Kese sıvısı sızıntı şeklinde olur sende sadece sıkışınca oluyorsa korkma ama yinede normal değil şimdiden ileriki haftalarda tutmakta zorlanırsın eğer durum patolojikse tabi. Bence üşütmüş olabilirsin çünkü haftan daha küçük idrar testi yapıldı mı

Benim normalde de vardı o sorunum hamilelikte armıştı. çok şükür son 2 aydır normalden daha iyi . armut su tüketiyorum. meyve çok tüketiyorum canım istiyor resmen bunun sayesinde de kabız olmuyorum.

Benim normalde de vardı o sorunum hamilelikte armıştı. çok şükür son 2 aydır normalden daha iyi . armut su tüketiyorum. meyve çok tüketiyorum canım istiyor resmen bunun sayesinde de kabız olmuyorum.
Ben de armut yemeye çalışıyorum burda birisi arkasından su için demişti ama yok yok bende etkisi yok 3 günde ancak çıkabiliyorum karnım şişiyor artık, zeytinyağı da midemi bulandırıyor çok çaresizim kefir mayalayacağım bakalım

Ben hap olarak kullandım iğnenin etkisini bilmiyorum ama hapı ağızdan alırsan baş dönmesi sersemlik yapıyor, iğne hakkında fikrim yok malesef

Merhaba kızlar 17 haftalık olduk ama hala cinsiyetini göstermedi :) merakla bekliyoruz buradaki oylamaya katılmak için sabırsızlanıyorum
Devlet hastanesine mi gidiyorsun, nasıl göstermiyor 17 haftalık hayret. Uyuyor filan mı oluyor bebek benimki maşallah takla atıyordu nerdeyse 13+0 da gördük kesin olmasa da büyük ihtimal kız, erkek olsa daha erken bile belli olabiliyor

Canım bebek senin depolardan alır, ama inş yeme düzenin rayına girer, yoksa sen zayıf kalırsın .bebek bir şekilde beslenir , az az yemeye calis yinede ,inş geçer en kısa surede

Adı o mu bilmiyorum ama pazartesi bende düşük için iğne vuruldum.bende herhangi bir kaşıntı olmadı. Hemşire sağolsun çok bastırdı ilaç yayılsın diye. Belki kisiden kişiden değişiyordur

Sürpriz bebek 11 yıl sonra Hayırlısı artık çok ta merak etmiyorum açıkçası,hiç aklımızda yoktu çünkü.Allah verdi vardır bir hayr diyorum hep.
Muhakkak ki öyledir canım. Çok hoşuma gidiyor böyle 3. 4. bebeğine hamile olanları duymak.. Rabbim sağ salim kucağınza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende 3 çocuk düşünüyorum.

birde göğüslerinizde beden olarak değişim oldu mu benim eski çamaşırlarım olmuyor bir beden büyük giymeye başladım sanki çok erken büyüdüler gibi geliyor bana
Ben onuda sordum normal dedi:) hatta telsizlerden kullan süt bezi gelişimi için dedi. Sadece penye olsun dedi. Beden olarakda görüntü olarakda değişiklik oldu:)

Alla alla canım yaa, ben normalde sorunluyumdur bebekliğimde bile hastahanelerden çıkmazmışım bu durum için. hamileliğim ilk 3 ayında acillik oldum 3 kere lavman verdiler aynı anda ama ben bir salataya düştüm ve meyveye o andan sonra çok şükür ilk defa düzenli. ben hayatım boyunca 3 günde anca wc giderdim :)

Ben de tam tersi bu hamileliğime kadar kabızlık nedir bilmezdim öncekinde de hatırlamıyorum bu kadar, geçer inş uzun sürerse sıkıntı olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…