Bunu da ogluşum için yaptım kızlar 1 günde bitiyor parmakla örülüyor..

Eklentiler

• 20181109_000144.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 87
Ben 17 haftadayım hala geçmedi bulantım ve bel ağrım. Sadece sabah kusmaları azaldi bi haftadır artık sadece bulanıyor geçer inşallah seninde :)
Arkadasım inanki sormamin tek nedeni bel ağrisı yada kasık ağrisi yaşayınca hemen panik yapmam..düsükmü olur diye.yoksa bebislerimiz için herşeye değer

bende kızıma örgü elbise yapmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak.
Kolay gelsin
Modeli nasıl ?
Ben çok seviyorum örmeyi el işlerini falan. Allah nasip ederse doğumdan sonra dağıtmak için magnet yapıcam. Ama iyice kesinleşsin diye bekliyorum.

Bende zaten ekmekten tiksinti geldiği icin Allahım affetsin hiç ekmek yemiyorum. Fırıncılarin hamura insan saçından yapılan bir katkı maddesi attığinı okudum ilk haftalarda ve maaledef artık ekmek yiyemiyorum..araştirdım gida muhendislerine sordum böyle bişey yok dediler ama nafile

Arkadasım inanki sormamin tek nedeni bel ağrisı yada kasık ağrisi yaşayınca hemen panik yapmam..düsükmü olur diye.yoksa bebislerimiz için herşeye değer

Tabiki canım burada birbirimize danışıp öğreniyoruz.
Ben doktora sordum bel ve kalça ağrım için magnezyum verdi iyi geldi. Kasiklarim ağrıyor deyince de ayakta durma bol bol dinlen dedi. Panik yapma inşallah her şey güzel olacak ❤

Ben bu ipten iki tane yaptım. Biri mürdün biri de karışık puffy color denilen. Yumuşacık çok güzel oluyor. Şimdi o ipe bile zam geldi ya

Ellerine sağlık. Bu gerçekten güzel oldu herkes beğendi ama dediğin gibi acayip pahali ipi

bunu bir sitede payalşatıalr , sordum aslı yokkk dediler. saçmalık!
madem aslı astarı yok ne diye payşalırsın hadsiz insan!
hiç.düşünme yok öyle birşey...
Elhamdülillah çok şükür, yayınlayan bişe yok dedi..ama işte paylaştılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…