Canım benimde d bitti düşük ve çok kasılmaların oluyordu bel ağrısı vs günde 4 kere altı damla yani 24damla oluyor zaten okudum ben normal ki güneşi gormyrz ve zaten çokta etkisi olmuş maalesef

Benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyordu sağlık ocağına söyle dvit versin dedi doktorum. Ebede verdi 9 damla kullan dedi

Gebelik öncesi d vitamini düşüktü günde 9 damla kullanmıştım. Şimdi günde 6 damla kullanıyorum

Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)

Eklentiler

• IMG_20181129_170132.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 86
Bende 9 damla kullanıyorum

Kız geliyor desene :)
Ben kaç defa kız gördüm.doğuruyorum emziriyorum falan. Doktor erkek dedi
Hayırlısı bakalım inşallah hep erkek hissediyorum ama.3 oğlan doğurduğum için olabilir Nasıl bir bilinçaltı olduysa başka cinsiyette olmaz diye geliyor

Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)
Maşallah baya zayıfmışsın. keşke bende zayıf hamile kalsaydım ama pko var bende hamile kalabildiğime şükrediyorum.
Sağ salim hepsi doğar inşaallah.

ben 2.5 kilo almistim. gobek ciplakken belli giysiliyken belli degil gibi.

Benim baya çıktı göbeğim. Tabi dışardan birisi anlamaz. Biraz bol giyiniyorum bir de zayıfım..anlaşılması için bi 5-6 aylık olmam lazım.

Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.

Eklentiler

• IMG_20181129_184008.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 96
Yaaaa çok tatlı :))

Maşallah baya büyümüş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…