelde anlat... kızlar kabızlık için size tavsiyem var.
1. bir hafta sabahları aç karnına sıcağa yakın suya bir yemek kaşığı bal ekleyin için mümkünse içine bir yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi ekleyin.
2. On onbeş tane kuru incir küçük küçük doğrayın , yarım litrelik cam kavanoza koyun üzerini geçecek kadar zeytinyağı ilave edin. hakiki olacak. birkaçgün bekleyin. sabah akşam yemeklerden 40 dk önce yiyin. üzerine sıcak su içebilirisiniz . basın nasıl harekete gececek p barsakalar

maşallah, bende yemekte sonra az oluyor. ve iştahım açıldı bugün canım prasa istiuor. geceden beri düşünüyorum
akşama yapacağım ayyy daha çok var
kilo almadım gibi ama bakmadımda bakarım bugün yazarım inşallah. rüyamda baktım oğlum olacağı kesinleşti :)
hey Allahım sen büyüksün en hayırlısnı nasip et :)

Dün bütün günn çamaşır ser katla uğraştım durdum. Yemek etrafı topla. sıkıldım bir ay oldu evden çıktığım yok. Allâhım sen bütün hastalara şifa ver sıkıntı kim varsa ferahlat gönüllerini. amin.
sizler bugün neler yapacaksınız kızlar.

Evet maalesef benimde tansiyon problemim var şimdilik çok yülsek değil ama 5.aydan sonra ne olur bilmiyoruz..kardiyoloji kontrolündeyim..yinede icim rahat değil daha donanimlı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum..

Kızlar ben dün doktordaydım yine, plesanta biraz aşağıda ilişki yok ve ıkınmamaya çalış dedi, ben de çok kabızım dedim kefir mayala bol bol tüket dedi en doğal ve güzel çözüm bu dedi. Deneyeceğim aklınızda bulunsun

benimde plasenta aşağıda ama tamamen rahim ağzını kapatmış durumda aynı şeyleri banada dedi. benim yazılarımıda uygulayabalrsin , bende çokkk işe yarad elhamdülillah çok şükür .

Benim tamamen geçti çok şükür. 6 vermiştim 2 sini geri aldım:/ umarım çok fazla almam elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bu kontrolde doktora yürüyüşe başlayayım mı diye soracağım. Önce düşük tehlikesi var diye uzun yürümek bile yasak dedi

Bende çamaşır temizlik anca bitti şimdi de yemek yiyecem :))
İnsan hemen yoruluyor ya.

Acaba rahim ağzı ölçümünuz yapildimı ??yapıldıysa kaçıncı haftada yapıldı??sizmi yapılmasını istediniz yoksa doktorunuz kendiliğindenmi ölçtu??

Merhaba kızlar iyi akşamlar :)
Benim oğlan tembel olacak baya hiç hareket etmiyo kerata günde 1 ya var ya yok hareketi. Oyalanmak için yazma oyalamaya başladım, bebeğim için yelek battaniye yapmıştım cabuk bıraktım yelek işini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…