Düşük yaptığın bebekten mi aldilar.ne saçma bir şey izinsiz yapılır mı.tabi kendilerine yapılmadığı için anlamıyorlar.gecnis olsun canim ne acimistir.uff her şeyi kadınlar cekiyoİyi ki anestezi almışın, anestezi olmadan çok zor. Aynı konu değil ama 2. Kez düşük yapmıştım haziran ayinda. Genetik olarak sorun var mi diye fetüsten parça alıp incelemeleri gerekiyormuş bunu bana söylemeden anestezi ve ilaç vermeden canlı canlı parça aldılarben muayene olucam sandım doktor da güya panik olmayın diye küçük bu şey dedi,içerde feryat icindeyim, eşim ben oldugumu anlamamiş içerde başka birine yapılıyor sanmış. Saatlerce ağladım heralde. Sonra tabiki bize söylemeden böyle bir şey yapıldığı icin eşim ortalığı ayağa kattı bunu en azından soylemeliydiniz diye, yine canım yanacaktı ama çok ani oldu. Düşününce bile ağlamak geliyor icimden. Çok şükür geçti o günler.
Noldu kız
Hiç pazar gibi değil bugünNoldu kız
Burası da yağmurlu karanlıkHiç pazar gibi değil bugün
Burası güneşli gibi amaa eşimi ikna edemiyorum dışarı çıkmaya kös kös evde oturuyoruzBurası da yağmurlu karanlık
Nerdeydin kuzu senBurda da hava buz gibi karşı tepelere kar yagdi sadeceEki Görüntüle 2213705
Biz mecburiyetten çıktık iyi oldu hava aldımBurası güneşli gibi amaa eşimi ikna edemiyorum dışarı çıkmaya kös kös evde oturuyoruz
Ne iyi olmuş işte bahaneyle temiz hava almışsınızBiz mecburiyetten çıktık iyi oldu hava aldım
Ara ara çoğalabilir canım kızın büyüdükçeHafifledi biraz ama bugun midem yana yana bi hal oldum. Cocugum iyi olsun da ben her turlu agriya siziya raziyim. Daha buyudukce neler olacak bakalim :)
Sevilmicek gibide değil kiOy mayosunu sevdigiiimmm
Evet canım Allah yokluğunu göstermesin devamlı gidip gelemesek bile telefonla konuşuyoruz dertleşiyoruz yol gösteriyor sağolsun ❤ne guzel insanin kiz kardesi olmasi.keske benimde bi kiz kardesim olsaydi .dertlesirdim gider gelirdim.yoldas olurdu
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen yemeği falan hiç kafaya takma işler hallolur gider yeterki sağlık olsun bebişlerimiz iyi olsun gerisi hiç önemli değilMerhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Altına birşeyler giyince tam olur kuzum kışa girerken zaten 5 aylık falan olucaklarCanım 0 3 çok minikti bunları ilk 3 aylık dönem için aldım altına da bir şey giyince daha iyi olur diye düşündüm.
Sağolasın canım Allah razı olsun attık stresi çok şükür ❤Hadi geçmiş olsun canım. Ben bir çok hamilede duydum zaten onu. Ve çoğunlukla geçiyor. Onun dışında sorun yoksa hiç takma bile kafana. Doktor gerekli bilgiyi vermiş zaten
Evet canım bizede doktor aynı açıklamayı yaptı tek başına bir anlamı yokmelike222 canim benim oglumdada ayrintili ultrasonda bakilirken kalbinde kucuk bi parlama gorunuyor bu buyuk ihtimal gecer ama yinede ben soylemek zorundayim size demisti. Kendi doktorum sakin korkma bu tek basina bisey anlam ifade etmiyor birkac sey beraber degerlendirilip bebekte bi sikinti olup olmadigi anlasiliyor demisti. Ben de netten okuyup baya kendimi strese sokmustum. Oglusum suan cok sukur buyuyor hic bir sikintimiz yok
Bursa canimNerdeydin kuzu sen
Geçmiş olsun canim korkuyordun sukur bir şey çıkmamış.o parlamayı çok duyuyorum önemli değil benceEvet canım bizede doktor aynı açıklamayı yaptı tek başına bir anlamı yok
Eğerki ense kalınlığı veya burun kemiği istenilen düzeyde olmasaydı amniyonsentez öneririrdim down sendromu için dedi
Ama hiç gerek yok sizin bebeğiniz gayet sağlıklı dedi (çok şükür)
Senin oğlunada maşallah canım inşallah biran önce geçer bu durum sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız
Yok kuzum inan ol kafama takmıyorum ben inanıyorum bebeğim çok sağlıklı Allahın izniylemelike222 cnm ya ensesi kalın olsa bile o bebek sağlıksız demek değil inan. Burun kemiği de bi ölçü olabilir fakat doktorların söylemedikleri anneyi bile bile telaşa soktukları bı konu var. Kan akışı ters ise bebekte sorun var demektir. Kan akışı normal, burnu var, ensesi biraz kalın diye onca pahalı test yaptırıyorlar insanlara yazık günah vallahi.
Hadi ben bunu araştırdım öğrendim.
Bilmeyen onca anne adayı var hastane koridorlarında nasıl ağlıyorlar. Valla yazık günah ya.
Ayrıca bebeğinde de hiç bir şey yok cnm benim. Doktorunda söylemiş zaten. Hiç kafana takma.
Ay her gidiş gelişte insana bı rahat kafa bırakın ya.
Valla sorunlarım olmasa artık hastane göresim yok gidicem ormana doğurucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?