Bende de oluyor , ben saat başı WC deyim bazen saatte iki defa:) eğer girmezsem ve hapşırma falan olursa berbat oluyo. Bence normal canim

Muhakkak ki öyledir canım. Çok hoşuma gidiyor böyle 3. 4. bebeğine hamile olanları duymak.. Rabbim sağ salim kucağınza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende 3 çocuk düşünüyorum.
Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza.Ben kalabalık bir aileden geldiğim için hayalimdi ama 4 te değildi nasip böyleymiş Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bende fatih yada yiğit düşünüyorum. Rüya falan görmezsem isimle ilgili. Cinsiyeti değişirse de güler yada hasret

Evet canım devlet hastanesi ama doktor çok uğraşıyor bacak arasını açmıyor ve pozisyonları uygun olmuyor usg kağıdına baktım da 18 hafta ile uyumlu :)
Ben de kız diye düşünüyorum soruyorum doktora ama bilemeyiz görmeden diyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun lar

Bizde idim konusunu buyuk oglum devraldi o koyacakmis adini ve fatih emre dusunuyor bizede guzel gibi geldi bakalim sizce nasil uyumlumu (ogullarimin adlari enes ve ekmel )

Bende fatih yada yiğit düşünüyorum. Rüya falan görmezsem isimle ilgili. Cinsiyeti değişirse de güler yada hasret
:)Bende Eymen. Ve yiğit arasında kaldım ama şimdilik Eymen diye düşünürüz tabi dediğin gibi değişir mi bilinmez bir arkadaşın yeğeninij ismi Hazar di oda hoşuma gidiyor

Canım ben hamile olmadan öncede bir -bir uçuk saatte bir ev ye giderdim, hatta bazen işteyken sırf wc işi çıkmasın teneffüste rahat bir çay içeyim diye su icmezdim:) herşey normaldi tabi üşütme vs hicbisey yoktu. Hep boyleydim ve şuan daha yoğun teneffüste WC ye gidiyorum 40 dk sonra eğer şu şu ictiysem birde berbat sıkısıyorum, su icmezsem bile nerdeyse her teneffüs WC ye uğrarım:) benim bir arkadaşımda böyleydi, ileriki zamanlarda gezmeye bile gidemiyordu yarım saatte bir ev deydi. Bazılarında çok oluyo sanirim

Canım probiyotik yogurtlar oluyo, ben ne zaman kabızlık yasasam, eşim alırdı hakkaten iyi geliyodu 5-6 defa denedim

:)Bende Eymen. Ve yiğit arasında kaldım ama şimdilik Eymen diye düşünürüz tabi dediğin gibi değişir mi bilinmez bir arkadaşın yeğeninij ismi Hazar di oda hoşuma gidiyor
Benim hoşuma gitmekten ziyade anlamı önemli.çünkü bunca şeye rağmen beni bırakmadı. Güçlü durdu her seferinde şaşırttı beni. Düşüy yaptım korlusuyla hastaneye gittiğim de bile...İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.

kızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…