Dikkat ediyorumda işte korkuyorumda. İnşaallah hepimiz güzel haberler alalım :)Canım hamilelik dalgalı bir süreç, her zaman dikkatli olmakta fayda var, inş güzel haberler alırsın canım. Bende pazartesi gitcem
Ben artık göbekten dolayı hamile moduna girdim canım:) bu günler geçmesin istiyorum, doğum yaklaştıkça strese giriyorum ,çok düşünüyorum nolacak, nasıl bakicam, nasıl emziricem, falan filan, halbuki annem yanımda ama yine de bir tedirgin oluyorum düşününce, sen de rahat olmaya çalış canım. Kovala hakkaten, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah sevinç gozyaslariniz olsun :)
Ben bu dediklerini ancak 20. Haftadan sonra yapabilirim şimdi yesem bile hemen kusarım yumurtayı ağzıma alamıyorum kokusu midemi bulandırıyor, balık haftada bir gün ama o da ucundan kıyısından yani doyumluk değil tavuk köfte da aynı tadımlık azar azar ama avokadoyu ilk defa duydum Bebeğin kilo alması için fındık yenmeli diye duymuştum ceviz zaten yiyorum ama fındık düzenli değil ileriki aylarda uygulamak lazım ben 39+1 de 3300 doğurdum kızımı bu tombik olur inş :)Sağol canım :) seninki de bir büyür pir büyür:) 3 kilo aldım toplamda , bacaklar kalça falan eskisi gibi, gobekte okadar kilo olabilir mi bilmiyorum. Hemşire ödem vardır dedi , yediklerime çok dikkat ediyorum.
Kızlar bebeğin kilo alması icin arkadaşım önerdi, hergun bir muz, ceviz fındık badem sabah iki tane haşlanmış yumurta, haftada iki gun balık , bir gün ttavuk, bir gün köfte ,ve süt ve yoğurt ye dedi. Ben balık ve ceviz dışında hepsini uyguluyordum, iki gündür ceviz düzenli yiyorum, birde bir adet avakadoyu 4 e bolup her sabah bir parçasını yiyin.ben bunu 8 haftaya kadar yapmıştım ,tiksindim sonra, arkadaş ta 4 kilo doğurdu 37+5 de, aklıma geldi paylasayim dedim
canım benim sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. Ben rüyalarımda kanama görüyorum. yada ağzıma almak istemediğim şeylerAğzından bal damlıyor sanki... Allah razı olsun duaların bana çok iyi geldi. Göbekli zamanlarımı ben de heyecanla bekliyorum. Bence hamileliğin en tatlı zamanları o zamanlar çünkü. İllaki zorlukları oluyor ama içerde sana kendini sürekli hatırlatan bir bebek ve önünde kocaman bir göbek olunca zorluklara da dayanıyorsun :) hem ömürde kaç kere yaşanıyor zaten... Tadını çıkarmak lazım :)
2. isim istemiyorsa o zaman ege olacak demekkiSiniyor ama bisey de ısrar edilince yapacağı varsa da yapmak istemiyor insan :)
Bende yiğit ege uyumunu beğeniyorum da eşim iki isim istemiyor. Bakalım ne olacak sonuç :))
Maşallah maşallah baya büyümüş karnin çok güzel olmuşBenimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
canım benim sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. Ben rüyalarımda kanama görüyorum. yada ağzıma almak istemediğim şeyler
Allah esirgesin canım evlatlarımızı bir ara her gördüğüm rüyayı sabah olur olmaz eşime anlatıyordum sonra bir baktım peş peşe anlamsız saçma rüyalar görmeye başladım. Bıraktım sonra anlatmayı rüyalar da beni bıraktı :) üzerinde düşündükçe sanki çoğalarak görünüyorlar gibi :) ben şu sıralar hareket meselesine taktım benim kız nazlı çıktı ya da anası fazla sabırsız. Elim karnımda tık tık bekliyorum ama gelen giden yok :)
Rüya tabirinde zaten kız görenin oğlu erkek görenin kızı olur diyor. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.Oğlumda hep kız gördüm rüyamda bunda da hep erkek gördüm kızım geliyor inşallah :)))) bu rüya meselesi gerçek midir nedir :))
Rüya tabirinde zaten kız görenin oğlu erkek görenin kızı olur diyor. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
kimselere anlatmadım... Size bile yazamadım istemedim kaçtır görüyorum. bir ay oldu nerdeyse bitti gitti ama stresi gitmedi daha. çok haklısın inşallah unuturum biter. Bende sanki iki üç.gündür bişeyler hissediyorum ama net değil. damar atar gibi. yada gaz bilmiyorum inan. sende kız olduğu için az sabredeceksin kızlar oğlanlar gibi değiller . gerçi benimkide kız galiba ama
net bişey hissetmiyorum bende.
Aşırı fazla yedim. Baya rahatsız durumdayımPisikedii nasılsın tatlım.
Rüya tabirinde zaten kız görenin oğlu erkek görenin kızı olur diyor. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Beni meraktan öldürmek istiyor doktorumİki haftadır baya büyüdü, öncesinde bende hamilemiyim ben ya diyodum. Şimdi demesemde farkındayım:) seninki kız dimi belli olmuştur:)
Amin benimde eltim var Allah ım hayvan desen hayvana ayıp olacak. Ne akşam ne sabah bir rahat vermiyorlar. Çarpan kapılar mı dersin ansızın gelen korkutucu gürültüler mi dersin. Sabah uykumdan onlar yüzünden uyanıyorum. Çocukları merdivenden öyle bir inip çıkıyor ki yani merdivenin dili olsa isyan eder o derece. Ve dış kapıyı bir çarpıyorlar. Uykudan sıçrayıp uyanıyorum.üstümde bir insan evladı oturuyor. inanın bıktım seslerinden gece 1. 2 Allahım bana çok daha iyi komşularım olacak büyük bir ev nasip et. villa istiyorum Allahım nolur dualrımı hayırlısıyla kabul et. isteyen herkese de nasip etsin ... amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?