Çok geçmiş olsun çalışırken zor oluyor inşallah tekrarı olmaz minik hep iyi olsunHerkese merhaba. Parsı tüm gün hastanede dünde yarı baygın ağrılı sancılı bir şekilde evde yattığım için buralardan uzak kaldım. Isim gereği sürekli bar taburesi şeklinde koltuğa otur kalk yaparken yanlış hareket sonucu kanamam oldu. Bide sanırım kas doku zedelenmesi olmuş basamadım. Sonuç olarak serum ve düşük iğnesi ile 2gunu atlattık çok şükür. Bütününde şükür. Hala zorlandansa bir şekilde işe döndüm. Allah hepimizin evladını bağışlasin . Korkusu bile yetti bana
Hoşgeldin cinsiyeti belli mi? Bel ağrısı kalsiyum eksikliğinde daha çok artıyor süt ürünlerine yoğunlaşabilirsin bende de oluyordu gece uyumadan önce süt içiyorum gerçekten geçiriyor bide ayran ara öğünlerde çok içiyorumMerhabalar hamişler :) Aranıza katıldığım için çok mutluyum, 16 haftalık bende hamileyim. Tahmini doğum 12 mayıs gibi duruyor. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu zamana kadar çok ciddi kusma sorunlarım vardı tam anlamıyla bitmiş değil ama baya bir azaldı. Şimdilerde de bir bel ağrısıdır ki sormayın gitsin. İkili test yaptırmak istemiştim ama maalesef kaçırdım yaptıramadım. 4 lü test yaptık onun sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile.
Bende geriden geldiğim için şimdi gördüm. Mutlaka yazanlar olmustur. Benim gittiğim hastanede gayet uygun doktorumda iyi. Florya Biruni hastanesi hazel hanim. Eğer kesin karar verirsen gelmeden ara asistanı kabul edip edemeyeceğini söylüyor
Çok şükür idare ediyoruz.Asil sen nasılsın annen nasıl oldu?Herkese Günaydın Kızlar..
Nasılsınız
Çevremde benim gibi bulantılı kanamalı gebe hiç görmedim doğal olarak onlarda beni garipsiyor şunu ye bunu iç yapamıyorumki bünyeye ağır geliyor belliki ben gebelikten önce ağrı kesici bilmezdim şimdi kullanmadığım şey kalmadı ağzımdaki demir tadı bir geçse iştahım açılsa keşke çocuğu besleyemicem diye de ödüm kopuyor
Bu da erkek galiba.3 erkekten sonra kalbime inmesin diye söylemiyor
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.Allaha emanet yavrularımız.Herkese merhaba. Parsı tüm gün hastanede dünde yarı baygın ağrılı sancılı bir şekilde evde yattığım için buralardan uzak kaldım. Isim gereği sürekli bar taburesi şeklinde koltuğa otur kalk yaparken yanlış hareket sonucu kanamam oldu. Bide sanırım kas doku zedelenmesi olmuş basamadım. Sonuç olarak serum ve düşük iğnesi ile 2gunu atlattık çok şükür. Bütününde şükür. Hala zorlandansa bir şekilde işe döndüm. Allah hepimizin evladını bağışlasin . Korkusu bile yetti bana
Sürpriz bebek 11 yıl sonramaşallah. 4. bebek mi geliyor?? Bence kız olabilir. Çünkü erkek olsaydı kesin belli olurdu..
Canım okdr kötü gebeler var ya kusmaktan artık boğazı tahriş olan kanayan gebeler ar hatta bunun adını bilirsin hiperemezis gravidium. Ben bayagi okumustum buna dayanamayıp aldıran varmış Allah korusun yani bunada şükür beslenme konusuna gelince bende ilk üç ay kilo verdim et yumurta süt sağlıklı ne varsa hiçbirini yiyemedm çubuk krakerden yasadm son iki üç haftadır yedikleri brz daha arttı ama hala yarım porsiyon yiyebiliyorum ve yumurtayı balığı eti hala yiyemyrm buna uzulyrm ama brz iyileselim daha yeriz insallah canim üzme kendiniÇevremde benim gibi bulantılı kanamalı gebe hiç görmedim doğal olarak onlarda beni garipsiyor şunu ye bunu iç yapamıyorumki bünyeye ağır geliyor belliki ben gebelikten önce ağrı kesici bilmezdim şimdi kullanmadığım şey kalmadı ağzımdaki demir tadı bir geçse iştahım açılsa keşke çocuğu besleyemicem diye de ödüm kopuyor
Canım bunu sorman gereken doktor...bizler burdan ne söylersek yanliş olur..acil sifalar inşKizlar bana bi cvp verin lütfen.agri kesici icebilir miyim.
Oylede.siz kullaniyo musinuz agri kesiciCanım bunu sorman gereken doktor...bizler burdan ne söylersek yanliş olur..acil sifalar inş
İnşallah herşey onlar iyi olsun diye katlanıyoruz bulantılardan dolayı bir aydır hastanede yatan vardı aldıranda vardır muhakkak. yetersiz beslendiğimizin farkındayım öyle arada gide gele tamamlıcaz inşallah. Ben çok narinmişim doğumumu düşünemiyolarmış şimdiden böyleysem. Bunun bir sağlık sorunu olduğunu kabul edemiyorlar kimseyle görüşmüyorum anamın evinde denk geliyoruz işte yarım kase çorbayı bitirememek ne demek yaşayan bilir ancakCanım okdr kötü gebeler var ya kusmaktan artık boğazı tahriş olan kanayan gebeler ar hatta bunun adını bilirsin hiperemezis gravidium. Ben bayagi okumustum buna dayanamayıp aldıran varmış Allah korusun yani bunada şükür beslenme konusuna gelince bende ilk üç ay kilo verdim et yumurta süt sağlıklı ne varsa hiçbirini yiyemedm çubuk krakerden yasadm son iki üç haftadır yedikleri brz daha arttı ama hala yarım porsiyon yiyebiliyorum ve yumurtayı balığı eti hala yiyemyrm buna uzulyrm ama brz iyileselim daha yeriz insallah canim üzme kendini
Parol yada minoset ikisini rahatlıkla içebilirsin canım ama baska kullanma sakınKizlar agri kesici iciliyormu hangisini iciyonuz.cok fena dis bas agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?