yok cnm m alırım herhalde. zaten hamile kıyafetini kendi bedeninde almak lazımmış. peki penyemi kumaşı tayt kumaşımı yoksa. çorapsız giysem iç gösterir mi?

penye yani öyle kışlık taytlardan değil. bence iç göstermez gibi.

Test sonucunuz ne kadar sürede çıktı,ben de stresli bir bekleyişteyim çünkü

Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba

Canım benim bulantılarım tam olarak 14. Haftada kesildi. Sonara yavaş yavaş koku hassasiyetim azaldı ağzımın tadı yerine geldi. Ne olduysa ondan sonra olmaya başladı şimdi 18+4 üm tam iki kilo aldım. Çok almadım aslında ama metabolizmam normalde çok hızlıdır ondan fazla geliyo

Merhaba kızlar Hayırlı akşamlar

Decavit vitamin ilacı ne zamana kadar kullanılıyor ?
Doktorum bugün bu (Maltofer fol ) Demir ilacını verdi kullananınız var mı ?

Ayın 24 ün de tetanoz aşım var.
26 sın da detaylı ultrason a giricem aramızda giren oldu mu detaylıya

kalınlığı nasıl cnm bu havalarda giyilir mi ? kot aldım bende geçen ordan, oda rahat.
Kumaşı kalın kışlık bir kumaş ama ben tek giymiyorum pentiden hamile çorabı aldm onla giyiyorum çok üşüyen biriyim

Canım decavit hiç kullanmadım ben. Ama 3. Ayımı tamamladıktan sonra maltofere başladım. Hala da devam içmeye

Doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada duruma göre devam ettiriyor doktorlar yalnız içinde a vitamini var beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ve kilo aldırıyor son aylarda

Hayırlı olsun,erkek çoğunluğu devam ediyor

Doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada duruma göre devam ettiriyor doktorlar yalnız içinde a vitamini var beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ve kilo aldırıyor son aylarda
A vitamininin fazlası zarar diye biliyorum bende ama beslenmeye nasıl dikkat edicez bir fikrin var mı? İçinde A vitamini olmayan şeylerden mi yemek lazım

Hayırlı olsun oğluşun :) biz de bugün öğrendik kız hissediyodum pat diye %100 erkek dedi anlık şoka girdim
Oylamak için detaylıyı bekliyorum değişebilir diye

Hayırlı olsun oğluşun :) biz de bugün öğrendik kız hissediyodum pat diye %100 erkek dedi anlık şoka girdim
Oylamak için detaylıyı bekliyorum değişebilir diye
Aynı duyguları yaşamışız :) ben de oylamaya katılmamıştım değişir diye ama bu sefer bacak arasına bakmadan düz yatışından gösterdi pipiyi
Size de hayırlı olsun sağlıkla gelsinler

A vitamininin fazlası zarar diye biliyorum bende ama beslenmeye nasıl dikkat edicez bir fikrin var mı? İçinde A vitamini olmayan şeylerden mi yemek lazım
Gebelerin alması gerek günlük miktarlar var işte kuzum onlara bakıp dikkatli olmakta yarar var tabi çokta paranoyaya gerek yok ilacı ben zaten sevemedim çok baş ağrısı yapıyor o yüzden üç günde bir içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…