2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 canim benim oglumdada ayrintili ultrasonda bakilirken kalbinde kucuk bi parlama gorunuyor bu buyuk ihtimal gecer ama yinede ben soylemek zorundayim size demisti. Kendi doktorum sakin korkma bu tek basina bisey anlam ifade etmiyor birkac sey beraber degerlendirilip bebekte bi sikinti olup olmadigi anlasiliyor demisti. Ben de netten okuyup baya kendimi strese sokmustum. Oglusum suan cok sukur buyuyor hic bir sikintimiz yok

Düşük yaptığın bebekten mi aldilar.ne saçma bir şey izinsiz yapılır mı.tabi kendilerine yapılmadığı için anlamıyorlar.gecnis olsun canim ne acimistir.uff her şeyi kadınlar cekiyo

ne guzel insanin kiz kardesi olmasi.keske benimde bi kiz kardesim olsaydi .dertlesirdim gider gelirdim.yoldas olurdu
Evet canım Allah yokluğunu göstermesin devamlı gidip gelemesek bile telefonla konuşuyoruz dertleşiyoruz yol gösteriyor sağolsun ❤
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen yemeği falan hiç kafaya takma işler hallolur gider yeterki sağlık olsun bebişlerimiz iyi olsun gerisi hiç önemli değil
Mesele karın doyurmak değil mi kahvaltı tarzı falanda idare edersiniz

Hadi geçmiş olsun canım. Ben bir çok hamilede duydum zaten onu. Ve çoğunlukla geçiyor. Onun dışında sorun yoksa hiç takma bile kafana. Doktor gerekli bilgiyi vermiş zaten
Sağolasın canım Allah razı olsun attık stresi çok şükür ❤
Darısı girecek arkadaşların başına
Evet canım doktorda aynısını söyledi bir çok gebede karşılaştığımız bir problem ama sizin bebeğinizin başka bir sorunu yok çok sağlıklı 30.haftada falan geçer dedi
İnşallah biran önce geçer gider

Evet canım bizede doktor aynı açıklamayı yaptı tek başına bir anlamı yok
Eğerki ense kalınlığı veya burun kemiği istenilen düzeyde olmasaydı amniyonsentez öneririrdim down sendromu için dedi
Ama hiç gerek yok sizin bebeğiniz gayet sağlıklı dedi (çok şükür)
Senin oğlunada maşallah canım inşallah biran önce geçer bu durum sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız

melike222 cnm ya ensesi kalın olsa bile o bebek sağlıksız demek değil inan. Burun kemiği de bi ölçü olabilir fakat doktorların söylemedikleri anneyi bile bile telaşa soktukları bı konu var. Kan akışı ters ise bebekte sorun var demektir. Kan akışı normal, burnu var, ensesi biraz kalın diye onca pahalı test yaptırıyorlar insanlara yazık günah vallahi.
Hadi ben bunu araştırdım öğrendim.
Bilmeyen onca anne adayı var hastane koridorlarında nasıl ağlıyorlar. Valla yazık günah ya.
Ayrıca bebeğinde de hiç bir şey yok cnm benim. Doktorunda söylemiş zaten. Hiç kafana takma.
Ay her gidiş gelişte insana bı rahat kafa bırakın ya.
Valla sorunlarım olmasa artık hastane göresim yok gidicem ormana doğurucam :)

Geçmiş olsun canim korkuyordun sukur bir şey çıkmamış.o parlamayı çok duyuyorum önemli değil bence

Yok kuzum inan ol kafama takmıyorum ben inanıyorum bebeğim çok sağlıklı Allahın izniyle
Kan akışı ters olması nasıl oluyor canım
Uterin anneden bebeğe giden kan akışı oluyor demi
Onun yorumlaması tam olarak nasıl oluyor
Doktor muayeneye başlamadan önce dikkat gerektiren bir işlem olduğu için çok konuşmam konsantre olmak için dedi
Bende sormadım dikkati dağılmasın diye
1tarafın kan akışını ölçtü,diğer tarafı ölçerken bana coraspin kullanıp kullanmadığımı sordu
O tarafın grafiğinde bir farklılık var kafama takıldı
Bebeğin gelişiminde bir gerilik olmadığınıda söyledi ama kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…