Cok saol cnmParol yada minoset ikisini rahatlıkla içebilirsin canım ama baska kullanma sakın
Kese sıvısı sızıntı şeklinde olur sende sadece sıkışınca oluyorsa korkma ama yinede normal değil şimdiden ileriki haftalarda tutmakta zorlanırsın eğer durum patolojikse tabi. Bence üşütmüş olabilirsin çünkü haftan daha küçük idrar testi yapıldı mıKızlar ufak ufak idrar kaçırma normal mi bu haftalarda? Doktoruma sordum normal dedi ama. Bebeğin suyu olacağından korkuyorum dedim. O bir akmaya başladı mı kesilmez devamlı gelir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok sıkıştığım zamanlarda parmağın bi bogumu kadarlık bi ıslaklık oluyor. Bi de progestani vajinal kullanıyorum. Özellikle onu kullandıktan sonra hafif ıslaklık oluyor aynı miktarda..
Doktor bana Parol yazdı ama içmedim hiç baş ağrısı cekiyorum ben de ama ağrı esigim yüksek dayaniyorum.Oylede.siz kullaniyo musinuz agri kesici
Benim de aynı merak etme bazılarının büyüyor çok. Ben de onlardanımbirde göğüslerinizde beden olarak değişim oldu mu benim eski çamaşırlarım olmuyor bir beden büyük giymeye başladım sanki çok erken büyüdüler gibi geliyor bana
Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz hanımlar..
Kizlar bana bi cvp verin lütfen.agri kesici icebilir miyim.
Benim normalde de vardı o sorunum hamilelikte armıştı. çok şükür son 2 aydır normalden daha iyi . armut su tüketiyorum. meyve çok tüketiyorum canım istiyor resmen bunun sayesinde de kabız olmuyorum.Ben de aynı şeyi soracaktım, kefire başlayamadım ama çok kötü durumdayım günlerdir yok yediklerim ne oluyor o bağırsakta anlamadım gitti, kusmuyorum da gerçekten telaşlanıyorum bebeği etkilemez inşallah
Ben de armut yemeye çalışıyorum burda birisi arkasından su için demişti ama yok yok bende etkisi yok 3 günde ancak çıkabiliyorum karnım şişiyor artık, zeytinyağı da midemi bulandırıyor çok çaresizim kefir mayalayacağım bakalımBenim normalde de vardı o sorunum hamilelikte armıştı. çok şükür son 2 aydır normalden daha iyi . armut su tüketiyorum. meyve çok tüketiyorum canım istiyor resmen bunun sayesinde de kabız olmuyorum.
Ben hap olarak kullandım iğnenin etkisini bilmiyorum ama hapı ağızdan alırsan baş dönmesi sersemlik yapıyor, iğne hakkında fikrim yok malesefMerhaba hanımlar aranızda progestan hap yada iğne kullanan var mı iğneyi yaptıktan sonra kaşıntı oluyor bende o gün normal mi acaba düşük tehlikem yok aslında sadece ağrım oluyor diye bu ay kullan dedi iğne haftada bir şeklinde.
Devlet hastanesine mi gidiyorsun, nasıl göstermiyor 17 haftalık hayret. Uyuyor filan mı oluyor bebek benimki maşallah takla atıyordu nerdeyse 13+0 da gördük kesin olmasa da büyük ihtimal kız, erkek olsa daha erken bile belli olabiliyorMerhaba kızlar 17 haftalık olduk ama hala cinsiyetini göstermedi :) merakla bekliyoruz buradaki oylamaya katılmak için sabırsızlanıyorum
Çevremde benim gibi bulantılı kanamalı gebe hiç görmedim doğal olarak onlarda beni garipsiyor şunu ye bunu iç yapamıyorumki bünyeye ağır geliyor belliki ben gebelikten önce ağrı kesici bilmezdim şimdi kullanmadığım şey kalmadı ağzımdaki demir tadı bir geçse iştahım açılsa keşke çocuğu besleyemicem diye de ödüm kopuyor
Adı o mu bilmiyorum ama pazartesi bende düşük için iğne vuruldum.bende herhangi bir kaşıntı olmadı. Hemşire sağolsun çok bastırdı ilaç yayılsın diye. Belki kisiden kişiden değişiyordurMerhaba hanımlar aranızda progestan hap yada iğne kullanan var mı iğneyi yaptıktan sonra kaşıntı oluyor bende o gün normal mi acaba düşük tehlikem yok aslında sadece ağrım oluyor diye bu ay kullan dedi iğne haftada bir şeklinde.
Hayır çok sukür henuz gerek olmadı..gerekirsede yine doktora sorarım heralde..tehlikeli olabiliyormuşOylede.siz kullaniyo musinuz agri kesici
Muhakkak ki öyledir canım. Çok hoşuma gidiyor böyle 3. 4. bebeğine hamile olanları duymak.. Rabbim sağ salim kucağınza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende 3 çocuk düşünüyorum.Sürpriz bebek 11 yıl sonraHayırlısı artık çok ta merak etmiyorum açıkçası,hiç aklımızda yoktu çünkü.Allah verdi vardır bir hayr diyorum hep.
Ben onuda sordum normal dedi:) hatta telsizlerden kullan süt bezi gelişimi için dedi. Sadece penye olsun dedi. Beden olarakda görüntü olarakda değişiklik oldu:)birde göğüslerinizde beden olarak değişim oldu mu benim eski çamaşırlarım olmuyor bir beden büyük giymeye başladım sanki çok erken büyüdüler gibi geliyor bana
3.aydan sonra folik asit kullanılmiyo dedi doktor vermedi banabana da doktor efa mom diye bir vitamin verdi. Ayrıca da folik asit kullanıyorum hala...
Alla alla canım yaa, ben normalde sorunluyumdur bebekliğimde bile hastahanelerden çıkmazmışım bu durum için. hamileliğim ilk 3 ayında acillik oldum 3 kere lavman verdiler aynı andaBen de armut yemeye çalışıyorum burda birisi arkasından su için demişti ama yok yok bende etkisi yok 3 günde ancak çıkabiliyorum karnım şişiyor artık, zeytinyağı da midemi bulandırıyor çok çaresizim kefir mayalayacağım bakalım
Ben de tam tersi bu hamileliğime kadar kabızlık nedir bilmezdim öncekinde de hatırlamıyorum bu kadar, geçer inş uzun sürerse sıkıntı olacak benim içinAlla alla canım yaa, ben normalde sorunluyumdur bebekliğimde bile hastahanelerden çıkmazmışım bu durum için. hamileliğim ilk 3 ayında acillik oldum 3 kere lavman verdiler aynı andaama ben bir salataya düştüm ve meyveye o andan sonra çok şükür ilk defa düzenli. ben hayatım boyunca 3 günde anca wc giderdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?