2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağol canım

Pazar gönderi böyle sessiz oluyor genelde sanki :))
Yarın doktora gidicez biraz heyecanlıyımm
Rica ederim kuzum
Miniği göreceksin yanii Benim de bazı tahlillerim çıkmamış yarın çıkarsa sağlık ocağına gidebilirim. Gitmişken kalp atışlarını da dinlesem mi dedim de ultrason gibi bi zararı yoktur onun dimi daha yeni dinledik sayılır çünkü

Guzel habelerle gelir insallah butun annelerimiz

Düşük yaptığın bebekten mi aldilar.ne saçma bir şey izinsiz yapılır mı.tabi kendilerine yapılmadığı için anlamıyorlar.gecnis olsun canim ne acimistir.uff her şeyi kadınlar cekiyo
Evet canım kese bozulmuştu bebeğin hepsi düşmemişti, genetik olarak sorun var mi diye tip fakültesinin böyle bir uygulamasına magruz kaldim. Şükür diyorum geçti o günler. Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eylesin. Kimseye bu acilari yaşatmasın.

Evet miniş bakalım boyu kilosu nasıl olmuş meraktayım en son 17-18 cm 300 grdı yanlış hatırlamıyorsam
Yoktur canım bana ebe istediğin zaman dinlemeye gelebilirsin demişti öyle olsa demezlerdi sanıyorum ki. Olmadı yarın gidersin gitmişken de sorarsın ebeden duymak daha rahatlatır :)

Büyümüştür annesi
Bende öyle düşündüm de bilemedim canım, dediğin gibi gidince sorarım ona göre bakarız :)

Büyümüştür annesi
Bende öyle düşündüm de bilemedim canım, dediğin gibi gidince sorarım ona göre bakarız :)
Aslında sağlık ocağına bende gitmek istiyorum vitaminlere baktırmak için amaa erkenden gitmek çok zor geliyor Dra desem bakar mı ki yoksa ne alaka mı der ki.

Aslında sağlık ocağına bende gitmek istiyorum vitaminlere baktırmak için amaa erkenden gitmek çok zor geliyor Dra desem bakar mı ki yoksa ne alaka mı der ki.
Bi şansını dene bence kuzum sanmıyorum bakmam diyeceğini, hamilelikte rutin tahliller bunlar sonuçta :)

E yine büyümüş senin göbüş maşallah

Hahaha sende yani tatlı dille sor bakalım ne diyecek
Yok kız
Sizde de oluyor mu bilmiyorum bak göbüş aynı kalıyor kalıyor sonra birden büyüyor. Büyüme atağı oluyor sanki. Hem ilginç hem hoşuma gidiyor
Sorucam yarın bakalım tepki verecek mi

Yok kız
Sizde de oluyor mu bilmiyorum bak göbüş aynı kalıyor kalıyor sonra birden büyüyor. Büyüme atağı oluyor sanki. Hem ilginç hem hoşuma gidiyor
Sorucam yarın bakalım tepki verecek mi
Benim 3 hafta önce falan birden büyüdü öyle oluyorsa bi dahaki birden büyümeyi bekliyorum

Amin canim ins.cok zor bi süreç zaten

Canım maaşallah göbüş baya büyümüş
Sizleride merak ediyorum ne durumdasınız diye demiş olayım bahaneyle
Benim 3 hafta önce falan birden büyüdü öyle oluyorsa bi dahaki birden büyümeyi bekliyorum
Ehehe banada öyle gelmiş olabilir ama :))
Hep gördüğümüz için malum büyümüş gibi gelmiyor Arada fark olana kadar büyüdüğünü hissetmiyoruz gibime geliyor büyüme atağı olamayabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…