- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Etide yedim iyi pişmiş halde ama içime korku girdi aslında bugun kan testi verdim tabi çıkarsa orda çıkar heraldeCanım bildiğim kadarı ile o eti yersen geçer.
bkn. Toxoplasma Gondii adı verilen parazitin vücuda girmesiyle oluşan bir hastalıktır. Parazit bazı hayvanların vücutlarında bulunur ve bu hayvanların etlerininin pişirilmeden ya da az pişmiş yenmesiyle insana geçebilir.
Son çikolatalarini iştahla ye.Haftaya cikolatadan nefret edeceksincikolata yiyor musunuz peki onda da kafein varmis . annem abartma dedi bu kadar ama ne bileyim :
:)))Son çikolatalarini iştahla ye.Haftaya cikolatadan nefret edeceksin
Kötü düşünme canım, iyi etmişsin test yaptırmakla , güzel sonuç çıkacak sokma canını. En azından küçükte olsa belirti olacağını düşünüyorum çünkü. Bundan sonrası içinde dikkat edelim hepimiz. Sonuç çıkınca bize de haber ver canım.Etide yedim iyi pişmiş halde ama içime korku girdi aslında bugun kan testi verdim tabi çıkarsa orda çıkar heralde
Benim doktorum henüz test istemedi benden. Pazar günü gideceğim o zaman yapılacak demişti.Toxoplasma testi yaptırdınız mı kızlar istedi mi doktorunuz
Bimzan benim ki 1 gün var hayırlı olsun :) kan testi belli oldu di mi olduysa kaç değeri çıktı?
badeyilmaz boy ve kilonuda öğrenebilir miyim listeye ekleme yapıcam
Canım cok saol inşallah bir şey çıkmaz amin.Kötü düşünme canım, iyi etmişsin test yaptırmakla , güzel sonuç çıkacak sokma canını. En azından küçükte olsa belirti olacağını düşünüyorum çünkü. Bundan sonrası içinde dikkat edelim hepimiz. Sonuç çıkınca bize de haber ver canım.
5+3 düm canım dün 3300 dü benimde kişiden kişiye değişiyo önemli olan 2 günde 2ye katlamasımerhaba kızlar 5+5 günlük bhcg 11980 normal midir.
Hayırlısı olsun canım. En az 2000 lerde olması lazım.ben bugün kontrole gittim beta 430 haftaya cuma gel dedi,kese için ve kalp atışı için beta kaç olmalı kızlar bilen var mı?
normal tabi canim . onemli olan duzgun artip atmadigi . en son kacti .merhaba kızlar 5+5 günlük bhcg 11980 normal midir.
Çıkmaz kuzum merak etme sen içini rahat tut. Bana da haber ver olur muCanım cok saol inşallah bir şey çıkmaz amin.
Tamam canım haber vereceğim teşekkür ederim.Çıkmaz kuzum merak etme sen içini rahat tut. Bana da haber ver olur mu
amin canım inş ALLAHım hepimizinkini de sağlıkla hayırlısyla tamamına erdirsinHayırlısı olsun canım. En az 2000 lerde olması lazım.
Hayorli olsun cnm.bnmde 4+5 ama 650 bhcg seninki nasl oyle yuksekki.neyw gore artiyo acabamerhaba kızlar 5+5 günlük bhcg 11980 normal midir.
hosgeldin canim . hayirli olsun hamilelegin . benim cok hafif bulantim var ama gunluk hayatimi etkilemiyorgünaydın kızlar bende nasipse mayıs annesi olacağım..ama bende şuan bulantı vs bişey yok erken mi başlaması için acaba sizde durumlar nasıl bu haftada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?