Kız geliyor desene :)Bu arada bir kaç gündür rüyamda tombalak bir oğlan doğurup emziriyorum.Hayrolsun
Kızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Kızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Sadece bir kere 6 damla miGebelik öncesi d vitamini düşüktü günde 9 damla kullanmıştım. Şimdi günde 6 damla kullanıyorum
Bende 9 damla kullanıyorumKızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?
İnşallah canım inşallah2 çocuk doğurmuş kadın , keseyi gördüm deyince aaa cinsiyetimi gördün diye sordu
sende gene iyi 11.haftada başlamışlar
I iyi ki anneyim 35 hadi inşallah haftaya salı gelirsin hayırlı güzel haberlerle
Hayırlısı bakalım inşallah hep erkek hissediyorum ama.3 oğlan doğurduğum için olabilirKız geliyor desene :)
Ben kaç defa kız gördüm.doğuruyorum emziriyorum falan. Doktor erkek dedi
Var var gayette ben burdayım diyor minik.Saglikla gelsin inşallahKızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)
Çok geçmiş olsunkızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...
Sadece bir kere 6 damla mi
Maşallah baya zayıfmışsın.Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)
ben 2.5 kilo almistim. gobek ciplakken belli giysiliyken belli degil gibi.Kızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Ben normalde göbeğim var diye farketmiyorum ama zayıflar sizde de mi yok göbek. Ben 2 kilo aldım ama başladığım kiloda değilim :)
Maşallah baya zayıfmışsın.keşke bende zayıf hamile kalsaydım ama pko var bende hamile kalabildiğime şükrediyorum.
Sağ salim hepsi doğar inşaallah.
Ben de rüyamda erkek dogurdum, çevremde herkes kesin erkek gözüyle bakiyordu ama kız dedi iki doktor daBu arada bir kaç gündür rüyamda tombalak bir oğlan doğurup emziriyorum.Hayrolsun
Benim baya çıktı göbeğim. Tabi dışardan birisi anlamaz. Biraz bol giyiniyorum bir de zayıfım..anlaşılması için bi 5-6 aylık olmam lazım.
Yaaaa çok tatlı :))Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Ben de rüyamda erkek dogurdum, çevremde herkes kesin erkek gözüyle bakiyordu ama kız dedi iki doktor da
Maşallah baya büyümüş:)Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?