zeynep Kamil kadın doğum alanında muhteşemdir. Son yıllarda çok ünlenen bir ekip var. tercih edebilirsiniz. 24. hafta uçuşa engel bir hafta değil çok erken. sanırım 32 den sonra doktor raporu ile uçuşq izin veriliyor.

Bunları deniycem inş..ama önce su koku hassasiyetimin geçmesi gerek

Doktor raporuyla uçuş yapılabiliyor. Normalde raporsuz son süre 28 hafta. Bazı firmalar 32 haftaya kadar bile kabul ediyor. İlk gebeligimde raporsuz 32 haftalık uçağa binmiştim. Ben de araştırıyorum hala Medipol üni hastanesini duydum kalabalıkmış biraz ama güzel bir hastaneymiş. Yoğun bakım hizmetleri de geniş. Çapa tıp da iyi bir hastane olarak biliyorum. Son ayda gidince sorun yaşar miyiz acaba benimki istekli sezaryen olacak özel sebeplerden dolayı.

O sorun haloldu cok sukur. Aynen sona gelmesi iyi geldi bana da yuruyus oluyor zaten dogum icin iyi cok kilo almam :)
E sana kiz demisti ya kesin degilmi

Canım inşallah sağ salim o günleri görürsek doğum 39.haftada olacak zaten. Ben son izin süresinde gelip doğumu ailemin yanında bekleyeceğim inşallah. Benimki istekli sezaryen görünüyor şimdilik. Belkide mecburi olur şimdilik bilemiyorum. En masraflı ihtimali düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Yeni iklimi duydum yoğun bakım hizmetleri nasıl canım ?

Çok çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah anneciğin.

Cok gecmis olsun cnm.allh acil sifalar versin

Çok geçmiş olsun canm neyi var ya :/

Çok çok geçmiş olsun anneciğine akkah acik şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi ismiyle şifa versin anacığına

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah

KEVOK kuzum çok geçmiş olsun. Hayrola anneciğinin nesi var . Allâh Size bağışlasın kuzummm .

Rabbim tez şifa versin inşallah gerekirse rapor alırsın.

Geçmiş olsun nesi var?
Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Inş en kısa zamanda duzelir

KEVOK Allah annene sağlık versin, inşallah tez vakitte şifa bulur, Amin

KEVOK canım aklım sizde kaldı. annenin neyi var Hayrola. .inşallah şifa versin Rahmân... duacıyım.
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

Kızlar doğum şekli son anda belli olur ama şimdiden sorsak doktorla fikir alışverişi yapsak nasıl olur?
Yani ben desem ki mesela nprmal düşünüyorum ama benim için uygun olur mu ?

Tanıdığım yok ama burda kaç kişiyiz birer dua okuyalım içimizden geldiği gibi. Rabbim şifasını versin inşallah. Allah yardımcısı olsun

Doktor raporu ile gidilebiliniyorcanm

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiperbarik tedavi var canm birçok kişi fayda görüyor bence araştır canm çok geçmiş olsun

Rabbim acil şifa versin inş

Canım sirke bal ve su miktarı ne kadar olmalı?

Çok mu yüksek seyrediyordu kontrol edemedi mi? Başka tedavi yöntemleride var prp prf hbo gibi. En etkilisi hbo. Yatışı yapılıp antibiyotik tedavisi başlandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…