yok cnm m alırım herhalde. zaten hamile kıyafetini kendi bedeninde almak lazımmış. peki penyemi kumaşı tayt kumaşımı yoksa. çorapsız giysem iç gösterir mi?
Test sonucunuz ne kadar sürede çıktı,ben de stresli bir bekleyişteyim çünkülütfen moralinizi bozmayın ben de nifty testi yaptırdım. 2'li testi hiç yaptırmadım hatta çünkü yaşım 35 üzeri olduğundan kesin riskli çıkacaktı hiç moralimi bozmak istemedim. Benim sonucum güzel geldi, eminim sizinki de öyle olacak. Zaten doktorum da benimle aynı fikirdeydi 2'li ve 3'lü testler sadece bir olasılık veriyor. İleride (faaliyetleri karşılanabildiği zaman) herkes sadece nifty testlerini yaptırıcak. Bazı avrupa ülkelerinde şimdiden bu uygulama var ve devlet karşılıyor. Canınızı sıkmayın, biliyorum çok stresli ama güzel haberler alacaksınız inşallah.
Test sonucunuz ne kadar sürede çıktı,ben de stresli bir bekleyişteyim çünkü
Bugün tam 15 gün oldu.Ne kadar sakin olmaya çalışsam da nafile,teşekkür ederim cevabınız içintam 15 gün sonra çıktı benimki, ben de özellikle sonucun gelmesine yakın çok stres olmuştum. İçinizi ferah tutun...
18haftada kilo aldimKızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Kumaşı kalın kışlık bir kumaş ama ben tek giymiyorum pentiden hamile çorabı aldm onla giyiyorum çok üşüyen biriyimkalınlığı nasıl cnm bu havalarda giyilir mi ? kot aldım bende geçen ordan, oda rahat.
Merhaba kızlar Hayırlı akşamlar
Decavit vitamin ilacı ne zamana kadar kullanılıyor ?
Doktorum bugün bu (Maltofer fol ) Demir ilacını verdi kullananınız var mı ?
Ayın 24 ün de tetanoz aşım var.
26 sın da detaylı ultrason a giricem aramızda giren oldu mu detaylıya
Doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada duruma göre devam ettiriyor doktorlar yalnız içinde a vitamini var beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ve kilo aldırıyor son aylardaMerhaba kızlar Hayırlı akşamlar
Decavit vitamin ilacı ne zamana kadar kullanılıyor ?
Doktorum bugün bu (Maltofer fol ) Demir ilacını verdi kullananınız var mı ?
Ayın 24 ün de tetanoz aşım var.
26 sın da detaylı ultrason a giricem aramızda giren oldu mu detaylıya
Hayırlı olsun,erkek çoğunluğu devam ediyorKızlar bugün ben de cinsiyet öğrendim :) doktor ilk tahmin kız demişti sonraki haftalarda göstermedi bugün bir gittim ben kız beklerken doktor erkek dedi :) çevremdeki herkes de 5. Aya kadar göstermedi ye kızdır diyordu
Hiç sevemedim decaviti bu kontrolde bıraktırır sandım olmadı devamDoğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada duruma göre devam ettiriyor doktorlar yalnız içinde a vitamini var beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ve kilo aldırıyor son aylarda
A vitamininin fazlası zarar diye biliyorum bende ama beslenmeye nasıl dikkat edicez bir fikrin var mı? İçinde A vitamini olmayan şeylerden mi yemek lazımDoğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonrada duruma göre devam ettiriyor doktorlar yalnız içinde a vitamini var beslenmeye dikkat etmek gerekiyor ve kilo aldırıyor son aylarda
Hayırlı olsun oğluşun :) biz de bugün öğrendik kız hissediyodum pat diye %100 erkek dedi anlık şoka girdimKızlar bugün ben de cinsiyet öğrendim :) doktor ilk tahmin kız demişti sonraki haftalarda göstermedi bugün bir gittim ben kız beklerken doktor erkek dedi :) çevremdeki herkes de 5. Aya kadar göstermedi ye kızdır diyordu
Evet oylamaya baktım da erkek çoğunlukta :) hayırlı sağlıklı olsunlarHayırlı olsun,erkek çoğunluğu devam ediyor
Aynı duyguları yaşamışız :) ben de oylamaya katılmamıştım değişir diye ama bu sefer bacak arasına bakmadan düz yatışından gösterdi pipiyiHayırlı olsun oğluşun :) biz de bugün öğrendik kız hissediyodum pat diye %100 erkek dedi anlık şoka girdim
Oylamak için detaylıyı bekliyorum değişebilir diye
Amin canım ne demek :):)Ayy Allah razı olsun düşünmeniz yeter :))
Gebelerin alması gerek günlük miktarlar var işte kuzum onlara bakıp dikkatli olmakta yarar var tabi çokta paranoyaya gerek yok ilacı ben zaten sevemedim çok baş ağrısı yapıyor o yüzden üç günde bir içiyorumA vitamininin fazlası zarar diye biliyorum bende ama beslenmeye nasıl dikkat edicez bir fikrin var mı? İçinde A vitamini olmayan şeylerden mi yemek lazım
Amin canım teşekkür ederim :)
amin canım teşekkür ederim :)nerde oturuyorsun sana da öreyim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?