- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Bende rüyamda kız doğurmuştum erkek benimki :)
Hay maşallah, beyaz giysen daha büyük duracak demekki :) bu benim 25 haftalık halim olur ancakBenimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Bende rüyamda kız doğurmuştum erkek benimki :)
Ayyy bende 3 kere tombiş Erkek bebek gördüm kızım mı olacak ki :):):)Oğlumda hep kız gördüm rüyamda bunda da hep erkek gördüm kızım geliyor inşallah :)))) bu rüya meselesi gerçek midir nedir :))
Ben cinsiyetini kız diye hissediyorum başından beri ama eşim erkek istiyor garibimyarın kontrole gidicem devlete 14+5 sizce cinsiyeti belli olurmu arkadaşlar
Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)[/QUOTE
Senin iç karnın geniş sanırım çok iyi, ben yatarken sağa sola dönerken zorlanmaya başladım baya büyüdü bel cevremden dolayı hiçbir kıyafetim kapanmiyo füze olacak benimki bence
Ayyy bende 3 kere tombiş Erkek bebek gördüm kızım mı olacak ki :):):)
Erkek bebek erken belli olurmusBana 14+2 de kesin erkek dedi canım .Ben şansını denemek için gitmiştim:) ogrendim
Allah kolaylik versin cunku baya buyuycekBenimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Ay canım çok tatlısın ya yerim ya gerçekten çok güzel olmussunBenimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Hadi bakalım salıya ben de öğrenicem inşallahBen de rüyamda erkek dogurdum, çevremde herkes kesin erkek gözüyle bakiyordu ama kız dedi iki doktor da
Benim şu an 16 ama hic bebelli değil.Ne güzel sen hamileliğin farkındasın ben bazen diyorum bu karnın içinde bir canlı olamazBenimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Yaaaa çok tatlı :))
Maşallah canım doya doya yaşa unutulmuyor bu zamanlar :) benim ikinci gebelik ama göbek deliğine bile erisemedik daha :))) ilkinde de geç çıkmıştı benim. Buna öyle olacak herhalde. 17+3 olduk belirgin bir hareket de sezemedim daha. Bazen aklıma kötü şeyler gelmiyor değil ama kovaliyorum gelir gelmez :)
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen, Allahtan ilk hamileliğimde yaşayıp gördüm geç de olsa büyüyor ve bebek kendini belli ediyor. Sen 3 kere yaşamışsın hatta :) şu an benimki şeftali kadarmış sabah bakıyorum dümdüz nerde bu şeftali diyorumBenim şu an 16 ama hic bebelli değil.Ne güzel sen hamileliğin farkındasın ben bazen diyorum bu karnın içinde bir canlı olamaz
İki haftadır baya büyüdü, öncesinde bende hamilemiyim ben ya diyodum. Şimdi demesemde farkındayım:) seninki kız dimi belli olmuştur:)Benim şu an 16 ama hic bebelli değil.Ne güzel sen hamileliğin farkındasın ben bazen diyorum bu karnın içinde bir canlı olamaz
Sağol canım :) seninki de bir büyür pir büyür:) 3 kilo aldım toplamda , bacaklar kalça falan eskisi gibi, gobekte okadar kilo olabilir mi bilmiyorum. Hemşire ödem vardır dedi , yediklerime çok dikkat ediyorum.Ay
Ay canım çok tatlısın ya yerim ya gerçekten çok güzel olmussun
Kullandığım uygulamaya göre bu hafta armut kadar yazıyor.
Etrafındaki kesesi biraz daha büyük sonra rahimde büyüyor. Bu göbek nerde:)
O değilde kızlar artık riskli dönem bitmiş oluyor değil mi ?
Ben hala tedirginim ya. Haftaya cuma randevumuz çok heycanlı ve stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?