kızlar örgü stres attırıyor. .zamanınız varken örün. ben her ilmeğe salavat okumaya çalışıyorum. günde bir kez elime alsam iyiyim
çocukalrım yokken çok ördüm. şimdi fırsatım olmuyor pek...

Yazın sıcak bunaltıyor ama hiç stressiz dışarıya çıkabiliyorsun, onun rahatlığı var. Doğurur doğurmaz dışarı çıktım,gezmeye gittim..
Çocukları günde 2-3-4 kez yıkıyordum. Tabi annem bebek hasta olacak o kadar yıkanır mı falan filan sayıp gidiyordu ayrı mesele

Canm aynen ya banada dediler bulantı çoksa kız çocuk limon canın çekiyorsa kız çocuk ama bebek erkek :)ama hala limon çekiyor canım
Onu bana da dediler. Iyide ben diğer ikisinde de cok kötü oldum..haftalarca kustum..sonuç 2 adet pipi! Du bakalım.. buna da erkek dedi 12.haftada..Yarın bakalım ne dicek

Hee demek neredeyse hepimiz aynı tepkileri vermişiz..midesi düzelen elisine sarılmış bende etamin işliyorum. Baya iyi geliyor. Başka şeylere yoğunlaşmaktansa kanaviceye daliiiip gidiyorum

O videoyu bende izledim. Olay çinde geçiyor. Berber ve kuaförlerde...neyse.. orda envai çeşit var böyle şey..hamdolsun daha memleketimde bu tarz igrencliklere basvurulmuyor. Arkadaşımın fırını var. Ona güvenim tam. Allahım helalden ayırmasın bizleri ve neslimizi inşallah

bende yaz boyu hergün yıkadım , nasıl gücün yetiyor diyenler oldu. ama alışınca çok keyifli oluyor. birde yaz sonu tatile gideriz hayalimiz böyle. bakalım nasıl olacak. ilk bebeğimde çok zorlandım Allâh bilir. yeni bir hayata başlamak yapayalnız çok zordu. komşum vardı bi tane ona gide gele atlattım o dönemleri. .sonrası çok güzel geldi çok şükür. şimdi hayal ediyorum üçüncü gelince ne maceralar yaşayacağız
çok konuşanlara inat dördüncüyüde yaparım inşallah

Kızlar hayırlı geceler.

Bir süredir yoğundum ara ara baktım yazdıklarınıza ama ben yazamadım. Bebişimden hala ses seda yok. İkinci gebelik 17 haftalık olduk ama çok sessiziz. Yakın zamanda bir hareketlilik bekliyorum inşallah.

Bu arada İstanbul Avrupa yakasında bana makul bir hastane onerebilecek var mi ? Sezaryen doğum ve beni 35.haftada kabul edebilecek bir doktor arıyorum. Başka bir şehirde yaşıyorum doğum için uçak izninin son vaktinde İstanbul'a geleceğim inşallah. Ama hala bir hastane doktor bulamadım. Fiyatlar acayip uçmuş yolculuk masrafı da cabası olacak o yüzden orta karar bir doktor arıyorum. 3000 civarı . Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Günaydin hanimlarr...
Giremiyorum pek.
İs guc oglumun okulu malum 1. Sinif
Okuka getir gotur iki is yap aksam oluyor bende anlamiyorum ne zaman gectigini. Herkes bi seylerle mesgul ne guzel. Bende igne oyasi yapiyorum az cok elimden oatik yelek de geliyor ama cinsiyet kesinlessin iyice ondan sonra orguye dalicam insallah :)

Bende muştayım tansiyon problemim var 5.aydan sonra eğer o günleri gorebilirsem bursaya gitmeyi düşünüyorum..aslında istanbul çapa tıp fakültesinide düşünüyorum artık hangisi olursa oraya gideceğim..çapayı çok medh ediyolar..bina falan eskiymiş ama profesyonellermiş..özelden önce bide orayı düşünün..birde havayolları 24 haftadan sonra hamile kabul etmiyorlarmış bişey duydum siz son ayda nasıl gideceksiniz

tatlım bulunduğun ilde muhakkak çok daha iyi doktor bulabilirsin diye düşündüm
yani 35 . haftada doğum yapman çok erken değilmi. enn azından 36 Veya 38. haftalarda ols güzel kızın ve senin için daha sağlıklı olur . benm gittiğim hastane ahım şahım lüks bir hastane değil. ama doktorumdan dolayı tercih ediyorum. mecburi sezryan 1.200 civarı. personeş çok iyi ekip işinin ehli. é iki gece kalmak içinde suit oda olmasada olur dedim. beni rahatsız eden banyosunun çok kullanışlı olmamasıydı. avrupa yakası. Bağcılar Yeni iklim hastanesi. nehir bayram doktorum.

evet gözlerim aruyor seni... aklıma geldi 1.sınıf annesi olmak kolay değil. ama en iyisi oldu. en azından bebek sene sonuna gelecek... oğlun okula alışmış olacak. Benimki. geldikten 3 ay sonra oğlum 1 sınıfa başlayacak bakalım nasıl bir serüven olacak. Allâh iyi insanlarla karşılaştırsın. sınıfta sorunlu bir çocuk vardı oğlunu rahatsız eden. hallettinizmi olayı. herşey yolundadır inşallah. evet ya bende bekliyorum cinsiyet netleşsin inşallah yavaşttan başlayalım .

evel gece minik kızım uyumadı uykusuz kaldım. inanın dün gece burnum tıkalı diye uyuyamadım. tam daldım gene tıkanıklıkla uyandım. sabah namaza kadar devam etti. sonra uyumuşum . oğlumu okula yolcu ettim. bakalım uyuyabilrisem devam edeyim... dün geceden beri canım tost istiyor. gitti mide bulantısı geldi aşermeler .
prasa istedim dün. kızlar salataya bri yemek kaşığı Elma sirkesi ekliyorum bayılıyorum o tad nasıl birşey. oyyyyy...
şimdi elma sirkeli ballı sıcak suyumu içtim. acayip barsak çalıştırıyor. bir iki saat sonra yerim kahvaltıyı . akşama kadar az az rahatlatıyor beni. umarım sizede işe yarar . deneyenler faydası olunca yazsın şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…