Çok geçmiş olsun çalışırken zor oluyor inşallah tekrarı olmaz minik hep iyi olsun

Hoşgeldin cinsiyeti belli mi? Bel ağrısı kalsiyum eksikliğinde daha çok artıyor süt ürünlerine yoğunlaşabilirsin bende de oluyordu gece uyumadan önce süt içiyorum gerçekten geçiriyor bide ayran ara öğünlerde çok içiyorum

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım. Topladigim bilgileri değerlendireceğim inşallah. En son altıncı ayda bir karara varmış olmayı umuyorum :)

Korkma canım çocuk gayet alıyor besini ben 5. Haftadan beri bulantı yaşıyorum son bir aydır 2 kilo aldim sadece ama bebeğim gayet iyi. Onlar alıyor gerekeni :)
Annem bana hamileyken 9 ay adet görmüş bulantı yaşamış niye garipsiyorlar her gebelik farklıdır. Hiç sıkma canını

Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.Allaha emanet yavrularımız.

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Beni sağlık ocağından çağırdılar aç karna gittim kan ve idrar verdim idrarda lökosit +++ çıktı sanırım enfeksiyon var yarın öğleden sonra sonuçlarımın hepsini alıcam birde aşı olacakmışım. Allah cümlemize ve bebişlerimize sağlık versin

Merhaba hanımlar aranızda progestan hap yada iğne kullanan var mı iğneyi yaptıktan sonra kaşıntı oluyor bende o gün normal mi acaba düşük tehlikem yok aslında sadece ağrım oluyor diye bu ay kullan dedi iğne haftada bir şeklinde.

birde göğüslerinizde beden olarak değişim oldu mu benim eski çamaşırlarım olmuyor bir beden büyük giymeye başladım sanki çok erken büyüdüler gibi geliyor bana

Kizlar agri kesici iciliyormu hangisini iciyonuz.cok fena dis bas agrim var

Canım okdr kötü gebeler var ya kusmaktan artık boğazı tahriş olan kanayan gebeler ar hatta bunun adını bilirsin hiperemezis gravidium. Ben bayagi okumustum buna dayanamayıp aldıran varmış Allah korusun yani bunada şükür beslenme konusuna gelince bende ilk üç ay kilo verdim et yumurta süt sağlıklı ne varsa hiçbirini yiyemedm çubuk krakerden yasadm son iki üç haftadır yedikleri brz daha arttı ama hala yarım porsiyon yiyebiliyorum ve yumurtayı balığı eti hala yiyemyrm buna uzulyrm ama brz iyileselim daha yeriz insallah canim üzme kendini

Kızlar ufak ufak idrar kaçırma normal mi bu haftalarda? Doktoruma sordum normal dedi ama. Bebeğin suyu olacağından korkuyorum dedim. O bir akmaya başladı mı kesilmez devamlı gelir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok sıkıştığım zamanlarda parmağın bi bogumu kadarlık bi ıslaklık oluyor. Bi de progestani vajinal kullanıyorum. Özellikle onu kullandıktan sonra hafif ıslaklık oluyor aynı miktarda..

İnşallah herşey onlar iyi olsun diye katlanıyoruz bulantılardan dolayı bir aydır hastanede yatan vardı aldıranda vardır muhakkak. yetersiz beslendiğimizin farkındayım öyle arada gide gele tamamlıcaz inşallah. Ben çok narinmişim doğumumu düşünemiyolarmış şimdiden böyleysem. Bunun bir sağlık sorunu olduğunu kabul edemiyorlar kimseyle görüşmüyorum anamın evinde denk geliyoruz işte yarım kase çorbayı bitirememek ne demek yaşayan bilir ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…