Bende yaptırmadım çünkü bebeği aldırmayı düşünemem..Ikili test yaptıranlar var mi ben yaptırmadim da
Arkadasım inanki sormamin tek nedeni bel ağrisı yada kasık ağrisi yaşayınca hemen panik yapmam..düsükmü olur diye.yoksa bebislerimiz için herşeye değerBen 17 haftadayım hala geçmedi bulantım ve bel ağrım. Sadece sabah kusmaları azaldi bi haftadır artık sadece bulanıyor geçer inşallah seninde :)
Kolay gelsinbende kızıma örgü elbise yapmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak.
Bende zaten ekmekten tiksinti geldiği icin Allahım affetsin hiç ekmek yemiyorum. Fırıncılarin hamura insan saçından yapılan bir katkı maddesi attığinı okudum ilk haftalarda ve maaledef artık ekmek yiyemiyorum..araştirdım gida muhendislerine sordum böyle bişey yok dediler ama nafileinşallah canım. şifa olsun . ben nasıl besleniyorum paylaşmak istiyorum .
bir çeşit yemek yiyorum yanına bol salata. bugün prasa vardı yanına salata. çocuklar yemez diye makarna yaptum çok az yedim... sıfır ekmek. mesela mayalı herşey mideyi yakar. ekmek dahi . kabızlık içşn çok dikkat ediyorum. az düzeldim geçenlerde , fark ettim ki progestan ilaç çalıştırıyormuş
inşallah geçer gider .
Çok güzelmiş ellerine sağlık. Burda böyle paylaşmak sorun olmaz demi kızlar.Bunu netten bulup başladım canım model istersen paylaşırım yine
Ben bu ipten iki tane yaptım. Biri mürdün biri de karışık puffy color denilen. Yumuşacık çok güzel oluyor. Şimdi o ipe bile zam geldi yaBunu da ogluşum için yaptım kızlar 1 günde bitiyor parmakla örülüyor..
Arkadasım inanki sormamin tek nedeni bel ağrisı yada kasık ağrisi yaşayınca hemen panik yapmam..düsükmü olur diye.yoksa bebislerimiz için herşeye değer
Inş sağlikla hepimiz kucağımıza alırız..Tabiki canım burada birbirimize danışıp öğreniyoruz.
Ben doktora sordum bel ve kalça ağrım için magnezyum verdi iyi geldi. Kasiklarim ağrıyor deyince de ayakta durma bol bol dinlen dedi. Panik yapma inşallah her şey güzel olacak ❤
Ben bu ipten iki tane yaptım. Biri mürdün biri de karışık puffy color denilen. Yumuşacık çok güzel oluyor. Şimdi o ipe bile zam geldi ya
İsterim tabi :) Eki Görüntüle 2209380 ben bunu yapıyorum
Tamam teşekkür ederim. Valla çok seviyorum örmeyi.Tamam sen bittikçe yaz atarım ben :)
Mesaj olarak atarım sıkıntı olursa
Bende zaten ekmekten tiksinti geldiği icin Allahım affetsin hiç ekmek yemiyorum. Fırıncılarin hamura insan saçından yapılan bir katkı maddesi attığinı okudum ilk haftalarda ve maaledef artık ekmek yiyemiyorum..araştirdım gida muhendislerine sordum böyle bişey yok dediler ama nafile
kızlar ellerinizize emeğinize sağlık. sağlıklı huzurlu günlerde kullanın ikinizde. Bende becerisem yollicam inşallah :)Tamam sen bittikçe yaz atarım ben :)
Mesaj olarak atarım sıkıntı olursa
paşann güzel günlerde kullansın annesi. çok güzel. ellerine sağlık .Bunu da ogluşum için yaptım kızlar 1 günde bitiyor parmakla örülüyor..
Tamam teşekkür ederim. Valla çok seviyorum örmeyi.
paşann güzel günlerde kullansın annesi. çok güzel. ellerine sağlık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?