2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canim korkuyordun sukur bir şey çıkmamış.o parlamayı çok duyuyorum önemli değil bence
Çok sağol canım
Şükür Allahın izniyle hayırlı haberlerle atlattık çok stres yapıyodum
Çok detaylı araştırmadım ama bir kaç yerde bende denk geldim canım

yenidogan sampuanda ne tavsiye edersiniz? unibayb nasildir sizce fikri olanlari bekliyorum siparis etcem ama karar veremedim.bübchenle ikisi arasinda gidip geliyorum.

Allah Allah konsantre olması için konuşmamasımı gerekiyor.? Biz normal bı gebe değil perinatoloji bölümü hastasıyız farkındamı acaba.
Ben doktorla gayet güzel konuştum.
Her soruma cevap verdi, onlarda sorular sordu.
İkinci bi doktor geldi. O da aynı şekilde.
Hatta beni detayliya geç aldılar, bebek sırtını dönmüştü bişeyler ye yürü gel dediler. Beni beklediler. Mesai saatleri de bitmişti iki doktorda gitmedi bekledi beni.
İstersen özelden uterin arter değerlerini at bakalım. Grafik değilde değerler önemli.

Doktorun genel muayene tarzı o şekildeymiş en son açıklama yapıyormuş
Sessiz kalıp muayeneye dalarsam korkma ben birşey söylemedikçe dedi bende aklımdakini bile sormadım

Valla bana hiç ters gelmiyor. Üç kuruşun hesabını yapar olduk.
300 lira mama içmez bizi emerse Canım. Biz 4 buçuk yıl önce sadece mamaya ayda 200 300 veriyorduk. Oda netten uyguna bulup aldığımız yoksa marketler çok pahalı. Bu defa emzirmek için elşmden geleni yapıcam. Hem organik hem beleş
Ben alt açma hiç almadım battaniye görüyordu işimi :)

yenidogan sampuanda ne tavsiye edersiniz? unibayb nasildir sizce fikri olanlari bekliyorum siparis etcem ama karar veremedim.bübchenle ikisi arasinda gidip geliyorum.
Sana kalmış canım henüz tavsiye edemiyorum kullanmadığımız için :)) ama sorarsan sen ne alacaksın diye bübchen alıcam.
Yaa biz canbebenin 10lu alt açmasını alıp 1 sene kullanmıştık Ama diyorum erkek bebekte çiş falan kaçırma sıçrama olayı olur mu bu yüzden gerekir mi acaba?

Merhabalar kızlar iyi haberlerle gelenler olmuş darısı bize artık yarın öğlen 1 de biz gidicez bakalım bizim küçük hanımla ayrintiliya inşallah iyi haberlerle döneriz bugün sağ kasigimda batma ve ağrı var kızlar bı kaç kişinin yazdığını da gördüm büyüdüğünden mi acaba yada ayağımı felan mi üşüttüm acaba....

Canım büyüdükçe olabiliyor. Zaten yarın detaylıya gireceksen tehliklei bir durum varsa derler. Ama ayakları sıkı tutmak da çok mühim. Hayırlı haberlerle gelmen ümidiyle.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…