benim üçüncü elhamdülillah çok şükür bende bile göbek yok. iç karnım geniş onu biliyorum. hissetme olayına gelince benimde ikinci kız ve ben geç hissettim. bu üç gene tık yok. inşallah tatlım en yakın zamanda hissederiz gümbür gümbür güçlü sağlıklı hareketler.Doğru dürüst göbek bile yok, neredeyse hamile olduğumu unutacağım. Sadece karnımın içi ağrıyor yorulursam. Dinlenince geçiyor şükür. İkinci gebelikte göbek erken çıkar hareketler daha erken hissedilir dediler ama ben de tutmadı . :) inşallah iki üç haftaya netlesir durumlarımız. Hareketleri hissetmeye başlarız umarım :)
Ben şimdiden hamilelikten sıkıldımGöbeğin çıkmasını istiyoruz da bir taraftan da ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi. Son ayda taşıması zor olur :))
Amin benimde eltim var Allah ım hayvan desen hayvana ayıp olacak. Ne akşam ne sabah bir rahat vermiyorlar. Çarpan kapılar mı dersin ansızın gelen korkutucu gürültüler mi dersin. Sabah uykumdan onlar yüzünden uyanıyorum. Çocukları merdivenden öyle bir inip çıkıyor ki yani merdivenin dili olsa isyan eder o derece. Ve dış kapıyı bir çarpıyorlar. Uykudan sıçrayıp uyanıyorum.
Kaç kere dedim siz kirada oturuyor olsanız ikinci hafta evden atarlar diye ama anlayan kim. Arsızlar
Beni o kadar etkilemedi ama Allah yardımcımız olsun. Ben tüm her şeyi yalnız geçirdim ya hep dua ediyorum Allah ım beni kimseye muhtaç etme diye çok şükür. İnşaallah sonuna kadar da böyle devam eder. İlk zamanlar sıkıntım çoktu ama geçti çok şükür.Ben şimdiden hamilelikten sıkıldımrahat hareket edemiyorum,bunaldim,rahat uyuyamiyorum
Son ayda zaten her şey über zorben hiç agirlasmadim,şişmedim öyle sıkıntılarım olmadı ama hareket etmek oturmak kalkmaz yatmak uyumak hep zorlu
Allahım kolaylık versin inşallah.
Yuh ya.gece 2 den 3 e kadar banyoyu temizledi düşüncesiz insancık. rahatsız olduğumu gayet kibar bir şekilde dile getirdim kadın bana küfretti düşün. oyy oyy Allâh işini kaldırsada gitse. belki daha iyisi gelir.
Evet son ay çok zor oluyor herşey ama ilk ayların mide bulantısı düşük stresi filan daha kötü bence şu birkaç haftayı da geçirsek son aya kadar biraz sefa sürelim hamilelik ayrıcalık yani sonuçta :)Ben şimdiden hamilelikten sıkıldımrahat hareket edemiyorum,bunaldim,rahat uyuyamiyorum
Son ayda zaten her şey über zorben hiç agirlasmadim,şişmedim öyle sıkıntılarım olmadı ama hareket etmek oturmak kalkmaz yatmak uyumak hep zorlu
Allahım kolaylık versin inşallah.
Bencede hissetmeye başladıktan sonrası ilk aylara göre daha iyi olacak inşaallah. Belki bir daha yaşayamicaz.Evet son ay çok zor oluyor herşey ama ilk ayların mide bulantısı düşük stresi filan daha kötü bence şu birkaç haftayı da geçirsek son aya kadar biraz sefa sürelim hamilelik ayrıcalık yani sonuçta :)
Ben sezaryen oldum bana sorarsan normalden kolay çünkü onda da altta dikiş oluyor ama sezaryende karnının acısı yoğun oluyor tabi çok zor değil de yanında birisi olmadan çok zorlanırsın eşin de bebekle ilgilenemez ilk günden, 2-3 gün bile olsa biri şart benceKızlar ya aranızda sezeryan olan var mı?
Çok mu zor olur ya?
Ben tek başıma üstesinden gelebilir miyim acaba gelip bana bakacak kimsem yok çünkü. Yanımdakilerden de bir şey beklemiyorum
Malasef gelebilecek kimse yok. Dua ediyorum inşaallah normal olur diye.Ben sezaryen oldum bana sorarsan normalden kolay çünkü onda da altta dikiş oluyor ama sezaryende karnının acısı yoğun oluyor tabi çok zor değil de yanında birisi olmadan çok zorlanırsın eşin de bebekle ilgilenemez ilk günden, 2-3 gün bile olsa biri şart bence
Kendi tarafından akraban yok mu hiç, ya da yakın arkadaşın filan gece yatmasın gündüz bebekle ilgilensin senle de eşin ilgilenir zaten nebileyim normal de olsa zor olur ilk günlerEn yakınımda eltim var düşük riskim var diye yattığımı biliyordu birgün nasılsın demeye bile gelmedi. Bakmayı yardım etmeyi geçtim. Ondan sonra zaten yardım etmezler biliyorum
Ağzından bal damlıyor sanki... Allah razı olsun duaların bana çok iyi geldi. Göbekli zamanlarımı ben de heyecanla bekliyorum. Bence hamileliğin en tatlı zamanları o zamanlar çünkü. İllaki zorlukları oluyor ama içerde sana kendini sürekli hatırlatan bir bebek ve önünde kocaman bir göbek olunca zorluklara da dayanıyorsun :) hem ömürde kaç kere yaşanıyor zaten... Tadını çıkarmak lazım :)
Malesef gelebilecek kimse yokKendi tarafından akraban yok mu hiç, ya da yakın arkadaşın filan gece yatmasın gündüz bebekle ilgilensin senle de eşin ilgilenir zaten nebileyim normal de olsa zor olur ilk günler
Annrn kaynanan yokmu.ilk bir hafta falan grce bile bebek uyaandiginda kalkip birinin sana vermesi lazm.bunun yemegi camasiri temizligi banyosu var tek basina mumkun degil.bn sezeryan oldum kirkim cikincaya kadar mutfaga girmedim.belli bi sure sonra bebegime kendim bakabildim ama dedigim gibi tek bebekle kalmiyoki.sezeryanda dikis yerin falan bi sure acicak.allah yardmcin olsunMalasef gelebilecek kimse yok. Dua ediyorum inşaallah normal olur diye.
Sulandırıcı kullananların normal olmaz diyorlar ama eltimin biri de 9 ay kullandı normal doğum yaptı ve bir sorun olmadı. İki ıkınmada çıktı dedi. İnşaallah Allah normali nasip eder dikiş olsada normal daha iyi olur sanki
Eşim kalır kendi işide başka kimse yok. Amin amin inşaallahister normal ister sezeryan, ilk bir hafta On gün eşin yanında olmalı. benimde kimse yok. eşim baktı bana. sezeryan oldum iki kez. eşim memur yıllık iznini bebeğimizin geleceği zamana ayırdı. ayy bide kızımda 10 gün bayram izni vardı. hakikaten çifte bayram ettik. 20 gün birlikte kaldık. sonrası lola oldu zaten. manevi olarakta insan birilerini istiyor. bi komşu bi arkadaş. inşallah sağlıkla tamamlanır hepimizin gebeliği. çok merak ediyorum bunda nasıl bir macera bizleri bekliyor
Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.Annrn kaynanan yokmu.ilk bir hafta falan grce bile bebek uyaandiginda kalkip birinin sana vermesi lazm.bunun yemegi camasiri temizligi banyosu var tek basina mumkun degil.bn sezeryan oldum kirkim cikincaya kadar mutfaga girmedim.belli bi sure sonra bebegime kendim bakabildim ama dedigim gibi tek bebekle kalmiyoki.sezeryanda dikis yerin falan bi sure acicak.allah yardmcin olsun
Malesef gelebilecek kimse yok
Bir komşum var o gelirse belki. Doğumda yanımda gelecek biri bile yok şu anki durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?