Benimde çok öresim var yatmaktan fenalık geldi, cinsiyeti kıza benziyor dedi ben kesin gözüyle bakıyorum kızımdan kalan bir sürü kıyafet var örgülerde dahil hem de kış bebeğiydi giydi bu yazın örgü de giyemez, atkı filan öreyim bari basit hem

Merhaba kızlar, ben geldim, 9-10 mayıs tahmini doğum tarihi :)) henüz ihtiyacım yok ama yakında olucak hamile taytı alan varmı ? nerden aldınız acaba ? he birde bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık :)
Ben ilk hamileligimde almistim.bundada giymeye basladm.hamileligi hep onla gecrdim diyebilirim esofman falan rahat olmuyo cunku.lcw den almistm bn

Anladım sağol. Doktorum elevit verdi sağlık ocağıda decavit verdi. Eleviti bitirince kullan dedi. Kullanıyorum günde 1 tane. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ya:))

Merhaba kizlar iyi aksamlar. Yarin icin perinatologa randevu aldim tam 20 haftalik olacagiz detayli bakar umarim

22.haftada daha sağlıklı sonuç veriyor galiba. ama bakar tabi. 19.24 hafta arasında yapılıyor. sağlıklı güzel sonuçlarla gel inşallah.

günaydınnnn boğaz şişliğiyle güne merhaba dedim adaçayı ve elma sirkesi gargarası dışında önerebileceğiniz bişey varmı

merhaba bana maltofer fol verdiler tüp şeklinde günde 2 tane içiceksin dedi ama tadı iğrençti içemedim. doktorum ilacımı değiştirdi ferplex fol içiyorum artık tadı çok güzel bayıla bayıla içiyorum

günaydın kızlar, ya ben hala hiç hissetmiyorum... sanki hissetmeye başlasam biraz rahatlayacağım. Doktor randevum da 22 aralık ta... Detaylı ultrason için ise 12 Ocak ta gideceğim. İnşallah artık hissederim de miniğimin iyi olduğunu bilirim.
Bir de iki gündür aşırı başım ağrıyor, hala biraz nezle gibiyim belki de o yüzdendir ama hayatımda hiç böyle başım ağrımamıştı...
Acaba hissetmek için yapabileceğim bişey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…