Maşallah canım doya doya yaşa unutulmuyor bu zamanlar :) benim ikinci gebelik ama göbek deliğine bile erisemedik daha :))) ilkinde de geç çıkmıştı benim. Buna öyle olacak herhalde. 17+3 olduk belirgin bir hareket de sezemedim daha. Bazen aklıma kötü şeyler gelmiyor değil ama kovaliyorum gelir gelmez :)

Hay maşallah, beyaz giysen daha büyük duracak demekki :) bu benim 25 haftalık halim olur ancak

Allah kolaylik versin cunku baya buyuycek

Ay
Ay canım çok tatlısın ya yerim ya gerçekten çok güzel olmussun

Benim şu an 16 ama hic bebelli değil.Ne güzel sen hamileliğin farkındasın ben bazen diyorum bu karnın içinde bir canlı olamaz

Ben artık göbekten dolayı hamile moduna girdim canım:) bu günler geçmesin istiyorum, doğum yaklaştıkça strese giriyorum ,çok düşünüyorum nolacak, nasıl bakicam, nasıl emziricem, falan filan, halbuki annem yanımda ama yine de bir tedirgin oluyorum düşününce, sen de rahat olmaya çalış canım. Kovala hakkaten, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah sevinç gozyaslariniz olsun :)

Benim şu an 16 ama hic bebelli değil.Ne güzel sen hamileliğin farkındasın ben bazen diyorum bu karnın içinde bir canlı olamaz
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen, Allahtan ilk hamileliğimde yaşayıp gördüm geç de olsa büyüyor ve bebek kendini belli ediyor. Sen 3 kere yaşamışsın hatta :) şu an benimki şeftali kadarmış sabah bakıyorum dümdüz nerde bu şeftali diyorum

Kullandığım uygulamaya göre bu hafta armut kadar yazıyor.
Etrafındaki kesesi biraz daha büyük sonra rahimde büyüyor. Bu göbek nerde:)
O değilde kızlar artık riskli dönem bitmiş oluyor değil mi ?
Ben hala tedirginim ya. Haftaya cuma randevumuz çok heycanlı ve stresliyim

Ay

Ay canım çok tatlısın ya yerim ya gerçekten çok güzel olmussun
Sağol canım :) seninki de bir büyür pir büyür:) 3 kilo aldım toplamda , bacaklar kalça falan eskisi gibi, gobekte okadar kilo olabilir mi bilmiyorum. Hemşire ödem vardır dedi , yediklerime çok dikkat ediyorum.
Kızlar bebeğin kilo alması icin arkadaşım önerdi, hergun bir muz, ceviz fındık badem sabah iki tane haşlanmış yumurta, haftada iki gun balık , bir gün ttavuk, bir gün köfte ,ve süt ve yoğurt ye dedi. Ben balık ve ceviz dışında hepsini uyguluyordum, iki gündür ceviz düzenli yiyorum, birde bir adet avakadoyu 4 e bolup her sabah bir parçasını yiyin.ben bunu 8 haftaya kadar yapmıştım ,tiksindim sonra, arkadaş ta 4 kilo doğurdu 37+5 de, aklıma geldi paylasayim dedim

Canım hamilelik dalgalı bir süreç, her zaman dikkatli olmakta fayda var, inş güzel haberler alırsın canım. Bende pazartesi gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…