Kızlar ufak ufak idrar kaçırma normal mi bu haftalarda? Doktoruma sordum normal dedi ama. Bebeğin suyu olacağından korkuyorum dedim. O bir akmaya başladı mı kesilmez devamlı gelir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok sıkıştığım zamanlarda parmağın bi bogumu kadarlık bi ıslaklık oluyor. Bi de progestani vajinal kullanıyorum. Özellikle onu kullandıktan sonra hafif ıslaklık oluyor aynı miktarda..
Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza.Ben kalabalık bir aileden geldiğim için hayalimdi ama 4 te değildi nasip böyleymişMuhakkak ki öyledir canım. Çok hoşuma gidiyor böyle 3. 4. bebeğine hamile olanları duymak.. Rabbim sağ salim kucağınza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende 3 çocuk düşünüyorum.
Ben eski isimleri seviyorum.Erkekse Ömer kızsa Ayşe koyacağım nasipseee kızlar isim düşündünüz mü ? :)
Ben Eymen veya Arel bu ikisini dusunyrm simdilikee kızlar isim düşündünüz mü ? :)
Bende çınar düşünüyorum. tüm ailem çınar çınar diyor :)Ben Eymen veya Arel bu ikisini dusunyrm simdilik
Evet canım devlet hastanesi ama doktor çok uğraşıyor bacak arasını açmıyor ve pozisyonları uygun olmuyor usg kağıdına baktım da 18 hafta ile uyumlu :)Devlet hastanesine mi gidiyorsun, nasıl göstermiyor 17 haftalık hayret. Uyuyor filan mı oluyor bebek benimki maşallah takla atıyordu nerdeyse 13+0 da gördük kesin olmasa da büyük ihtimal kız, erkek olsa daha erken bile belli olabiliyor
Güzel isim canım rabbim hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsinBizde idim konusunu buyuk oglum devraldi o koyacakmis adini ve fatih emre dusunuyor bizede guzel gibi geldi bakalim sizce nasil uyumlumu (ogullarimin adlari enes ve ekmel )
:)Bende Eymen. Ve yiğit arasında kaldım ama şimdilik Eymen diye düşünürüz tabi dediğin gibi değişir mi bilinmez bir arkadaşın yeğeninij ismi Hazar di oda hoşuma gidiyorBende fatih yada yiğit düşünüyorum. Rüya falan görmezsem isimle ilgili. Cinsiyeti değişirse de güler yada hasret
Kese sıvısı sızıntı şeklinde olur sende sadece sıkışınca oluyorsa korkma ama yinede normal değil şimdiden ileriki haftalarda tutmakta zorlanırsın eğer durum patolojikse tabi. Bence üşütmüş olabilirsin çünkü haftan daha küçük idrar testi yapıldı mı
Ben de armut yemeye çalışıyorum burda birisi arkasından su için demişti ama yok yok bende etkisi yok 3 günde ancak çıkabiliyorum karnım şişiyor artık, zeytinyağı da midemi bulandırıyor çok çaresizim kefir mayalayacağım bakalım
Benim hoşuma gitmekten ziyade anlamı önemli.çünkü bunca şeye rağmen beni bırakmadı. Güçlü durdu her seferinde şaşırttı beni. Düşüy yaptım korlusuyla hastaneye gittiğim de bile...İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.:)Bende Eymen. Ve yiğit arasında kaldım ama şimdilik Eymen diye düşünürüz tabi dediğin gibi değişir mi bilinmez bir arkadaşın yeğeninij ismi Hazar di oda hoşuma gidiyor
Ben eşime bıraktım, hiçbir ismi begenmiyo, sen bul koyalım dedim .Zaten anlami telaffuzu güzel olsun yeter. Erkek ismi bulmak zor .ee kızlar isim düşündünüz mü ? :)
Ben Eymen veya Arel bu ikisini dusunyrm simdilik
kendim yapıyorum canımElma sirkesini nerden temin ediyorsunuz bende denicem tarif mükemmel:)
Gecmis olsun cnmkızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...
Canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım bide üstüne bir şişkinlik var ki patlıcak gibiyimkızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?