- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Rica ederim kuzumSağol canım
Pazar gönderi böyle sessiz oluyor genelde sanki :))
Yarın doktora gidicez biraz heyecanlıyımm
Guzel habelerle gelir insallah butun annelerimizMerhabalar kızlar iyi haberlerle gelenler olmuş darısı bize artık yarın öğlen 1 de biz gidicez bakalım bizim küçük hanımla ayrintiliya inşallah iyi haberlerle döneriz bugün sağ kasigimda batma ve ağrı var kızlar bı kaç kişinin yazdığını da gördüm büyüdüğünden mi acaba yada ayağımı felan mi üşüttüm acaba....
Evet canım kese bozulmuştu bebeğin hepsi düşmemişti, genetik olarak sorun var mi diye tip fakültesinin böyle bir uygulamasına magruz kaldim. Şükür diyorum geçti o günler. Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eylesin. Kimseye bu acilari yaşatmasın.Düşük yaptığın bebekten mi aldilar.ne saçma bir şey izinsiz yapılır mı.tabi kendilerine yapılmadığı için anlamıyorlar.gecnis olsun canim ne acimistir.uff her şeyi kadınlar cekiyo
Evet miniş bakalım boyu kilosu nasıl olmuş meraktayım en son 17-18 cm 300 grdı yanlış hatırlamıyorsamRica ederim kuzum
Miniği göreceksin yaniiBenim de bazı tahlillerim çıkmamış yarın çıkarsa sağlık ocağına gidebilirim. Gitmişken kalp atışlarını da dinlesem mi dedim de ultrason gibi bi zararı yoktur onun dimi daha yeni dinledik sayılır çünkü
Sağol canım
Pazar günleri böyle sessiz oluyor genelde sanki :))
Yarın doktora gidicez biraz heyecanlıyımm
Büyümüştür annesiEvet miniş bakalım boyu kilosu nasıl olmuş meraktayım en son 17-18 cm 300 grdı yanlış hatırlamıyorsam
Yoktur canım bana ebe istediğin zaman dinlemeye gelebilirsin demişti öyle olsa demezlerdi sanıyorum ki. Olmadı yarın gidersin gitmişken de sorarsın ebeden duymak daha rahatlatır :)
İnŞallah kuzumCanım güzel haberlerle gel inşallahyaz mutlaka
Aslında sağlık ocağına bende gitmek istiyorum vitaminlere baktırmak için amaa erkenden gitmek çok zor geliyorBüyümüştür annesi
Bende öyle düşündüm de bilemedim canım, dediğin gibi gidince sorarım ona göre bakarız :)
Bi şansını dene bence kuzum sanmıyorum bakmam diyeceğini, hamilelikte rutin tahliller bunlar sonuçta :)Aslında sağlık ocağına bende gitmek istiyorum vitaminlere baktırmak için amaa erkenden gitmek çok zor geliyorDra desem bakar mı ki yoksa ne alaka mı der ki.
İşine karışmış gibi olmayayımBi şansını dene bence kuzum sanmıyorum bakmam diyeceğini, hamilelikte rutin tahliller bunlar sonuçta :)
Bazıları da gıcıklık yapıyor ya benden iyi mi bileceksin edasıylaİşine karışmış gibi olmayayım
Şaka bir yana sorayım en iyisi yarın
Ben doktor olsam benim işime karışma derdim ahaha kesin gıcık olurdum o yüzden çekindim ZatenBazıları da gıcıklık yapıyor ya benden iyi mi bileceksin edasıyla
E yine büyümüş senin göbüş
Hahaha sende yaniBen doktor olsam benim işime karışma derdim ahaha kesin gıcık olurdum o yüzden çekindim Zaten
Yok kızE yine büyümüş senin göbüşmaşallah
Hahaha sende yanitatlı dille sor bakalım ne diyecek
Benim 3 hafta önce falan birden büyüdü öyle oluyorsa bi dahaki birden büyümeyi bekliyorumYok kız
Sizde de oluyor mu bilmiyorum bak göbüş aynı kalıyor kalıyor sonra birden büyüyor. Büyüme atağı oluyor sanki. Hem ilginç hem hoşuma gidiyor
Sorucam yarın bakalım tepki verecek mi
Amin canim ins.cok zor bi süreç zatenEvet canım kese bozulmuştu bebeğin hepsi düşmemişti, genetik olarak sorun var mi diye tip fakültesinin böyle bir uygulamasına magruz kaldim. Şükür diyorum geçti o günler. Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eylesin. Kimseye bu acilari yaşatmasın.
Bende yaptıKızlar demir ilacı ishal eder mi??? Olan varmı???
Sizleride merak ediyorum ne durumdasınız diyeCanım maaşallah göbüş baya büyümüş
Ehehe banada öyle gelmiş olabilir ama :))Benim 3 hafta önce falan birden büyüdü öyle oluyorsa bi dahaki birden büyümeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?