Günaydın,günlerin geçiyor olmasına hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorumGünaydın:) birgün daha başladı hayırlısıyla biter inşaallah
maşallah, bende yemekte sonra az oluyor. ve iştahım açıldı bugün canım prasa istiuor. geceden beri düşünüyorumGünaydın kızlar mide bulantıları nasıl gidiyor tamamıyla geçen varmı benim biraz azaldı yedikten sonra bulanıyor artık önceden yiyemiyordm şimdi yiyorum ama iştahımda artış olmadı çok şükür herkes ten az yiyorum neredeyse ve kilolar ne alemde
Evet maalesef benimde tansiyon problemim var şimdilik çok yülsek değil ama 5.aydan sonra ne olur bilmiyoruz..kardiyoloji kontrolündeyim..yinede icim rahat değil daha donanimlı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum..Slm kızlar bizimde inşallah doğumumuz 19 mayıs (sata göre) yarın doktor kontrolüm var. 12+5 haftalık hamileyim bakalım cinsiyeti belli olacak mı
Hamilelikte tansiyon problemi yaşayanlar var mı? Ne yapıyorlar bilgi verir misiniz? Ben ilk çocuğumda preklempsi yaşadım ve bunda da korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye
Kızlar ben dün doktordaydım yine, plesanta biraz aşağıda ilişki yok ve ıkınmamaya çalış dedi, ben de çok kabızım dedim kefir mayala bol bol tüket dedi en doğal ve güzel çözüm bu dedi. Deneyeceğim aklınızda bulunsun
Aynen :) kışa denk geldiğin için günler kısa :))) sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallahGünaydın,günlerin geçiyor olmasına hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum
Benim tamamen geçti çok şükür. 6 vermiştim 2 sini geri aldım:/ umarım çok fazla almam elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bu kontrolde doktora yürüyüşe başlayayım mı diye soracağım. Önce düşük tehlikesi var diye uzun yürümek bile yasak dediGünaydın kızlar mide bulantıları nasıl gidiyor tamamıyla geçen varmı benim biraz azaldı yedikten sonra bulanıyor artık önceden yiyemiyordm şimdi yiyorum ama iştahımda artış olmadı çok şükür herkes ten az yiyorum neredeyse ve kilolar ne alemde
Sabah kalkınca ılık limonlu su iç canım çok iyi geliyorKızlar kabızlık yaşayan ve buna çözüm bulan var mı ?lifli yiyecekler ,komposto,kayısı kurusu hepsini denedim ama yardımcı olmadı
Bende çamaşır temizlik anca bitti şimdi de yemek yiyecem :))Dün bütün günn çamaşır ser katla uğraştım durdum. Yemek etrafı topla. sıkıldım bir ay oldu evden çıktığım yok. Allâhım sen bütün hastalara şifa ver sıkıntı kim varsa ferahlat gönüllerini. amin.
sizler bugün neler yapacaksınız kızlar.
Bende çamaşır temizlik anca bitti şimdi de yemek yiyecem :))
İnsan hemen yoruluyor ya.
Aynen :) kışa denk geldiğin için günler kısa :))) sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah
Ben usuttum çok kötü hapsiriyorum inşallah daha kötü olmamHerkes iyini kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?