Günaydın iğneyi ve danteli hiç denemedim.Biraz iğne oyası
Dantel ve tığ oyaları,yelek ve patik :)
Bende muştayım tansiyon problemim var 5.aydan sonra eğer o günleri gorebilirsem bursaya gitmeyi düşünüyorum..aslında istanbul çapa tıp fakültesinide düşünüyorum artık hangisi olursa oraya gideceğim..çapayı çok medh ediyolar..bina falan eskiymiş ama profesyonellermiş..özelden önce bide orayı düşünün..birde havayolları 24 haftadan sonra hamile kabul etmiyorlarmış bişey duydum siz son ayda nasıl gideceksiniz
Bunları deniycem inş..ama önce su koku hassasiyetimin geçmesi gerekevel gece minik kızım uyumadı uykusuz kaldım. inanın dün gece burnum tıkalı diye uyuyamadım. tam daldım gene tıkanıklıkla uyandım. sabah namaza kadar devam etti. sonra uyumuşum . oğlumu okula yolcu ettim. bakalım uyuyabilrisem devam edeyim... dün geceden beri canım tost istiyor. gitti mide bulantısı geldi aşermeler .
prasa istedim dün. kızlar salataya bri yemek kaşığı Elma sirkesi ekliyorum bayılıyorum o tad nasıl birşey. oyyyyy...
şimdi elma sirkeli ballı sıcak suyumu içtim. acayip barsak çalıştırıyor. bir iki saat sonra yerim kahvaltıyı . akşama kadar az az rahatlatıyor beni. umarım sizede işe yarar . deneyenler faydası olunca yazsın şekerler.
Bende muştayım tansiyon problemim var 5.aydan sonra eğer o günleri gorebilirsem bursaya gitmeyi düşünüyorum..aslında istanbul çapa tıp fakültesinide düşünüyorum artık hangisi olursa oraya gideceğim..çapayı çok medh ediyolar..bina falan eskiymiş ama profesyonellermiş..özelden önce bide orayı düşünün..birde havayolları 24 haftadan sonra hamile kabul etmiyorlarmış bişey duydum siz son ayda nasıl gideceksiniz
O sorun haloldu cok sukur. Aynen sona gelmesi iyi geldi bana da yuruyus oluyor zaten dogum icin iyi cok kilo almam :)evet gözlerim aruyor seni... aklıma geldi 1.sınıf annesi olmak kolay değil. ama en iyisi oldu. en azından bebek sene sonuna gelecek... oğlun okula alışmış olacak. Benimki. geldikten 3 ay sonra oğlum 1 sınıfa başlayacak bakalım nasıl bir serüven olacak. Allâh iyi insanlarla karşılaştırsın. sınıfta sorunlu bir çocuk vardı oğlunu rahatsız eden. hallettinizmi olayı. herşey yolundadır inşallah. evet ya bende bekliyorum cinsiyet netleşsin inşallah yavaşttan başlayalım .
tatlım bulunduğun ilde muhakkak çok daha iyi doktor bulabilirsin diye düşündüm
yani 35 . haftada doğum yapman çok erken değilmi. enn azından 36 Veya 38. haftalarda ols güzel kızın ve senin için daha sağlıklı olur . benm gittiğim hastane ahım şahım lüks bir hastane değil. ama doktorumdan dolayı tercih ediyorum. mecburi sezryan 1.200 civarı. personeş çok iyi ekip işinin ehli. é iki gece kalmak içinde suit oda olmasada olur dedim. beni rahatsız eden banyosunun çok kullanışlı olmamasıydı. avrupa yakası. Bağcılar Yeni iklim hastanesi. nehir bayram doktorum.
Çok çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahtez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah anneciğin.
Cok gecmis olsun cnm.allh acil sifalar versin
Çok geçmiş olsun canm neyi var ya :/
Çok çok geçmiş olsun anneciğine akkah acik şifalar versin inşallah
Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi ismiyle şifa versin anacığına
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah
KEVOK kuzum çok geçmiş olsun. Hayrola anneciğinin nesi var . Allâh Size bağışlasın kuzummm .
Rabbim tez şifa versin inşallah gerekirse rapor alırsın.
Geçmiş olsun nesi var?
Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun. Inş en kısa zamanda duzelir
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..KEVOK canım aklım sizde kaldı. annenin neyi var Hayrola. .inşallah şifa versin Rahmân... duacıyım.
Tanıdığım yok ama burda kaç kişiyiz birer dua okuyalım içimizden geldiği gibi. Rabbim şifasını versin inşallah. Allah yardımcısı olsunKızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiperbarik tedavi var canm birçok kişi fayda görüyor bence araştır canm çok geçmiş olsunKızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
Rabbim acil şifa versin inşKızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
Canım sirke bal ve su miktarı ne kadar olmalı?evel gece minik kızım uyumadı uykusuz kaldım. inanın dün gece burnum tıkalı diye uyuyamadım. tam daldım gene tıkanıklıkla uyandım. sabah namaza kadar devam etti. sonra uyumuşum . oğlumu okula yolcu ettim. bakalım uyuyabilrisem devam edeyim... dün geceden beri canım tost istiyor. gitti mide bulantısı geldi aşermeler .
prasa istedim dün. kızlar salataya bri yemek kaşığı Elma sirkesi ekliyorum bayılıyorum o tad nasıl birşey. oyyyyy...
şimdi elma sirkeli ballı sıcak suyumu içtim. acayip barsak çalıştırıyor. bir iki saat sonra yerim kahvaltıyı . akşama kadar az az rahatlatıyor beni. umarım sizede işe yarar . deneyenler faydası olunca yazsın şekerler.
Öğreteyim canım :)Ayyy banada patik öğretsene canım benim :*
Günaydın iğneyi ve danteli hiç denemedim.
Çok mu yüksek seyrediyordu kontrol edemedi mi? Başka tedavi yöntemleride var prp prf hbo gibi. En etkilisi hbo. Yatışı yapılıp antibiyotik tedavisi başlandı mı?Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?