Bende oya yapıyorum model paylaşmak istersen hiç hayır demem :)Merhaba kızlar iyi akşamlar :)
Benim oğlan tembel olacak baya hiç hareket etmiyo kerata günde 1 ya var ya yok hareketi. Oyalanmak için yazma oyalamaya başladım, bebeğim için yelek battaniye yapmıştım cabuk bıraktım yelek işini :)
Cok gecmis olsin cnm dikkat et.bnmde kizim esim hasta bu gidisle banada bulascakBen
Ben usuttum çok kötü hapsiriyorum inşallah daha kötü olmam
Benim ilki 10 ağustos 2.si 26 temmuz doğumlu. Yani sicagin alnıPisikedii kız yanlış anlama ama merak ettim. sen lohusa iken pijama giymeden nasıl rahat ediyorsun. eşofmanmı giyiyorsun veya elbisemi, merak ettim ya :)
doğrudur canım benim.Yazıyorsunuz ya erkekse erken kızsa geç hareket eder falan diye..Yani ben ona katılmıyorumben hep gev hissettim. Ilk oğlumu 5 aylık falan hissettim 2.de o civarlarda.
Cevremde bir sürü totem var. Kabız olanın oğlu olur..göz çevresi koyulasanin kızı olur,guzellesenin oğlu cirkinlesenin kızı olur,sivilce dokenin kızı olur, baseni genişleyen hızlı kilo alanın kızı olur..gibi gibi...
Canm. Benim bulantılar akşam daha fazla ama gündüz azaldı mide yanması var yemek yiyorum midem yanıyor yediğime bin pişman oluyorumkızlar benim bulantılar gene başladı . baya çıktı göbüşüm. @Anneadayi89 geçmiş olsun . ballı su ıhlamur , zencefil çayı iç inşallah geçer bebeişin hatrına.
Pisikedii benimde biri kış bebeği kat kat giyindim hep. diğeri sonbahar gene iyiydi. .ilk kez yaz bebeği olacak oda lohusalık ilkbaharda geçe gider inşallah . sağlıkla kucağına alırsın inşallah . hepimiz iyi olalım inşallah.
Canm aynen ya banada dediler bulantı çoksa kız çocuk limon canın çekiyorsa kız çocuk ama bebek erkek :)ama hala limon çekiyor canımYazıyorsunuz ya erkekse erken kızsa geç hareket eder falan diye..Yani ben ona katılmıyorumben hep gev hissettim. Ilk oğlumu 5 aylık falan hissettim 2.de o civarlarda.
Cevremde bir sürü totem var. Kabız olanın oğlu olur..göz çevresi koyulasanin kızı olur,guzellesenin oğlu cirkinlesenin kızı olur,sivilce dokenin kızı olur, baseni genişleyen hızlı kilo alanın kızı olur..gibi gibi...
14.haftadayım hâla bulantı ve koku hassasiyetim devam ediyor çok zorluyor..bugünde bel ağrim çok sizdede varmı arkadaşlarCanm aynen ya banada dediler bulantı çoksa kız çocuk limon canın çekiyorsa kız çocuk ama bebek erkek :)ama hala limon çekiyor canım
Bende oya yapıyorum model paylaşmak istersen hiç hayır demem :)
Canm. Benim bulantılar akşam daha fazla ama gündüz azaldı mide yanması var yemek yiyorum midem yanıyor yediğime bin pişman oluyorum
Tşk ederm canm inşallah banada çare olur önce Allah ya sanada geçmiş olsungene elma sirkesi diyeceğim , iç sulandırıp. ev sirkesi. arkadaşımın yıllardir mide sorunu vardı elma sirkesi içerek geçtiğini fark etti sirke ister benden. bu akşam gene konuştuk. hayatımı kurtardı diyor. ve mübarek bir nimet. nazara vesveseye bile iyi. evin dörtbir yanına okuyarak serperim. Allâh korusun bizleri.
evet ya akşam daha fazla oluyordu. aöa bugün sabahtan beri var
14.haftadayım hâla bulantı ve koku hassasiyetim devam ediyor çok zorluyor..bugünde bel ağrim çok sizdede varmı arkadaşlar
Tşk ederm canm inşallah banada çare olur önce Allah ya sanada geçmiş olsun
14.haftadayım hâla bulantı ve koku hassasiyetim devam ediyor çok zorluyor..bugünde bel ağrim çok sizdede varmı arkadaşlar
Bende oya yapıyorum model paylaşmak istersen hiç hayır demem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?