- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
İşte annelik bu :) yani o acıları mide bulantılarını bile hissederken aslında kendimizden çok onları düşünüyoruz.
Ya bende aşırı sinir var kızlar sizde de öyle mi ?
Evet bende de bi agresiflik varİşte annelik bu :) yani o acıları mide bulantılarını bile hissederken aslında kendimizden çok onları düşünüyoruz.
Korkmayın ara sıra gelip gidiyor aylar geçtikçe kaybolur dualarım seninle hayırlı haberle gelin inşallahGünaydın kızlar ben de öğleden sonra kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum
Çünkü belirtilerim azalıyor sanki
bende gerginlik var ama kahveyi birakmamdan kaynakli sanirim. gune kahve ile baslayan biriydim :))İşte annelik bu :) yani o acıları mide bulantılarını bile hissederken aslında kendimizden çok onları düşünüyoruz.
Ah türk kahvesine bayılıyorum bende ama uzak duruyorum :) çok özledimbende gerginlik var ama kahveyi birakmamdan kaynakli sanirim. gune kahve ile baslayan biriydim :))
iyi yapmıssın ama canım :) inşallah atlatırsın kolayca :)Bende akşamları da olsa sigara içiyordum bi anda onu da kestim ondan da kaynaklı olabilir. İşim gereği de sinir yapıyorum. off off
cikolata yiyor musunuz peki onda da kafein varmis . annem abartma dedi bu kadar ama ne bileyim :Ah türk kahvesine bayılıyorum bende ama uzak duruyorum :) çok özledim
Valla ben yememeye çalışıyorum canım, ama genel olarak zararlı oda.cikolata yiyor musunuz peki onda da kafein varmis . annem abartma dedi bu kadar ama ne bileyim :
Şu sıralar yemiyorum ama gecen hafta akşam uzerine dogru tatlı çekince canım yiyodum bi paketcikolata yiyor musunuz peki onda da kafein varmis . annem abartma dedi bu kadar ama ne bileyim :
aşşşşırıı sinirliyim. Genel sinirlenme gerekçelerimde yan baktı, yanıma yattı, bana mı taktı, kaşının altında nasıl göz vardıİşte annelik bu :) yani o acıları mide bulantılarını bile hissederken aslında kendimizden çok onları düşünüyoruz.
Ya bende öyleyim. bir de rahatlayamıyorum ve kafama takıyorum en sinir olduğum şey de bu. Dün eşim annesiyle konuşuyor beşikten bahsediyorlardı, eşimde şakasına marangozda yapılıyor bunlar dedi, offff sen misin bunu diyen diye giriştim adama :) kendime zarar işte keşke takmasam bir şey :)aşşşşırıı sinirliyim. Genel sinirlenme gerekçelerimde yan baktı, yanıma yattı, bana mı taktı, kaşının altında nasıl göz vardıparçalamak istiyorum herkesi hem de öyle böyle değil. Sorgu odasındaki kötü polis ben olayım saatlerce bağırayım iistiyorum karşımdakine sinir olduğumun etini bir ısırayım koparınca rahatlayayım istiyorum inanılmaz derecede sinirliyim sakin kalmak için içimden sayı mı saymıyorum nefes mi almıyorum neler neler. Sonrada oturup ağlamak istiyorum ama üzgün olduğum için değil. Sanki doluyorum doluyorum ağlayınca taşıp rahatlıyorum. canım ağlamak istediği için ağlıyorum başka bi sebebi yok bile. Ne kadar devam eder ki böyle. bezdirdim adamı 2 haftadır
ahahaha ben anlatayım. iki gün önce eve gider gitmez uyudum. gün içinde de durmadan uyukluyorum. Eşim eve giderken ben biliyordum başıma geleceği dedi. Cümle bu kadar. vay efendim beni anlamıyorsun ben nazlı bi insan mıyım rol mü yapıyorum o rahatını bozmasın diye ben kendimi mi yorayım. Yemeğini yapmışım ısıtıp yemesi kalmış sadece millet mutfağa giremiyor ben sana çeşit çeşit yemek yapıyorum üstüne çalışıyorum. eğer ola ki sen hasta olursan o zaman ben de söylenicem. sonrasında da içini çeke çeke ağlama ben keyfimden mi uyuyorum diyeYa bende öyleyim. bir de rahatlayamıyorum ve kafama takıyorum en sinir olduğum şey de bu. Dün eşim annesiyle konuşuyor beşikten bahsediyorlardı, eşimde şakasına marangozda yapılıyor bunlar dedi, offff sen misin bunu diyen diye giriştim adama :) kendime zarar işte keşke takmasam bir şey :)
Yaaa canım çok güldüm inan :) allah kocalarımıza da sabır versin. :)))) bizlere de .ahahaha ben anlatayım. iki gün önce eve gider gitmez uyudum. gün içinde de durmadan uyukluyorum. Eşim eve giderken ben biliyordum başıma geleceği dedi. Cümle bu kadar. vay efendim beni anlamıyorsun ben nazlı bi insan mıyım rol mü yapıyorum o rahatını bozmasın diye ben kendimi mi yorayım. Yemeğini yapmışım ısıtıp yemesi kalmış sadece millet mutfağa giremiyor ben sana çeşit çeşit yemek yapıyorum üstüne çalışıyorum. eğer ola ki sen hasta olursan o zaman ben de söylenicem. sonrasında da içini çeke çeke ağlama ben keyfimden mi uyuyorum diye
Kardeşim dün aradı bulantın başladı mı başlamadı belki olmaz dedim. O da bulantı kötü bişey değil hatta bulantı olunca çocuk tutunuyor daha sağlam oluyor derler dedi vay efendim sen bunu nasıl dersinsen bana moral mi veriyorsun aklıma kurt mu sokuyorsun diye kıza başladım bu kez. yani benim midem hiç bulanmazsa ben çocuğuma bişey olacak xxx kardeşim de şu olayı anlatmıştı hatta diye aklıma gelip üzüleyim mi diye kıza demediğimi bırakmadım
aslında çok pozitifim hamileliğim konusunda bebito dışında herkes sinirimi bozuyor bi kaç gündür sadece
Canım bildiğim kadarı ile o eti yersen geçer.Ya kızlar ben gebeliğimi öğrendiğimde kurban bayramıydı ve 3 haftalık hamileymişim tabi. Malum kurban yaptık ordada kestim sonra evdede kestim eti şimdi sağlık ocagının verdiği dergide çiğ etten bulaşan toksoplazma enfeksiyonu varmış bende bilmiyodum elimi falan tabi yıkadım ama içime korku düştü o ortamdaydım sonuçta kimsede bişey demedi bişey olurmu sizceağlıycam düşünmekten.
amiiincanım hepimiz için inşallahHadi gözün aydın canım sıradaki güzel geçen kontrol günleri gelsiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?