Aynen aynen.Bende çok seviyorum deşarj ediyor beni :)
model bu ama renk akıllı ipAmin canım inşallah, senin elbiseyi de merak ettim bekliyorum :)
Aynen aynen.
Başka neler biliyorsun?
Nakış
boncuk işi kasnakta
Örgü
Amigurumi
Oya ne bulduysam yapıyorum
Ayyy banada patik öğretsene canım benim :*Biraz iğne oyası
Dantel ve tığ oyaları,yelek ve patik :)
Yazın sıcak bunaltıyor ama hiç stressiz dışarıya çıkabiliyorsun, onun rahatlığı var. Doğurur doğurmaz dışarı çıktım,gezmeye gittim..kızlar benim bulantılar gene başladı . baya çıktı göbüşüm. @Anneadayi89 geçmiş olsun . ballı su ıhlamur , zencefil çayı iç inşallah geçer bebeişin hatrına.
Pisikedii benimde biri kış bebeği kat kat giyindim hep. diğeri sonbahar gene iyiydi. .ilk kez yaz bebeği olacak oda lohusalık ilkbaharda geçe gider inşallah . sağlıkla kucağına alırsın inşallah . hepimiz iyi olalım inşallah.
Onu bana da dediler. Iyide ben diğer ikisinde de cok kötü oldum..haftalarca kustum..sonuç 2 adet pipi! Du bakalım.. buna da erkek dedi 12.haftada..Yarın bakalım ne dicekCanm aynen ya banada dediler bulantı çoksa kız çocuk limon canın çekiyorsa kız çocuk ama bebek erkek :)ama hala limon çekiyor canım
O videoyu bende izledim. Olay çinde geçiyor. Berber ve kuaförlerde...neyse.. orda envai çeşit var böyle şey..hamdolsun daha memleketimde bu tarz igrencliklere basvurulmuyor. Arkadaşımın fırını var. Ona güvenim tam. Allahım helalden ayırmasın bizleri ve neslimizi inşallahBende zaten ekmekten tiksinti geldiği icin Allahım affetsin hiç ekmek yemiyorum. Fırıncılarin hamura insan saçından yapılan bir katkı maddesi attığinı okudum ilk haftalarda ve maaledef artık ekmek yiyemiyorum..araştirdım gida muhendislerine sordum böyle bişey yok dediler ama nafile
Yazın sıcak bunaltıyor ama hiç stressiz dışarıya çıkabiliyorsun, onun rahatlığı var. Doğurur doğurmaz dışarı çıktım,gezmeye gittim..
Çocukları günde 2-3-4 kez yıkıyordum. Tabi annem bebek hasta olacak o kadar yıkanır mı falan filan sayıp gidiyordu ayrı mesele
günaydıııııınnnnn :)Günaydın kızlar iyi haftalar:)
Bende muştayım tansiyon problemim var 5.aydan sonra eğer o günleri gorebilirsem bursaya gitmeyi düşünüyorum..aslında istanbul çapa tıp fakültesinide düşünüyorum artık hangisi olursa oraya gideceğim..çapayı çok medh ediyolar..bina falan eskiymiş ama profesyonellermiş..özelden önce bide orayı düşünün..birde havayolları 24 haftadan sonra hamile kabul etmiyorlarmış bişey duydum siz son ayda nasıl gideceksinizKızlar hayırlı geceler.
Bir süredir yoğundum ara ara baktım yazdıklarınıza ama ben yazamadım. Bebişimden hala ses seda yok. İkinci gebelik 17 haftalık olduk ama çok sessiziz. Yakın zamanda bir hareketlilik bekliyorum inşallah.
Bu arada İstanbul Avrupa yakasında bana makul bir hastane onerebilecek var mi ? Sezaryen doğum ve beni 35.haftada kabul edebilecek bir doktor arıyorum. Başka bir şehirde yaşıyorum doğum için uçak izninin son vaktinde İstanbul'a geleceğim inşallah. Ama hala bir hastane doktor bulamadım. Fiyatlar acayip uçmuş yolculuk masrafı da cabası olacak o yüzden orta karar bir doktor arıyorum. 3000 civarı . Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Kızlar hayırlı geceler.
Bir süredir yoğundum ara ara baktım yazdıklarınıza ama ben yazamadım. Bebişimden hala ses seda yok. İkinci gebelik 17 haftalık olduk ama çok sessiziz. Yakın zamanda bir hareketlilik bekliyorum inşallah.
Bu arada İstanbul Avrupa yakasında bana makul bir hastane onerebilecek var mi ? Sezaryen doğum ve beni 35.haftada kabul edebilecek bir doktor arıyorum. Başka bir şehirde yaşıyorum doğum için uçak izninin son vaktinde İstanbul'a geleceğim inşallah. Ama hala bir hastane doktor bulamadım. Fiyatlar acayip uçmuş yolculuk masrafı da cabası olacak o yüzden orta karar bir doktor arıyorum. 3000 civarı . Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Hayırli sabahlar sağlıkli haftalar olsun hepimize inş..Günaydın kızlar iyi haftalar:)
Günaydin hanimlarr...
Giremiyorum pek.
İs guc oglumun okulu malum 1. Sinif
Okuka getir gotur iki is yap aksam oluyor bende anlamiyorum ne zaman gectigini. Herkes bi seylerle mesgul ne guzel. Bende igne oyasi yapiyorum az cok elimden oatik yelek de geliyor ama cinsiyet kesinlessin iyice ondan sonra orguye dalicam insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?