Ben ilk hamileligimde almistim.bundada giymeye basladm.hamileligi hep onla gecrdim diyebilirim esofman falan rahat olmuyo cunku.lcw den almistm bnMerhaba kızlar, ben geldim, 9-10 mayıs tahmini doğum tarihi :)) henüz ihtiyacım yok ama yakında olucak hamile taytı alan varmı ? nerden aldınız acaba ? he birde bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık :)
Cok guzelmis.gule gule giydr insallhkızlar bu tulumu çok beğendim. bulursam alacağım inşallah meleğime .
Anladım sağol. Doktorum elevit verdi sağlık ocağıda decavit verdi. Eleviti bitirince kullan dedi. Kullanıyorum günde 1 tane. Sıkıntı olsa doktor söylerdi ya:))Gebelerin alması gerek günlük miktarlar var işte kuzum onlara bakıp dikkatli olmakta yarar var tabi çokta paranoyaya gerek yok ilacı ben zaten sevemedim çok baş ağrısı yapıyor o yüzden üç günde bir içiyorum
20-24 arası bakılıyor galiba bakar büyük ihtimal, kızımda 22. Haftada gitmiştim bunda bende erken gidebilirimMerhaba kizlar iyi aksamlar. Yarin icin perinatologa randevu aldim tam 20 haftalik olacagiz detayli bakar umarim
Merhaba kizlar iyi aksamlar. Yarin icin perinatologa randevu aldim tam 20 haftalik olacagiz detayli bakar umarim
Cok guzelmis.gule gule giydr insallh
Direk randevu alınabiliyor mu hayırlı sonuclarla gel insallahMerhaba kizlar iyi aksamlar. Yarin icin perinatologa randevu aldim tam 20 haftalik olacagiz detayli bakar umarim
Sağol canım bende kendimi kaptırıyorum bugün de başka renklerden ördüm hem rahatlıyorum hem güzel şeyler çıkıyo hoşuma gidiyo :)Ne güzel ormussun, benimde öresim geldi, örgü yapmayı çok severim beynim boşalır örerken, çok keyifli
oy annesi harikaa :)kızlar bu tulumu çok beğendim. bulursam alacağım inşallah meleğime .
Geçmiş olsun. Adaçayı gebelikte zararlidir benim bildiğim, zencefil kaynatıp balla icerbilirsiniz belki.günaydınnnn boğaz şişliğiyle güne merhaba dedim adaçayı ve elma sirkesi gargarası dışında önerebileceğiniz bişey varmı
teşekkür ederim..adaçayını içmiyorum gargara yapıyorumGeçmiş olsun. Adaçayı gebelikte zararlidir benim bildiğim, zencefil kaynatıp balla icerbilirsiniz belki.
Merhaba kızlar Hayırlı akşamlar
Decavit vitamin ilacı ne zamana kadar kullanılıyor ?
Doktorum bugün bu (Maltofer fol ) Demir ilacını verdi kullananınız var mı ?
Ayın 24 ün de tetanoz aşım var.
26 sın da detaylı ultrason a giricem aramızda giren oldu mu detaylıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?