Çok sağol canımGeçmiş olsun canim korkuyordun sukur bir şey çıkmamış.o parlamayı çok duyuyorum önemli değil bence
Allah Allah konsantre olması için konuşmamasımı gerekiyor.? Biz normal bı gebe değil perinatoloji bölümü hastasıyız farkındamı acaba.Yok kuzum inan ol kafama takmıyorum ben inanıyorum bebeğim çok sağlıklı Allahın izniyle
Kan akışı ters olması nasıl oluyor canım
Uterin anneden bebeğe giden kan akışı oluyor demi
Onun yorumlaması tam olarak nasıl oluyor
Doktor muayeneye başlamadan önce dikkat gerektiren bir işlem olduğu için çok konuşmam konsantre olmak için dedi
Bende sormadım dikkati dağılmasın diye
1tarafın kan akışını ölçtü,diğer tarafı ölçerken bana coraspin kullanıp kullanmadığımı sordu
O tarafın grafiğinde bir farklılık var kafama takıldı
Bebeğin gelişiminde bir gerilik olmadığınıda söyledi ama kafama takıldı
Doktorun genel muayene tarzı o şekildeymiş en son açıklama yapıyormuşAllah Allah konsantre olması için konuşmamasımı gerekiyor.? Biz normal bı gebe değil perinatoloji bölümü hastasıyız farkındamı acaba.
Ben doktorla gayet güzel konuştum.
Her soruma cevap verdi, onlarda sorular sordu.
İkinci bi doktor geldi. O da aynı şekilde.
Hatta beni detayliya geç aldılar, bebek sırtını dönmüştü bişeyler ye yürü gel dediler. Beni beklediler. Mesai saatleri de bitmişti iki doktorda gitmedi bekledi beni.
İstersen özelden uterin arter değerlerini at bakalım. Grafik değilde değerler önemli.
Muslera %93 doğal cnm zararlı kimyasallarda yok içinde.yenidogan sampuanda ne tavsiye edersiniz? unibayb nasildir sizce fikri olanlari bekliyorum siparis etcem ama karar veremedim.bübchenle ikisi arasinda gidip geliyorum.
Valla bana hiç ters gelmiyor. Üç kuruşun hesabını yapar olduk.bu enflasyonla iki yuz lira zam ne ki .levent kircanin zam skeci vardi aklima geldi yine.hatirladikca gulerim.simdi bide asgari ucreti belirleyecekler bakalim gorecez orada da ne şahane zamlar gelecek.
Bugun alisverise ciktik pamuk islak mendil alt acma bezi falan alayim dedim yemin ederim gözüm cok korktu.bebek olunca surekli alacaksin bunlari. benim tahminim aylik en az ilk donemde her ay artı 300 lira masrafi cıkar.
Biz simdi boyle konuşuyoruz tabi maddi olanaklari iyi olan arkadaslara ters gelebilir ama anca ayi ceviren benim gibi arkadaslar varsa onlar dediklerimi daha iyi anlar
Sana kalmış canım henüz tavsiye edemiyorum kullanmadığımız için :)) ama sorarsan sen ne alacaksın diye bübchen alıcam.yenidogan sampuanda ne tavsiye edersiniz? unibayb nasildir sizce fikri olanlari bekliyorum siparis etcem ama karar veremedim.bübchenle ikisi arasinda gidip geliyorum.
Yaa biz canbebenin 10lu alt açmasını alıp 1 sene kullanmıştıkValla bana hiç ters gelmiyor. Üç kuruşun hesabını yapar olduk.
300 lira mama içmez bizi emerse Canım. Biz 4 buçuk yıl önce sadece mamaya ayda 200 300 veriyorduk. Oda netten uyguna bulup aldığımız yoksa marketler çok pahalı. Bu defa emzirmek için elşmden geleni yapıcam. Hem organik hem beleş
Ben alt açma hiç almadım battaniye görüyordu işimi :)
Ben kullanıyorum oğluma ilk baştan buyana memnunum tavsiye ederim cnmyenidogan sampuanda ne tavsiye edersiniz? unibayb nasildir sizce fikri olanlari bekliyorum siparis etcem ama karar veremedim.bübchenle ikisi arasinda gidip geliyorum.
Beni kabız yapmıştı canım ama ishal olanda var. Yapıyor yani korkmaKızlar demir ilacı ishal eder mi??? Olan varmı???
hamilelikten once cok kullandim ama simdi kullandigim takviyenin icinde de var canm.Ben ishal etkisini hic duymadim genelde kabiz eder ama ishal baska yedigin birseyden olmasin ?Kızlar demir ilacı ishal eder mi??? Olan varmı???
Canım büyüdükçe olabiliyor. Zaten yarın detaylıya gireceksen tehliklei bir durum varsa derler. Ama ayakları sıkı tutmak da çok mühim. Hayırlı haberlerle gelmen ümidiyle.Merhabalar kızlar iyi haberlerle gelenler olmuş darısı bize artık yarın öğlen 1 de biz gidicez bakalım bizim küçük hanımla ayrintiliya inşallah iyi haberlerle döneriz bugün sağ kasigimda batma ve ağrı var kızlar bı kaç kişinin yazdığını da gördüm büyüdüğünden mi acaba yada ayağımı felan mi üşüttüm acaba....
Ben oldum :)) İlacı bıraktım geçti ishalde.Kızlar demir ilacı ishal eder mi??? Olan varmı???
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımMerhabalar kızlar iyi haberlerle gelenler olmuş darısı bize artık yarın öğlen 1 de biz gidicez bakalım bizim küçük hanımla ayrintiliya inşallah iyi haberlerle döneriz bugün sağ kasigimda batma ve ağrı var kızlar bı kaç kişinin yazdığını da gördüm büyüdüğünden mi acaba yada ayağımı felan mi üşüttüm acaba....
Bende de tam değil ama iki gündür bi gariplik varBen oldum :)) İlacı bıraktım geçti ishalde.
Ama ben sağlık ocağından aldığımızı kullanmaya başlamıştım. Yarın ferrum yazdırcam Doktora.
Vegaferondu canım yanlış hatırlamıyorsam Eğer.Bende de tam değil ama iki gündür bi gariplik vargynoferon kullanıyorum seninkide mi ondandı canım
Sağol canımKızlar madam10’da yine büyük indirim olacakmış 10 aralıkta. Bugün sorulan şampuanlardan falan da var gördüğüm kadarıyla. İndirim gece 12de başlıyor ilgilenen varsa
Pazar günleri böyle sessiz oluyor genelde sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?