İğne oyasını kullanmayı sevmediğimden öğrenmedim de. Tığ işi oya lif battaniye yelek falan yapıyorum. Şiş kullanıyorum ama iğneye hiç ısınamadımBen tığ işini seviyorum epey. Igneyi de yemi yeni öğreniyorum
İğne oyasını kullanmayı sevmediğimden öğrenmedim de. Tığ işi oya lif battaniye yelek falan yapıyorum. Şiş kullanıyorum ama iğneye hiç ısınamadım
Kullandıkça şekli bozuluyor tığ öyle değil ama. Taş gibi duruyor elimde sıkı olunca kalıp gibi duruyor.Aynen aynen. Yapanlar çok zevkli diyor ama bende sevemedim
canım tansiyon problemin önceden de var mıydı bişey kullanıyo musunBende muştayım tansiyon problemim var 5.aydan sonra eğer o günleri gorebilirsem bursaya gitmeyi düşünüyorum..aslında istanbul çapa tıp fakültesinide düşünüyorum artık hangisi olursa oraya gideceğim..çapayı çok medh ediyolar..bina falan eskiymiş ama profesyonellermiş..özelden önce bide orayı düşünün..birde havayolları 24 haftadan sonra hamile kabul etmiyorlarmış bişey duydum siz son ayda nasıl gideceksiniz
Vardı sayılır,üzulunce stres yapınca birde adet dönemlerinde yükselirdi ama öyle çok yükselmezdi 14 falan..hamileliktede çok yükselmedi doktor ilaca şimdilik gerek yok dedi ama ben yine ne olur ne olmaz günde birtane hamilelikte kullanılan tansiyon ilacını kullanıyorum..canım tansiyon problemin önceden de var mıydı bişey kullanıyo musun
Amin Allah razı olsun canım..Tanıdığım yok ama burda kaç kişiyiz birer dua okuyalım içimizden geldiği gibi. Rabbim şifasını versin inşallah. Allah yardımcısı olsun
Tamam araştırayım canım teşekkürler..Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiperbarik tedavi var canm birçok kişi fayda görüyor bence araştır canm çok geçmiş olsun
Amin inşallah canımRabbim acil şifa versin inş
Beimde ilk gebeliğimde son zamanlarda cıkmıstı ama hiç ilaç kullanmadım cok yükselmedi. ama bunda erken zamanda ilk başlardan beri yuksek cıkıyordu özellikle doktorda ölçüldüğünde alfamet başladı dr. günde 2 tane kullanıyorum bende bi sıkıntı olmaz inşallah ikimiz içindeVardı sayılır,üzulunce stres yapınca birde adet dönemlerinde yükselirdi ama öyle çok yükselmezdi 14 falan..hamileliktede çok yükselmedi doktor ilaca şimdilik gerek yok dedi ama ben yine ne olur ne olmaz günde birtane hamilelikte kullanılan tansiyon ilacını kullanıyorum..
Aslında yüksek değildi. Hem şeker diyeti yapıyordu hemde hap kullanıyordu. Bir anda gece aniden olmuş. Ayak bilekten aşağı komple şişmiş kızarmış. Doktor iki tane antibiyotik vermiş, bir haftadır içiyor ama hiç değişiklik yok sanki kötüleşiyor gibi. Yarın sabah kontrolü var.Çok mu yüksek seyrediyordu kontrol edemedi mi? Başka tedavi yöntemleride var prp prf hbo gibi. En etkilisi hbo. Yatışı yapılıp antibiyotik tedavisi başlandı mı?
Vardı sayılır,üzulunce stres yapınca birde adet dönemlerinde yükselirdi ama öyle çok yükselmezdi 14 falan..hamileliktede çok yükselmedi doktor ilaca şimdilik gerek yok dedi ama ben yine ne olur ne olmaz günde birtane hamilelikte kullanılan tansiyon ilacınıcanım tansiyon problemin önceden de var mıydı bişey kullanıyo musun
Amin canım inş..bende erken dogum riskine karşı prematüre servisi olan hastanelere gitmek istiyorum.buyüzden ya bursaya yada istanbula gideceğim nasipse 5.aydan sonraBeimde ilk gebeliğimde son zamanlarda cıkmıstı ama hiç ilaç kullanmadım cok yükselmedi. ama bunda erken zamanda ilk başlardan beri yuksek cıkıyordu özellikle doktorda ölçüldüğünde alfamet başladı dr. günde 2 tane kullanıyorum bende bi sıkıntı olmaz inşallah ikimiz içinde
Dediğim yöntemi araştırın mutlaka yapan kurumlara başvurun hiperbarik basınç tedavisi sonuç alınan bir yöntem. Ama keşke yatışı yapılsaydı şu sebepten söylüyorum enfeksiyon varken şeker daha kontrolsüz oluyor vücutta biz antibiyotik tedavisini daha hızlı etki etmesi için direk ıv olarak uyguluyoruz 800 şekerle gelen hasta vardı düşün doğru tedaviyle sonuç alabilir ama acele etmeniz lazımAslında yüksek değildi. Hem şeker diyeti yapıyordu hemde hap kullanıyordu. Bir anda gece aniden olmuş. Ayak bilekten aşağı komple şişmiş kızarmış. Doktor iki tane antibiyotik vermiş, bir haftadır içiyor ama hiç değişiklik yok sanki kötüleşiyor gibi. Yarın sabah kontrolü var.
Benim bulantılarım çok kötüydü ne yiyebildim ne içebildim şimdide bulantım var ama ara ara gidip geliyor benim genel olarak sorunlu olduğu için biran önce doğurmak istiyorumArkadaşlar 14.hafta şikayetleriniz nelerdi ??
Rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..benimde yaş 39 olunca oncedende bir düşüğüm olunca haliyle hep korku ve endişe var..rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın ve hakkımızda hayır ile tamamlasınBenim bulantılarım çok kötüydü ne yiyebildim ne içebildim şimdide bulantım var ama ara ara gidip geliyor benim genel olarak sorunlu olduğu için biran önce doğurmak istiyorum
Kaçincı haftanızdasınızBenim bulantılarım çok kötüydü ne yiyebildim ne içebildim şimdide bulantım var ama ara ara gidip geliyor benim genel olarak sorunlu olduğu için biran önce doğurmak istiyorum
Amin inşallah ilk bebeğiniz mi olacak? Ben 18. HaftamdayımRabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..benimde yaş 39 olunca oncedende bir düşüğüm olunca haliyle hep korku ve endişe var..rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın ve hakkımızda hayır ile tamamlasın
Bulantı bulantı bulantı:)iştahsızlık koku hassasiyeti benim bunlardiArkadaşlar 14.hafta şikayetleriniz nelerdi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?