Canım hamilelik dalgalı bir süreç, her zaman dikkatli olmakta fayda var, inş güzel haberler alırsın canım. Bende pazartesi gitcem
Dikkat ediyorumda işte korkuyorumda. İnşaallah hepimiz güzel haberler alalım :)

Ağzından bal damlıyor sanki... Allah razı olsun duaların bana çok iyi geldi. Göbekli zamanlarımı ben de heyecanla bekliyorum. Bence hamileliğin en tatlı zamanları o zamanlar çünkü. İllaki zorlukları oluyor ama içerde sana kendini sürekli hatırlatan bir bebek ve önünde kocaman bir göbek olunca zorluklara da dayanıyorsun :) hem ömürde kaç kere yaşanıyor zaten... Tadını çıkarmak lazım :)

Ben bu dediklerini ancak 20. Haftadan sonra yapabilirim şimdi yesem bile hemen kusarım yumurtayı ağzıma alamıyorum kokusu midemi bulandırıyor, balık haftada bir gün ama o da ucundan kıyısından yani doyumluk değil tavuk köfte da aynı tadımlık azar azar ama avokadoyu ilk defa duydum Bebeğin kilo alması için fındık yenmeli diye duymuştum ceviz zaten yiyorum ama fındık düzenli değil ileriki aylarda uygulamak lazım ben 39+1 de 3300 doğurdum kızımı bu tombik olur inş :)

canım benim sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. Ben rüyalarımda kanama görüyorum. yada ağzıma almak istemediğim şeyler

Maşallah maşallah baya büyümüş karnin çok güzel olmuş

canım benim sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. Ben rüyalarımda kanama görüyorum. yada ağzıma almak istemediğim şeyler

Allah esirgesin canım evlatlarımızı bir ara her gördüğüm rüyayı sabah olur olmaz eşime anlatıyordum sonra bir baktım peş peşe anlamsız saçma rüyalar görmeye başladım. Bıraktım sonra anlatmayı rüyalar da beni bıraktı :) üzerinde düşündükçe sanki çoğalarak görünüyorlar gibi :) ben şu sıralar hareket meselesine taktım benim kız nazlı çıktı ya da anası fazla sabırsız. Elim karnımda tık tık bekliyorum ama gelen giden yok :)

kimselere anlatmadım... Size bile yazamadım istemedim kaçtır görüyorum. bir ay oldu nerdeyse bitti gitti ama stresi gitmedi daha. çok haklısın inşallah unuturum biter. Bende sanki iki üç.gündür bişeyler hissediyorum ama net değil. damar atar gibi. yada gaz bilmiyorum inan. sende kız olduğu için az sabredeceksin kızlar oğlanlar gibi değiller . gerçi benimkide kız galiba ama
net bişey hissetmiyorum bende.

Doğru dürüst göbek bile yok, neredeyse hamile olduğumu unutacağım. Sadece karnımın içi ağrıyor yorulursam. Dinlenince geçiyor şükür. İkinci gebelikte göbek erken çıkar hareketler daha erken hissedilir dediler ama ben de tutmadı . :) inşallah iki üç haftaya netlesir durumlarımız. Hareketleri hissetmeye başlarız umarım :)

üstümde bir insan evladı oturuyor. inanın bıktım seslerinden gece 1. 2 Allahım bana çok daha iyi komşularım olacak büyük bir ev nasip et. villa istiyorum Allahım nolur dualrımı hayırlısıyla kabul et. isteyen herkese de nasip etsin ... amin

Rüya tabirinde zaten kız görenin oğlu erkek görenin kızı olur diyor. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Olur mu olur... Görünüşe bakılırsa doğru görünüyor bu tez :) ben şu hissetmek meselesine de inanıyorum aslında. İlkinde çok istediğim için kız hissediyordum ama erkek fikrine de hep açıktım. Ama ikinci de daha cinsiyeti bile öğrenmeden oğlanın kuculenlerini vermek için bir yere söz bile verdim öyle emindim kız olduğundan. İstediğim için değil de daha çok kalbime kız doguyordu bir şekilde :)

İki haftadır baya büyüdü, öncesinde bende hamilemiyim ben ya diyodum. Şimdi demesemde farkındayım:) seninki kız dimi belli olmuştur:)
Beni meraktan öldürmek istiyor doktorum Bana kalsa kendi sürpriz cinsiyeti de sürpriz olsun diyorum ama aile baskısına dayanamadim ,Salı günü başka doktora randevu aldım,hayırlısıyla öğrenirim inşallah

Amin benimde eltim var Allah ım hayvan desen hayvana ayıp olacak. Ne akşam ne sabah bir rahat vermiyorlar. Çarpan kapılar mı dersin ansızın gelen korkutucu gürültüler mi dersin. Sabah uykumdan onlar yüzünden uyanıyorum. Çocukları merdivenden öyle bir inip çıkıyor ki yani merdivenin dili olsa isyan eder o derece. Ve dış kapıyı bir çarpıyorlar. Uykudan sıçrayıp uyanıyorum.
Kaç kere dedim siz kirada oturuyor olsanız ikinci hafta evden atarlar diye ama anlayan kim. Arsızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…